Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vasgias

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από vasgias »

Sera4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 08:21

Σχετικό και με τη γενικότερη λειτουργία της ΠΑΕ. Σε αποστροφή των λεγομένων του ο κ. Μαλιούφας αναφέρει και το κόστος λειτουργίας όλου του εγχειρήματος της ΠΑΕ στο κομμάτι του recruiting.

Εκεί που εμείς μιλάμε για τσιγκουνιές και αποεπενδύσεις, από πίσω κρύβονται σοβαρές επενδύσεις κάθε χρόνο για να βγαίνουν "τζάμπα" παίχτες.

Να επισημάνω επίσης πως αυτά που υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι, είναι σε μεγάλο βαθμό αποκυήματα της φαντασίας τους και λογικές σκέψεις. Οι λεγόμενοι κυβερνητικοί δηλαδή, που μας αρέσει να τους αποκαλούμε έτσι, αλλά δεν έχουν πετύχει ρεπορτάζ μεταγραφών επί χρόνια. Και πολλές φορές τα ρεπορτάζ τους αντικρούονται και μεταξύ τους.

Μπορεί να πάρουμε παίχτες, μπορεί να μην πάρουμε στο τέλος. Μπορεί η διοίκηση και ο προπονητής να έχουν άλλες σκέψεις στο μυαλό τους. Μπορεί από πίσω ο σχεδιασμός να φέρνει για το καλοκαίρι άλλους παίχτες. Μπορεί η εταιρεία να μη θέλει να υποσκάψει τις επόμενες σεζόν με οικονομικές ποινές. Πολλά μπορεί. Αλλά σίγουρα εμείς δεν τα ξέρουμε και δεν θα τα μάθουμε ποτέ.

Και επειδή πολλά διαβάζουμε περί στόχων και βάθους, θα ήθελα κάποιος να κάτσει να κάνει μια σοβαρή ανάλυση και των βασικών μας αντιπάλων (δηλαδή γαύρο κατά κύριο λόγο και χανούμι κατά δεύτερο) και να μας αναλύσει το βάθος τους σε όλες τις γραμμές, που θα τους επιτρέψει να σταθούν στους επόμενους μήνες σε αντίθεση με εμάς. Για να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα γενικότερα του που βρισκόμαστε και τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Επειδή το είδα και εγώ (και είδα και τον Κωστικό στους κουμπάρους τις προάλλες), δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση ότι δεν απαντούσε απευθείας στις ερωτήσεις που του έκαναν.... ποσοστά Τσάλοφ είχε στις απαντήσεις. Ο Κωστίκος επίσης, γύρω γύρω όλοι απαντήσεις. Αλλά ΟΚ φαντάζομαι έχουν μάτι.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Στην συνέντευξη του Μαλιούφα έμαθα ότι υπάρχουν 70 εργαζόμενοι στις ακαδημίες, ότι ο Τσιφτσής πέρασε από τις ακαδημίες μας και ότι πιέζουν τα παιδιά από μικρή ηλικία, για να αντέξουν πνευματικά στο μέγεθος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο, εάν πάνε να κλείσουν Μήτσο και Τσαπρα για καλοκαίρι, λογικό είναι να λένε τι να τον κάνω ένα ακόμα τώρα.

Απλά μην μείνουμε και χωρίς τους καλοκαιρινους τελικά και χωρίς παίκτη τώρα..
black death

Δημοσίευση από black death »

alexgarcia6 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:45 Ο κετζιορα ηταν σε εκτεταμένη περιοδο ντεφορμαρισματος
Αυτό δεν ισχυει βασικα, απλα του φορτωνατε οτι γκολ ετρωγε η ομαδα :D
Demir

Δημοσίευση από Demir »

bane1980 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 11:38 Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο, εάν πάνε να κλείσουν Μήτσο και Τσαπρα για καλοκαίρι, λογικό είναι να λένε τι να τον κάνω ένα ακόμα τώρα.

Απλά μην μείνουμε και χωρίς τους καλοκαιρινους τελικά και χωρίς παίκτη τώρα..
αν ισχυει αυτο , ας κανουν τωρα κινηση να κλεισει ο τσαπρας , γιατι αν το αφησουμε για μετα.. δεν βλεπω να ερχεται..
για γιαννουλη κανε συμφωνια μαζι του και μετα ολα ειναι πιο ευκολα...
These users thanked the author Demir for the post (total 2):
namisenoiazei, Eagle1980
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Θα μου αρεσε φουλ ο Τσαπρας να ερθει αλλα τοσο καιρο δεν ακουμε οτι ο Σαββιδης δε θελει να δωσει λεφτα στον Κομποτιακο; Επισης πως ξερουμε οτι δε θα χρησιμοποιησει τον ΠΑΟΚ η ζελα με τον κομποτη για επικοινωνιακους λογους να μας "φαει" η ζελα τον παικτη.

Μονο αν ο Τσαπρας εχει πει 100-0 ΠΑΟΚ και πατησε ποδι οτι δε θελει να παει στην ζελα. Πραγμα λογικο εν μερει φαινεται ποδοσφαιρικο νεκροταφειο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

icue έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:32 Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ υπολογίζονται. Άρα εκεί πρέπει να έρθει κάποιος οπωσδήποτε.
Δεν θα χαλάσει ο κόσμος ούτε θα εκραγεί κανένα ηφαίστειο, αν έστω για μία φορά, σκεφτούμε την "επόμενη μέρα" λίγο νωρίτερα.
Έχουμε 4 διαθέσιμα στόπερ, εκ των οποίων οι τρεις, έχουν συμβόλαιο που λήγει σε λίγους μήνες.
Από τις κινήσεις του προπονητή, αλλά και από αυτά που βλέπουν τα ίδια μας τα ματάκια, οι δυο από αυτούς (Βολιάκο, Λόβρεν) για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν λογίζονται ως βασικοί.
Ο πέμπτος της παρέας (Μπαταούλας) μαθαίνουμε πως δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα έτοιμος για τη πρώτη ομάδα, γι' αυτό άλλωστε δεν παίρνει και χρόνο συμμετοχής.
Γιατί λοιπόν να τρέχουμε και να μην φτάνουμε το καλοκαίρι; Γιατί να ρισκάρουμε άλλο ένα καλοκαίρι να πάμε σε Ευρωπαϊκά προκριματικά με ελλιπές ρόστερ; Γιατί να πρέπει να ζοριζόμαστε σε τέτοιο βαθμό; Γιατί να μην κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη έστω μια γ@μημένη φορά;

Θα ψάχνουμε να βρούμε μέσα σε λίγους μήνες:
Βασικό φορ. Η διαπραγμάτευση για τον Γιακουμάκη, αν βέβαια αρχίσει ποτέ, στη καλύτερη των περιπτώσεων θα φτάσει Αύγουστο. Εδώ θα είμαστε.
Βασικό στόπερ και αλλαγή στόπερ. Ο Λόβρεν δεν θα ανανεώσει και ο Βολιάκο προφανώς δεν θα αγοράστεί.
Αριστερό μπακ.
Δεξί μπακ ως δεύτερο.
Αριστερό εξτρέμ για αλλαγή του Τάισον εφόσον ο Ιβανούσετς προφανώς δεν θα αγοραστεί.
Δεν θα υπάρξει και καμία πώληση πχ Καμαρά ή/και Ντεσπότοφ;
Αμέσως αμέσως φτάσαμε στις τουλάχιστον 6(!) αναγκαίες μεταγραφές.

Πόσο θα χαλάσει τη καθημερινότητα του προπονητή να έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο για το καλοκαίρι και ένα όπλο παραπάνω για φέτος;
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ξέρουμε όλα μας τα προβλήματα, τα βλέπουμε να έρχονται και εμείς (η ΠΑΕ δηλαδή) κάνει πως δεν τα βλέπει.
Το έκανε με τον Κεντζιόρα το 24 που έπαιξε 65 ματς σερί, το έκανε με τους φορ 1-2 χρόνια νωρίτερα όπου συμφώνησε να πουληθεί ο Τσόλακ και φωνάζαμε τον Κούτσια να γυρίσει τρέχοντας από τις διακοπές, το έκανε πιο παλιά με τη πώληση Άκπομ ανάμεσα στα παιχνίδια με Κράσνονταρ και κατεβήκαμε με φορ τον Πέλκα.
Ξαναλέω: είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
YaSou, smoothcriminal1926, Magdi Tolba 4, Polichni1926, Cocobill
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

To 6 καλοκαιρινες μεταγραφες βεβαια ειναι ενα λογικο (εως μικρο) νουμερο για καλοκαιρινη περιοδο.
Κατα τα αλλα ειδικα για το στοπερ συμφωνω. Η λογικη λεει οτι πρεπει ενα στοπερ να αποκτηθει αυτη την μεταγραφικη περιοδο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ιβάν πάτα το κουμπί, ενίσχυσε την ομάδα και την προσπάθεια του Λουτσέσκου και για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και πάμε για μία σεζόν αξέχαστη στα 100 μας χρόνια, μια χρονιά που θα μας οδηγήσει στους ομίλους του Champions League.
Ντρκούσιτς, Τσάπρας, Γιαννούλης, αριστερό εξτρέμ
Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει την Μπέτις και θα περάσει στην επόμενη φάση.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
YaSou
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 11:13 Και φυσικα υπηρξε και πριν λιγο καιρο και αλλος "Ραπτης" στα ακραια μπακ. Καποια διαστροφουλα μου μυριζει :D

Μια χαρά ήταν εκείνο το άλογο. Κωνσταντάρα στο "Κάτι κουρασμένα παλικάρια" που άκουγε το χλιμίντρισμα μου θύμιζε. :mrgreen:
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Blackgr4
Δε θα διαφωνήσω. Δυστυχώς η ΠΑΕ φαίνεται να βολεύεται με το πρόσφατο αφήγημα ότι ο προπονητής δε θέλει παίκτες τώρα. Δε ξέρω αν αληθεύει αυτό. Μόνο ο Λουτσε θα μας διαφωτίσει αλλά δε νομίζω αν είναι αντίθετος να δώσει την διοίκηση. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ μπορώ να εμπιστευτώ την ΠΑΕ ειδικά μετά το αλαλούμ με τον Ντελια το καλοκαίρι..
Τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα πες. ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις παίκτες με ορίζοντα το καλοκαίρι γιατί μας έχουν δείξει ότι είναι...τα ζώα μου αργά στις μεταγραφές. Πως μπορώ να ελπίζω ότι θα καλύψουν 4 βασικές θέσεις ενδεκάδας γρήγορα πριν τα πλέι οφ όταν για μια μόνο κίνηση κάνουν 1 μήνα ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ...Είναι ευκαιρία(και) φέτος να βγεις στους ομίλους κάνοντας 1-2 κινήσεις από τώρα έτσι ώστε να χεις λιγότερες το καλοκαίρι..
Αυτό βέβαια απαιτεί χρήματα που δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχει προς διάθεση..
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
icue έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:32 Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ υπολογίζονται. Άρα εκεί πρέπει να έρθει κάποιος οπωσδήποτε.
Δεν θα χαλάσει ο κόσμος ούτε θα εκραγεί κανένα ηφαίστειο, αν έστω για μία φορά, σκεφτούμε την "επόμενη μέρα" λίγο νωρίτερα.
Έχουμε 4 διαθέσιμα στόπερ, εκ των οποίων οι τρεις, έχουν συμβόλαιο που λήγει σε λίγους μήνες.
Από τις κινήσεις του προπονητή, αλλά και από αυτά που βλέπουν τα ίδια μας τα ματάκια, οι δυο από αυτούς (Βολιάκο, Λόβρεν) για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν λογίζονται ως βασικοί.
Ο πέμπτος της παρέας (Μπαταούλας) μαθαίνουμε πως δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα έτοιμος για τη πρώτη ομάδα, γι' αυτό άλλωστε δεν παίρνει και χρόνο συμμετοχής.
Γιατί λοιπόν να τρέχουμε και να μην φτάνουμε το καλοκαίρι; Γιατί να ρισκάρουμε άλλο ένα καλοκαίρι να πάμε σε Ευρωπαϊκά προκριματικά με ελλιπές ρόστερ; Γιατί να πρέπει να ζοριζόμαστε σε τέτοιο βαθμό; Γιατί να μην κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη έστω μια γ@μημένη φορά;

Θα ψάχνουμε να βρούμε μέσα σε λίγους μήνες:
Βασικό φορ. Η διαπραγμάτευση για τον Γιακουμάκη, αν βέβαια αρχίσει ποτέ, στη καλύτερη των περιπτώσεων θα φτάσει Αύγουστο. Εδώ θα είμαστε.
Βασικό στόπερ και αλλαγή στόπερ. Ο Λόβρεν δεν θα ανανεώσει και ο Βολιάκο προφανώς δεν θα αγοράστεί.
Αριστερό μπακ.
Δεξί μπακ ως δεύτερο.
Αριστερό εξτρέμ για αλλαγή του Τάισον εφόσον ο Ιβανούσετς προφανώς δεν θα αγοραστεί.
Δεν θα υπάρξει και καμία πώληση πχ Καμαρά ή/και Ντεσπότοφ;
Αμέσως αμέσως φτάσαμε στις τουλάχιστον 6(!) αναγκαίες μεταγραφές.

Πόσο θα χαλάσει τη καθημερινότητα του προπονητή να έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο για το καλοκαίρι και ένα όπλο παραπάνω για φέτος;
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ξέρουμε όλα μας τα προβλήματα, τα βλέπουμε να έρχονται και εμείς (η ΠΑΕ δηλαδή) κάνει πως δεν τα βλέπει.
Το έκανε με τον Κεντζιόρα το 24 που έπαιξε 65 ματς σερί, το έκανε με τους φορ 1-2 χρόνια νωρίτερα όπου συμφώνησε να πουληθεί ο Τσόλακ και φωνάζαμε τον Κούτσια να γυρίσει τρέχοντας από τις διακοπές, το έκανε πιο παλιά με τη πώληση Άκπομ ανάμεσα στα παιχνίδια με Κράσνονταρ και κατεβήκαμε με φορ τον Πέλκα.
Ξαναλέω: είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει.
Συμφωνω με το να εχουμε ετοιμους-κλεισμενους παικτες για το καλοκαιρι στις θεσεις που ανεφερες. Μάλιστα αν καποιος απο αυτους προορίζεται για βασικός, καλό θα ήταν να έρθει απο τωρα για να μπολιαστει. Αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν γινεται να εχεις στην ομαδα και 3ο αριστερο η δεξι μπακ. Το καλοκαιρι ο σαστρε χαιρετά αλλα ο τειλορ θα εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο.Δεν γινεται να κλεισεις φορ από τωρα ενω δεν ξερεις τι θα γινει με Γιακουμακη και Τσαλοφ. Δεν ξερεις τι είδους προτασεις θα ερθουν για σημαντικους παικτες και κατα πόσο τα χρηματα απο τις πωλησεις και τα συμβολαια θα αυξησουν το μπατζετ. Συμπερασματικά πρέπει ηδη να εχουν ετοιμους παίκτες για το καλοκαίρι ειδικά στο στοπερ που θα εχουμε σιγουρα μια αποχωρηση (ο βολιακο δε θα με χαλαγε για 3-4ος με ενα ποσο 1 εκατομμυριου) και στο δεξι μπακ που φύγει ο σαστρε.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

makispaspartou έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 13:16 Ιβάν πάτα το κουμπί, ενίσχυσε την ομάδα και την προσπάθεια του Λουτσέσκου και για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και πάμε για μία σεζόν αξέχαστη στα 100 μας χρόνια, μια χρονιά που θα μας οδηγήσει στους ομίλους του Champions League.
Ντρκούσιτς, Τσάπρας, Γιαννούλης, αριστερό εξτρέμ
Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει την Μπέτις και θα περάσει στην επόμενη φάση.
Μη το μιλας ρε πασπαρτου4 :mrgreen:
bill-ar4

Δημοσίευση από bill-ar4 »

Εγώ νομίζω περιμένουν το europa. Αν περάσουμε θα πάρουν γιατί το πρόγραμμα γίνεται βουνό. Αν δεν περάσουμε νομίζω θα το πάμε όπως είμαστε
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ο Βολιακο για τα μικρα ματς της Ελλαδας ειναι μια χαρα. αν η ρητρα ειναι οσο λενε, δλδ 1 εκατομμυριο ειναι μια καλη λυση και για του χρονου

τον θεωρω αξιοπιστη λυση (τουλαχιστον σε τετοιου ειδους αγωνες).

Ετσι ωστε του χρονου να εχουμε Μιχαηλιδη, εναν βασικο ταυρο για παρτενερ του και απο πισω Κετζιορα και Βολιακο

Και για πεμπτο καποιο παιδι απο τις ακαδημιες
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Dimitris_L4, Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”