Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό να πάρουμε δεξί μπακ παρά στόπερ.
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι έχει άλλη άποψη.
Είμαι στο αεροδρόμιο, μαζί με τον Σαμπράκο,θα είμαστε στην ίδια πτήση.
Θα προσπαθήσω να του πιάσω κουβέντα,να δω μήπως ξέρει τίποτα.
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι έχει άλλη άποψη.
- PAOKevolution
Για τον Κωνσταντέλια ρώτα τον! Και δώσε του κάνα χαρτομάντηλο όσο θα σου εξιστορεί τις καλοκαιρινές αναμνήσεις...
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
- Dimitris_L4, giaxxo
Αυτό που μπορώ να υποθεσω λοιπόν είναι ότι δεν έρχεται ως μελλοντικό πρότζεκτ και ανεπεξεργαστο διαμάντι στον οποίο είδαμε κάτι...Μάλλον ο πρώην προπονητής του, του προσφέρει μια ευκαιρία ώστε να βγει από το αγωνιστικό τέλμα και να πάρει αγωνιστικά λεπτά, εμπειρίες και ψυχολογίαΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:08
Για τον ΠΑΟΚ Β έρχεται ο 23χρονος Carlos Giménez. Ανήκει στην Atlético Madrileño που αγωνίζεται στην 3 κατηγορία Ισπανίας και είναι η β ομάδα της Atlético de Madrid. Είναι δεξιός μπακ, 1,80 και φέτος έχει αγωνιστεί μόνο 3 φορές . Οι τρεις εμφανίσεις του είναι:
1. Μέσα στην Gimnàstic de Tarragona, που είναι 15η (2 Νοεμβρίου, 5 λεπτά)
2. Μέσα στην Algeciras, που είναι 6η (7/12, ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο)
3. Εντός με Tarazona, που είναι 11η (3/1/2026, 28 λεπτά).
Ρωτα τον λιγο ποτε θα παει στο CAS η Στουτγκαρδη.obanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:15 Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό να πάρουμε δεξί μπακ παρά στόπερ.
- These users thanked the author embuji for the post (total 10):
- Dimitris_L4, paokspren, giaxxo, keep_paokizein, ASTNORD2, dragon, paok apo epilogi, astral, Jim_Chatz, Thax
- Jean Valjean
Από την στιγμή που το ffp μπήκε στο ποδόσφαιρο είμαστε υποχρεωμένοι να το λάβουμε υπόψη μας όταν συζητάμε για μεταγραφές. Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε, αν δεν γνωρίζουμε, τι σημαίνει και πως επιδρά στα διαθέσιμα της ομάδας.
Για όσους με μεγάλη ευκολία προτείνουν ως λύση να δοθούν 3-4 εκ. εδώ, άλλα 5-6 παραπέρα και με εξίσου μεγάλη ευκολία κρίνουν ως "έγκλημα" το να μην δαπανηθούν αυτά τα ποσά "εδώ και τώρα", έχω να πω το εξής.
Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν θα μπορούσε πολύ εύκολα, πάρα πολύ εύκολα να κάνει αυτές τις μεταγραφές χωρίς να βάζει σε περιπέτειες την βιωσιμότητα της ομάδας. Πώς; είναι απλό, θα αυξήσει 100% την τιμή όλων των εισιτηρίων διαρκείας, βάζοντας και τους γκρινιάρηδες στο παιχνίδι της υποστήριξης της ομάδας που δηλώνουν ότι αγαπούν.
Αγαπάς τον ΠΑΟΚ και νοιάζεσαι; απόδειξέ το!
Πλήρωσε παραπανω για να έχει η ομάδα περισσοτερα έσοδα, το 70% των οποίων θα παει για μεταγραφές. Μπαλάρα βλέπεις, καλύτερη από κάθε άλλη ομάδα.
Θέλεις μεταγραφές; πιεσε τον βουλευτή της περιοχης σου να παρει θέση για το ότι τα τηλεοπτικά μοιράζονται στραβά, για το ότι διακινούνται χρήματα κάτω από το τραπέζι υπέρ του ΠΟΚ, για το ότι τους χτίζουν τζάμπα γήπεδα. Όχι μόνο πιεσε τους βουλευτές αλλά απείλησέ τους ότι δεν θα τους ξαναψηφίσεις και ακόμη περισσότερο κάνε πραξη την απειλή σου έστω και μια φορά!
Όταν λοιπόν τα κάνουν αυτά όσοι γκρινιάζουν για τον τσιγκούνη Ιβάν, τον μπατίρη κλπ. τότε, και μόνον τότε θα τους δώσω δίκιο.
Το γεγονός ότι ο Ιβάν δεν ζήτησε, ούτε ζητά κι ούτε θα ζητήσει ποτέ από τον ΠΑΟΚτσή οπαδό κάτι τέτοιο, σημαίνει για μένα ότι ο Ιβάν νιώθει!! Καταλαβαίνει ότι ο κόσμος ζορίζεται, δεν του περισσευουν κι οι δουλειές λιγοστεύουν γιατί όλες οι κυβερνήσεις δεν δίνουν δεκαρα για τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα που είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή των οπαδών.
Ε, νιώστε και σεις λιγάκι ρε μάγκες!
και μην κρύβεστε πίσω από την γνωστή παπαριά "εγώ για το καλό του ΠΑΟΚ το λέω".
Κι εγώ για το καλό του ΠΑΟΚ ενδιαφέρομαι αλλά δεν θεωρώ τον εαυτουλη μου αμέτοχο παρατηρητη που τα περιμενει όλα απο τους άλλους, κάνοντας μάλιστα και υποδείξεις λες κι ο Ιβάν είναι ηλίθιος.
Ένας άνθρωπος που έχει ξεβρακώσει το ποκ όπως δεν το έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα. Και μη μου λέτε την άλλη παπαριά ότι κάνει κι αυτός λάθη!
Κι εσείς κάνετε λάθη, και το μεγαλύτερο είναι αυτό που περιγράφω σε αυτό το ποστ.
Αντί να ρωτάτε τι κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ, αναρωτηθείτε τι κάνετε εσείς για τον ΠΑΟΚ.
Γιατί στην ουσία αν κάνετε όσα περιεγραψα πιο πανω, τον ίδιο σας τον εαυτό θα βοηθήσετε και τον τόπο σας.
Με νοιάξιμο και αγάπη τα γράφω.
Για όσους με μεγάλη ευκολία προτείνουν ως λύση να δοθούν 3-4 εκ. εδώ, άλλα 5-6 παραπέρα και με εξίσου μεγάλη ευκολία κρίνουν ως "έγκλημα" το να μην δαπανηθούν αυτά τα ποσά "εδώ και τώρα", έχω να πω το εξής.
Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν θα μπορούσε πολύ εύκολα, πάρα πολύ εύκολα να κάνει αυτές τις μεταγραφές χωρίς να βάζει σε περιπέτειες την βιωσιμότητα της ομάδας. Πώς; είναι απλό, θα αυξήσει 100% την τιμή όλων των εισιτηρίων διαρκείας, βάζοντας και τους γκρινιάρηδες στο παιχνίδι της υποστήριξης της ομάδας που δηλώνουν ότι αγαπούν.
Πλήρωσε παραπανω για να έχει η ομάδα περισσοτερα έσοδα, το 70% των οποίων θα παει για μεταγραφές. Μπαλάρα βλέπεις, καλύτερη από κάθε άλλη ομάδα.
Θέλεις μεταγραφές; πιεσε τον βουλευτή της περιοχης σου να παρει θέση για το ότι τα τηλεοπτικά μοιράζονται στραβά, για το ότι διακινούνται χρήματα κάτω από το τραπέζι υπέρ του ΠΟΚ, για το ότι τους χτίζουν τζάμπα γήπεδα. Όχι μόνο πιεσε τους βουλευτές αλλά απείλησέ τους ότι δεν θα τους ξαναψηφίσεις και ακόμη περισσότερο κάνε πραξη την απειλή σου έστω και μια φορά!
Όταν λοιπόν τα κάνουν αυτά όσοι γκρινιάζουν για τον τσιγκούνη Ιβάν, τον μπατίρη κλπ. τότε, και μόνον τότε θα τους δώσω δίκιο.
Το γεγονός ότι ο Ιβάν δεν ζήτησε, ούτε ζητά κι ούτε θα ζητήσει ποτέ από τον ΠΑΟΚτσή οπαδό κάτι τέτοιο, σημαίνει για μένα ότι ο Ιβάν νιώθει!! Καταλαβαίνει ότι ο κόσμος ζορίζεται, δεν του περισσευουν κι οι δουλειές λιγοστεύουν γιατί όλες οι κυβερνήσεις δεν δίνουν δεκαρα για τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα που είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή των οπαδών.
Κι εγώ για το καλό του ΠΑΟΚ ενδιαφέρομαι αλλά δεν θεωρώ τον εαυτουλη μου αμέτοχο παρατηρητη που τα περιμενει όλα απο τους άλλους, κάνοντας μάλιστα και υποδείξεις λες κι ο Ιβάν είναι ηλίθιος.
Ένας άνθρωπος που έχει ξεβρακώσει το ποκ όπως δεν το έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα. Και μη μου λέτε την άλλη παπαριά ότι κάνει κι αυτός λάθη!
Κι εσείς κάνετε λάθη, και το μεγαλύτερο είναι αυτό που περιγράφω σε αυτό το ποστ.
Αντί να ρωτάτε τι κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ, αναρωτηθείτε τι κάνετε εσείς για τον ΠΑΟΚ.
Γιατί στην ουσία αν κάνετε όσα περιεγραψα πιο πανω, τον ίδιο σας τον εαυτό θα βοηθήσετε και τον τόπο σας.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 7):
- leomatos88, giaxxo, vlahles, ABOLEYTOI, breakdown88, Maklaz, paok apo epilogi
Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει.
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
- ΑποστόληςΑ, freemind, Patron
Καλά όλα αυτά για το FPP κτλ αλλά το να ρίχνεις σε εργαζόμενους ανθρώπους την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στον ΠΑΟΚ αντί για τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη είναι γελοίο.Jean Valjean έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:01 Από την στιγμή που το ffp μπήκε στο ποδόσφαιρο είμαστε υποχρεωμένοι να το λάβουμε υπόψη μας όταν συζητάμε για μεταγραφές. Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε, αν δεν γνωρίζουμε, τι σημαίνει και πως επιδρά στα διαθέσιμα της ομάδας.
Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με εμάς.
Στο ίδιο επίπεδο μπορεί να φτάσουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, χωρίς να αλλάζει πολύ το ρόστερ του, διατηρεί τα δυνατά του στοιχεία. Κινείται σταδιακά στις μεταγραφές, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό ποδοσφαιρικό υπόβαθρο. Θεωρώ ότι διαθέτει το καλύτερο σύστημα ακαδημιών στην Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντί τους
Αυτός πρέπει να είναι ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ
Στο ίδιο επίπεδο μπορεί να φτάσουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, χωρίς να αλλάζει πολύ το ρόστερ του, διατηρεί τα δυνατά του στοιχεία. Κινείται σταδιακά στις μεταγραφές, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό ποδοσφαιρικό υπόβαθρο. Θεωρώ ότι διαθέτει το καλύτερο σύστημα ακαδημιών στην Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντί τους
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Jean Valjean, paok apo epilogi
- Jean Valjean
Φίλε @paokspren Γελοίο είναι να σχετίζεται η ευθυνη με το ποσα λεφτά έχεις και με το αν εργάζεσαι ή είσαι άνεργος.
Η ευθυνη σχετίζεται με το αν υποστηρίζεις κάτι λανθασμένο ή κάτι σωστό. Εκεί εντοπίζω την ευθυνη.
Ευθυνη λοιπόν έχεις όταν ελέγχεις πληρως μια κατάσταση.
Οταν λες κάτι, το ελέγχεις πληρως, άρα έχεις ευθυνη.
Το να έχεις ένα δις ή ένα εικοσάρικο στο λογαριασμό σου, δεν είναι αποκλειστικά δικό σου έργο, δεν το ελέγχεις πληρως, εξαρτάται κι από άλλους ανθρώπους ή από άλλες καταστάσεις.
Η ευθυνη σχετίζεται με το αν υποστηρίζεις κάτι λανθασμένο ή κάτι σωστό. Εκεί εντοπίζω την ευθυνη.
Ευθυνη λοιπόν έχεις όταν ελέγχεις πληρως μια κατάσταση.
Οταν λες κάτι, το ελέγχεις πληρως, άρα έχεις ευθυνη.
Το να έχεις ένα δις ή ένα εικοσάρικο στο λογαριασμό σου, δεν είναι αποκλειστικά δικό σου έργο, δεν το ελέγχεις πληρως, εξαρτάται κι από άλλους ανθρώπους ή από άλλες καταστάσεις.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- Χωρικός
- Jean Valjean
Ή μπορεί απλώς να γνωρίζει από ποδόσφαιροTaseos έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:30 Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με εμάς.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 4):
- Taseos, marsantos, paok apo epilogi, obanebane
- ΑποστόληςΑ
Taseos έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:30 Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με εμάς.
Ή να έχει το θάρρος της γνώμης του και να μην λέει αυτά που του γράφουν κάποιοι άλλοι για να πει.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
- Jean Valjean, marsantos, obanebane
- ΑποστόληςΑ
Τώρα είδα ότι ο Valjean έγραψε κάτι παρόμοιο.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Jean Valjean
-
hariskastoria
Γεναρη δεν ειναι ευκολο να βρεις καλους παιχτες. Ειδικα οταν θελεις παιχτες με οριζοντα 3ετιας και βαλς, ισως κρινεται επικίνδυνο το να δεσμευθουμε τωρα οταν το καλοκαιρι θα υπαρχουν πολλαπλάσιες περιπτώσεις με καλυτερους οικονομικους ορους για να διαλεξεις.
Ο Γεναρης ειναι για μπαλωματα και ευκαιριαρες.
Ε ευκαιριαρα προφανως δεν βρεθηκε και το μπαλωμα (Γιερεμεγιεφ) ηρθε.
Και εγω θελω στοπερ αριστερο μπακ δεξι μπακ και μπακ απ του Ταισον αλλα αν ειναι να δωσουν 4 μυρια για τον Ντρκουσιτς ας περιμενουν καλυτερα το καλοκαιρι μηπως με 4 μυρια καλυψουμε 2 θεσεις με ιδανικοτερο τροπο.
Μια χαρα μπορει να παιξει ο Θυμιανης ως λυση αναγκης στοπερ.
Ο Γεναρης ειναι για μπαλωματα και ευκαιριαρες.
Ε ευκαιριαρα προφανως δεν βρεθηκε και το μπαλωμα (Γιερεμεγιεφ) ηρθε.
Και εγω θελω στοπερ αριστερο μπακ δεξι μπακ και μπακ απ του Ταισον αλλα αν ειναι να δωσουν 4 μυρια για τον Ντρκουσιτς ας περιμενουν καλυτερα το καλοκαιρι μηπως με 4 μυρια καλυψουμε 2 θεσεις με ιδανικοτερο τροπο.
Μια χαρα μπορει να παιξει ο Θυμιανης ως λυση αναγκης στοπερ.
Ετοιμάσου για τα clean sheets σήμερα.
Υγ. Νίκη σήμερα με μηδέν παθητικό.
Για Φορ ξεκάθαρα έγραφα την προώθηση των ταλέντων απο τις Ακαδημίες. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να έρθει ακόμη ένα φορ που θα έπαιρνε έστω και δευτερόλεπτα απο τον Μύθου, τη στιγμή που βασικός ήρθε ο Γιακουμάκης και τα πάει εξαιρετικά.
Για σεντερμπακ εφόσον δεν έχει προωθηθεί κάποιος απο τις Ακαδημίες, θα έπρεπε να είχε γίνει μεταγραφική προσθήκη. Παίζεις με 2 στόπερ στην 11άδα, και οι 4 που υπάρχουν στο ρόστερ έχουν τραυματισμούς. Μεγάλο ρίσκο να μην ενισχυθεί η ομάδα.
1 σεντερμπάκ χρειάζεται η Ομάδα, όλα τα υπόλοιπα μπορούνε να λυθούνε είτε απο τις Ακαδημίες είτε το καλοκαίρι.

Για σεντερμπακ εφόσον δεν έχει προωθηθεί κάποιος απο τις Ακαδημίες, θα έπρεπε να είχε γίνει μεταγραφική προσθήκη. Παίζεις με 2 στόπερ στην 11άδα, και οι 4 που υπάρχουν στο ρόστερ έχουν τραυματισμούς. Μεγάλο ρίσκο να μην ενισχυθεί η ομάδα.
1 σεντερμπάκ χρειάζεται η Ομάδα, όλα τα υπόλοιπα μπορούνε να λυθούνε είτε απο τις Ακαδημίες είτε το καλοκαίρι.