Ριαν πιστευεις οτι στον σεντερ μπακσ και εναν πλάγιο αριστερα στην αμυνα πρεπει να είναι οι επομενες κινήσειςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 10:32 Να πούμε εδώ για τους "έχουμε το 4ο καλύτερο ρόστερ/μεταγραφές άμεσα" πως ο έβδομος (7ος) τη τάξη μεσοεπιθετικός μας, χτες έκανε εμφάνιση mvp και θα έπαιζε ημιβασικός σε όλους ίσως πλην Γάβρου. Η ομάδα είναι υπερπλήρης στα χαφ και στα εξτρέμ, για την ακρίβεια είναι γεμάτη τρομερό ταλέντο το οποίο δεν έχει κανένας. Η πεντάδα των χαφ+μεσοεπιθετικών μας είναι όσο φορτωμένη όσο τα φορ του Γάβρου. Αυτά για όσους θέλουν διαρκώς παίκτες και υποτιμάνε το ρόστερ της ομάδας που δείχνει ότι είναι το καλύτερο στην χώρα - ειδικά με ένα στόπερ ακόμα.
Ο Χατσίδης τώρα, έχει σώμα επιπέδου Κουλιεράκη. Μοντέρνο εξτρέμ, απ'αυτά που σε παίρνουν παραμάζωμα. Αν ξεαγχωθεί λίγο και βελτιώσει τις επαφές του σε κλειστούς χώρους που μου φάνηκαν λίγο άτσαλες (και δεν λέω σε σχέση πχ με Κωνσταντέλια, αλλά έστω με Τζόλη), τότε του χρόνου θα είναι τακτικά στο rotation. Επίσης για να πω την αμαρτία μου, μ'αρέσουν αυτοί οι μεσοεπιθετικοί που σουτάρουν απ'τα 20 μέτρα. Το χρειάζεται κάθε ομάδα αυτό, ανοίγει την αντίπαλη άμυνα που δεν σε περιμένει στην περιοχή, και σε πολλά ματς που κολλάς στο 0 σου δίνει γκολ από το πουθενά.
Κι εν προκειμένω διαφωνώ με τον φίλο που κράζει Λουτσέσκου, όλοι πλην κολλημένων ξέρουμε ότι η διαχείρισή του ήταν κάκιστη τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο προφανώς μετά τον Τζίμα, κάτι άλλαξε εντός της ομάδας και συμφώνησαν όλοι πως η ακαδημία θα στηριχθεί. Πχ η διαχείριση του Μύθου είναι πολύ καλή, χωρίς "ναι μεν αλλά". Ο Χατσίδης θα πάρει κι άλλο χρόνο, αλλά μην ξεχνάμε ότι κουτουλάει πάνω σε 6 παίκτες εκ των οποίων ο πιο εύκολος να αφήσεις στον πάγκο είναι ο Πέλκας. Ε δεν είναι εύκολο αυτό. Το παιδί θα πάρει κι άλλο χρόνο γιατί και ο προπονητής τον πιστεύει, αλλά και φαίνεται ότι η ομάδα έχει αλλάξει στρατηγική. Αν σε δύο χρόνια έχουμε Μύθου, Χατσίδη, Ντέλια μπροστά, ελάτε και πείτε μου εσείς για κόστος μεταγραφών και αξία στο transfermarket και μπάτζετ κλπ.
52. Δημήτρης Χατσίδης
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
να ξέρετε ότι ο χατσιδάκος ψιλοχάνεται τακτικά σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού, γιατί ακόμα είναι αγχωμένος
όταν θα απαλευθερωθεί από αυτό και νιώσει αυτοπεποίθηση, τότε θα δείτε τι πραγματικά μπορεί να κάνει
όταν θα απαλευθερωθεί από αυτό και νιώσει αυτοπεποίθηση, τότε θα δείτε τι πραγματικά μπορεί να κάνει
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:22Έτσι εξηγείται που δεν τον είδαμε με Λιβαδειά στο κύπελλο και είδαμε τον Μπέρδο.Sera4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:06 ...
Αυτό που πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Δημήτρης είναι το πνευματικό κομμάτι, κυρίως στη διαχείριση του άγχους του, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων γενικά και ταπεινό, οπότε οι απότομες αλλαγές παραστάσεων του παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο από πιο "τσαμπουκαλεμένους" παίχτες.
Κι εμείς εδώ ως άλλοι θεατές σε ρωμαϊκή αρένα θέλουμε να πετάξουμε τους Χριστιανούς στα λιοντάρια για να ικανοποιηθούμε. Επειδή είδαμε έναν Κουλιεράκη που από 15 χρονών είχε μενταλιτέ 27χρονου που παίζει 10 χρόνια στη Ρεάλ, νομίζουμε πως όλοι οι νεαροί είναι στο ίδιο επίπεδο ψυχοπνευματικά και πρέπει να μπαίνουν κατευθείαν. Και μόλις μπαίνουν όπως μπήκε το παιδί με Ατρόμητο, στο πρώτο λάθος κοντρόλ αρχίζουμε τα δεν κάνει για ομάδα πρωταθλητισμού και δεν είναι για αυτό το επίπεδο και άλλα τέτοια ωραία πιπεράτα.
Οι χθεσινές δηλώσεις του Πέλκα ήταν ένα καμπανάκι προς όλους μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) στο πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με κάθε νέο παιδί. Ο ΠΑΟΚ είναι περίεργο μαγαζί. Δεν είναι Αστέρας ή Καλλιθέα. Το βάρος είναι τεράστιο. Χίλιες φορές να αργήσει να παίξει παρά να ακούμε πως ένα 18χρονο παιδί δε μπορεί να διαχειριστεί το άγχος του.
Μα τα είπες όλα κ τα παρατήρησες όλα κ καλύτερα ,από εμάς που πήγαμε ,χθες Τούμπα.
Συνηθίζω να βλέπω κ σε επανάληψη τον αγωνα,για να δω καλύτερα τις κινήσεις των παικτών κ γενικώς
Εκεί που είμασταν πίσω από την εστία,στη θύρα 7,έχανες πολλές στιγμές του αγώνα...
Οπότε εσύ τα είδες καλύτερα,τα τεκταινόμενα .
Εγώ είδα ένα ταύρι ακατέργαστο ακόμη,που με δουλειά ,υπομονή κ ακόμη,μπορεί να φτάσει ,σε πολύ υψηλό επίπεδο,αργά αλλά σταθερά.
Όπως κι ο Μύθου.
Ο Χατσιδης,θα είναι η αλλαγή του Ζιφκοβιτς,προσεχώς...
ΥΓ. 1
Όταν τον δω ξανά,τον αγώνα θα σου πω,αν κ εσύ τα είδες καλύτερα.
ΥΓ 2
Την Πέμπτη,θα είμαι θύρα 3,οπότε θα βλέπω καλύτερα τον αγώνα.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- marsantos
Aν ο Χατσιδης καταφερει και κερδισει να ειναι το μπακ-απ του Ζιφκο, απο πισω ερχεται Μπερδος-Μπαλντε, τοτε μπορουμε να προχωρησουμε και σε πωληση του Ντεσποτοφ το καλοκαιρι ωστε να ισιωσουμε τα εσοδα-εξοδα.theo-drama έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 13:38marsantos έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:22Έτσι εξηγείται που δεν τον είδαμε με Λιβαδειά στο κύπελλο και είδαμε τον Μπέρδο.Sera4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:06 ...
Αυτό που πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Δημήτρης είναι το πνευματικό κομμάτι, κυρίως στη διαχείριση του άγχους του, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων γενικά και ταπεινό, οπότε οι απότομες αλλαγές παραστάσεων του παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο από πιο "τσαμπουκαλεμένους" παίχτες.
Κι εμείς εδώ ως άλλοι θεατές σε ρωμαϊκή αρένα θέλουμε να πετάξουμε τους Χριστιανούς στα λιοντάρια για να ικανοποιηθούμε. Επειδή είδαμε έναν Κουλιεράκη που από 15 χρονών είχε μενταλιτέ 27χρονου που παίζει 10 χρόνια στη Ρεάλ, νομίζουμε πως όλοι οι νεαροί είναι στο ίδιο επίπεδο ψυχοπνευματικά και πρέπει να μπαίνουν κατευθείαν. Και μόλις μπαίνουν όπως μπήκε το παιδί με Ατρόμητο, στο πρώτο λάθος κοντρόλ αρχίζουμε τα δεν κάνει για ομάδα πρωταθλητισμού και δεν είναι για αυτό το επίπεδο και άλλα τέτοια ωραία πιπεράτα.
Οι χθεσινές δηλώσεις του Πέλκα ήταν ένα καμπανάκι προς όλους μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) στο πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με κάθε νέο παιδί. Ο ΠΑΟΚ είναι περίεργο μαγαζί. Δεν είναι Αστέρας ή Καλλιθέα. Το βάρος είναι τεράστιο. Χίλιες φορές να αργήσει να παίξει παρά να ακούμε πως ένα 18χρονο παιδί δε μπορεί να διαχειριστεί το άγχος του.
Μα τα είπες όλα κ τα παρατήρησες όλα κ καλύτερα ,από εμάς που πήγαμε ,χθες Τούμπα.
Συνηθίζω να βλέπω κ σε επανάληψη τον αγωνα,για να δω καλύτερα τις κινήσεις των παικτών κ γενικώς
Εκεί που είμασταν πίσω από την εστία,στη θύρα 7,έχανες πολλές στιγμές του αγώνα...
Εγώ είδα ένα ταύρι ακατέργαστο ακόμη,που με δουλειά ,υπομονή κ ακόμη,μπορεί να φτάσει ,σε πολύ υψηλό επίπεδο,αργά αλλά σταθερά.
Όπως κι ο Μύθου.
ΥΓ. 1
ΥΓ 2
-
Psagmenos4
Τα στοιχεία του τα είδαμε και τα λέγαμε από πέρυσι. Τώρα το πνευματικό είναι θέμα προπονητή και νομίζω ότι σ αυτό ο Ραζβαν είναι μανούλα . Επειδή κάποιοι λετε και για Μπερδο η αλήθεια είναι ότι είναι μέρα με την νύχτα σαν παικτες , ο Χατσίδης μπορεί να φτάσει σε επίπεδο πολύ πιο ψηλό κι από του ΠΑΟΚ ,ο Μπερδος μπορεί να σταθεί στην superleague αλλά δύσκολα σε ομάδα πρωτάθλητισμου. Υπάρχουν άλλα εξτρεμ που έρχονται όπως ο Τσιφουτης με εντελώς αλλά στοιχεία από τον Χατσιδη που είναι πραγματική ταλένταρα
-
xrisitsapa
Θυμιζει κατι Βορειοευρωπαιους εξτρεμ μαλλον.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:08![]()
Ας διαφωνήσουμε και σε κάτι. Ο Yamal είναι πιο ευκίνητος λόγω σωματότυπου (πέραν του ταλέντου), ενώ ο Χατσίδης - για μένα - είναι αυτό που λέμε εξτρεμοφορ ή περιφερειακός φορ. Δεν διαθέτει την περίτεχνη τρίπλα του εξτρέμ (εδώ που τα λέμε ελάχιστοι την έχουν) είναι όμως ένας αρκετά πιο ογκώδης Zivkovic.
Mου έκανε εντύπωση ότι και ανασταλτικά ήταν καλός και έκοψε αρκετές φορές τον αντίπαλο παίκτη, ενώ και η ταχύτητά του ήταν αξιοσημείωτη.
Αν δουλευτεί θα δούμε πολύ καλά πράγματα.
Αν ηταν σε καμια Μπριζ και μας πετσωνε, θα λεγαμε που τους βρισκουν αυτοι και τους βαζουν μεσα.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Στον αγώνα με την Λειβαδιά ηταν τραυματίας από τον ΠΑΟΚ Βmarsantos έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:22Έτσι εξηγείται που δεν τον είδαμε με Λιβαδειά στο κύπελλο και είδαμε τον Μπέρδο.Sera4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:06 ...
αλλιώς αυτός θα έπαιζε
Ήταν στην αποστολή στον αγώνα της ΛιβαδειάςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 14:29
Στον αγώνα με την Λειβαδιά ηταν τραυματίας από τον ΠΑΟΚ Β
αλλιώς αυτός θα έπαιζε
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
geobila έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 13:59Aν ο Χατσιδης καταφερει και κερδισει να ειναι το μπακ-απ του Ζιφκο, απο πισω ερχεται Μπερδος-Μπαλντε, τοτε μπορουμε να προχωρησουμε και σε πωληση του Ντεσποτοφ το καλοκαιρι ωστε να ισιωσουμε τα εσοδα-εξοδα.theo-drama έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 13:38marsantos έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:22
Έτσι εξηγείται που δεν τον είδαμε με Λιβαδειά στο κύπελλο και είδαμε τον Μπέρδο.
Όπως κι ο Μύθου.
ΥΓ. 1
ΥΓ 2
Γιαβας γιαβας,ολιιτικον ολιιτικον,σιγά σιγά,όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και τον δρόμο τους,αν αξίζουν.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Eagle1980 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 13:30Ριαν πιστευεις οτι στον σεντερ μπακσ και εναν πλάγιο αριστερα στην αμυνα πρεπει να είναι οι επομενες κινήσειςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 10:32 Να πούμε εδώ για τους "έχουμε το 4ο καλύτερο ρόστερ/μεταγραφές άμεσα" πως ο έβδομος (7ος) τη τάξη μεσοεπιθετικός μας, χτες έκανε εμφάνιση mvp και θα έπαιζε ημιβασικός σε όλους ίσως πλην Γάβρου. Η ομάδα είναι υπερπλήρης στα χαφ και στα εξτρέμ, για την ακρίβεια είναι γεμάτη τρομερό ταλέντο το οποίο δεν έχει κανένας. Η πεντάδα των χαφ+μεσοεπιθετικών μας είναι όσο φορτωμένη όσο τα φορ του Γάβρου. Αυτά για όσους θέλουν διαρκώς παίκτες και υποτιμάνε το ρόστερ της ομάδας που δείχνει ότι είναι το καλύτερο στην χώρα - ειδικά με ένα στόπερ ακόμα.
Ο Χατσίδης τώρα, έχει σώμα επιπέδου Κουλιεράκη. Μοντέρνο εξτρέμ, απ'αυτά που σε παίρνουν παραμάζωμα. Αν ξεαγχωθεί λίγο και βελτιώσει τις επαφές του σε κλειστούς χώρους που μου φάνηκαν λίγο άτσαλες (και δεν λέω σε σχέση πχ με Κωνσταντέλια, αλλά έστω με Τζόλη), τότε του χρόνου θα είναι τακτικά στο rotation. Επίσης για να πω την αμαρτία μου, μ'αρέσουν αυτοί οι μεσοεπιθετικοί που σουτάρουν απ'τα 20 μέτρα. Το χρειάζεται κάθε ομάδα αυτό, ανοίγει την αντίπαλη άμυνα που δεν σε περιμένει στην περιοχή, και σε πολλά ματς που κολλάς στο 0 σου δίνει γκολ από το πουθενά.
Κι εν προκειμένω διαφωνώ με τον φίλο που κράζει Λουτσέσκου, όλοι πλην κολλημένων ξέρουμε ότι η διαχείρισή του ήταν κάκιστη τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο προφανώς μετά τον Τζίμα, κάτι άλλαξε εντός της ομάδας και συμφώνησαν όλοι πως η ακαδημία θα στηριχθεί. Πχ η διαχείριση του Μύθου είναι πολύ καλή, χωρίς "ναι μεν αλλά". Ο Χατσίδης θα πάρει κι άλλο χρόνο, αλλά μην ξεχνάμε ότι κουτουλάει πάνω σε 6 παίκτες εκ των οποίων ο πιο εύκολος να αφήσεις στον πάγκο είναι ο Πέλκας. Ε δεν είναι εύκολο αυτό. Το παιδί θα πάρει κι άλλο χρόνο γιατί και ο προπονητής τον πιστεύει, αλλά και φαίνεται ότι η ομάδα έχει αλλάξει στρατηγική. Αν σε δύο χρόνια έχουμε Μύθου, Χατσίδη, Ντέλια μπροστά, ελάτε και πείτε μου εσείς για κόστος μεταγραφών και αξία στο transfermarket και μπάτζετ κλπ.![]()
Θέλω ένα δεξί στόπερ, ο Μιχαηλίδης είναι βασικός στον ΠΑΟΚ που θέλω να βλέπω. Αυτή για μένα είναι η Νο1 κίνηση που επείγει. Από κει και πέρα έχουμε τα δύο πλάγια μπακ. Ο Τέιλορ είναι εξαιρετικός ως inverted, που είναι κι ο ρόλος που τον έκανε να ξεχωρίσει στην Σέλτικ, αλλά αυτός ο ρόλος είναι για πιο σύγχρονες ομάδες. Εμείς παίζουμε πιο σουμπούτεο, και τα πλάγια μπακ τα θέλουμε να είναι στην γραμμή και να συγκλίνουν μόνο αν χρειαστεί να εκτελέσουν. Ο Μπάμπα είναι εμφανές ότι πέφτει. Θα ήθελα έναν βασικό, και μετά βλέπουμε για τον Τέιλορ. Δεξιά αντί του Σάστρε έναν Έλληνα για τις λίστες. Από κει και μπροστά δεν περισσεύει ούτε μισός και δεν θέλω καμία αλλαγή.