7. Γιώργος Γιακουμάκης
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Αυτή ακριβώς την εικόνα έχω και εγώ για τον παίχτη marsantos όπως το περιέγραψες.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- astral, navigator11
Συμφωνώ στην προσέγγιση αυτή
Το παιδί έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει και πολύ σωστή νοοτροπία
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως ΔΕΝ είναι ούτε ο Ρομάριο ούτε ο Ντρογκμπα, έχει ταβάνι δηλαδή (το οποίο είναι πιο κάτω από τα λεφτά που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια για αυτόν), η εκτίμησή μου παραμένει γιατί δουλεύει σωστά, πασχίζει, τοποθετείται, μάχεται, εκτελεί και μπορεί να μην έχει άριστες επαφές ούτε να είναι μαστερ στο να μοιράζει παιχνίδι, αλλά οι ιδέες του είναι και δημιουργικά όμορφες, και ως επί το πλείστον σωστές.
Ακόμα και τα λάθη που κάνει ειναι ζυγισμένα
Χτες π.χ. το τακουνάκι που επιχειρεί αν έπιανε θα ήταν μαγεία και αποθέωση. Δεν βγήκε. Ήταν μια τραβηγμένη προσπάθεια αφού είχε χρόνο να τοποθετηθεί καλύτερα ώστε να κάνει απλή εκτέλεση. Αλλά με το σκορ στο 3-0, είναι ένα άκακο λάθος, δεν στοίχισε.
Δεν τραβάει προσπάθειες από τα μαλλιά, δεν είναι ατομιστής για να γράψει νούμερα.
Είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ με τις συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ αλλά και τις διαχρονικές ανάγκες της ομάδας, οχι μόνο λόγω Λουτσέσκου δηλαδή.
Μαχητής, καθαρός, δυνατός, αρκετά ποιοτικός.
Υπό το πρίσμα όλων αυτών, όλο και αυξάνεται η πεποίθηση πως πρέπει να παραμείνει.
Το παιδί έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει και πολύ σωστή νοοτροπία
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως ΔΕΝ είναι ούτε ο Ρομάριο ούτε ο Ντρογκμπα, έχει ταβάνι δηλαδή (το οποίο είναι πιο κάτω από τα λεφτά που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια για αυτόν), η εκτίμησή μου παραμένει γιατί δουλεύει σωστά, πασχίζει, τοποθετείται, μάχεται, εκτελεί και μπορεί να μην έχει άριστες επαφές ούτε να είναι μαστερ στο να μοιράζει παιχνίδι, αλλά οι ιδέες του είναι και δημιουργικά όμορφες, και ως επί το πλείστον σωστές.
Ακόμα και τα λάθη που κάνει ειναι ζυγισμένα
Χτες π.χ. το τακουνάκι που επιχειρεί αν έπιανε θα ήταν μαγεία και αποθέωση. Δεν βγήκε. Ήταν μια τραβηγμένη προσπάθεια αφού είχε χρόνο να τοποθετηθεί καλύτερα ώστε να κάνει απλή εκτέλεση. Αλλά με το σκορ στο 3-0, είναι ένα άκακο λάθος, δεν στοίχισε.
Δεν τραβάει προσπάθειες από τα μαλλιά, δεν είναι ατομιστής για να γράψει νούμερα.
Είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ με τις συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ αλλά και τις διαχρονικές ανάγκες της ομάδας, οχι μόνο λόγω Λουτσέσκου δηλαδή.
Μαχητής, καθαρός, δυνατός, αρκετά ποιοτικός.
Υπό το πρίσμα όλων αυτών, όλο και αυξάνεται η πεποίθηση πως πρέπει να παραμείνει.
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- navigator11
Συμφωνώ με όσους είπαν παραπάνω ότι η απόκτηση του θα πρέπει να έιναι ο νούμερο 1 στοχος. Έχουμε βρει ένα φορ ο οποίος πρεσάρει παντού όπως θελει ο ραζβαν από τους φορ του, εχεί καλή επαφή με τα δίχτυα , είναι αθλητικός, φαίνεται εξαιρετικός χαρακτήρας και συν αυτά ειναι και Έλληνας. Στα χρήματα που δίνουμε τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση τον ζαφείρη) δεν πιστεύω πως εύκολα θα βρούμε τέτοιο πακέτο. Ακόμα και τα 5 εκατομ. που ακούγονται φυσιολογικό ποσό το θεωρώ , για τις τιμές εν έτει 2026 και μάλιστα για φορ.
Μπράβο ρε Γιώργαρε συνέχισε έτσι

Μπράβο ρε Γιώργαρε συνέχισε έτσι
-
Polichni1926
συμφωνω κι εγω οτι ο γιακουμακης πρεπει να παραμεινει κι ας ειναι και με ολο το ποσο της ρητρας αν κοστιζει 3 ο τσαλοφ δεχομαι οτι αυτος μπορει να κοστιζει και 5 . τον βλεπω σαν εναν μειτε της επιθεσης ειναι ευφυεστατος ξερει πως να βαλει το κορμι να προστατευει την μπαλα παιρνει σχεδον παντα σωστη θεση και πραγματικα ειναι πονοκεφαλος για τα σεντερ μπακ αφου το αθλητικο ξυλο μοιαζει να ειναι το φορτε του σε φαση που αρχιζουν απλα να τον δερνουν γιατι δεν μπορουν να τον κουμανταρουν
Πάντως όταν τον βλέπεις με το χέρι να ζητάει το που θέλει την μπάλα το καρφώνει.
Φαίνεται πως έχει δουλέψει, έχει καταλάβει πολύ καλά και γρήγορα το που βρίσκεται, το γουστάρει όλο αυτό που ζει στην πατρίδα του. Σίγουρα θα το παλέψει και ο ίδιος να μείνει με μείωση του συμβολαίου και πίεση προς την ομάδα του.
Είμαι αισιόδοξος!
Φαίνεται πως έχει δουλέψει, έχει καταλάβει πολύ καλά και γρήγορα το που βρίσκεται, το γουστάρει όλο αυτό που ζει στην πατρίδα του. Σίγουρα θα το παλέψει και ο ίδιος να μείνει με μείωση του συμβολαίου και πίεση προς την ομάδα του.
Είμαι αισιόδοξος!
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- navigator11, marsantos
- navigator11
Συν σε όλα τα προαναφερθέντα κι ότι αποκτάται ένα πολύ δυνατό όπλο για τα εορταστικά βίντεο τα ερχόμενα χρόνια 
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Maklaz
με τον τροπο που λειτουργει ο οργανισμος σε θεματα μεταγραφων, η ενδεχομενη μη-αποκτηση του σε συνδυασμο με αποκτηση καποιου αλλου που θα ειναι 50-50 στοιχημα ανεξαρτητως ονοματος και βιογραφικου, θα κοστισει πολλα παραπανω απο το ποσο που θα χρειαστει να πληρωσουμε για να τον κρατησουμε στην ομαδα το καλοκαιρι - Μια ομαδα που θα εξαντλησει πιθανοτητες να μπει ομιλους τσουλου (ευχης εργον).
Και τα 3 και 4 μυρια που θα πρεπει να δωσουμε τα αξιζουν και με το παραπανω.
12-20 γκολ θα τελειωσει τη φετινη σεζον. Συν ολα τα αλλα που κανει στο γηπεδο και τον θελει ο Ραζβαν - Καθως και οτι βοηθα/ευννοει την εξελιξη και χρηση του Μυθου ως 2ος (που θα ειναι και του χρονου).
Μονοδρομος η αγορα του.
Και τα 3 και 4 μυρια που θα πρεπει να δωσουμε τα αξιζουν και με το παραπανω.
12-20 γκολ θα τελειωσει τη φετινη σεζον. Συν ολα τα αλλα που κανει στο γηπεδο και τον θελει ο Ραζβαν - Καθως και οτι βοηθα/ευννοει την εξελιξη και χρηση του Μυθου ως 2ος (που θα ειναι και του χρονου).
Μονοδρομος η αγορα του.
-
xrisitsapa
Ο καλυτερος φορ που ειχαμε ( μετα τον Πριγιο).
Ολους τους υπολοιπους τους εχει για πρωινο ( ακομα και τον Ακπομ που ειναι συμπαθεια μου)
Αυτονοητο οτι πρεπει να μεινει.
Θα γινει ;;
Ολους τους υπολοιπους τους εχει για πρωινο ( ακομα και τον Ακπομ που ειναι συμπαθεια μου)
Αυτονοητο οτι πρεπει να μεινει.
Θα γινει ;;
Γιακουμάκης
1408 λεπτά / 11 γκολ = 128 λεπτά ανά γκολ.
Ελ Καμπί
1693 λεπτά / 15 γκολ = 113 λεπτά ανά γκολ.
1408 λεπτά / 11 γκολ = 128 λεπτά ανά γκολ.
Ελ Καμπί
1693 λεπτά / 15 γκολ = 113 λεπτά ανά γκολ.
Και είχε και διαφορετικές εκτελέσεις.Maklaz έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 13:13 Πάντως όταν τον βλέπεις με το χέρι να ζητάει το που θέλει την μπάλα το καρφώνει.