65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Michael Scott
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η λογική λέει πως όχι... Τις προηγούμενες μερες προπονούνταν κανονικά, ήταν και στην αποστολή αν δεν κανω λαθος. Χθες είπανε για αδιαθεσια, σημερα για ίωση. Επομένως, και να την ξεπεράσει μεχρι την Πέμπτη, δυσκολα να μπει χωρίς προπονησεις.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ίσως και ο λόγος που παρά το τεράστιο ταλέντο του,
δεν θα παίξει ποτέ σε τοπ πρωτάθλημα ( καλό αυτό για εμάς μιας και κάνει την παραμονή του εφικτή)
όπου πέρα από το ταλέντο πρέπει να έχεις οργανισμό αθλητή και όχι νηπίου.
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Patron
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Καλά τα εμβόλια κάθε χρόνο βγαίνουν για άλλο λόγο αλλά δεν είναι της παρούσηςΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 22:53 Οι ιοί της γρίπης μεταλάσσονται κάθε χρόνο και τα αντισώματα μιας χρονιάς δεν βοηθούν για την επόμενη. Γι αυτό και κάθε χρόνο βγαίνουν νέα εμβόλια.
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- paoki19
-
Apeiroelaxistos
Γιατί;namisenoiazei έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 15:25 Δε γιορτάζει ο Γιάννης παιδιά να ξέρετε. Πολύ καλά κάνετε και του γράφετε ευχές αλλά δε γιορτάζει το παιδί
- WeWillRockYou
Δεν ξέρω αν το θυμάται κανένας άλλος, αλλά ο Ντέλιας δεν ήταν που είχε περάσει βαριά κοβιντ στην πρώτη του σεζόν με την Α ομάδα;
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ευαίσθητο ανοσοποιητικό, όπως σε τόσο άλλο κόσμο;
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ευαίσθητο ανοσοποιητικό, όπως σε τόσο άλλο κόσμο;
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 3):
- navigator11, Azrael, Apeiroelaxistos
- PAOK_Antarctica
Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε.Apeiroelaxistos έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 01:22Γιατί;namisenoiazei έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 15:25 Δε γιορτάζει ο Γιάννης παιδιά να ξέρετε. Πολύ καλά κάνετε και του γράφετε ευχές αλλά δε γιορτάζει το παιδί
Ο άλλος έκανε ακάουντ για να το ρωτήσει.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
- navigator11, Apeiroelaxistos
- Jean Valjean
Δε ξερω γιατι ειναι επιρρεπης ο Κωνσταντελιας στις ιωσεις, αν εχει να κανει με κοβιντ η οτι δε προσεχει η δε ξερω κι εγω τι αλλο, αλλα πρεπει να εχει σπασει πραγματικα παγκοσμιο ρεκορ missed games λογο ασθενειας.
Εγω δε θυμαμε ΠΟΤΕ να εχω δει τετοιο πραγμα. Εχουμε φτασει στον ΠΑΟΚ να εχουμε καθε βδομαδα καποιον αρρωστο ολη τη χρονια.
Εγω δε θυμαμε ΠΟΤΕ να εχω δει τετοιο πραγμα. Εχουμε φτασει στον ΠΑΟΚ να εχουμε καθε βδομαδα καποιον αρρωστο ολη τη χρονια.
Στα σοβαρα τωρα ειναι σε τετοιο βαθμο που για μενα πλιασιαζει στον να επιρεασει την αξια του παικτη αρνητικα.
αν ειναι ενας λογος να μεινει για παντα στον ΠΑΟΚ θα το αγορασω το σεναριο
- These users thanked the author dragon for the post (total 3):
- Maklaz, Azrael, PAOKevolution
-
DikefalosG4
Συμφωνώ απόλυτα.
Κανονικά θα έπρεπε να γράφουμε στους Γερμανούς ενδιαφερόμενους : κάτω τα χέρια από τον Κωνσταντέλια μας, δεν θα τον παλέψει το γερμανικό χειμώνα σας
Κανονικά θα έπρεπε να γράφουμε στους Γερμανούς ενδιαφερόμενους : κάτω τα χέρια από τον Κωνσταντέλια μας, δεν θα τον παλέψει το γερμανικό χειμώνα σας