Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ιάσονας

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 16:36
Ιάσονας έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:55
vasilis1976 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:12 φέτος δεν δώσαμε σχεδόν....τίποτα για μεταγραφές. η περίπτωση του ζαφειρη είναι άλλη και την γνωρίζουμε όλοι.
Ενώ ψιλοσυμφωνώ γενικά σε αυτό που λες στο σύνολο, αυτό που γράφεις εδώ είναι για μένα γρίφος. Επειδή η περίπτωση Ζαφείρη είναι ...άλλη... δεν κόστισε 12 συν 2 εκατομμύρια?
η μεταγραφή ζαφειρη κόστισε 10.5 + 1.5 εκατομμύρια τα οποία θα δοθούν μ δόσεις στην σλαβια και ναι είναι πολλά λεφτά από εκεί και πέρα όμως τι; αυτό ήταν τελείωσε για 5 χρόνια τώρα;
Συγνώμη έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο?
Προχτές έγραψα αυτό
Ιάσονας έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 19:51 Εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε και στόπερ από Ζενιτ και Γιαννούλη.
Να με κοιτάξει γιατρός?
Φυσικά και θα βοηθούσε να πάρουμε και στόπερ και δύο μπακ ή κάποιους από αυτούς. Αλλά πρέπει να πάρουμε το κατάλληλο στόπερ και τα κατάλληλα μπακ και σε λογικές τιμές.
Και αν ο Ντρούκιτς κοστίζει πέντε εκατομμύρια σύμφωνα με την Ζενιτ συγνώμη αλλά δεν αξίζει στο μυαλό μου να τα δώσουμε. Αυτό δεν σημαίνει να μην πάρουμε καθόλου ούτε πως η μεταγραφή του Ζαφείρη είναι η τελευταία για την επόμενη πενταετία.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Φίλε maklaz..

Γιατί να αναφερθούμε στον βαζελο που πετάει τα λεφτά στον κάδο των αχρήστων και όχι στον γαύρο που τα λεφτά που βάζει παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους;

Δεν το λέω κακοπροαίρετα,απλά θεωρώ ότι το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις.
These users thanked the author markos4 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Παίρνει και τα @@ μας τελευταία, να τα λέμε όλα :D
These users thanked the author astral for the post (total 6):
markos4, Maklaz, dragon, Ιάσονας, Sardan, zaffodb
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

markos4 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:08 Φίλε maklaz..

Γιατί να αναφερθούμε στον βαζελο που πετάει τα λεφτά στον κάδο των αχρήστων και όχι στον γαύρο που τα λεφτά που βάζει παίρνει ευρωπαϊκούς τίτλους;

Γιατί ρε πασά μου ο γαύρος έχει 2.5 φορές τα έσοδα μας.
Θέλεις τηλεοπτικό; Θέλεις εισιτήρια; Θέλεις VIP και σουίτες; Θέλεις κλικες-συμφωνίες-χορηγούς; Θέλεις δανεικούς από Φόρεστ για να μην τραβάει πάνω του έξοδα; Θέλεις πλέον Ρίο αβε; Θέλεις τσουλου;
xrisitsapa έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:02 Τώρα συμφωνούμε.
Εκτός του ότι δεν νομίζω ότι ζητάει κανένας all in
Έναν φορ( πήραμε) ένα στόπερ και έναν μπακ θέλουμε για να μην μας φάει το άγχος
Αδελφέ τα 5 του Γιαννούλη και τα 5 του Σλοβένου συν τα συμβόλαια τους είναι οριακά στο all in.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
navigator11, zaffodb
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:17

Θέλεις τηλεοπτικό; Θέλεις εισιτήρια; Θέλεις VIP και σουίτες; Θέλεις κλικες-συμφωνίες-χορηγούς; Θέλεις δανεικούς από Φόρεστ για να μην τραβάει πάνω του έξοδα; Θέλεις πλέον Ρίο αβε; Θέλεις τσουλου;
Αδελφέ τα 5 του Γιαννούλη και τα 5 του Σλοβένου συν τα συμβόλαια τους είναι οριακά στο all in.

Άρα ο βαζελος (επειδή εσύ τον ανέφερες ) τι έχει απ όλα αυτά και ρίχνει τόσο χρήμα;
Μην μου το πας σε θεωρίες συνομωσίας :D
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Φέτος πάντως ο γαύρος στις μεταγραφές δεν είναι παράδειγμα όπως το εννοούν όσοι διαμαρτύρονται. Πούλησε τον Κωστούλα και δύο δανεικούς για 42 εκατομμύρια έδωσε 22 για αγορές εκ των οποίων οι 4 από τις 5 πήγαν άπατες ενώ και του Ταρεμι δεν την λες και υπερεπιτυχία, ενώ είχε εξασφαλισμένη την συμμετοχή στους ομίλους του ΤΣ Λ.

Πάντα υπάρχουν δύο όψεις αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει και κανένα επιτυχημένο μοντέλο άλλης ομάδας που να πλεονεκτεί έναντι του ΠΑΟΚ.
Και το ξαναλέω προσωπικά θα κυνηγουσα και του στόπερ και κυρίως του Γιαννούλη τώρα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Παιρνω αφορμη απο το ποστ σου για να πω οτι κατ εμε δεν χρειαζεται καν να αναφερομστε στους αλλους για το τι κανουμε εμεις.
Την χρονια του ευρωπαικου ο γαυρος εδωσε περιπου οσα δωσαμε για τον ζαφειρη και αυτα το καλοκαιρι που του βγηκαν σχεδον ολοι πατατες. Τον χειμωνα σχεδον ολοι ηρθαν δανεικοι.
Οταν περνουμε εμεις δανεικους ξερετε τι γινετε εδω.
Γενικα ο Γαυρος τα τελευταια χρονια παιρνει επι το πλειστον δανεικους και ελευθερους και κανει 3 4 μεταγραφες με χρηματα.
Φετος με τσ λου εδωσε 20 μυρια ενω ειχε πουλησει και τον Κωστουλα αρα δεν τα κανουμε μονο εμεις αυτα..
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ρε παιδιά ούτε εμένα με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.
Κουβέντα να γίνεται..

Ένα στόπερ να καθαρίζει ότι πετάει στον αέρα θέλω.

ααα και ένα εισιτήριο για την επόμενη βδομάδα για την Λυων
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ..ευπρόσδεκτο :mrgreen: :mrgreen:
These users thanked the author markos4 for the post (total 4):
Dimitrisou, Ιάσονας, Maklaz, Nassos
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Ποια λεφτά έδωσε ο γαύρος τότε που πήρε το Κόνφερενς ρε φίλε;

Τον καρμο δανεικό από τη Νότιγχαμ
Τον ορτα δανεικό
Τον τσικινιο σχεδόν ελεύθερο
Τον πότενσε δανεικό
Και μερικούς ακόμη πάλι δανεικούς....

Ο Ολυμπιακός εκείνη τη χρονιά είναι η εξαίρεση στον κανόνα πως με δανεικούς δεν κάνεις ομάδα

Τις επόμενες δύο χρονιές έχει δώσει κάποια λεφτά και δεν του έχει βγει σχεδόν κανένας παίκτης

Αν έδιναν οι δικοί μας 8 μύρια για τον στρεφετσα θα είχαμε κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ τώρα (που εγώ προσωπικά πιστεύω πως είναι καλός παίκτης αλλά δεν έχει παίξει τιπτοα ως τώρα)

Ο Ολυμπιακός εκτός από τα πολύ περισσότερα έσοδα από εμάς έχει κτίσει και ένα δίκτυο με τρεις ομάδες (Νότιγχαμ, Ολυμπιακός και Ρίο Άβε) και πολύ μεγάλα μάνατζερικα γραφεία που εμείς δε μπορούμε προς το παρών δε μπορούμε να τα φτάσουμε....
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

markos4 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:20
Maklaz έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:17

Άρα ο βαζελος (επειδή εσύ τον ανέφερες ) τι έχει απ όλα αυτά και ρίχνει τόσο χρήμα;
Μην μου το πας σε θεωρίες συνομωσίας :D
Τον αναφέρω γιατί κατά διαστήματα ακούγονται φωνές για το πώς γίνεται ο βαζελος να κάνει τόσο μεγάλες αγορές και εμείς δεν μπορούμε.

Όπως έχω πει ο βάζελος έχει -3.5 εκ αρνητικά Ίδια Κεφάλαια. Σημαίνει ότι χρωστάει περισσότερα από όσα αξίζει. Αν αύριο πουλούσαν μέχρι και το γκαζόν, πάλι θα χρωστούσαν 3,5 εκατομμύρια. Βάγια - Ιωαννίδης, μόλις δημιουργήθηκε πρόβλημα πουλήθηκαν μπαμ μπαμ.

Ο βάζελος είναι ένα μπουρδέλο, αλόγιστες αγορές, προπονητές που αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και συνεχείς ενέσεις για να καλυφθεί η χασούρα της στιγμής. Υποθηκεύουν το μέλλον τους για να γίνουν αρεστοί στο κοινό.

Σε περίπτωση που γίνει η στραβή και δεν βγει Ευρώπη θα δούμε όλοι τι δεν έχει τελικά :D
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
navigator11, zaffodb
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Όλη η δουλειά γίνετε από τους δημοσιογράφους!
Ναι εμείς δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε και το ζήτησε και αν ζήτησε κάτι ο Ραζβαν !
Κάνουμε αναφορές σε ένα φόρουμ το τι εμείς βλέπουμε να χρειάζεται η ομάδα !

Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα αλλά και πάλι μιλάμε για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ !
Δεν μιλάει κανείς !!!! Δεν εξηγεί κανείς !
( Υ.γ γνωρίζει κανείς τι θέση έχει ο Βιεϊρίνια ; Θα μιλήσει κάποιος ; Έχει μιλήσει ποτέ ο Καρυπιδης σαν ΤΔ ;)

Για αυτό δίνω μια δικαιολογία στους ΑΡΔ !
Λένε ο Ραζβαν ζήτησε μεταγραφή στο Σέντερ Μπακ !
Κοντά στον Σλοβένο ο ΠΑΟΚ !
Άλλαξε γνώμη ο Ραζβαν !
Η αυτοί είναι μπούφοι η ο οργανισμός ΠΑΟΚ (στον τομέα των μεταγραφών ) !
These users thanked the author pagotatzis for the post (total 2):
Maklaz, Nassos
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

pagotatzis έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:39 Όλη η δουλειά γίνετε από τους δημοσιογράφους!
Ναι εμείς δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε και το ζήτησε και αν ζήτησε κάτι ο Ραζβαν !
Κάνουμε αναφορές σε ένα φόρουμ το τι εμείς βλέπουμε να χρειάζεται η ομάδα !

Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα αλλά και πάλι μιλάμε για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ !
Δεν μιλάει κανείς !!!! Δεν εξηγεί κανείς !
( Υ.γ γνωρίζει κανείς τι θέση έχει ο Βιεϊρίνια ; Θα μιλήσει κάποιος ; Έχει μιλήσει ποτέ ο Καρυπιδης σαν ΤΔ ;)

Για αυτό δίνω μια δικαιολογία στους ΑΡΔ !
Λένε ο Ραζβαν ζήτησε μεταγραφή στο Σέντερ Μπακ !
Κοντά στον Σλοβένο ο ΠΑΟΚ !
Άλλαξε γνώμη ο Ραζβαν !
Η αυτοί είναι μπούφοι η ο οργανισμός ΠΑΟΚ (στον τομέα των μεταγραφών ) !
Συμφωνώ, αλλά δικαιολογία δεν δίνω στους αρδ , δεν γίνεται να εκθέτεις τον Σαββίδη επειδή ο Λουτσεσκου ζήτησε και δεν πήρε και μετά να εκθέτεις τον Λουτσέσκου επειδή λέει "τώρα δεν θέλω".

Φίλτραρε αυτά που ακούς - ρωτάς - σου λένε, όπως θέλεις πες το, και γράψε κάτι υπεύθυνα. Τι στο διάολο, στην ίδια "οικογένεια" ανήκεις!
Ξεχάσαμε τι έλεγαν όταν χάλασε η μεταγραφή του κολλητού τους πριν 2 χρόνια;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:59
obanebane έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:22 Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει τις ισορροπίες,εμείς μπορούμε να το δούμε ή μόνο να το παίζουμε προπονητές ξέρουμε;
Ελα ντε αυτη την απορια εχω και εγω. Αυτος ο ανθρωπος ζει εδω. Λογικα καταλαβαινει τι γραφεται και τι λεγεται καθε μερα ειδικα απο μεγαλοδημοσιογραφους. Ακομα και αυτος να μην καταλαβαινει, εχει φιλους, συνεργατες κλπ κλπ.
Αν δεν ισχυει οτι δεν θελει αυτη την στιγμη στοπερ πως θα δεχοταν να λεγονται τετοια πραγματα; Δεν θα τους ελεγε γιατι με ξεφτιλιζετε ετσι;
Αν παλι δεχτουμε οτι θελει αλλα τους καλυπτει μπαινοντας μπροστα, τοτε ειναι συνυπευθυνος. Οχι;
Έχει κάποια ανάγκη κάλυψης ο Σαββίδης, απο τι να τον καλύψει,έχει κάτι να φοβηθεί;
Αν έρθει η στιγμή που δεν θα μπορεί να σηκώσει το βάρος θα φύγει μόνος του.
Εσύ πιστεύεις οτι μας κοροϊδεύει και οτι τον ΠΑΟΚ τον έχει για βιτρίνα;
Τι στο πουτσο σας έπιασε ρε μαλακες,τόση πρεμουρα για 1-2 μεταγραφές;
Οκ καταλαβαίνω τους μόνιμα γκρινιαρηδες, έτσι ήταν πάντα.
Τόση καλή δουλειά έχουν κάνει οι εχθροί του Ιβάν που επηρέασαν και όσους σκέφτονται με πιο καθαρό μυαλό;
Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι η μόνη ομάδα που είναι μέσα και στους τρεις στόχους με τα μπούνια.
Και εγω εχω γκρινιάξει και εχω τονίσει οτι ο ανταγωνισμός εχει δυναμώσει πολύ και ρίχνει πολύ χρήμα, αποδεικνύεται όμως οτι την τεχνογνωσία σε ενα σωρό τομείς του ποδοσφαίρου που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ,οι άλλοι δε την έχουν και την καλύπτουν με πολύ χρήμα.

Υ.Γ Φίλε και συντοπίτη Μάρκο, επειδή σε βλέπω συνέχεια με το μαχαίρι στα δόντια τελευταία,οτι ο γαυρος πήρε ευρωπαϊκό, σε φόρουμ ΠΑΟΚ δεν είναι οτι καλύτερο να το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα, σε ΠΑΟΚτσηδες απευθύνεσαι.
Να σου θυμίσω λοιπόν οτι ο ΠΑΟΚ τον Ευρωπαίο γαυρο εκείνη την χρονιά τον κατούρησε και τον πήδηξε επανειλημμένα, όπως και τον φετινό που μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τις εντάσεις του ,ακόμα και οι δικοί μάς.
Μέχρι και οτι μας έδωσαν τον αγώνα για να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τους Γερμανούς διάβασα.
These users thanked the author obanebane for the post (total 4):
Nassos, tolis14, paok apo epilogi, Budas73
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εμένα πάντως δεν μου γεμίζε το μάτι ο ντουρουκουσιτς. Αλλά ένα σέντερ μπακ θα το ήθελα. Εκτος αν έχουμε κάνα κρυφό χαρτί στην ακαδημια και το εμφανισουμε σιγα, σιγα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Napoli4 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:28
obanebane έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:22 Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει τις ισορροπίες,εμείς μπορούμε να το δούμε ή μόνο να το παίζουμε προπονητές ξέρουμε;
Έτσι...είδαμε και τους παικταράδες που ήρθαν μετά το 24.. έφυγαν σχεδόν όλοι νύκτα.
Ακόμα και με τα φετινά κενά ο Λουτσέσκου ήταν χαρούμενος γιατί ήταν η ομάδα του και οι επιλογές του.
Αυτό όπως έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά είναι το σημαντικότερο.
πού χάθηκες ρε ναπολιτάνε
οι 2 τελευταίες σου γραμμές έχουν τόση σημασία που θα πρέπει να τις διαβάζουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε και κάθε βράδυ πριν τον ύπνο
These users thanked the author danirifle for the post:
zaffodb
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”