Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Θα μπορούσε να είναι έτσι αν το πλάνο σε αυτή την ομάδα ήταν ποδοσφαιρικό. Από τον βάζελο έχουν περάσει καλοί προπονητές με καλύτερο όλων τον Βιτόρια. Και ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να λειτουργήσει ποδοσφαιρικά και έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά ο Βιτόρια έβγαλε μια ομάδα στα προκριματικά του τσ.λ. που με οποιονδήποτε άλλον δύσκολα θα έβγαινε Ευρώπη, όπως φέτος δηλαδή.marsantos έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 09:47 Navi καλημέρα.
Όπως σε κάθε ομάδα έτσι και τον πάο όλο το ζουμί είναι να βρεθεί ο προπονητής που θα κουμπώσει.
Η ίδια ομάδα με την ίδια διοίκηση και με πολύ μικρότερο μπάτζετ όταν είχε το Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα πρωταθληματική.
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και τώρα.
Μην προτρέχουμε και μη θεωρούμε τον Μπενίτεθ καμένο χαρτί. Του έχει δοθεί απλόχερα το να κάνει ότι του κατέβει μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει ελάχιστη πίεση και έχει χρόνο να καταλάβει ακριβώς τι παίζει στην Ελλάδα. Αν κάποιος βγάλει το λαμπερό περιτύλιγμα του 4-0, θα δει πως την Κυριακή ο πάο βραχυκύκλωσε τακτικά την άεκ. Το ότι έχει ηθοποιούς στην άμυνα και το ότι σαν ομάδα έχει μηδέν αυτοεκτίμηση,μηδέν ηθικό και με το που στραβώνει ένας αγώνας καταρρέει είναι άλλα πράγματα τα οποία υπάρχει χρονος να δουλευτούν.
Εκτιμώ πως θα δούμε άλλο παναθηναϊκό του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα κατακτήσει όμως θα είναι κοντά με τους άλλους.
Ας κάτσουμε να τον δούμε σήμερα στο ευρωπαϊκό. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί το σημερινό ματς θα είναι οδηγός και για αυτά του κυπέλλου. Πιστεύω πως στην Ευρώπη και στο κύπελλο θα έχει άλλη προσέγγιση και δε θα παρατάει τους αγώνες.
Θεωρώ θέμα χρόνου το να φύγει ο Μπενίτεθ και μάλιστα το βλέπω πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Ήδη έχουν αρχίσει οι επισκέψεις οπαδών στο προπονητικό του και αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και τους πετάξουμε εκτός κυπέλλου, θα αναγκαστούν να αλλάξουν τον αφήγημα και να λένε ότι νο1 στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και το κόνφερενς.
Αυτό οι βάζελοι δεν θα το πάρουν καθόλου καλά. Αυτοί έχουνε πάθει παράκρουση. Πιστεύουν ότι ταξικά είναι κάτι ανώτερο και επιμένουν να μην βλέπουν κανέναν σαν αντίπαλο πέρα από τον γάβρο, την στιγμή που αγωνιστικά δεν είναι καν στο επίπεδο του Λεβαδειακού.
Το κακό είναι ότι οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω τους είναι εντελώς ακίνδυνες για να τον περάσουν στην βαθμολογία.
Ο Βόλος θα κάνει πολλές ήττες απο εδώ και πέρα, ο ΟΦΗ θα εστιάσει στο κύπελλο, το Αγρίνιο δεν βλέπεται και η Κηφισιά είναι εντελώς αποδυναμωμένη και ούτως ή άλλος είναι ομάδα που δεν θα έκανε ζημιά στον βάζελο ποτέ.