Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Franky

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από Franky »

Το ρόστερ αυτού του βάζελου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εθνική Ελλάδας.

Ε, κάπου φτάνει δηλαδή με τη γελοιότητα. Έχει και αυτή τα όρια της.
These users thanked the author Franky for the post (total 3):
st4this, curtis, PAOK DreXleR
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

εγινε πλεον κατανοητο ότι ο στιχουργος φετος επελεξε την ομαδα ΤΟΥ με τα κιτρινομαυρα να την βγαλει τσ.λου πισω απ' αυτόν
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Κρίμα που θα τερματίσουν και οι 2 πίσω απο τον μεγάλο ΠΑΟΚ
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 4):
Maklaz, zissos, Aigle_Noir, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ακούστε το τελευταίο ποντκαστ του Καίσαρη / Ζοσιμάρ. Η μισή ώρα είναι για τον έρωτά του τον Λούτσε και η άλλη μισή για τον οάρης της καρδιάς μας. Πραγματικά δικάζει. Τους κρατάει τον καθρέφτη στα μούτρα και τους σφάζει.

Σημειωτέον ότι το επεισόδιο είναι πριν το σημερινό με την ΑΕΛ.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post (total 3):
Aigle_Noir, Dimpatra, st4this
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είδα τα στιγμιότυπα μόλις του αθηναϊκού ντέρμπι :lol:

Μιλάμε για καθηλωτικο ποδόσφαιρο κι από τις 2 πλευρές, με βάση όσα επέλεξε να κοπτοράψει η γκοζμομπεεε. Τα γκολ του κωλόχαρτου, άντε για να μη μπορεί να με χαρακτηρίσει κανένας κομπλεξικό να εξαιρέσω λίγο το πρώτο, είναι παντελώς της πλάκας. Η αμυντική συμπεριφορά του αρχοντοχωριάτη πρέσβη είναι κωμικοτραγική. Ο δε Σέρβος, μήνα Ιανουάριο, όχι ξέρω γω αρχές Ιουνίου, αποπνέει vibes Μίκαρου Κουίν από πλευράς κιλών. Ψιλοασφυκτιά η φανέλα, φαίνεται on camera.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Αθηναικο ντερμπι στο φλιπερακι σημερα, με νικητρια την κουλα
Γιοβιτς θα εκανε θραυση στα παλια ουφαδικα
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Η τελευταία φορά που παίκτης έκανε πελάτισα αντίπαλο σε κοντινά ντέρμπι ήταν το 1983 όταν ο ΠΑΟΚ διέλυσε το αεκάκι 6-1 για το Κύπελλο εντός, 2-2 εκτός και 5-0 για το πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Δημόπουλο να πετυχαίνει 8(!) γκολ σε αυτά τα 3 ματς. Δύο χατ-τρικ στις νίκες και άλλα δύο στην ισοπαλία.
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο επίσης. Ο Νικολιτς είναι ένα εξάμηνο Ελλάδα και δεν δείχνει καμία συνέπεια στο τι παίζει.
These users thanked the author The_Analyst_4 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
geobila

Δημοσίευση από geobila »

The_Analyst_4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 05:10 Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο επίσης. Ο Νικολιτς είναι ένα εξάμηνο Ελλάδα και δεν δείχνει καμία συνέπεια στο τι παίζει.
Καλημέρα σύντροφε
Εμένα μου θυμίζει πολύ τον ΠΑΟΚ του Ραζβαν σε μια λιγοτερο φαντεζί και συμπαγής έκδοση. Βέβαια εμείς ήμαστε 100% ομάδα του προπονητή μιας και είναι εδώ 5-6 χρόνια και συνεχίζει.

Ο Νίκολιτς έχει κοινό στοιχείο το build up αλλά θέλει να παίζει ρόμβο και να ανεβαίνουν πολύ τα μπακ και επιλέγουν κοντινές πάσες και σουτ στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, βλέπε κουτεσα κοιτα ελιασον. Ο Πινεδας είναι ένας τέλειος ποδοσφαιριστής αλάνας που τα κάνει όλα.

Μέχρι εκεί καταλαβαίνω τακτικά το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν σίγουρα άλλοι φίλοι εδώ στο φόρουμ που ευκολότερα μπορούν να αναλύσουν λεπτομέρειες.

Από κει και μετά, θεωρώ έχει καποιες καλές μονάδες που μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες και να κερδίσουν ματς χωρίς να έχουν σούπερ απόδοση. Γενικά φέτος η ΑΕΚ χτίζεται και αν όντως παραμείνει ο Νίκολιτς του χρόνου θα είναι σίγουρα ακομα πιο ανταγωνιστική. Φέτος κερδίζει από ατομικές πρωτοβουλίες που τις βγαίνουν αλλά φροντίζει να έχει και μια ορθή αμυντική συμπεριφορά αλλά και επιθετική (τουλάχιστον απέναντι σε ομάδες θέσεων 4-16)

Ας δούμε και πώς θα παίξει με τον γαύρο που ενώ θέλω να πιστεύω ότι θα χάσει είναι εφικτό να τον κοντράρει και να κλέψει το ματς, μιας και θα του αφήσει τη μπάλα και θα παίξει στην κόντρα.
These users thanked the author geobila for the post:
The_Analyst_4
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Θα ήταν ιδανικό το χαρτί στα επόμενα 2 ματς να μην νικήσει κανένα από τα δύο. Αυτά είναι εκτός με Τρίπολη και εντός με γαύρο. Κι αυτό γιατί θα έχει περάσει μια σειρά από ντέρμπι και μετά θα έχει βατό πρόγραμμα, πλην Τούμπα.
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ορος διαγραφης του προστιμου των 400κ EUR που οριστηκε απο τον προεδρο τους μετα την ηττα απο ΟΦΗ ειναι το 3/3 σε αυτα τα τρια ματς, το πρωτο το κερδισαν. Δεν το βρισκω απιθανο να το κανουν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλημέρα

Χτες η ΑΕΚ ήταν τραγική

Τραγική!

Δεν είδα από το 75 εως το τέλος

Εως τότε, ήταν εντελώς ανύπαρκτη

Ο βάζελος είχε τη μπάλα και προσπαθούσε να φτιάξει επιθέσεις, αποτυχημένα ναι αλλά προσπαθούσε. Και η ΑΕΚ στη χάση και στη φέξη έβγαζε καμία αντεπίθεση με μακρινές μεταβιβάσεις σε πλάγια μπακ.

Κι όμως έτσι έβαλε τέσσερα γκολ! Εκ των οποίων τα δυο με κοντρα σε αμυντικό και επαναφορά μπάλας σε επιθετικό που ήταν μόνος του. Ένα με σέντρα-γιομα.

Εντελώς πλασματικό σκορ.
These users thanked the author Equalizer for the post:
navigator11
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Equalizer έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 08:36 Καλημέρα

Χτες η ΑΕΚ ήταν τραγική

Τραγική!

Δεν είδα από το 75 εως το τέλος

Εως τότε, ήταν εντελώς ανύπαρκτη

Ο βάζελος είχε τη μπάλα και προσπαθούσε να φτιάξει επιθέσεις, αποτυχημένα ναι αλλά προσπαθούσε. Και η ΑΕΚ στη χάση και στη φέξη έβγαζε καμία αντεπίθεση με μακρινές μεταβιβάσεις σε πλάγια μπακ.

Κι όμως έτσι έβαλε τέσσερα γκολ! Εκ των οποίων τα δυο με κοντρα σε αμυντικό και επαναφορά μπάλας σε επιθετικό που ήταν μόνος του. Ένα με σέντρα-γιομα.

Εντελώς πλασματικό σκορ.
Εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου τραγική.
Ίσα ίσα που έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε. Δεν παίζει καθόλου φαντεζί όπως ο Λεβαδειακός. Αλλά κάνει τα βασικά και κερδίζει, ειδικά όταν περιμένει τον αντίπαλο της.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Να ρωτήσω κάτι άσχετο.

Ευκαιρίας δοθείσης, έχω παρατηρήσει επανειλημμένα πυρσούς και καπνογόνα στο προποτζιδικο και αν δεν κάνω λάθος σε κάποια παιχνίδια του βαζελου στη λεωφόρο.

Τι φάση; Δεν ισχύει για όλους η νομοθεσία ή μόνο σε εμάς κλείνουν γήπεδα;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Δλδ αν βγάλεις το μεταξύ μας παιχνίδι, αυτή η ομάδα έχει 3 περισσότερους πόντους από εμάς;
Δλδ σε 16 παιχνίδια έχουν 3 πόντους παραπάνω;
Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος στη βαθμολογία;
Μήπως μετράνε για κάθε νίκη παίρνουν 4 πόντους αυτοί;
Δεν ξέρω..
Προφανώς και έχει δίκιο ο φίλος @geobila πως δεν είναι τραγική ομάδα. Όντως προσπαθούν να κάνουν πράγματα και να αποκτήσουν ταυτότητα αλλά δε γίνεται να έχουν περισσότερους πόντους σε όλα τα υπόλοιπα από μας. Δε γίνεται. Δε γίνεται να βλέπεις τα φετινά Λεβαδειακός - άεκ, Κηφισιά άεκ, άεκ - όφη και να έχουν λήξει με νίκη υπέρ της άεκ. Στο άρης - άεκ της προηγούμενης αγωνιστικής αν στη θέση της άεκ ήμασταν εμείς, ο ίδιος ακριβώς αγώνας θα είχε λήξει με τρίμπαλο στη πλάτη μας. Δε γίναται χθες να έχει περάσει 2 φορές το κέντρο μέχρι το 50 και να είναι 2-0 το σκορ ενώ έχουν γίνει πολλαπλάσιες φλιπεροειδείς φάσεις στην περιοχή της μέχρι τότε και ποτέ να μη μπαίνει μέσα η μπάλα.
Όταν λέω πως κακώς έχει βγει το όνομα του τυχερού για τον βάζελο και πως οι κίτρινοι έπρεπε να έχουν αυτό το προσωνύμιο απόδειξη είναι όλη η φετινή χρονιά.
Δε θεωρώ πως θα είναι πάνω από μας και τον οσφπ πριν από τα πλέι οφ όμως όσο κερδίζει και με το βαρύ πρόγραμμα που έχουμε εμείς και ίσως ο οσφπ, μπορεί κάλλιστα η εκτίμησή μου να βγει λανθασμένη και να ξεπεράσει έναν από τους 2.
Κάπου πρέπει να επέλθει ισορροπία και να γκελάρει.
Για να δούμε τι θα γίνει στην Τρίπολη.
These users thanked the author marsantos for the post:
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”