Οχι δεν εισαι ο μόνος αλλα οπότε το πει καποιος ειναι λες κ κανει επιθεση στον ΙΒΑΝ.pagotatzis έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 20:02Φίλε σε παρακαλώ μην διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μου!Tolaros έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 19:47 Δεν είναι θέμα λογιστικό, εσύ αποκαλείς την ομάδα ερασιτέχνες κι εγώ λεώ είναι πολύ καλύτεροι από τον ανταγωνισμό στο συγκεκριμένο θέμα.
Το τι ζήτησε ο προπονητής δεν έχουμε ιδέα γιατί με την ίδια δημοσιογραφικής προέλευσης λογική προχθές διέρρευσε ότι δε θέλει να χαλάσει το γκρουπ.
Όλοι οι παίκτες που ανέφερες σε τόσα χρόνια που δεν πιάσανε δεν κάνουν ένα Σκιπιόνι , ένα δίδυμο Λαμέλα-Μαρσιάλ, ένα Τέτε-Ντέσερς.
Ο Ράφα να βγει από τη λίστα, μια χαρά προσέφερε.
Δεν είπα ότι έχουμε ερασιτεχνική ομάδα !
Ερασιτεχνικοί είναι οι χειρισμοί στις μεταγραφές και οι διαπραγματεύσεις μας !
Για λογιστικά και λεφτά εσύ αναφέρθηκες μετά value for money , είχατε και στο χωριό σας value for money !
Κάι σένα ποιος σου είπε αυτό ότι ο Ραζβαν είναι καλά με το γκρουπ και δεν θέλει ; Οι ίδιοι που λέγανε ότι θα πάρει Σέντερ Μπακ και εξτρέμ και μπακ ;
Α καλά
Βρε παιδιά είμαι δλδ ο μόνος που βλέπω ότι γενικά δεν είμαστε και σούπερ στο τα κάνουμε μεταγραφές ;
Τόσα χρόνια το βλέπουμε και το συζητάμε εδώ μέσα !
Περσινή σεζόν κάνανε 10 μεταγραφές και έπιασε ο Καμαρα!
Τι να λέμε ;
Πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι και σαφώς πρέπει να αλλάξει κάτι στο τιμ των μεταγραφών !
Το χειρότερο ομως ειναι οτι καθε φορα που τελειώνουν οι μεταγρσφες μας ζαλίζουν οι αρδ λογικα απο διαρροές κανα 3 μηνο για επαφές κλεισμενους παιχτες που δε βρήκαμε 3 μηνες το καλοκαίρι κ μολις ανοίγουν οι μεταγραφες τα ρίχνουν οτι δε θελει ο λουτσε.
Μακάρι να ξερουν τι κανουν κ εμεις να ειμαστε οι άσχετοι.,