Ναι τον ξέρω τον παίκτη, αλλά δεν συζητούσαμε αυτό φίλε μου.Мир έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 00:01Μπορείς να μπεις στο τρανσφερμαρκτ και να δεις τι θέσεις έπαιζε ο Ιβανουσετς τα τελευταία 3-4 χρόνια πριν έρθει σε εμάς. Οι περισσότερες συμμετοχές του 3 χρόνια ήταν αριστερό εξτρέμ, στο 4-5ο χρόνο έπαιζε πολυθεσίτης με περισσότερα ματς δεξι εξτρέμ.paokspren έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 23:47Το να παρουσιάζουμε ως ράδιο αρβίλα και ίντριγκα κάτι που τότε ήταν ευρέως αποδεκτό είναι αρκετά αστείο. Ο Ιβάνουσετς ήρθε για να παίξει στο 10 όπως μάθαμε αμέσως αφού έφτασε, ως τώρα στον ΠΑΟΚ έχει παίξει μόνο στο 10, και στον ΠΑΟΚ υπήρχαν ήδη δύο 10αρια. Δεν ξέρω ποια πιστεύεις ότι είναι η φιλοσοφία της ΠΑΕ αλλά σίγουρα δεν είναι 1εκ+ τον χρόνο σε τρίτο 10άρι.Мир έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 16:37 To ότι ήρθε δανεικός ο Ιβανουσετς γιατί ήταν αντί-Ντελιας είναι ράδιο αρβιλα ραπτοπουλικής ίντριγκας, ο τύπος ήρθε δανεικός για μπακ-απ του Τάισον με προπτικη βασικού αν πιάσει.
Όταν υπάρχει πώληση, ποτέ δεν υπάρχει αναπλήρωση πριν αποχωρήσει ο παίκτης μας. Άπειρα τα παραδείγματα όπως και ότι η φιλοσοφία της ΠΑΕ δεν αλλάζει.
Επίσης, αν όντως πήραμε τον Ιβανούσετς για αριστερό εξτρέμ, είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Τισουντάλι που έρχεται και ρίχνει άκυρο στην θέση του αριστερού εξτρέμ που υποτίθεται μπορεί να παίξει. Μου κάνει εντύπωση να μην τους ρωτάνε πριν τους κλείσουν.
Και επίσης, άντε και έχεις δίκιο και δεν ήταν ο Ιβανούσετς ο αντικαταστάτης, τι αλλάζει όσον αφορά την μεταγραφή του Ντέλια στην Γερμανία? Τι προσπαθείς να πεις?
Επιθετικό χάφ έχει να παίξει ως ενεργό ρόλο από τη σεζόν 19/20
Αν δεν θέλεις να απαντήσεις, δεν χρειάζεται να απαντήσεις.