Ο βαζελος έχει καταρρεύσει και δεν έχει επιστροφή φέτος αυτό που είδα. Η ομάδα τους δεν είναι ούτε καν καλά γυμνασμένη. Έχει χαμηλό κίνητρο, κακές τοποθετήσεις, μια παρατημένη ομάδα. Δε φταίει φυσικά μόνο ο προπονητής, αλλά ψώνισανε από σβέρκο και εκεί... Το μόνο που θέλω είναι να μείνει ο Μπενιτεθ μέχρι τα μεταξύ μας στο κύπελλο. Πλέι οφ θα είναι μεγάλη έκπληξη να μπούνε, ομάδα με συντελεστή διαφοράς τερμάτων στο +3 με τον Λεβαδειακο να πετάει στο +21.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Έκανα τεράστια προσπάθεια να δω το "ντέρμπι" της αγωνιστικής, από το 18ο λεπτό και μετά το είδα ολόκληρο. Σε καμία περίπτωση δε μου άρεσε η αεκ, που είναι φέτος μια ομάδα τρελής ρεντας και σπρωξιματος. Αν είχε κάνει 2-3 παραπάνω γκέλες, οπως της άξιζε φέτος, έχοντας αμέτρητα 1-0 σκορ φετος, αν ηταν δηλαδή 4-5 πόντους από κάτω μας θα είχαν διαφορετική ψυχολογία και φυσικά αμφισβήτηση η δουλειά του Νικολιτς. Πραγματικά έχουν τρελή τύχη φέτος. Αυτό τους κράτησε εδώ και πλέον έχουν αυτοπεποίθηση και πιο δυνατό μενταλιτι. Είμαι από αυτούς που δεν έχουν καταλάβει καθόλου το τι παίζει η αεκ. Έχω δει ένα σωρό εκπομπές, σε μία είναι ο Λάζαρος, ο οποίος ούτε την ελληνική δε μπορεί να χρησιμοποιήσει... Πιο πολύ με μπερδεύουν, μιλάνε για να μιλάνε, παρά βγάζω μια άκρη. Θα πρέπει να δω αρκετά παιχνίδια τους για να βγάλω άκρη το τί παίζουν, αλλά είναι πονοματος. Ήρωες οι αναλυτές στις ομάδες να πρέπει να δουν αυτή την αεκ και το βαζελο. Το κολλύριο πρέπει να είναι μόνιμα στην τσέπη, και μετά να μην χρειάζεται να οδηγήσεις όταν τελειώσει η βάρδιά σου
Ο βαζελος έχει καταρρεύσει και δεν έχει επιστροφή φέτος αυτό που είδα. Η ομάδα τους δεν είναι ούτε καν καλά γυμνασμένη. Έχει χαμηλό κίνητρο, κακές τοποθετήσεις, μια παρατημένη ομάδα. Δε φταίει φυσικά μόνο ο προπονητής, αλλά ψώνισανε από σβέρκο και εκεί... Το μόνο που θέλω είναι να μείνει ο Μπενιτεθ μέχρι τα μεταξύ μας στο κύπελλο. Πλέι οφ θα είναι μεγάλη έκπληξη να μπούνε, ομάδα με συντελεστή διαφοράς τερμάτων στο +3 με τον Λεβαδειακο να πετάει στο +21.
Εγώ παρόλο που δεν με έχει πολυψήσει η κούλα να σου πω την γνώμη μου. Ο Νίκολιτς έχει σφίξει το κέντρο με 4 χαφ, έχει 2 σέντερ μπακ ντερέκια για να καθαρίζουν τα ψηλά και τα στημένα και παίζει με 2 προωθημένους για να είναι πάντα κάποιος κοντά ή μέσα στο αντίπαλο κουτί. Ανεβοκατεβαίνουν όλοι μαζί και κρατάνε τις γραμμές κοντά, στην ουσία παίζουν όλοι μαζί μέσα σε 30-40 μέτρα και μαζεμένοι στον άξονα προκειμένου να μην τρώνε κόντρες κάθετα. Δεν τους ενδιαφέρει να κυριαρχήσουν μέσα στο παιχνίδι και δεν τους νοιάζει να δώσουν την κατοχή σε όποιον άλλο την θέλει, γιατί δεν έχουν την ομοιογένεια και τα χαρακτηριστικά να επιβληθούν κάνοντας τριγωνάκια και υπερφορτώσεις στις πτέρυγες όπως π.χ. κάνουμε εμείς ή η Λειβαδειά φέτος με τον Παπαδόπουλο. Από εκεί και πέρα έχουν οι παίχτες της την ατομική ποιότητα να κερδίζουν τους προσωπικούς τους αντίπαλους όταν παίζουν κόντρα σε Κηφισιές και Ατρόμητους. Αν παίξουν με αντίπαλο που κάνει ταμπούρι θα βάλουν μέσα Κοϊτά, Κουτέσα, Ελίασον κλπ και θα προσπαθήσουν να απειλήσουν με σέντρες και μπούκες σε μια γεμάτη περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι θα βγάλουν κάποια από τα χαφ, αλλά θα μαζέψουν τα ακραία μπακ ακόμα πιό κοντά στον άξονα για να μην βρίσκει ο αντίπαλος χώρο για εύκολες αντεπιθέσεις.The_Analyst_4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 05:10 Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο επίσης. Ο Νικολιτς είναι ένα εξάμηνο Ελλάδα και δεν δείχνει καμία συνέπεια στο τι παίζει.
Όταν παίζουν με αντίπαλο κάποιον από τους Μπιγκ4 ή στα ευρωπαϊκά που μπορεί να πετύχουν και κάποια δυνατή ομάδα, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν. Να περιορίσουν τον τρόπο ανάπτυξης τους αντίπαλου, να στήσουν παγίδες στους παίχτες κλειδιά και να βγάλουν ενέργεια στις προσωπικές μονομαχίες.
Πάνω κάτω ότι έκανε ο Λουτσέσκου στην Ξάνθη αλλά όχι τόσο σοφιστικέ.
Χτες ο Νίκολιτς στις δηλώσεις του είπε ότι θέλει να δουλέψει το μπιλντ απ για να σπάει το πρέσσινγκ των αντίπαλων και να βγαίνει σε μετάβαση με υπεραριθμία. Λογικά κάποια στιγμή θα το πετύχει, γιατί είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά φέτος με Ροτα, Πήλιο και Μουκουντί δεν το βλέπω πολύ πιθανό.
Παίχτες κλειδιά για την ομάδα είναι ο Πινέδα που παίζει σκούπα στο 6, Ο Γκατσίνοβιτς και ο Λιούμπισιτς που μπορούν να τρέξουν κάποια μέτρα με την μπάλα και φυσικά ο Μάριν που κάνει λίγο από όλα και δίνει ισορροπία.
Μέχρι στιγμής την πατήσανε με τον Γκρούγιτς και τον Ζοάο Μάριο που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, ειδικά ο πρώτος αποκτήθηκε για να βοηθήσει στο 6 σαν ένας παίχτης που κάνει σκούπα και δίνει την σίγουρη πάσα μπροστά (κάτι σαν τον Μεϊτέ) ώστα να απελευθερωθεί ο Πινέδας και να προωθείται στην αντίπαλη περιοχή όπου μπορεί να απειλεί, ενώ ο Βραζιλιάνος στο 10 ούτε πρεσάρει, ούτε μπορεί να χώνεται ανάμεσα στους προωθημένους για να βγαίνουν συνδυασμοί ανάμεσα στα αντίπαλα σέντερ μπακ.
Συνοπτικά, η κούλα προσπαθεί να πάει εκ του ασφαλούς, παίζει με υπομονή και πειθαρχεία, όταν είναι συγκεντρωμένη είναι δυσκολοκατάβλητη και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις 3-4 φάσεις που θα βγάλει με τους γκολτζήδες φορ που έχει.
Αυτά για Ελλάδα είναι αρκετά για να την έχουν σε τροχιά διεκδίκησης. Σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα μπορεί και να ήταν 10 βαθμούς κάτω από μια ομάδα που παράγει ποδόσφαιρο και γαμάει και δέρνει σαν τον ΠΑΟΚ, αλλά στην SL1 φτάνουν και περισσεύουν για να την βάλουν στα πλέυ οφ σε καλή θέση εκκίνησης. Εκεί θα κριθούν τα πάντα και τα πάντα μπορούν να γίνουν.
Αυτά βλέπω εγώ από την κούλα και για αυτό εκτιμώ τον Νίκολιτς σαν προπονητή.
- These users thanked the author zissos for the post (total 3):
- geobila, The_Analyst_4, leomatos88
-
xrisitsapa
Απο την κουλα μονο η ρεντα της με φοβιζει, γιατι το εχουμε ξαναδει το εργο το 2018, οταν πηρε το πρωταθλημα (με κλοπη προφανως), αλλα καθαρα αγωνιστικα δεν επρεπε καν να το διεκδικει.vs40 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 12:48 Έκανα τεράστια προσπάθεια να δω το "ντέρμπι" της αγωνιστικής, από το 18ο λεπτό και μετά το είδα ολόκληρο. Σε καμία περίπτωση δε μου άρεσε η αεκ, που είναι φέτος μια ομάδα τρελής ρεντας και σπρωξιματος. Αν είχε κάνει 2-3 παραπάνω γκέλες, οπως της άξιζε φέτος, έχοντας αμέτρητα 1-0 σκορ φετος, αν ηταν δηλαδή 4-5 πόντους από κάτω μας θα είχαν διαφορετική ψυχολογία και φυσικά αμφισβήτηση η δουλειά του Νικολιτς. Πραγματικά έχουν τρελή τύχη φέτος. Αυτό τους κράτησε εδώ και πλέον έχουν αυτοπεποίθηση και πιο δυνατό μενταλιτι. Είμαι από αυτούς που δεν έχουν καταλάβει καθόλου το τι παίζει η αεκ. Έχω δει ένα σωρό εκπομπές, σε μία είναι ο Λάζαρος, ο οποίος ούτε την ελληνική δε μπορεί να χρησιμοποιήσει... Πιο πολύ με μπερδεύουν, μιλάνε για να μιλάνε, παρά βγάζω μια άκρη. Θα πρέπει να δω αρκετά παιχνίδια τους για να βγάλω άκρη το τί παίζουν, αλλά είναι πονοματος. Ήρωες οι αναλυτές στις ομάδες να πρέπει να δουν αυτή την αεκ και το βαζελο. Το κολλύριο πρέπει να είναι μόνιμα στην τσέπη, και μετά να μην χρειάζεται να οδηγήσεις όταν τελειώσει η βάρδιά σου![]()
ο βαζελος φαινεται να την εχει πατησει προς το παρον με τον Μπενιτεθ. Με Κοντη πηγαινε πολυ καλυτερα.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- geobila
αυτο ακριβως με προβληματιζει και εμενα.xrisitsapa έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 13:40Απο την κουλα μονο η ρεντα της με φοβιζει, γιατι το εχουμε ξαναδει το εργο το 2018, οταν πηρε το πρωταθλημα (με κλοπη προφανως), αλλα καθαρα αγωνιστικα δεν επρεπε καν να το διεκδικει.vs40 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 12:48 Έκανα τεράστια προσπάθεια να δω το "ντέρμπι" της αγωνιστικής, από το 18ο λεπτό και μετά το είδα ολόκληρο. Σε καμία περίπτωση δε μου άρεσε η αεκ, που είναι φέτος μια ομάδα τρελής ρεντας και σπρωξιματος. Αν είχε κάνει 2-3 παραπάνω γκέλες, οπως της άξιζε φέτος, έχοντας αμέτρητα 1-0 σκορ φετος, αν ηταν δηλαδή 4-5 πόντους από κάτω μας θα είχαν διαφορετική ψυχολογία και φυσικά αμφισβήτηση η δουλειά του Νικολιτς. Πραγματικά έχουν τρελή τύχη φέτος. Αυτό τους κράτησε εδώ και πλέον έχουν αυτοπεποίθηση και πιο δυνατό μενταλιτι. Είμαι από αυτούς που δεν έχουν καταλάβει καθόλου το τι παίζει η αεκ. Έχω δει ένα σωρό εκπομπές, σε μία είναι ο Λάζαρος, ο οποίος ούτε την ελληνική δε μπορεί να χρησιμοποιήσει... Πιο πολύ με μπερδεύουν, μιλάνε για να μιλάνε, παρά βγάζω μια άκρη. Θα πρέπει να δω αρκετά παιχνίδια τους για να βγάλω άκρη το τί παίζουν, αλλά είναι πονοματος. Ήρωες οι αναλυτές στις ομάδες να πρέπει να δουν αυτή την αεκ και το βαζελο. Το κολλύριο πρέπει να είναι μόνιμα στην τσέπη, και μετά να μην χρειάζεται να οδηγήσεις όταν τελειώσει η βάρδιά σου![]()
ο βαζελος φαινεται να την εχει πατησει προς το παρον με τον Μπενιτεθ. Με Κοντη πηγαινε πολυ καλυτερα.
Θα ειναι μεχρι τελους εκει - Ολα θα φανουν με το γαυρο οταν κοντραριστουν.
Ποια τύχη της ΑΕΚ ρε παιδιά, που αν ακύρωνε με εμάς το γκολ που ακύρωσε στο Άρης-ΑΕΚ θα είχαμε έκτακτο δελτίο με διακαναλική συνέντευξη μπουγάτσα να μιλήσει για τη σφαγή. Μέχρι κ ο Μητσοτάκης θα έβγαινε να ζητήσει διακοπή του πρωταθλήματος να ερευνηθεί το ζήτημα.
Ας είχαμε εμείς τη διαιτησία τους κ αυτοί αντίστοιχα τη δική μας κ ας είχαν όση τύχη θέλαν. Στο -10 θα ήταν τώρα…
Ας είχαμε εμείς τη διαιτησία τους κ αυτοί αντίστοιχα τη δική μας κ ας είχαν όση τύχη θέλαν. Στο -10 θα ήταν τώρα…
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 4):
- thomas Murg, gervasio artigas, navigator11, Ally Samagoal
-
The_Analyst_4
Ευχαριστώ @geobila και @zissos για τις απαντήσεις. Αν κατάλαβα καλά, είναι ένα γκρουπ βασισμένο στο να μην εκτεθεί και να πάρει ό,τι μπορεί από την ατομική ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών της. Ένα γρήγορο τέμπο πχ δεν θα την ευνοούσε. Επίσης για ομάδα που στοχεύει στην διαχείριση τρώει αρκετές μεγάλες φάσεις. Με κάθε αντίπαλο θα φάει 3-4 πολύ καθαρές ευκαιρίες. Σκεφτείτε ματς με Κηφισιά,ΟΦΗ, σκουλήκια, Λάρισα κτλ. Δεν έχω καλή αίσθηση για αυτούς γενικά. Θα είναι κοντά αλλά δεν θα διεκδικήσουν σοβαρά πιστεύω.
- These users thanked the author The_Analyst_4 for the post:
- zissos
-
john4serres
Αεκ Ολυμπιακός το επόμενο εντός.
Μετά τα δεκάδες καπνογόνα χθες, θα ήταν σκάνδαλο να μην τιμωρηθούν οι χάρτινοι.
Αφήστε τους να ζουν στο μύθο τους....
Δεν μπορεί να είναι τόσο τυχεροί όλη τη χρονιά....
Έβαλαν,χθες,4 γκολ....με τον έτερο επιθετικό να μην υπάρχει στο γήπεδο!...Έδωσαν και 5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν....
Δεν μπορεί να είναι τόσο τυχεροί όλη τη χρονιά....
Έβαλαν,χθες,4 γκολ....με τον έτερο επιθετικό να μην υπάρχει στο γήπεδο!...Έδωσαν και 5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν....
Εγω θεωρω οτι δεν πρεπει να τιμωρηθούν. Προσωπικα αναπολω τετοιες κερκιδες και αν τις τιμορουμαι δε θα τις ξαναδουμε ποτε. Εστω στα ντερμπι που κρινουν πολλα οπως στο κυπελλο και στα πλει οφ ΠΡΕΠΕΙ να γινεται pyro show. Ηταν αυτο που μας χαρακτηριζε και έχει εκλείψει εδω και 3 χρονιαjohn4serres έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 15:01 Αεκ Ολυμπιακός το επόμενο εντός.
Έχω βάλει και ακούω Τσάρλυ που είναι βαζελοφωλιά και το τι επίπεδα αμπαλίασης επικρατούν είναι για να τινάζεις τα μυαλά σου στον αέρα. Μέχρι το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ λέει ο άλλος θα έχει μπει ο Αντίνο και θα τους πατήσουμε.
-
gervasio artigas
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- black death
Βλέπω την Λιβάδια, αυτός ο Τσαπρας είναι ταμάμ! Μην κάνετε καμία μαλάκια και τον χάσετε μιλάμε για μπακ ψηλό με ποιότητα χωρίς άγχος γρήγορος ότι πρέπει για την ομάδα
- These users thanked the author lamosas for the post:
- Kabamaru11
- thomas Murg
Βλέπω λίγο τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Παπαδόπουλου μου φαίνεται ότι είναι δομημένη κατ'εικόνα και καθ' ομοίωση του ΠΑΟΚ. Όποιον παίκτη πάρουμε από κει θα κουμπούσει αμέσως σε μας. Και όποιος από εκεί θέλει να παίξει σε μεγάλη ομάδα σίγουρα θα πρέπει να επιλέξει τον ΠΑΟΚ. Τόσο απλά.
Δεν θυμάμαι ομαδα εκτός big4 να παίζει τέτοια μπαλαρα. Αξίζει πραγματικά αυτή η ομαδα να βγει Ευρώπη.
- These users thanked the author icue for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πως γίνεται ο Λεβαδειακός να είναι 7 πόντους κάτω από την αεκ.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- navigator11, The_Analyst_4