Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Patron

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Patron »

O Γενάρης είναι seller's market. Κ από Μάρτη καλοκαίρι :mrgreen:
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

obanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14 Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει. :opaokara:
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
Μπουκωμένος θα ήταν
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
Ypnos
Miles

Δημοσίευση από Miles »

obanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:15 Είμαι στο αεροδρόμιο, μαζί με τον Σαμπράκο,θα είμαστε στην ίδια πτήση.
Θα προσπαθήσω να του πιάσω κουβέντα,να δω μήπως ξέρει τίποτα.
Αντί για κουβέντα, καλύτερα μια ροχάλα στη μούρη, αλλά θα έχεις τρεχάματα ύστερα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14 Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει. :opaokara:
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
Ακόμη δεν μπορεί ο Μπίλλυ να ξεπεράσει ότι ο Κωνσταντέλιας έχει αιχμαλωτιστεί στον ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε ούτε φέτος να ... πετάξει ψηλά! Αν παίξει κάποια στιγμή το βράδυ κιόλας ο Γιάννης και σκοράρει και κανένα γκολ, στην πτήση της επιστροφής μπορεί να μοιάζει λες και γέρασε μια δεκαετία σε σχέση με την πρωινή :lol:
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
vasgias, leomatos88, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Πόσο σιχαμένος.
These users thanked the author vasgias for the post:
Ally Samagoal
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;

Σίγουρα θα ενδιαφερθούν και άλλες ελληνικές ομάδες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
Φοβάμαι ότι θα τον κυνηγάει ο Γιακουμάκης μετά...
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
prist64
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;

Σίγουρα θα ενδιαφερθούν και άλλες ελληνικές ομάδες
Ο Κούτσιας είναι καλός παίκτης αλλά τα τρία εκατομμύρια που ζητάει η ομάδα του καλό θα ήταν να τα δώσουμε για άλλη θέση και όχι για φορ.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Στη θέση ποιανού θα ρωτήσω εγώ. Να έρθει τώρα σαν τι; Σαν 4ος φορ; Εμένα μου αρέσει ο παίκτης αλλά νομίζω δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόουτς. Ο Λουτσέσκου δεν έμοιαζε να τον πιστεύει γι' αυτό και τον αφήσαμε να φύγει. Άρα είναι ήδη ένα εμπόδιο αυτό που δεν ξέρω εάν έχει ξεπεραστεί. Και ο ίδιος ο παίκτης δε νομίζω να θέλει να γυρίσει σε μια τέτοια κατάσταση.
Ίσως είναι ο μόνος παίκτης που δεν είμαστε ακόμα σίγουροι εάν κάναμε καλά που τον δώσαμε ή όχι. Βέβαια και αυτός μέχρι τώρα δεν δείχνει να έχει δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν. Νομίζω από Ελληνικές ομάδες μόνο ο βάζελος μπορεί να ενδιαφερθεί. Είχα διαβάσει ότι το καλοκαίρι τον κοιτούσε και ο Ριμπάλτα της αεχ αλλά μετά την απόκτηση του Βάργκας, να τον πάρουν σαν τρίτο; Έχουν και τον Ζίνι. Επίσης δεν ξέρουμε και τι χρήματα θα ζητάει και η Λουγκάνο που μόλις πρόσφατα τον αγόρασε!
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:00
Φοβάμαι ότι θα τον κυνηγάει ο Γιακουμάκης μετά...
Γιατι ο γιακουμακης ειναι gay? Ο αλλος ειχε λογο που την επεσε στο κουτσια , καλα εκανε ο μικρος να εξαφανιστεί απο εκει
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ποιος Κουτσιας ???

Για Ατρόμητο???
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

dimitris7777 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:11 Στη θέση ποιανού θα ρωτήσω εγώ. Να έρθει τώρα σαν τι; Σαν 4ος φορ; Εμένα μου αρέσει ο παίκτης αλλά νομίζω δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόουτς. Ο Λουτσέσκου δεν έμοιαζε να τον πιστεύει γι' αυτό και τον αφήσαμε να φύγει. Άρα είναι ήδη ένα εμπόδιο αυτό που δεν ξέρω εάν έχει ξεπεραστεί. Και ο ίδιος ο παίκτης δε νομίζω να θέλει να γυρίσει σε μια τέτοια κατάσταση.
Ίσως είναι ο μόνος παίκτης που δεν είμαστε ακόμα σίγουροι εάν κάναμε καλά που τον δώσαμε ή όχι. Βέβαια και αυτός μέχρι τώρα δεν δείχνει να έχει δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν. Νομίζω από Ελληνικές ομάδες μόνο ο βάζελος μπορεί να ενδιαφερθεί. Είχα διαβάσει ότι το καλοκαίρι τον κοιτούσε και ο Ριμπάλτα της αεχ αλλά μετά την απόκτηση του Βάργκας, να τον πάρουν σαν τρίτο; Έχουν και τον Ζίνι. Επίσης δεν ξέρουμε και τι χρήματα θα ζητάει και η Λουγκάνο που μόλις πρόσφατα τον αγόρασε!
Τον κουτσια τον έδωσαν κυρίως γιατί το οικογενειακό του περιβάλλον δεν είναι και το καλύτερο και φοβόντουσαν ότι δε θα προοδεψει το παιδί και ο δεύτερος λόγος ήταν πως από πίσω ερχόταν ο Τζίμας
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Και τον Τζίμα τον έδωσαν γιατί από πίσω ερχόταν ο Μύθου... και οσονούπο θα ξεπεταχτεί ο Στύλος. Πώκηση και ο Μύθου;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”