Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Μετά το ματς με γαύρο ζήτησα ένα πράμα από τον κόουτς:
aivas19
Post Wed 14 Jan 2026, 21:36
«Δε σχολιάζω εδώ και 3 μήνες, κόουτς τα λέμε τον Μάιο. Μόνο άσο με Μπέτις ζητάω, τίποτε άλλο.»
Οπότε κόουτς ευχαριστώ. Όταν όμως περάσουμε 8αδα την άλλη εβδομάδα θα δεις τι θα γίνει.
@DamoN δε στράβωσα φίλε μου, απλά πολλή γκρίνια. Τώρα που έρχονται τα καλά θα τα λέμε. Δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω στο ματς σήμερα λόγω απροόπτου. Ίσως είμαι με βάζελο ή χάρτινη
aivas19
«Δε σχολιάζω εδώ και 3 μήνες, κόουτς τα λέμε τον Μάιο. Μόνο άσο με Μπέτις ζητάω, τίποτε άλλο.»
Οπότε κόουτς ευχαριστώ. Όταν όμως περάσουμε 8αδα την άλλη εβδομάδα θα δεις τι θα γίνει.
@DamoN δε στράβωσα φίλε μου, απλά πολλή γκρίνια. Τώρα που έρχονται τα καλά θα τα λέμε. Δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω στο ματς σήμερα λόγω απροόπτου. Ίσως είμαι με βάζελο ή χάρτινη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γειά σου @aivas19 συντροφε και συμπολεμιστηaivas19 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:56 Μετά το ματς με γαύρο ζήτησα ένα πράμα από τον κόουτς:
aivas19
Δε σχολιάζω εδώ και 3 μήνες, κόουτς τα λέμε τον Μάιο. Μόνο άσο με Μπέτις ζητάω, τίποτε άλλο.
Salute φίλε Dragon! Τον Μάιο θα είμαστε καλά!dragon έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:03Γειά σου @aivas19 συντροφε και συμπολεμιστηaivas19 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:56 Μετά το ματς με γαύρο ζήτησα ένα πράμα από τον κόουτς:
aivas19
Δε σχολιάζω εδώ και 3 μήνες, κόουτς τα λέμε τον Μάιο. Μόνο άσο με Μπέτις ζητάω, τίποτε άλλο.
- abc_o_ karpouzas
μόλις γύρισα απο το γήπεδο.......
και διαβάζω......

και διαβάζω......

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- theo-drama
Καντίνα πήγες ;;;
- These users thanked the author DamoN for the post:
- theo-drama
- abc_o_ karpouzas
Σε ποια καντίνα από τις 2 ;;;
Είμαι άρρωστος και είπα δεν θα έρθω αλλά δεν άντεξα
Χαπακωθηκα έφτασα 7 και 15 κάπου εκεί και ήμουν καντίνα 7.30
Έψαχνα φανέλα Πριγιοβιτς που με είπε ο παπατζης αλλά παπαρια .
Πήγα να μπω εδώ να στείλω μπας και σας βρω αλλά δεν έπιανε το ίντερνετ
Ελπίζω να μην ήσασταν ένας ψηλός με σκούφο και ένας κοντός μελαχρινός γιατί το σκέφτηκα αλλά ντράπηκα να ρωτήσω.
Είμαι άρρωστος και είπα δεν θα έρθω αλλά δεν άντεξα
Χαπακωθηκα έφτασα 7 και 15 κάπου εκεί και ήμουν καντίνα 7.30
Έψαχνα φανέλα Πριγιοβιτς που με είπε ο παπατζης αλλά παπαρια .
Πήγα να μπω εδώ να στείλω μπας και σας βρω αλλά δεν έπιανε το ίντερνετ
Ελπίζω να μην ήσασταν ένας ψηλός με σκούφο και ένας κοντός μελαχρινός γιατί το σκέφτηκα αλλά ντράπηκα να ρωτήσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.