Ναι η συμμετοχή εκεί ειναι επικινδυνη και εκνευριστικη αλλα επιμενω οτι το 1/5 οσων μπαινουν, πχ τωρα στο φβ, μπουν στο Χ οι ισορροπίες αλλαζουν.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:36Εχω εμπειρία, εχω υποστεί τις επιθέσεις των σκουπιδιών, ακρίδωνSCIFO έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 14:52Εχουν βρει τη φωλιά τους εκεί επειδή η συμμετοχή του οπαδού του ΠΑΟΚ στο Χ ειναι μηδενική. Και να βγει κάποιος να πει τα απλά θα του την πεσουν από κάτω σαν το σμήνος με τους κορακες. Αλλα σιγά τους αριθμούς που έχουν αμελητέες ποσότητες. Παλιές συμμαθήτριες τις βρηκατε στο φβ παλιες μενογκο το ίδιο ανεβάσατε φώτο απο τσίπουρα και παραλίες τραβηχτειτε τωρα στο Χ να τελειωσουν. Ας αποκτήσει εκεί αριθμούς ο κανονικός οπαδός του ΠΑΟΚ και μετά θα τραβηχτουν και οι δημοσιογρ. που τώρα μονο μιξοκλαινε για το Χ και εχουν μείνει εδω και 20 χρόνια στο φβ και πριν μια πενταετία μάθανε και το γιουτιούμπ. 50 να μαζευτούν απο εδώ μεσα και πανε εκει, αυριο ολοι αυτοι στο Χ είναι τελειωμενοι. Ετσι παιζεται το παιχνιδι στα ΜΚΔ.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 14:11
εκεί εξω πού??
Ολα Τα σκουπίδια που εχουν βρει τη φωλιά τους στο Χ ???
φιλε Κώστα2019 δεν ειναι για σενα,
αλλα αφορμή βρήκα και τα είπα
Γι αυτό και πιο πολυ το δικο μου ποστ ειχε αφορμή μια σύγκριση με το φορουμ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που απλά δεν τίθεται καν θεμα σύγκρισης και επιπλέον υπάρχουν και κανόνες.
Μολις έμαθα διαβαζοντας εδω τις δηλωσεις Χατζοπούλου..
Η επιλεκτική πληρωμη των χρεών απο τον Α.Μυστακιδη ειναι απαράδεκτη κίνηση, οπως και οι συμπεριφορές σε βαρος του Χατζοπουλου. Πολλοί επιβεβαιωνονται γιατι δεν ήθελαν το καλοκαιρι ενα τρίτο προσωπο οποιο κι αν ηταν αυτό μεταξύ της αποκλειστικής σχέσης ΑΣ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θεμα της Τούμπας. Οχι μονο για το ηθικο κομματι του θέματος, ως προς τον Ι.Σαββίδη, αλλα κυρίως για το λειτουργικό και τις προεκτασεις του. Σε καθε περιπτωση για το μπασκετ τις απόψεις μου τις εχω μοιραστεί εδω, αλλά οπως εγραψε ενας φιλος χθες και μου αρεσε πολυ ...οι απόψεις στο φορουμ ειναι του οποιουδήποτε και αρα κρινονται ως του οποιουδήποτε