Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ιάσονας

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Ιάσονας »

giapas έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 16:49
Sera4 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 15:38 Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να αντιληφθώ την ποιότητα του Τσάπρα και το όλο hype. Παίχτης που στα 24 του, δεν έχει δοκιμαστεί πνευματικά και σωματικά σε δύσκολες συνθήκες. Για εμένα το ρίσκο είναι μεγάλο.

Επίσης, η ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες, έχει σκουπίσει από πολύ πιο πριν την Ελλάδα. Ε από κανένα ξεροκόμματο μπορεί να βγει δεξιά και αριστερά και αν κρίνει απαραίτητο μπορεί να το κυνηγήσει.
Δες λίγο στατιστικά ως τώρα. Γκολ,ασσιστ , μονομαχιες,τακλιν,ανακτήσεις,σπριντ, τα πάντα.

Καλύτερος από όλα τα μπακ μας,αλλου πολυ κι αλλου λίγο.

Ο Βήχος κάνει εξίσου καλό πρωτάθλημα. Πιο καλό σε κάποια σημεία.

Με αυτους τους 2 ο ΠΑΟΚ καθαριζει στις θέσεις τους για μια 5ετια.
Ούτε επιστροφές 30+,ούτε στοιχήματα αριστερά δεξιά. Ενισχύεις το Ελληνικό στοιχείο και βάζεις νιάτα και φρέσκο αίμα στη μηχανή
Για Βήχο να πω την αλήθεια για αναπληρωματικό αριστερό μπακ (πίσω από Γιαννούλη όμως και μόνο στην περίπτωση που δεν μείνει ο Μπάμπα ως δεύτερος), και εγώ ψηνόμουνα το καλοκαίρι. Και φυσικά σε λογική αγορά του τύπου από ένα εκατομμύριο και κάτω.
Για τον Τσάπρα όμως το επιχείρημα του Sera4 το δέχομαι στο 100%.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

από το τεράστιο συμβόλαιο του ρώσου που έκανε τον επιθετικό, δε μπορούμε κάπως να απαλλαγούμε?
These users thanked the author danirifle for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Maklaz έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 15:54 Συμφωνώ με @Sera4 100% για τον Τσάπρα.

Και να συμπληρώσω κάτι όσον αφορά τις ακαδημίες με το παρακάτω βίντεο.

Παπαγεωργίου Αλέξανδρος.
Φέτος δεν πάει και τόσο καλά με την Κ15
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Maklaz
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Τρόμος έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 15:54 Να μπει στα υπόψιν το ότι έχουμε δικαίωμα για μόνο 4 Έλληνες εκπαιδευμένους από άλλες Ελληνικές ομάδες. Ο Θυμιάνης ή θα φύγει ή θα μείνει εκτός λίστας άρα έχουμε μόνο δύο (Τσιφτσής, Γιακουμάκης). Υπάρχει περιθώριο για δύο παίκτες πχ Γιαννούλης και Τσάπρας( ο Γιαννούλης έχει έρθει μικρός στην ομάδα αλλά δεν έχει τα 3 χρόνια γιατί πήγαινε δανεικός)....
ΑΑυτό νομίζω ισχύει αν εξαντλήσεις τον αριθμό των ξένων (17). Αν για παράδειγμα έχεις 15 ξένους τότε οι τέσσερις γίνονται έξι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για Βήχο και Τσάπρα ο Κομπότης θεωρώ ότι θα ζητήσει από 2Μ για τον καθένα και πάνω. Μην κάνουμε όνειρα
Και οι Μεξικανοί φοβάμαι για καμιά 8άρα.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Χαχα 2μ ο καθένας?

Έχω παιδιά από τις ακαδημίες αν είναι έτσι
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όμορφη η χθεσινή μας βραδιά και μακάρι να είναι όμορφες όλες οι ποδοσφαιρικές μας βραδιές μέχρι το τέλος του Μάη. Αλλά να βλέπουμε και το just in case. Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι η πιθανότατη ημερομηνία τέλεσης του εξ αναβολής αγώνα στην Κηφισιά είναι η 4η Μαρτίου, η ομάδα μας από 29/1 και σε διάστημα 36 ημερών θα δώσει 12 αγώνες. Νομίζω ότι θα είναι καλό να σκεφτόμαστε κόπωση και ντεφορμάρισμα, κάρτες, ακόμα και μικροτραυματισμό μυϊκής αιτιολογίας παίκτη ή παικτών μας με ενδεχόμενο απουσίας 10-15 ημερών. Μια θωράκιση της ομάδας σε θέσεις που δείχνει κάπως να πονάει στην αναπλήρωση, πιστεύω ότι την αξίζει ο Λουτσέσκου.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Δεν υπάρχουν ελληνες παίκτες σε ελληνικες και αθηναικες ομάδες που να μπορουν να σταθουν στον ΠΑΟΚ
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
Τα ακραία μπακ της Κ19 ειναι πιο σοβαρες περιπτωσεις
Προσωπικα εκτιμω ότι άξιζε ενα ρισκο ΜΟΝΟ για τον Παντελιδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Παρ 23 Ιαν 2026, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
Χωρικός
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Demir έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 17:46
Sera4 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 15:38 Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να αντιληφθώ την ποιότητα του Τσάπρα και το όλο hype. Παίχτης που στα 24 του, δεν έχει δοκιμαστεί πνευματικά και σωματικά σε δύσκολες συνθήκες. Για εμένα το ρίσκο είναι μεγάλο.

Επίσης, η ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες, έχει σκουπίσει από πολύ πιο πριν την Ελλάδα. Ε από κανένα ξεροκόμματο μπορεί να βγει δεξιά και αριστερά και αν κρίνει απαραίτητο μπορεί να το κυνηγήσει.
Δες λίγο στατιστικά ως τώρα. Γκολ,ασσιστ , μονομαχιες,τακλιν,ανακτήσεις,σπριντ, τα πάντα.

Ούτε επιστροφές 30+,ούτε στοιχήματα αριστερά δεξιά. Ενισχύεις το Ελληνικό στοιχείο και βάζεις νιάτα και φρέσκο αίμα στη μηχανή
Παίκτη από ομάδα που έχει άμεσες σχέσεις με Αλαφούζο και ο ίδιος είναι Αθήναιος με παρουσία 5-6 χρόνια στην αεχ , δεν νομίζω να έχει νόημα να μπεις σε πληστηριασμο
αυτο ειναι σωστο που λες. Εγω με ποδοσφαιρικα κριτηρια σχολιαζω
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Nα ρωτήσω μιας και φαίνεται από τα γραφόμενα σου ότι το έχεις ψάξει.

Ο Κωστή παίζει αντί Μειτε ή αντί Ζαφειρης;

Θαρρώ ότι ένα κέντρο του χρόνου με Μειτε Ζαφειρη οζντοεφ Κωστή και σαρρη να είναι ότι πρέπει.

Για τσαπρα έχω κι εγώ καλή άποψη και ως έλληνας θα ήταν ιδανικό δίδυμο με Κενυ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ιάσονας έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 17:54

Για Βήχο να πω την αλήθεια για αναπληρωματικό αριστερό μπακ (πίσω από Γιαννούλη όμως και μόνο στην περίπτωση που δεν μείνει ο Μπάμπα ως δεύτερος), και εγώ ψηνόμουνα το καλοκαίρι. Και φυσικά σε λογική αγορά του τύπου από ένα εκατομμύριο και κάτω.
Για τον Τσάπρα όμως το επιχείρημα του Sera4 το δέχομαι στο 100%.
φιλε προσπάθησε να δεις στατιστικα και να το ξανασυζητσουμε. Να εχεις καποια δεδομενα.
Εγώ ,αν ήταν στο χέρι μου , μεταξύ Τσάπρα/Βήχου και Γιαννούλη , ξέρω τι θα διαλεγα.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Jim_Chatz έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 18:28 Χαχα 2μ ο καθένας?

Έχω παιδιά από τις ακαδημίες αν είναι έτσι
Κανένα παιδί από τις ακαδημίες μας δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις του χρόνου ως 2ος.

Ο βηχος και ο τσαπρας και ο Κωστή παίζουν 2 χρονιές σερί μπάλαρα με εντάσεις και τακτική.

Και οι Κ19 και οι του Λεβαδειακού καλύπτουν ενα κενο που έχουμε ανάγκη (ενδεχομένως)
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ο γαυρος ειχε στοχευσει σε Τσιμικα..ειτε απ ευθειας ειτεεσω νοτιγχαμ..το κακο (για εμας) ειναι οτι η Λιβερπουλ μαλλον θα δωσει τν Ρομπερτσον στην Τοτεναμ κ θα παρει πισω τν Τσιμικα, αρα θα στραφει και αυτος για τν Γιαννουλη..
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

θα ερθει ο μεξικανος ξεχαστε τσαπραδες και βηχους κλπ κλπ
These users thanked the author tsaousila for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Κόλκας πάντως στην εκπομπή που κάνει με τους ρεπόρτερ τών άλλων 3ων, είπε ότι όντως αυτό ήταν το δεξί μπακ που απασχολούσε αλλά από τον ΠΑΟΚ λένε ότι το θέμα δεν είναι πλέον ζωντανό.
Τώρα αν και μεταξύ τους οι κουμπάροι δεν έχουν κοινή πληροφόρηση άντε βγάλε άκρη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”