ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Re: ΠΑΟΚ-ΜΠΕΤΙΣ 22/1-19:45,cosmotesportshd
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Άντονι, Ίσκο, Κούτσο, Μπεγερίν, Ρικέλμε, Άμραμπατ και Φίρπο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού.
Κανονικά το «παρών» στην αποστολή δίνει ο Άμπντε Εζαλζουλί, ο οποίος όμως μετά την επιστροφή του από το Μαρόκο δεν έχει προπονηθεί ακόμα σε πλήρεις ρυθμούς.
Η αποστολή :
Τερματοφύλακες: Βαγιές, Λόπες, Αντριάν
Αμυντικοί: Ροντρίγκες, Ορτίζ, Νατάν, Γιορέντε, Γκόμες, Μπάρτρα, Ντε Ρόα
Μέσοι: Αλτιμίρα, Ντεόσα, Ρόκα, Πέρεθ, Κοραλέχο
Επιθετικοί: Εζαλζουλί, Φορνάλς, Ρουϊμπάλ, Λο Σέλσο, Άβιλα, Γκαρσία, Μοράντε, Μαρίνα.
Κανονικά το «παρών» στην αποστολή δίνει ο Άμπντε Εζαλζουλί, ο οποίος όμως μετά την επιστροφή του από το Μαρόκο δεν έχει προπονηθεί ακόμα σε πλήρεις ρυθμούς.
Η αποστολή :
Τερματοφύλακες: Βαγιές, Λόπες, Αντριάν
Αμυντικοί: Ροντρίγκες, Ορτίζ, Νατάν, Γιορέντε, Γκόμες, Μπάρτρα, Ντε Ρόα
Μέσοι: Αλτιμίρα, Ντεόσα, Ρόκα, Πέρεθ, Κοραλέχο
Επιθετικοί: Εζαλζουλί, Φορνάλς, Ρουϊμπάλ, Λο Σέλσο, Άβιλα, Γκαρσία, Μοράντε, Μαρίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Τρί 20 Ιαν 2026, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομάδα που είδα εγώ κόντρα στη Βιγιαρεάλ πριν λίγες μέρες δεν είχε τους περισσότερους από αυτούς!
Μόνο ο Μπεγεριν με τον Άντονι λείπουν....
Όπως είπε και ένας φίλος λίγο παραπάνω,όλα τα λεφτά είναι ο Λοσελσο με τον Φορλανς....
Παρόλα αυτά πιστεύω πως με απόλυτη συγκέντρωση και μια Τούμπα που επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να φλέγεται.....όλα θα πάνε καλά.
Όπως είπε και ένας φίλος λίγο παραπάνω,όλα τα λεφτά είναι ο Λοσελσο με τον Φορλανς....
Παρόλα αυτά πιστεύω πως με απόλυτη συγκέντρωση και μια Τούμπα που επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να φλέγεται.....όλα θα πάνε καλά.
Πλακα κανεις;; Γι αυτο γουσταρουμε ευρωπη. Για να βλεπουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ απεναντι σε τετοιες και μεγαλυτερες ομαδες. Ποιος θελει να βλεπει ματς με βαλερενγκα, ντιναμο τυφλιδας κτλπ? Κανεις.st4this έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 14:06 Μπορουμε να κραζουμε οσο θελουμε την κακια κληρωση, αλλα εμενα δεν με χαλαει καθολου που σε μια χρονια παιξαμε με Celta, Lille, Real Betis & Lyon, ακρως ευρωπαικα παιχνιδια, καντε το 2/2 να γουσταρουμε ρε!![]()
- These users thanked the author Kaizen for the post (total 2):
- st4this, paokkerkir
-
Dimitrisou
Ε ναι αφου ειναι τραυματιες και οι μαροκινοι ελειπαν στο αφκον..γενικα τη σεζον ομως ειναι βασικοι οι περισσοτεροι..mpafos4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 16:25 Η ομάδα που είδα εγώ κόντρα στη Βιγιαρεάλ πριν λίγες μέρες δεν είχε τους περισσότερους από αυτούς!
- navigator11
Πολύ περίεργο παιχνίδι. Οι Ισπανοί ήδη περασμένοι και με απουσίες αρκετές. Εμείς με κολοσσιαίο κίνητρο, μέσα στο σπίτι μας, έχοντας λόγω των κωλοϊώσεων τα δικά μας θέματα. Δεν έχω προς ώρας το παραμικρό προαίσθημα. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά και επιτυχώς για την ΠΑΟΚάρα. Για τον Ντέλια δε νομίζω πως τίθεται κάποιο θέμα αν θα αγωνιστεί. Θεωρώ ότι έχει βγει εκτός. Ο Γάλλος κι ακόμα πιο πολύ ο Αντρίγια με καίει να αγωνιστούν και να είναι ετοιμοπόλεμοι.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Cocobill
Να πούμε ότι η Μπέτις την ερχόμενη κυριακή έχει νέο μεγάλο ταξίδι στην χώρα των Βάσκων για να παίξει με την Αλαβές που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού αλλά δεν είναι εύκολη μέσα στην έδρα της
- Kabamaru11
Αν ειναι σε καλη κατασταση οι Μειτε,Αντριγια και παιξει ο Ντελιας,εχω αισιοδοξια για θετικο αποτελεσμα.
- Kabamaru11
παικταρας,κανει πολλους ρολους ο Τονυ!
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Χωρικός
- ΑποστόληςΑ
Απίθανο να παίξει ο ο Ντέλιας που ούτε σήμερα προπονήθηκε. Θα παίξει λογικά στη Λυών. Το ίδιο πιστεύω και για τον Meite, αν δεν προπονηθεί σήμερα.
Τιφτσής
Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης - Baba
Bianco - Ozdoev
A. Zivkovic - Πέλκας - Taison
Γιακουμάκης
Edit: Προπονήθηκε τελικά ο Meite, οπότε θα ξεκινήσει αυτός αντί του Ιταλού.
Προπονήθηκε και ο Despodov.
Τιφτσής
Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης - Baba
Bianco - Ozdoev
A. Zivkovic - Πέλκας - Taison
Γιακουμάκης
Edit: Προπονήθηκε τελικά ο Meite, οπότε θα ξεκινήσει αυτός αντί του Ιταλού.
Προπονήθηκε και ο Despodov.
-
leomatos88
Το δυσκολότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι μας στην Τούμπα για φέτος. Μέχρι το επόμενο βεβαίως.
Στην οποία Τούμπα, κάτι που δεν έχει πολυειπωθεί, αν και δεν είναι ασήμαντο, παραμένεις αήττητος.
Συγκεκριμένα, σε 17 αγώνες έχεις 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα, με 37-6 τέρματα μάλιστα.
Πέραν αυτού, πιστεύω ήδη από καιρό ότι την Μπέτις θα την πατήσουμε, χωρίς να ξέρω τίποτα γι' αυτήν.
Η ομάδα έχει αξιώσεις στη διοργάνωση. Είναι εφικτή η πρόκριση. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, έχουμε ομαδάρα.
Στην οποία Τούμπα, κάτι που δεν έχει πολυειπωθεί, αν και δεν είναι ασήμαντο, παραμένεις αήττητος.
Συγκεκριμένα, σε 17 αγώνες έχεις 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα, με 37-6 τέρματα μάλιστα.
Πέραν αυτού, πιστεύω ήδη από καιρό ότι την Μπέτις θα την πατήσουμε, χωρίς να ξέρω τίποτα γι' αυτήν.
Η ομάδα έχει αξιώσεις στη διοργάνωση. Είναι εφικτή η πρόκριση. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, έχουμε ομαδάρα.
- pagotatzis
Δεν μου αρέσει καθόλου όταν όλη την εβδομάδα εστιάζουν οι πάντες στις απουσίες της αντίπαλης ομάδας!
Κρίμα για Ντελια ,μακάρι να προλάβει να είναι έστω στην αποστολή !
Κρίμα για Ντελια ,μακάρι να προλάβει να είναι έστω στην αποστολή !
Απλα ειναι κριμα που θα χασουν την ευκαιρια να ζησουν την ατμοσφαιρα της Τουμπας. Αγωνιστικα δεν μας νοιαζιε. Τους εχουμε ετσι κι αλλιως.pagotatzis έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 20:27 Δεν μου αρέσει καθόλου όταν όλη την εβδομάδα εστιάζουν οι πάντες στις απουσίες της αντίπαλης ομάδας!