Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
vasilis1976
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
μπορει να ξεφευγει η κουβεντα καποιες φορες αλλα οκ. οταν ηρθεο Ιβαν και ο ΠΑΟΚ απεκτησε προεδρο με οικονομικη δυναμη, ολοκληρωθηκε και το τελευταιο κομματι του παζλ της ομαδας. δηλαδη, ειχαμε Λαο, δυναμη, γηπεδο, ονομα μεγαλο με ιστορια και μας ελειπε αυτο το ενα .ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ερχομενος λοιπον ο Ιβαν συμπληρωσε αυτο το κενο με χρημα, δηλαδη με παικτες αξιας που θα σηκωσουν το βαρος του πρωταγωνιστη. παραλληλα ετρεξε και τις ακαδημιες δικαιωνοντας αυτους που εβλεπαν μπροστα πολλα χρονια πριν. παιδομαζωμα κανονικο δηλαδη. οι συγκρισεις που γινονται με το πριν του ΠΑΟΚ δεν αντεχουν καμιας λογικης. τι να συγκρινεις? ο ΠΑΟΚ Π.Σ. με τον ΠΑΟΚ Μ.Σ. ειναι η μερα με τη νυχτα. ομως... αυτο το ομως που λεει οτι πλεον ειμαστε ''καταδικασμενοι'' να μην συνκρινομαστε με τους εαυτους μας ( δηλαδη με το που και ποιοι ειμασταν παλια) αλλα με τους 3 της Αθηνας. καλος ή κακος η αληθεια ειναι αυτη. ''δουλεια'' του οπαδου ειναι να ζηταει. δεν ειναι κακο οταν δεν εχει παραλογες απαιτησεις. απο την αλλη, ''δουλεια'' των προεδρων ειναι να ριχνουν χρημα. μπορει να ακουγεται κυνικο αλλα ετσι ειναι. παντου και παντα. απλα δεν πρεπει να ξεχναμε ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΙΒΑΝ αλλα και δεν πρεπει να μενουμε ΜΟΝΟ στο τι εκανε για την ομαδα θυμιζοντας διαρκως τα ιδια και τα ιδια.ειναι μια ισσοροπια για τον οπαδο που πρεπει να κραταει. αλλιως στη μια περιπτωση γινομαστε οπαδοι του ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, και στην αλλη γινομαστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ. για μενα ετσι εφαρμοζεται στην πραξη το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ.
- These users thanked the author vasilis1976 for the post (total 2):
- xrisitsapa, smoothcriminal1926
Ολα τα φιλαράκια μας μας γράφουν κανονικά ντανιdanirifle έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 18:54πού χάθηκες ρε ναπολιτάνεNapoli4 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:28Έτσι...είδαμε και τους παικταράδες που ήρθαν μετά το 24.. έφυγαν σχεδόν όλοι νύκτα.obanebane έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:22 Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει τις ισορροπίες,εμείς μπορούμε να το δούμε ή μόνο να το παίζουμε προπονητές ξέρουμε;
Ακόμα και με τα φετινά κενά ο Λουτσέσκου ήταν χαρούμενος γιατί ήταν η ομάδα του και οι επιλογές του.
Αυτό όπως έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά είναι το σημαντικότερο.
οι 2 τελευταίες σου γραμμές έχουν τόση σημασία που θα πρέπει να τις διαβάζουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε και κάθε βράδυ πριν τον ύπνο
Ναπολι αιβας Ρενε μας άφησαν
- navigator11
Δεν ασπάζεσαι δηλαδή τον χρυσό κανόνα ότι στις επιτυχίες το μερίδιο ανήκει σχεδόν αποκλειστικά στον ήρωα-τρυποτάβανο Λουτσέσκου και στους καμικάζι του εντός αγωνιστικών χώρων ενώ στις αποτυχίες αποκλειστικά, δίχως σχεδόν, το βάρος ευθύνης φορτώνεται στον Σαββίδη και τα ανειδίκευτα τσιράκια του που έχει αφήσει εδώ να παραστάνουν ότι "τρέχουν" την ΠΑΕ. Ανήκουστα πράγματα.Nassos έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 11:16Καλημέρα φίλε μου, ομολογώ ότι και εγω θελω κάτι πιο εκλεκτό στα σέντερ μπακ και μια αλλαγή του κενι ίσως. Όμως, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις οτι στον συλλογισμό σου κάνεις παραδοχές μονο όπου σε βολεύει. Δηλαδή πιστεύεις τους αρδ οτι ψάχναμε σέντερ μπακ, τους πιστεύεις οτι κάνουμε παζάρια για 100 200 χιλιάρικα, αλλα άμα λένε δε θέλει ο Λουτσε λες είναι αρδιες.Leonardo10 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 09:43Εντάξει, διαπραγμάτευση και όχι παζάρια, αφού θέλεις πιο επίσημο ύφος, μήπως και φανεί πιο ωραία η ανυπαρξία, η αδυναμία, ή η αδιαφορία της διοίκησης, γιατί ένα από αυτά ισχύει, (δεν υπάρχει το δεν θέλουμε γιατί 25 μέρες τώρα ακούμε ότι πρώτος στόχος είναι Σέντερ μπακ) να φέρει ΕΝΑΝ καλό παίκτη σε μια θέση και που δεν έχει την ποιότητα που αναλογεί για ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και για το καλοκαίρι που θα θέλεις να παίξεις ΤΣΛ παναθεμάσε και έχεις μόνο 2 συμβόλαια στην θέση.george188 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 09:22 Ναι είμαστε η πρώτη ομάδα στα χρονικά που κάνει διαπραγμάτευση (έτσι λέγεται οχι παζάρι σορρυ). Είμαστε η πρώτη ομάδα που για την ώρα δεν έχει ολοκληρώσει μεταγραφές και είμαστε επίσης η πρώτη ομάδα που αλλάζει στόχους εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Συνεχίστε την απαξίωση των πάντων, πρώτη φορά ξανασυμβαινει
ΥΓ ο βολιακο είναι κανονικός παίκτης
ΥΓ2 ο Ζαφείρης μεταγραφή Γενάρη είναι, τώρα ηρθε
Και για τον Βολιάκο δεν είπα ότι δεν είναι κανονικός παίκτης, ότι είναι μέτριος είπα. Αν αυτός είναι το Σέντερ μπακ των ονείρων σας για τον ΠΑΟΚ που πριν μερικά χρόνια είχε Βαρέλα, κρεσπο, ινγκασον και πριν δύο χρόνια είδες Σέντερ μπακ σαν τον Κουλιεράκη και γεμίζει το μάτι σας με Βολιάκο, οκ, όταν δεν μπαίνουμε τσλ είναι η κακιά τύχη.
Αλλά κάποια να αναρωτηθούμε και γιατί ο προπονητής ζήτησε παίκτη ε;
Εγώ, ειλικρινά, μετά απο την μεταγραφή του Ζαφείρη και την απόδοση της ομάδας μέχρι τώρα, δεν μπορω να γράφονται τόσο απαξιωτικά σχόλια για την ΠΑΕ. Ε δεν μπορεί ρε φίλε να είναι τόσο άχρηστοι και να παίζουμε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Το καλύτερο που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι ότι έκανε μια μεταγραφή και καλή, του Ζαφείρη. Χαίρομαι που δεν έσπασε το ποσό να πάρει 3 παίκτες, γιατί μάλλον σαρδέλα θα ψωνίζαμε. Για παίκτες ροτέισον βρίσκεις και ελεύθερους. Εγώ κατά διαστήματα έχω δώσει την εντύπωση ότι δε μου αρέσουν οι ελεύθεροι. Άλλο παίκτης ρόστερ και άλλο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ακόμη και σε αυτή την κατηγορία, φυσικά μπορεί να βρεις ελεύθερο, ειδικά αν έχει τεράστιο κασέ, που να κάνει τη διαφορά. Απλά παίζεις με τις πιθανότητες. Η μεταγραφή Κένυ ήταν χρυσάφι για τον ΠΑΟΚ φέτος.
Θα κάνω μια σούμα:
1. Ζαφείρης. Τοπ μεταγραφή. Όπως οι Γερμανοί κλεψανε πορτοφόλι με Κουλιεράκη, κάτι αντίστοιχο κάναμε και εμείς. Δεν είναι απλά value/money ο παίκτης αυτός.
2. Μεϊτε. Πήραμε χαφάρα με μόλις 1εκ αγοράς. Βασικός και αναντικατάστατος.
3. Γιακουμάκης. Βασικός και αναντικατάστατος. Δανεικός, που ίσως αποκτηθεί. Για φέτος τα λεφτά του τα βγάζει με το παραπάνω.
4. Γκουγκεκασβίλι. 1εκ??? Όχι απλά τρισάθλια μεταγραφή. Ήταν αχρείαστη. Κάπου επιτέλους να εκτιμηθεί σωστά η ποιότητα των νέων και μην πληρώνουμε τζάμπα τέτοιο επίπεδο σαρδέλας.
5. Κένυ. Ελεύθερος. Ούτε του παππά. Βασικούρα!
6. Τέιλορ. Ελεύθερος αλλά δυστυχώς δε βγήκε η μεταγραφή. Πείτε με εμμονικό, αλλά πιστεύω ότι οι αμυντικοί ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν τις προδιαγραφές της θέσης (ύψος/δύναμη/τρεξίματα), μια σούμα στα physicals που να περνάνε τη βάση του αποδεκτού, ώστε να μπορεί ο παίκτης να σταθεί. Για μένα αστεία μεταγραφή, ούτε καν λάθος μεταγραφή.
7. Ιβανούσετς. Παίκτης σε καλή ηλικία με θεωριτικά υψηλό ταβάνι. Δεν είχε τις εντάσεις, αλλά μπορώ να τον εντάξω στα πιο λογικά λάθη - δεν είναι κατηγορία Τέιλορ. Ευτυχώς είναι δανεικός, οπότε μικρό το κακό.
8. Μπιάνκο. Δανεικός με ερωτηματικό το ποσό της ρήτρας. Έχει προοπτική, δε φαίνεται να κέρδισε το Ραζβάν, αλλά είναι μια θέση που ήδη είχαμε πολλούς, πριν καν έρθει ο Ζαφείρης. Για μένα καλή μεταγραφή.
9. Βολιάκο. Μια χαρά για δανεικός. Δεν έπεισε ότι αξίζει να αγοραστεί. Για ελεύθερος είναι μια χαρά να δώσει βάθος στο ρόστερ.
10. Γιερεμέγιεφ. Για πολύ χαμηλό κασέ και για ρόλο 3ου φορ στο ρόστερ, είναι μια χαρά κίνηση ελεύθερου.
Πέρασε μια μεταγραφική χρονιά και ο ΠΑΟΚ έβαλε βασικούς ποδοσφαιριστές τους Μεϊτέ, Ζαφείρη, Γιακουμάκη, Κένυ. 4 σε μία χρονιά και έβγαλε τον Τσιφτσή μέσα από δουλειά, τον Μύθου και τώρα τον Χατσίδη.
Πέρυσι σε αντίθεση ήταν μια κακιά χρονιά μεταγραφικά. Όμως, μπορούμε να κρατήσουμε του Τσιφτσή, του Πέλκα, του Σορετίρε, που πιστεύω ότι θα μας βγει, του Παβλένγκα. Ο Καμαρά έκανε μια καλή χρονιά, αλλά για 1,5εκ κασέ, πολύ λίγα πράγματα. Βλέπει κανείς τα κοντρόλ του και απορρεί πώς είναι επαγγελματίας. Λογική και η απόκτηση Κετζιόρα. Οτιδήποτε άλλο ήταν πολύ άκυρο.
Το μέλλον το ΠΑΟΚ, τώρα που έχει στρώσει το ρόστερ του ο Ραζβάν μπορεί να είναι λαμπρό και θεωρώ ότι είναι εύκολο για το καλοκαίρι αν όχι από τώρα:
1. Γιαννούλης ή άλλος αριστερός μπακ τοπ επιπέδου
2. Κεντρικός αμυντικός τοπ επιπέδου
3. Δεξί μπακ, ιδανικά Τσάπρας.
4. Αντι-Μεϊτέ. Δηλαδή, ένα ακόμη θηρίο. Πώληση Καμαρά γιατί περισσεύει.
5. Κεντρικός αμυντικός έστω όσο καλός ήταν ο προπέρσινος Κετζιόρα ή παίκτης των ακαδημιών αν αξίζει.
Ο ΠΑΟΚ θέλει κατά τη γνώμη μου πάντα (δε λέω ότι έχω δίκαιο) δηλαδή μόλις 2 μεταγραφές βασικών και 3 του άμεσου ροτέισον. Edit: Ξέχασα του Γιακουμάκη, επειδή είναι ήδη στο ρόστερ ως δανεικός.
Πρώτα απ'όλα όμως πρέπει να ανανεώσει τον προπονητή του, για να υπάρχει ένα σταθερό πλάνο!
Υγ: Φυσικά πρέπει να βλέπουμε και το οικονομικό σκέλος. ΟΚ, οπαδοί είμαστε, αλλά όλοι απλά οικονομικά ξέρουμε, ως ενίληκοι άνθρωποι, οι περισσότεροι οικογενειάρχες, άλλοι και με σχετικές σπουδές. Το σεντόνι το απλώνεις όσο σηκώνει η τσέπη σου. Οι σπατάλες σημαίνουν μελλοντικά προβλήματα, αναγκαστικές πωλήσεις κλπ, αυτά τα γνωστά που ήδη ζήσαμε με το FFP και πουλάγαμε Τσούμπα πριν τον αγώνα της δεκαετίας...
Θα κάνω μια σούμα:
1. Ζαφείρης. Τοπ μεταγραφή. Όπως οι Γερμανοί κλεψανε πορτοφόλι με Κουλιεράκη, κάτι αντίστοιχο κάναμε και εμείς. Δεν είναι απλά value/money ο παίκτης αυτός.
2. Μεϊτε. Πήραμε χαφάρα με μόλις 1εκ αγοράς. Βασικός και αναντικατάστατος.
3. Γιακουμάκης. Βασικός και αναντικατάστατος. Δανεικός, που ίσως αποκτηθεί. Για φέτος τα λεφτά του τα βγάζει με το παραπάνω.
4. Γκουγκεκασβίλι. 1εκ??? Όχι απλά τρισάθλια μεταγραφή. Ήταν αχρείαστη. Κάπου επιτέλους να εκτιμηθεί σωστά η ποιότητα των νέων και μην πληρώνουμε τζάμπα τέτοιο επίπεδο σαρδέλας.
5. Κένυ. Ελεύθερος. Ούτε του παππά. Βασικούρα!
6. Τέιλορ. Ελεύθερος αλλά δυστυχώς δε βγήκε η μεταγραφή. Πείτε με εμμονικό, αλλά πιστεύω ότι οι αμυντικοί ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν τις προδιαγραφές της θέσης (ύψος/δύναμη/τρεξίματα), μια σούμα στα physicals που να περνάνε τη βάση του αποδεκτού, ώστε να μπορεί ο παίκτης να σταθεί. Για μένα αστεία μεταγραφή, ούτε καν λάθος μεταγραφή.
7. Ιβανούσετς. Παίκτης σε καλή ηλικία με θεωριτικά υψηλό ταβάνι. Δεν είχε τις εντάσεις, αλλά μπορώ να τον εντάξω στα πιο λογικά λάθη - δεν είναι κατηγορία Τέιλορ. Ευτυχώς είναι δανεικός, οπότε μικρό το κακό.
8. Μπιάνκο. Δανεικός με ερωτηματικό το ποσό της ρήτρας. Έχει προοπτική, δε φαίνεται να κέρδισε το Ραζβάν, αλλά είναι μια θέση που ήδη είχαμε πολλούς, πριν καν έρθει ο Ζαφείρης. Για μένα καλή μεταγραφή.
9. Βολιάκο. Μια χαρά για δανεικός. Δεν έπεισε ότι αξίζει να αγοραστεί. Για ελεύθερος είναι μια χαρά να δώσει βάθος στο ρόστερ.
10. Γιερεμέγιεφ. Για πολύ χαμηλό κασέ και για ρόλο 3ου φορ στο ρόστερ, είναι μια χαρά κίνηση ελεύθερου.
Πέρασε μια μεταγραφική χρονιά και ο ΠΑΟΚ έβαλε βασικούς ποδοσφαιριστές τους Μεϊτέ, Ζαφείρη, Γιακουμάκη, Κένυ. 4 σε μία χρονιά και έβγαλε τον Τσιφτσή μέσα από δουλειά, τον Μύθου και τώρα τον Χατσίδη.
Πέρυσι σε αντίθεση ήταν μια κακιά χρονιά μεταγραφικά. Όμως, μπορούμε να κρατήσουμε του Τσιφτσή, του Πέλκα, του Σορετίρε, που πιστεύω ότι θα μας βγει, του Παβλένγκα. Ο Καμαρά έκανε μια καλή χρονιά, αλλά για 1,5εκ κασέ, πολύ λίγα πράγματα. Βλέπει κανείς τα κοντρόλ του και απορρεί πώς είναι επαγγελματίας. Λογική και η απόκτηση Κετζιόρα. Οτιδήποτε άλλο ήταν πολύ άκυρο.
Το μέλλον το ΠΑΟΚ, τώρα που έχει στρώσει το ρόστερ του ο Ραζβάν μπορεί να είναι λαμπρό και θεωρώ ότι είναι εύκολο για το καλοκαίρι αν όχι από τώρα:
1. Γιαννούλης ή άλλος αριστερός μπακ τοπ επιπέδου
2. Κεντρικός αμυντικός τοπ επιπέδου
3. Δεξί μπακ, ιδανικά Τσάπρας.
4. Αντι-Μεϊτέ. Δηλαδή, ένα ακόμη θηρίο. Πώληση Καμαρά γιατί περισσεύει.
5. Κεντρικός αμυντικός έστω όσο καλός ήταν ο προπέρσινος Κετζιόρα ή παίκτης των ακαδημιών αν αξίζει.
Ο ΠΑΟΚ θέλει κατά τη γνώμη μου πάντα (δε λέω ότι έχω δίκαιο) δηλαδή μόλις 2 μεταγραφές βασικών και 3 του άμεσου ροτέισον. Edit: Ξέχασα του Γιακουμάκη, επειδή είναι ήδη στο ρόστερ ως δανεικός.
Πρώτα απ'όλα όμως πρέπει να ανανεώσει τον προπονητή του, για να υπάρχει ένα σταθερό πλάνο!
Υγ: Φυσικά πρέπει να βλέπουμε και το οικονομικό σκέλος. ΟΚ, οπαδοί είμαστε, αλλά όλοι απλά οικονομικά ξέρουμε, ως ενίληκοι άνθρωποι, οι περισσότεροι οικογενειάρχες, άλλοι και με σχετικές σπουδές. Το σεντόνι το απλώνεις όσο σηκώνει η τσέπη σου. Οι σπατάλες σημαίνουν μελλοντικά προβλήματα, αναγκαστικές πωλήσεις κλπ, αυτά τα γνωστά που ήδη ζήσαμε με το FFP και πουλάγαμε Τσούμπα πριν τον αγώνα της δεκαετίας...
- These users thanked the author vs40 for the post (total 5):
- Panostas1995, Ιάσονας, Maklaz, vlahles, leomatos88
[/quote]
Υ.Γ Φίλε και συντοπίτη Μάρκο, επειδή σε βλέπω συνέχεια με το μαχαίρι στα δόντια τελευταία,οτι ο γαυρος πήρε ευρωπαϊκό, σε φόρουμ ΠΑΟΚ δεν είναι οτι καλύτερο να το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα, σε ΠΑΟΚτσηδες απευθύνεσαι.
Να σου θυμίσω λοιπόν οτι ο ΠΑΟΚ τον Ευρωπαίο γαυρο εκείνη την χρονιά τον κατούρησε και τον πήδηξε επανειλημμένα, όπως και τον φετινό που μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τις εντάσεις του ,ακόμα και οι δικοί μάς.
Μέχρι και οτι μας έδωσαν τον αγώνα για να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τους Γερμανούς διάβασα.
[/quote]
Φίλε Κορίνθιε το ότι είμαι σε φόρουμ του ΠΑΟΚ το ξέρω τα τελευταία περίπου 20 χρόνια που είμαι γραμμένος.
Και επίσης ξέρω και πολύ καλά τι έγινε εκείνη την χρονιά.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι σήκωσε ευρωπαϊκή κούπα.
Το να το παίζω ότι έχω αμνησία …παραπέμπτει σε γαυρικες συμπεριφορές και οχι Παοκτζηδικες.
Φιλικά πάντα!!
Υ.Γ Φίλε και συντοπίτη Μάρκο, επειδή σε βλέπω συνέχεια με το μαχαίρι στα δόντια τελευταία,οτι ο γαυρος πήρε ευρωπαϊκό, σε φόρουμ ΠΑΟΚ δεν είναι οτι καλύτερο να το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα, σε ΠΑΟΚτσηδες απευθύνεσαι.
Να σου θυμίσω λοιπόν οτι ο ΠΑΟΚ τον Ευρωπαίο γαυρο εκείνη την χρονιά τον κατούρησε και τον πήδηξε επανειλημμένα, όπως και τον φετινό που μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τις εντάσεις του ,ακόμα και οι δικοί μάς.
Μέχρι και οτι μας έδωσαν τον αγώνα για να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τους Γερμανούς διάβασα.
[/quote]
Φίλε Κορίνθιε το ότι είμαι σε φόρουμ του ΠΑΟΚ το ξέρω τα τελευταία περίπου 20 χρόνια που είμαι γραμμένος.
Και επίσης ξέρω και πολύ καλά τι έγινε εκείνη την χρονιά.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι σήκωσε ευρωπαϊκή κούπα.
Το να το παίζω ότι έχω αμνησία …παραπέμπτει σε γαυρικες συμπεριφορές και οχι Παοκτζηδικες.
Φιλικά πάντα!!
- These users thanked the author markos4 for the post:
- George Best4
Τώρα τελευταία εχω την αίσθηση οτι το φόρουμ το πέρασες για sdna.
Φιλικά και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.
Φιλικά και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.
- These users thanked the author obanebane for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Πάντως για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου ο Ρασβάν σήμερα για τον Λοβρεν είπε επί λέξη:
Dejan is coming back very well, he is in a very good shape.
Dejan is coming back very well, he is in a very good shape.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, zaffodb, trouman, leomatos88
Αυτός ο Κάρλος Χιμένεθ από την ομαδάρα του Τσόλο που έχει αγωνιστεί και στην Secunda Division, είναι σε καλή ηλικία 23 προς 24 σε 15 μέρες. Δεν μπορεί να αποτελέσει το backup του Κέννι;
Όχι ρε συ τι μπακ απ' του Κενυ το παιδί είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ β για έξι μήνες... Ουσιαστικά είναι παίκτης γ εθνικής Ισπανίας υπό δοκιμή για το εάν μπορεί να σταθεί στην β Εθνική Ελλάδας....
Ισπανός μπακ για ΠΑΟΚ Β΄. Και είχα την ελπίδα ότι μπορεί να νοηθήσει την μεγάλη μας ομάδα. Συνεπώς ακόμα ψάχνουμε για δεξί μπακ.Τρόμος έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 21:42 Όχι ρε συ τι μπακ απ' του Κενυ το παιδί είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ β για έξι μήνες... Ουσιαστικά είναι παίκτης γ εθνικής Ισπανίας υπό δοκιμή για το εάν μπορεί να σταθεί στην β Εθνική Ελλάδας....
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Έγραψα ότι παρόλο που στα αυτιά των περισσότερων ηχεί περίεργα, εγώ πιστεύω ότι οτιδήποτε πάρουμε η δεν πάρουμε είναι με την σύμφωνη γνώμη και την εισήγηση του Ραζβαν.obanebane έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 18:23Έχει κάποια ανάγκη κάλυψης ο Σαββίδης, απο τι να τον καλύψει,έχει κάτι να φοβηθεί;nunies4 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:59Ελα ντε αυτη την απορια εχω και εγω. Αυτος ο ανθρωπος ζει εδω. Λογικα καταλαβαινει τι γραφεται και τι λεγεται καθε μερα ειδικα απο μεγαλοδημοσιογραφους. Ακομα και αυτος να μην καταλαβαινει, εχει φιλους, συνεργατες κλπ κλπ.obanebane έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:22 Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει τις ισορροπίες,εμείς μπορούμε να το δούμε ή μόνο να το παίζουμε προπονητές ξέρουμε;
Αν δεν ισχυει οτι δεν θελει αυτη την στιγμη στοπερ πως θα δεχοταν να λεγονται τετοια πραγματα; Δεν θα τους ελεγε γιατι με ξεφτιλιζετε ετσι;
Αν παλι δεχτουμε οτι θελει αλλα τους καλυπτει μπαινοντας μπροστα, τοτε ειναι συνυπευθυνος. Οχι;
Αν έρθει η στιγμή που δεν θα μπορεί να σηκώσει το βάρος θα φύγει μόνος του.
Εσύ πιστεύεις οτι μας κοροϊδεύει και οτι τον ΠΑΟΚ τον έχει για βιτρίνα;
Τι στο πουτσο σας έπιασε ρε μαλακες,τόση πρεμουρα για 1-2 μεταγραφές;
Οκ καταλαβαίνω τους μόνιμα γκρινιαρηδες, έτσι ήταν πάντα.
Τόση καλή δουλειά έχουν κάνει οι εχθροί του Ιβάν που επηρέασαν και όσους σκέφτονται με πιο καθαρό μυαλό;
Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι η μόνη ομάδα που είναι μέσα και στους τρεις στόχους με τα μπούνια.
Και εγω εχω γκρινιάξει και εχω τονίσει οτι ο ανταγωνισμός εχει δυναμώσει πολύ και ρίχνει πολύ χρήμα, αποδεικνύεται όμως οτι την τεχνογνωσία σε ενα σωρό τομείς του ποδοσφαίρου που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ,οι άλλοι δε την έχουν και την καλύπτουν με πολύ χρήμα.
-
dimitris7777
Ο Ισπανός μπακ γίνεται 23 χρονών στις 18 Φεβρουαρίου. Είναι προσωπική επιλογή και πρόταση του Πόντζ του Ισπανού προπονητή που έχουμε στον ΠΑΟΚ Β. Τον ξέρει γιατί ήταν προπονητής του σ' έναν από τους προηγούμενους δανεισμούς του. Τον πιστεύει γι' αυτό και τον έφερε. Έχουν μείνει 11 ματς αλλά ουσιαστικά είναι τα 10 των play outs. Δεν ξέρω εάν αρκούν για να δείξει εάν αξίζει να τον αγοράσουμε. Δεν ξέρω δηλαδή εάν προλαβαίνει να προσαρμοστεί και να δείξει ότι αξίζει να τον αγοράσουμε.
Να σημειώσω και κάτι που μου αρέσει στα πλάγια μπακ και χαλιέμαι όταν δεν το έχουν (πχ Τέϊλορ). Δεν είναι κοντός, είναι 1,80εκ.
Να σημειώσω και κάτι που μου αρέσει στα πλάγια μπακ και χαλιέμαι όταν δεν το έχουν (πχ Τέϊλορ). Δεν είναι κοντός, είναι 1,80εκ.