10. Δημήτρης Πέλκας
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
Τον άλλον έλεγαν λυκόσκυλο, αυτός είναι το λαγωνικό μάλλον. Πως το μυρίζεται έτσι το γκολ ο άτιμος;
-
xrisitsapa
Καλησπέρα φίλε. Ο Πέλκας ήταν αυτός που μας έδιωξε το άγχος σήμερα, αν και κορυφαίος ήταν σαφώς ο Χατσίδης.
Δεν οσμίζομαι κάτι, είμαι και ελαφρώς συναχωμένος. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες έχουν εμβολιαστεί, αλλοίμονο αν δεν γινόταν αυτό, αλλά ο υπότυπος Κ δεν πιάνεται από το κοινό εμβόλιο από όσα ξέρω. Φρούτα πλούσια σε βιταμίνη C (ακτινίδια, πορτοκάλια και μανταρίνια), συμπληρώματα με συνένζυμο Q10 και κουρκουμίνη με πιπερόριζα, σίγουρα βοηθούν. Δεν ξέρω για πόσο καιρό μπορεί να ταλαιπωρεί την ομάδα και κάθε ομάδα, αλλά η επιδημία λογικά θα κρατήσει μέχρι μέσα Μάρτη.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
- marsantos, Kabamaru11
- episimos73
Μπράβο Δημητράκη! Σημαντική βοήθεια με τον επαναπατρισμό του όποτε του ζητήθηκε και όσο μπορεί. Ουσιαστική παρουσία, με τα γνωστά ελαττώματα. Συνέχισε έτσι!
Γι' αυτό σε γουστάρω ρε Γιατρέ.Γερασίμου έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:10 ...
Καλησπέρα φίλε. Ο Πέλκας ήταν αυτός που μας έδιωξε το άγχος σήμερα, αν και κορυφαίος ήταν σαφώς ο Χατσίδης.
Δεν οσμίζομαι κάτι, είμαι και ελαφρώς συναχωμένος. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες έχουν εμβολιαστεί, αλλοίμονο αν δεν γινόταν αυτό, αλλά ο υπότυπος Κ δεν πιάνεται από το κοινό εμβόλιο από όσα ξέρω. Φρούτα πλούσια σε βιταμίνη C (ακτινίδια, πορτοκάλια και μανταρίνια), συμπληρώματα με συνένζυμο Q10 και κουρκουμίνη με πιπερόριζα, σίγουρα βοηθούν. Δεν ξέρω για πόσο καιρό μπορεί να ταλαιπωρεί την ομάδα και κάθε ομάδα, αλλά η επιδημία λογικά θα κρατήσει μέχρι μέσα Μάρτη.
Μας πετας αυτά τα Κ, C, Q και μας μορφωνεις.
Μπράβο Δημήτρη πολύ σημαντικη η επιστροφή, έλειψες πολύ στην ομάδα!
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- Kabamaru11
- kataramenos5
Εμφανισάρα
Σοβαρές επιλογές
Κρίσιμο γκολ (κλασσικό Πελκίστικο)
και ωραία επιλογή να αφήσει μπάλα κάτω απ τα πόδια στο δεύτερο γκολ
Φαίνεται η εμπειρία που έχει κερδίσει
Φαίνεται πόσο σημαντική ήταν η επιστροφή του
Μπράβο και τεράστια προσοχή για υγεία στη συνέχεια
Σοβαρές επιλογές
Κρίσιμο γκολ (κλασσικό Πελκίστικο)
και ωραία επιλογή να αφήσει μπάλα κάτω απ τα πόδια στο δεύτερο γκολ
Φαίνεται η εμπειρία που έχει κερδίσει
Φαίνεται πόσο σημαντική ήταν η επιστροφή του
Μπράβο και τεράστια προσοχή για υγεία στη συνέχεια
- ΑποστόληςΑ
Από IQ πάντως εγώ είμαι πλήρης και έχω και πάνω από 10.marsantos έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:20Γι' αυτό σε γουστάρω ρε Γιατρέ.Γερασίμου έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:10 ...
Μας πετας αυτά τα Κ, C, Q και μας μορφωνεις.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Sardan