Καλημερα φιλε marsantos,marsantos έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 10:13 Δλδ αν βγάλεις το μεταξύ μας παιχνίδι, αυτή η ομάδα έχει 3 περισσότερους πόντους από εμάς;
Δλδ σε 16 παιχνίδια έχουν 3 πόντους παραπάνω;
Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος στη βαθμολογία;
Μήπως μετράνε για κάθε νίκη παίρνουν 4 πόντους αυτοί;
Δεν ξέρω..
Προφανώς και έχει δίκιο ο φίλος @geobila πως δεν είναι τραγική ομάδα. Όντως προσπαθούν να κάνουν πράγματα και να αποκτήσουν ταυτότητα αλλά δε γίνεται να έχουν περισσότερους πόντους σε όλα τα υπόλοιπα από μας. Δε γίνεται. Δε γίνεται να βλέπεις τα φετινά Λεβαδειακός - άεκ, Κηφισιά άεκ, άεκ - όφη και να έχουν λήξει με νίκη υπέρ της άεκ. Στο άρης - άεκ της προηγούμενης αγωνιστικής αν στη θέση της άεκ ήμασταν εμείς, ο ίδιος ακριβώς αγώνας θα είχε λήξει με τρίμπαλο στη πλάτη μας. Δε γίναται χθες να έχει περάσει 2 φορές το κέντρο μέχρι το 50 και να είναι 2-0 το σκορ ενώ έχουν γίνει πολλαπλάσιες φλιπεροειδείς φάσεις στην περιοχή της μέχρι τότε και ποτέ να μη μπαίνει μέσα η μπάλα.
Όταν λέω πως κακώς έχει βγει το όνομα του τυχερού για τον βάζελο και πως οι κίτρινοι έπρεπε να έχουν αυτό το προσωνύμιο απόδειξη είναι όλη η φετινή χρονιά.
Δε θεωρώ πως θα είναι πάνω από μας και τον οσφπ πριν από τα πλέι οφ όμως όσο κερδίζει και με το βαρύ πρόγραμμα που έχουμε εμείς και ίσως ο οσφπ, μπορεί κάλλιστα η εκτίμησή μου να βγει λανθασμένη και να ξεπεράσει έναν από τους 2.
Κάπου πρέπει να επέλθει ισορροπία και να γκελάρει.
Για να δούμε τι θα γίνει στην Τρίπολη.
θα κανω μια προβλεψη βαση παρελθοντικου τραυματος... αυτη η ΑΕΚ, που δεν εχει αποκτησει ακομα ταυτοτητα, με τις γνωστες τις ελλειψεις, και με τις συχνες αλλαγες σχηματων του προπονητη της εν ωρα αγωνα, που καταφερνει με τον εναν η αλλο τροπο να παρει τα ματς, θα ειναι μεχρι τελους κεφαλι κεφαλι με εμας και τον γαυρο. Μου θυμιζει παρα πολυ τη σεζον που το χασαμε με τα γνωστα μεσα.
Μεσα σε ολο αυτον το συρφετο, θελω απλα να πιστευω οτι δεν επιτρεψουμε καμια επαρση στον οργανισμο μας - Θεωρω οτι και ο Ραζβαν αλλα και η διοικηση επαθαν και εμαθαν οποτε και θα ειμαστε ακρως προσεκτικοι.