Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
MagdiTolba
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Μπουκωμένος θα ήτανobanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14 Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει.![]()
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- Ypnos
Αντί για κουβέντα, καλύτερα μια ροχάλα στη μούρη, αλλά θα έχεις τρεχάματα ύστερα.obanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:15 Είμαι στο αεροδρόμιο, μαζί με τον Σαμπράκο,θα είμαστε στην ίδια πτήση.
Θα προσπαθήσω να του πιάσω κουβέντα,να δω μήπως ξέρει τίποτα.
- navigator11
Ακόμη δεν μπορεί ο Μπίλλυ να ξεπεράσει ότι ο Κωνσταντέλιας έχει αιχμαλωτιστεί στον ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε ούτε φέτος να ... πετάξει ψηλά! Αν παίξει κάποια στιγμή το βράδυ κιόλας ο Γιάννης και σκοράρει και κανένα γκολ, στην πτήση της επιστροφής μπορεί να μοιάζει λες και γέρασε μια δεκαετία σε σχέση με την πρωινήobanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14 Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει.![]()
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- vasgias, leomatos88, Ally Samagoal
Πόσο σιχαμένος.
- These users thanked the author vasgias for the post:
- Ally Samagoal
-
Panostas1995
Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
Σίγουρα θα ενδιαφερθούν και άλλες ελληνικές ομάδες
- ΑποστόληςΑ
Φοβάμαι ότι θα τον κυνηγάει ο Γιακουμάκης μετά...Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- prist64
Ο Κούτσιας είναι καλός παίκτης αλλά τα τρία εκατομμύρια που ζητάει η ομάδα του καλό θα ήταν να τα δώσουμε για άλλη θέση και όχι για φορ.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
-
dimitris7777
Στη θέση ποιανού θα ρωτήσω εγώ. Να έρθει τώρα σαν τι; Σαν 4ος φορ; Εμένα μου αρέσει ο παίκτης αλλά νομίζω δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόουτς. Ο Λουτσέσκου δεν έμοιαζε να τον πιστεύει γι' αυτό και τον αφήσαμε να φύγει. Άρα είναι ήδη ένα εμπόδιο αυτό που δεν ξέρω εάν έχει ξεπεραστεί. Και ο ίδιος ο παίκτης δε νομίζω να θέλει να γυρίσει σε μια τέτοια κατάσταση.
Ίσως είναι ο μόνος παίκτης που δεν είμαστε ακόμα σίγουροι εάν κάναμε καλά που τον δώσαμε ή όχι. Βέβαια και αυτός μέχρι τώρα δεν δείχνει να έχει δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν. Νομίζω από Ελληνικές ομάδες μόνο ο βάζελος μπορεί να ενδιαφερθεί. Είχα διαβάσει ότι το καλοκαίρι τον κοιτούσε και ο Ριμπάλτα της αεχ αλλά μετά την απόκτηση του Βάργκας, να τον πάρουν σαν τρίτο; Έχουν και τον Ζίνι. Επίσης δεν ξέρουμε και τι χρήματα θα ζητάει και η Λουγκάνο που μόλις πρόσφατα τον αγόρασε!
Ίσως είναι ο μόνος παίκτης που δεν είμαστε ακόμα σίγουροι εάν κάναμε καλά που τον δώσαμε ή όχι. Βέβαια και αυτός μέχρι τώρα δεν δείχνει να έχει δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν. Νομίζω από Ελληνικές ομάδες μόνο ο βάζελος μπορεί να ενδιαφερθεί. Είχα διαβάσει ότι το καλοκαίρι τον κοιτούσε και ο Ριμπάλτα της αεχ αλλά μετά την απόκτηση του Βάργκας, να τον πάρουν σαν τρίτο; Έχουν και τον Ζίνι. Επίσης δεν ξέρουμε και τι χρήματα θα ζητάει και η Λουγκάνο που μόλις πρόσφατα τον αγόρασε!
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- Ιάσονας
- WestBlock4
Γιατι ο γιακουμακης ειναι gay? Ο αλλος ειχε λογο που την επεσε στο κουτσια , καλα εκανε ο μικρος να εξαφανιστεί απο εκειΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:00Φοβάμαι ότι θα τον κυνηγάει ο Γιακουμάκης μετά...Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Panostas1995
Τον κουτσια τον έδωσαν κυρίως γιατί το οικογενειακό του περιβάλλον δεν είναι και το καλύτερο και φοβόντουσαν ότι δε θα προοδεψει το παιδί και ο δεύτερος λόγος ήταν πως από πίσω ερχόταν ο Τζίμαςdimitris7777 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:11 Στη θέση ποιανού θα ρωτήσω εγώ. Να έρθει τώρα σαν τι; Σαν 4ος φορ; Εμένα μου αρέσει ο παίκτης αλλά νομίζω δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόουτς. Ο Λουτσέσκου δεν έμοιαζε να τον πιστεύει γι' αυτό και τον αφήσαμε να φύγει. Άρα είναι ήδη ένα εμπόδιο αυτό που δεν ξέρω εάν έχει ξεπεραστεί. Και ο ίδιος ο παίκτης δε νομίζω να θέλει να γυρίσει σε μια τέτοια κατάσταση.
Και τον Τζίμα τον έδωσαν γιατί από πίσω ερχόταν ο Μύθου... και οσονούπο θα ξεπεταχτεί ο Στύλος. Πώκηση και ο Μύθου;