Δεν είναι θέμα υπερβολής. Είναι θέμα φουρνιάς. Μπορεί από μια φουρνιά να πάρεις 3-4 παίκτες και από τις επόμενες κανένα. Εξάλλου κανείς δεν λέει ότι όλοι θα έχουν την ίδια εξέλιξη. Αυτό εξαρτάται και από τους ίδιους. Η ομάδα όμως οφείλει (θεωρώ) να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους έχουν το potential να εξελιχθούν σε καλούς παίκτες. Όσοι περισσότεροι φτάσουν να γίνουν καλοί παίκτες τόσο το μεγαλύτερο όφελος για την ομάδα.Refused1337 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 10:52 Πρέπει να είστε υπερβολικοί σε όλα; 0-2 παίκτες απο ακαδημία τον χρόνο. Μπήκε Μύθου, προσπαθούν να ενσωματώσουν και Χατζίδη. Του χρόνου/παραχρόνου βλέπουμε πάλι.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Καλημέρα embuji.embuji έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 08:29 Ημερα 9.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ Η ΜΠΑΚ ΡΕ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ
Συνέχισέ το παιχταρά μου.
3 clean sheets έχουμε από όταν το ξεκίνησες.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- embuji, giaxxo, Kabamaru11, sakis_the_fraud
-
makispaspartou
https://www.transfermarkt.com/memphis-d ... ler/167850
Αυτός εκεί στη Βραζιλία δεν βαρέθηκε?
Συνεχεια βγαζουμεRefused1337 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 10:52 Πρέπει να είστε υπερβολικοί σε όλα; 0-2 παίκτες απο ακαδημία τον χρόνο. Μπήκε Μύθου, προσπαθούν να ενσωματώσουν και Χατζίδη. Του χρόνου/παραχρόνου βλέπουμε πάλι.
ποιος αλλος βγαζει
σε λιγο θα εχουμε ολη την εθνικη
Δεν θελω να μου ταραχτειτε. Ο Κολκας σημερα το πρωι ειπε οτι του στοπερ εχει παγωσει γιατι ο Ραζβαν ΔΕΝ θελει στοπερ.
Δηλαδη ενας ολοκληρος οργανισμος εδω και 30 μερες παλευει να φερει ενα παικτη σε μια θεση που ο προπονητης ΔΕΝ θελει.
Αυτο πρεπει να πιστεψουμε...
Δηλαδη ενας ολοκληρος οργανισμος εδω και 30 μερες παλευει να φερει ενα παικτη σε μια θεση που ο προπονητης ΔΕΝ θελει.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- sakis_the_fraud
-
Polichni1926
οχι που δεν θα το ριχνανε στον προπονητη , τον κολκα τον καταλαβαμε εδω και δυο βδομαδες οτι ξερει οτι δεν θα παρουμε σεντερ μπακ τουλαχιστον τον ντρκουσιτς τοτε που ελεγε εγω τον ειδα και δεν μου αρεσε ειναι αργος πολυ . αναθεμα που βρηκε ρωσικο παιχνιδι φετινο να τον δει αλλα αυτος τον ειδε και ηταν και αργοςnunies4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 12:06 Δεν θελω να μου ταραχτειτε. Ο Κολκας σημερα το πρωι ειπε οτι του στοπερ εχει παγωσει γιατι ο Ραζβαν ΔΕΝ θελει στοπερ.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- George Best4, sakis_the_fraud
Φυσικά και όχι, εκτός αν θέλουμε να του παραχωρήσουμε στρέμματα από νέο γήπεδο όπως στον Α.Σ. μπας και ψηθεί να έρθει.makispaspartou έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:03 https://www.transfermarkt.com/memphis-d ... ler/167850
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν πρέπει να ξαναγίνει.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν πρέπει να ξαναγίνει.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
- Logistis, bane1980, Polichni1926, sakis_the_fraud
Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ περισσότερες λύσεις από το 23-24 στα μάτια μου.
Ακόμα και τότε όμως, να πούμε πως βρέθηκε ένα πουλί που αποφάσισε να μπει να παίξει τραυματίας με την Εθνική του και να βγει νοκ αουτ 7 μήνες αμέσως μετά το κλείσιμο των μεταγραφών. Πολύ ιδιάζουσα περίπτωση τότε, δεν μπορούμε να κατηγορούμε τόσο τη διοίκηση. Ίσως στο σχεδιασμό όντως στη θέση του Νάσμπεργκ, ήθελε έναν δεξιοπόδαρο να παίζει πιο εύκολα και τα 2 στόπερ.
Εγώ τον θέλω τον στόπερ κυρίως για να είμαστε πιο δεμένοι το καλοκαίρι, καθώς θα πάμε σίγουρα για 2+ παίχτες κατά πως φαίνεται (ούτε τον Βολιάκο βλέπω να ανανεώνει, ούτε τον Λόβρεν).
Ακόμα και τότε όμως, να πούμε πως βρέθηκε ένα πουλί που αποφάσισε να μπει να παίξει τραυματίας με την Εθνική του και να βγει νοκ αουτ 7 μήνες αμέσως μετά το κλείσιμο των μεταγραφών. Πολύ ιδιάζουσα περίπτωση τότε, δεν μπορούμε να κατηγορούμε τόσο τη διοίκηση. Ίσως στο σχεδιασμό όντως στη θέση του Νάσμπεργκ, ήθελε έναν δεξιοπόδαρο να παίζει πιο εύκολα και τα 2 στόπερ.
Εγώ τον θέλω τον στόπερ κυρίως για να είμαστε πιο δεμένοι το καλοκαίρι, καθώς θα πάμε σίγουρα για 2+ παίχτες κατά πως φαίνεται (ούτε τον Βολιάκο βλέπω να ανανεώνει, ούτε τον Λόβρεν).
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
- astral, Nassos, Maklaz, sakis_the_fraud
Εγώ θα ήθελα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του Βολιακο. Δείχνει να δένει με τον Μιχαηλίδη αν και θέλει δουλίτσα, όμως το 1 εκ. θα το έκαιγα για τον συγκεκριμένο σαν μπακ απ.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 10):
- navigator11, bane1980, DonnieMcGrath, SCIFO, zaffodb, giaxxo, chri5ti9, Maedhros4, Polichni1926, ΑποστόληςΑ
Με το χέρι στην καρδιά...Blackgr4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31 Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
Τι πιθανότητες δίνεις να γίνει αυτό, ακόμα και με ένα ακόμα παικτη;
-
DonnieMcGrath
Οριακά λίγο πιο μυαλωμενος από τον φιλαρακο του τον Προμες, που πιθανότατα αυτή την στιγμή πλέκει κάλτσες στην μπουζου.makispaspartou έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:03 https://www.transfermarkt.com/memphis-d ... ler/167850
Δεν το λέω παρασυρομενος από τους παπάδες που κάνουν τα πιτσιρίκια, αλλά ασυζητητί να βλέπω Χατσιδη, Μύθου, Μπερδο, Μπαλντε κτλ κτλ να παίρνουν χρόνο και σε κρίσιμα ματς πάρα τα σκαμπανεβασματα στην απόδοση τους, παρά να τρώω στην μάπα τα τερτίπια και το τουπέ χορτασμενων μπλαζέ τυπαδων (Μπερμπατοφ πως πάει?).
Γιατί Ταισον δεν πρόκειται όχι εμείς, ούτε όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος μαζί να ξαναβρουμε
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- zaffodb
Να ρθει να κανει τι; Και να παιξει που;makispaspartou έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 11:03 https://www.transfermarkt.com/memphis-d ... ler/167850
-
Panostas1995
Συγνώμη φίλε επειδή δε κατάλαβα αν το λες ειρωνικά... πιστεύεις πως δύο καινούργια παιδιά κάθε χρόνο είναι λίγα;Refused1337 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 10:52 Πρέπει να είστε υπερβολικοί σε όλα; 0-2 παίκτες απο ακαδημία τον χρόνο. Μπήκε Μύθου, προσπαθούν να ενσωματώσουν και Χατζίδη. Του χρόνου/παραχρόνου βλέπουμε πάλι.