Europemania II

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
Δημοσιεύσεις: 9165
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Europemania II

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ferencvaros
Celta
Braga


δηλαδής να έρθουν Χ σήμερα

Και η Γκενκ 1Χ
These users thanked the author Doomlord4 for the post (total 2):
chri5ti9, GEOL
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Δημοσιεύσεις: 3823
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Re: Europemania II

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Doomlord4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:53
chri5ti9 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:47 Κάνε μια πρόγνωση να μείνω άφραγκος Ντουμ μπας και δω άσπρη μερα
Τζάμπα παίζεις στοίχημα και τζόκερ,στην ψάθα θα πεθάνεις,εκεί στα 104 χρόνια σου :mrgreen:
XAXAXAXAAXAX APXONTA!
These users thanked the author chri5ti9 for the post:
Doomlord4
Άβαταρ μέλους
Afanas
Δημοσιεύσεις: 2135
Εγγραφή: Τετ 17 Ιούλ 2019, 00:43

Re: Europemania II

Δημοσίευση από Afanas »

Πιάνουν τα βουντού σου Ντουμ, έχασε πέναλτι η Νοτιγχαμ!

edit: Απίστευτο στα καπάκια έβαλε γκολ η Μπραγκα...
These users thanked the author Afanas for the post:
Doomlord4
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 17051
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Europemania II

Δημοσίευση από aivas19 »

Ας δούμε τι ισχύει πλέον για τον ΠΑΟΚ, που εκτοξεύθηκε στην Ευρώπη και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Λυών με μεγάλες προσδοκίες.

Το πλεονέκτημα έδρας και το πιθανότερο πλασάρισμα
Με 12 βαθμούς μετά από επτά «στροφές», ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην ενδιάμεση φάση και στρέφει το βλέμμα του στο πλεονέκτημα έδρας, ώστε το δεύτερο παιχνίδι των νοκ άουτ να διεξαχθεί στην Τούμπα.

Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, η πιο πιθανή θέση είναι η 17η (20,4%), ενώ στο 17,2% κυμαίνεται το ενδεχόμενο να τερματίσει 16ος. Μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, αφού η 16η θέση χαρίζει πλεονέκτημα έδρας, σε αντίθεση με τη 17η.

Η εικόνα αποτυπώνει ξεκάθαρα πόσο οριακά αναμένεται να κριθεί η κατάταξη. Ωστόσο, με μία απλή ισοπαλία στη Γαλλία απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Λυών, ο ΠΑΟΚ «κλειδώνει» σε ποσοστό που αγγίζει το 91% τη διεξαγωγή της ρεβάνς στην Τούμπα.

Το σενάριο της απευθείας πρόκρισης
Ρεαλιστικά, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ. Το ενδεχόμενο παρουσίας στην πρώτη 8άδα, που δίνει απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League, αποτιμάται μόλις στο 2,4%,.

O ΠΑΟΚ πρέπει να «αλώσει» το γήπεδο της πρωτοπόρου Λυών. Ένα έργο εξ αρχής δύσκολο, ακόμη κι αν οι Γάλλοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Με τους «ασπρόμαυρους» στην 11η θέση και στους 12 βαθμούς, το μαθηματικό μονοπάτι απαιτεί συνδυασμό αποτελεσμάτων. Από τις έξι ομάδες που βρίσκονται μεταξύ 6ης και 10ης θέσης, τουλάχιστον τρεις δεν θα πρέπει να πανηγυρίσουν νίκη στην τελευταία αγωνιστική.

Κομβικές είναι οι περιπτώσεις της Ρόμα και της Φερεντσβάρος, που βρίσκονται στους 15 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ήττα και των δύο, με τους Ιταλούς να δοκιμάζονται στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη Φερεντσβάρος να έχει απαιτητική έξοδο στην Αγγλία κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στους 14 βαθμούς βρίσκονται Πόρτο και Μπέτις, που αντιμετωπίζουν Ρέιντζερς και Φέγενορντ αντίστοιχα, ενώ στους 13 ακολουθούν η Γκενκ και ο Ερυθρός Αστέρας, με παιχνίδια απέναντι σε Μάλμε και Θέλτα.

Οι πιθανότεροι αντίπαλοι και ο εφικτός «εμφύλιος»
Το παζλ των νοκ άουτ αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει και, με βάση τις τρέχουσες πιθανότητες, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του συγκεκριμένα σενάρια.

Ως πιθανότερος αντίπαλος αυτή τη στιγμή προκύπτει η Βικτόρια Πλζεν, με ποσοστό 11%. Ακολουθεί η Φενερμπαχτσέ με 9,8%, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και ο Ερυθρός Αστέρας στο 9,6%, σε μια αναμέτρηση με έντονο βαλκανικό φορτίο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το σενάριο του ελληνικού «εμφυλίου» με τον Παναθηναϊκό, το οποίο εμφανίζεται αρκετά πιθανό (8,6%).

Λίγο πιο πάνω στη σχετική λίστα βρίσκονται η Γκενκ του Καρέτσα (9,1%) και η… γνώριμη Λιλ (8,7%), ομάδες με τις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει πρόσφατη ή λιγότερο πρόσφατη ευρωπαϊκή εμπειρία και γνωρίζει καλά τι τον περιμένει!
These users thanked the author aivas19 for the post:
Doomlord4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”