Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Tolaros »

pagotatzis έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 15:04 +@gika
Ας περιμένουμε όμως λιγάκι ακόμα, αν έρθουν μεταγραφές που θα ενισχύσουν θα βγούνε να που γιατί τόσο αργά ;
Μακάρι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να μην ξανα ερωτηθούμε : τι θα γινόταν αν για μμαμημενη φορά λειτουργούσαν γρήγορα και πιο επαγγελματικά ! Ναι επαγγελματικά διότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ξεχειλίζουν ερασιτεχνισμό !

Όπως και να’χει συνεχίζουμε
Game by Game
Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια βάζουν τα γυαλιά στον ανταγωνισμό όσον αφορά το value for money
These users thanked the author Tolaros for the post (total 4):
Kaizen, breakdown88, Dimitris_L4, Apeiroelaxistos
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

margas έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 14:54
Kaizen έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 14:42 Εγω παντως θα επιμενω οτι φετος φαινεται να κινουμαστε πολυ σωστα και λογικα στις μεταγραφες. Φαινεται οτι δεν παμε πλεον σε λυσεις απελπισιας απλα για να κανουμε μεταγραφη. Θα παρουμε αυτο που θελουμε και χρειαζομαστε ή δεν θα παιρνουμε τιποτα.
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα που κουβαλαει αυτη η τακτικη. Τουλαχιστον φαινεται πως δεν θα ξαναδουμε μεταγραφες τυπου Μουργκ κτλπ.
Μεταγραφες τυπου μουργκ υπηρχαν, υπάρχουν και δε θα σταματήσουν να υπαρχουν σε ολες τις ομαδες
Προφανως παντα θα υπαρχουν αστοχιες. Το προβλημα ειναι οτι τα τελευταια χρονια ειχαμε παρα πολλες και πλεον φαινεται, ή τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω εγω, οτι παμε σε επιλογες με πολυ πιο αυστηρα και συγκεκριμενα κριτηρια. Δεν κοιταμε να παρουμε οποιον να ναι επειδη δεν ερχονται αυτοι που θελαμε.
Φετος δεν νομιζω οτι εχουμε κανει καμια κακη μεταγραφη. Μονο μια αστοχια με τον Τειλρο αλλα κι αυτο λογικο ειναι. Δεν γινεται να ειναι ολες οι επιλογες πετυχημενες.
Προσωπικα ειμαι φουλ ευχαριστημενος φετος.
Ypnos

Δημοσίευση από Ypnos »

xrisitsapa έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 10:30
icue έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:32 Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ υπολογίζονται. Άρα εκεί πρέπει να έρθει κάποιος οπωσδήποτε.
Άκουσα Ταορμπατζογλου που έλεγε ότι ο Λοβρεν θέλει διαχείριση. Άρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του
Στη μικρή κι ανόητη ζωή μου, ένα πράγμα έμαθα: ο Τσορμπατζογλου δεν ξέρει τι του γίνεται!
These users thanked the author Ypnos for the post (total 3):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, Sardan, sakis_the_fraud
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

To "first qualification and then transfers" φέρνει συνήθως no qualification.
Στον Λόβρεν επ' ουδενί δεν πρέπει να βασιστούμε.
Να ανοίξω μια μέρα τον υπολογιστή μου και να δω το "ο ΠΑΟΚ πυροδότησε την βόμβα του Χ ή του Ψ ή και των δύο" και τί στον κόσμο. Αυτό χωρίς φυσικά να υποτιμώ με τίποτα το παρόν έμψυχο δυναμικό που είναι πολύ καλό, αλλά σε κάποιες θέσεις οι βοήθειες χρειάζονται. Έχουμε τώρα μπροστά μας δύο ευρωπαϊκά ματς. Την 1/2 τον Πανσερραϊκό εδώ και στο ματς αυτό χωράει καλό rotation, με Σάστρε, Τέιλορ, Βολιάκο, Μπιάνκο κλπ στην ενδεκάδα. Στα επόμενα 4 ματς με βάζελο (Ε), άρη (Ε), βάζελο (Μ), και αεκ (Μ), πείτε μου σε ποιο μπορείς να αφήσεις στον πάγκο Κέννι, Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Μεϊτέ, Αντρίγια, Τάισον, γεροί να είναι και αυτοί και όλοι, χωρίς ιώσεις και τραυματισμούς.
Είδα πριν λίγο ότι η Λεβερκούζεν σημερινή αντίπαλος του γαύρου, εισέπραξε πέρσι από πωλήσεις 230 εκ. και έδωσε τα 210 από αυτά για προσθήκες. Διαφορετικά βέβαια τα μεγέθη, οι ανάγκες και το επίπεδο, αλλά κατ' αναλογία, δεν μπορούμε εμείς από πώληση βλ. Τζίμα 22 εκ., να δώσουμε 15-16 για προσθήκες; Δόθηκαν βέβαια 11 για τον Ζαφείρη, γιατί όχι άλλα 4-5 μπροστά σε τόσες προκλήσεις φέτος;
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
psychologos
margas

Δημοσίευση από margas »

Kaizen έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 15:33
Kaizen έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 14:42 Εγω παντως θα επιμενω οτι φετος φαινεται να κινουμαστε πολυ σωστα και λογικα στις μεταγραφες. Φαινεται οτι δεν παμε πλεον σε λυσεις απελπισιας απλα για να κανουμε μεταγραφη. Θα παρουμε αυτο που θελουμε και χρειαζομαστε ή δεν θα παιρνουμε τιποτα.
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα που κουβαλαει αυτη η τακτικη. Τουλαχιστον φαινεται πως δεν θα ξαναδουμε μεταγραφες τυπου Μουργκ κτλπ.
Μεταγραφες τυπου μουργκ υπηρχαν, υπάρχουν και δε θα σταματήσουν να υπαρχουν σε ολες τις ομαδες
Προφανως παντα θα υπαρχουν αστοχιες. Το προβλημα ειναι οτι τα τελευταια χρονια ειχαμε παρα πολλες και πλεον φαινεται, ή τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω εγω, οτι παμε σε επιλογες με πολυ πιο αυστηρα και συγκεκριμενα κριτηρια. Δεν κοιταμε να παρουμε οποιον να ναι επειδη δεν ερχονται αυτοι που θελαμε.
Φετος δεν νομιζω οτι εχουμε κανει καμια κακη μεταγραφη. Μονο μια αστοχια με τον Τειλρο αλλα κι αυτο λογικο ειναι. Δεν γινεται να ειναι ολες οι επιλογες πετυχημενες.
Μια χαρα ειναι ο τειλορ για δευτερος. Η αστοχια φετος ειναι η εμπιστοσυνη στο ρωσικο τσαλι για ενα εξαμηνο και ο ιβανουσετς ο οποιος ευτυχως ειναι δανεικος αρα κλαιν
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Γερασίμου έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 15:53 To "first qualification and then transfers" φέρνει συνήθως no qualification.
Στον Λόβρεν επ' ουδενί δεν πρέπει να βασιστούμε.
Να ανοίξω μια μέρα τον υπολογιστή μου και να δω το "ο ΠΑΟΚ πυροδότησε την βόμβα του Χ ή του Ψ ή και των δύο" και τί στον κόσμο. Αυτό χωρίς φυσικά να υποτιμώ με τίποτα το παρόν έμψυχο δυναμικό που είναι πολύ καλό, αλλά σε κάποιες θέσεις οι βοήθειες χρειάζονται. Έχουμε τώρα μπροστά μας δύο ευρωπαϊκά ματς. Την 1/2 τον Πανσερραϊκό εδώ και στο ματς αυτό χωράει καλό rotation, με Σάστρε, Τέιλορ, Βολιάκο, Μπιάνκο κλπ στην ενδεκάδα. Στα επόμενα 4 ματς με βάζελο (Ε), άρη (Ε), βάζελο (Μ), και αεκ (Μ), πείτε μου σε ποιο μπορείς να αφήσεις στον πάγκο Κέννι, Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Μεϊτέ, Αντρίγια, Τάισον, γεροί να είναι και αυτοί και όλοι, χωρίς ιώσεις και τραυματισμούς.
Είδα πριν λίγο ότι η Λεβερκούζεν σημερινή αντίπαλος του γαύρου, εισέπραξε πέρσι από πωλήσεις 230 εκ. και έδωσε τα 210 από αυτά για προσθήκες. Διαφορετικά βέβαια τα μεγέθη, οι ανάγκες και το επίπεδο, αλλά κατ' αναλογία, δεν μπορούμε εμείς από πώληση βλ. Τζίμα 22 εκ., να δώσουμε 15-16 για προσθήκες; Δόθηκαν βέβαια 11 για τον Ζαφείρη, γιατί όχι άλλα 4-5 μπροστά σε τόσες προκλήσεις φέτος;
Aν και δεν διαφωνω με το σκεπτικο το παραδειγμα της Λεβερ δεν ειναι και το καλυετρο..ειναι σαν να λεμε εμεις πως σε μια σεζον πουληθηκαν ο Ντελιας, ο Ζαφ, ο Κουλιε, και ο Τζολης και εφυγε και ο Ραζβαν..ε φαντασου τι θα γινοταν αν δεν πεφτανε και λεφτα..ηδη κανει κακη σεζον η λεβερ οποτε νομιζω δεν κερδισαν κατι με τα λεφτα...
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

margas έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 16:01
Kaizen έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 15:33

Μια χαρα ειναι ο τειλορ για δευτερος. Η αστοχια φετος ειναι η εμπιστοσυνη στο ρωσικο τσαλι για ενα εξαμηνο και ο ιβανουσετς ο οποιος ευτυχως ειναι δανεικος αρα κλαιν
Η αληθεια ειναι οτι τον Ιβανουσετς τον ξεχασα, αλλα δεν ξερω απο ποια οπτικη να την κρινω την μεταγραφη. Υποτιθεται οτι τον πηραμε για βασικο επειδη θα εφευγε ο Ντελιας. Ισως το οτι τελικα εμεινε ο μαγος και ο αλλος πηγε σε ρολο αναπληρωματικου να επαιξε ρολο στην αποδοση του.

Ο Τσαλοφ ειναι αλλη ιστορια. Μην κρυβομαστε, οταν ακουστηκε το ονομα του οι περισσοτεροι πανηγυριζαν.(Προσωπικα δεν τον ηξερα καν και μου περνουσε αδιαφορος). Φετος ισως να τον εμπιστεφτηκαν επειδη πιστεψαν οτι με λιγοτερα φορ και προετοιμασια θα μπορεσει να ξεμπουκωσει. Πηραν ενα ρισκο(κακως) και δεν τους βγηκε.
Ωστοσο εφεραν τον Γιακουμακη που μας εχει βγει παρα πολυ καλη μεταγραφη μεχρι τωρα και δεν νομιζω να μπορουσαμε να φερουμε καλυτερο φορ με τα ιδια λεφτα.
Καλυτερο εννοωντας παντα καποιον που να ταιριαζει τοσο πολυ στο στυλ παιχνιδιου που θελει ο Ραζβαν.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

To ότι ήρθε δανεικός ο Ιβανουσετς γιατί ήταν αντί-Ντελιας είναι ράδιο αρβιλα ραπτοπουλικής ίντριγκας, ο τύπος ήρθε δανεικός για μπακ-απ του Τάισον με προπτικη βασικού αν πιάσει.
Όταν υπάρχει πώληση, ποτέ δεν υπάρχει αναπλήρωση πριν αποχωρήσει ο παίκτης μας. Άπειρα τα παραδείγματα όπως και ότι η φιλοσοφία της ΠΑΕ δεν αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

"Η ρωσική ιστοσελίδα sport express δημοσίευσε ένα κείμενο που ρώτησε το τμήμα επικοινωνίας των ασπρόμαυρων για τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση κι έλαβε αυτή την απάντηση: “Έχουμε ουσιαστικά τερματίσει τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Βάνια Ντρκούσιτς από τη Ζενίτ“, απάντησε χαρακτηριστικά." απο sport24

μάλλον ο george ειχε δικιο χθες που μιλησε για τακτικη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε

Λέγε λέγε στο πλαίσιο της "υγιούς και δικαιολογημένης κριτικής" κάτι θα μείνει

Πως όταν πετάς σκατα στον ανεμιστήρα; Κάπως έτσι

Τώρα αν όλο αυτό γίνεται στη Θεσσαλονίκη, τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο

Προφανώς και δεν φταίει ο φίλος που το ανέφερε. Όλοι πέφτουμε θύμα της ίδιας αηδιαστικης κατάστασης
These users thanked the author Equalizer for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δηλαδη αν ερθει κλαρινο τν Πεμπτη κ διπλο στη λυων θα παμε να παρουμε παιχτη 28 Γεναρη??
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Logistis έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 16:39 "Η ρωσική ιστοσελίδα sport express δημοσίευσε ένα κείμενο που ρώτησε το τμήμα επικοινωνίας των ασπρόμαυρων για τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση κι έλαβε αυτή την απάντηση: “Έχουμε ουσιαστικά τερματίσει τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Βάνια Ντρκούσιτς από τη Ζενίτ“, απάντησε χαρακτηριστικά." απο sport24

μάλλον ο george ειχε δικιο χθες που μιλησε για τακτικη
εχουν τερματίσει, ναι
με αποτυχία??
με επιτυχία??
καναμε την τελική πρόταση και περιμένουμε απάντηση??
σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις "Έχουμε ουσιαστικά τερματίσει τις διαπραγματεύσεις"
embuji

Δημοσίευση από embuji »

@blackzone44 ρε συ μαυροζωνα να σε πω. Επειδη ολο και περισσοτερο αρχιζει να ακουγεται το ονομα Τσαπρας απο τα αρδ μας. Υπαρχουν σκεψεις/ζυμωσεις/συζητησεις γυρω του ή ειναι τα θελω δημοσιογραφων αυτα;
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Αν εγώ ήμουν Τσαπρας πάντως δεν θα πήγαινα βαζελο. Σε κάθε στραβή τις χλεπες τις ρίχνουν στους Έλληνες παίχτες εκεί πέρα. Εδώ θα έρθει να είναι back up του Κένι και θα έχει και άλλος ποιοτικούς Έλληνες που σηκώνουν το βαρος
These users thanked the author cartman for the post:
Iznogoud4
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

embuji έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 17:26 @blackzone44 ρε συ μαυροζωνα να σε πω. Επειδη ολο και περισσοτερο αρχιζει να ακουγεται το ονομα Τσαπρας απο τα αρδ μας. Υπαρχουν σκεψεις/ζυμωσεις/συζητησεις γυρω του ή ειναι τα θελω δημοσιογραφων αυτα;
όσο γνωρίζω θέλουν να τον κλείσουν για το καλοκαίρι μαζί με Γιαννούλη
These users thanked the author blackzone44 for the post (total 12):
embuji, Kabamaru11, sakis_the_fraud, paoki19, Dimitris_L4, nunies4, margas, Alchemist, Anwnimos, Kirilos_Despotas and 2 more users
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”