Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Guitarman έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:56 Ξαναμπαίνω στην τρύπα μου... Βλέπω την μεγάλη ομάδα του ποδοσφαιρικου Ιβανικου ΠΑΟΚ μας και φουσκώνω απο υπερηφάνεια και χαρά.
Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλάψω με τον Ιβανικο ΠΑΟΚ σου.

ΠΑΟΚ σκέτο

Ούτε ιβανικος ούτε μυστακιδικος ούτε τίποτα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ επειδή ΠΑΟΚ βλέπω αρκετές δεκαετίες στη μπάλα είμαι με τον ΠΑΟΚ του ιβαν που γιγάντωσε την ομάδα και πολλαπλασίασε το λαό του. Παρακαλώ να μου το προσάψετε. Όπως θα είμαι και με τον τέλη όταν ενασχοληθεί με την ΚΑΕ και την κάνει πρωταθλήτρια ομάδα
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
Мир, eorptol1, Ιάσονας, Montrealiotis
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

ΠΑΟΚ είμαστε όλοι νομίζω
Ούτε Ιβαν ούτε Μυστακίδης
Ας βάζουν αυτοί το χρήμα και εμείς να χοροπηδάμε στα τσιμέντα
Αν έχουν να χωρίσουν δουλειές ποιος θα βγάλει πιο πολλά εκατομμύρια χεστηκα κοινώς
Αυτοι θα γίνονται πιο πλούσιοι και εγώ θα πηγαίνω για δουλειά κάθε πρωί για τρεις και εξήντα
Μην μας χαλάτε την ζαχαρένια με τον Ιβαν και τον Τέλη κάποιοι
Ο ΠΑΟΚ μας να προοδεύει μας ενδιαφέρει κυρίως
Οποιος από αυτούς δεν πάει καλά το καράβι θα τα ακούσει και δυνατά και σκληρά όσα και να έχει βάλει ότι και να έχει πάρει στην θητεία του
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ναι αλλά να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, η ΚΑΕ αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να μην είναι ξεχρεωμενη σε αντίθεση με τις υποχρεώσεις του επενδυτή.

Ούτε τα σκουληκια με το Λαμπουμπου δεν πάθανε τέτοια ξεφτίλα.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
niks, navigator11
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

όπως είχε πει και ο μεγάλος δημοσιογράφος της πόλης Χ. Ραγκάτσης: Mυστακίδη τα χρέη σου :|
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Για να σας προλάβω. Έγινε μια εξώδικη πρόσκληση που πιθανώς και κατοχυρώνει τον Χατζόπουλο ημερολογιακά. Από εκεί και πέρα δεν είναι κάποια έχθρα και ήταν στο γήπεδο στην ίδια κερκίδα και οι δύο. Επίσης τη βάση την έχει κάνει η άλφα σπορτς. Δεν υπάρχει ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη σύμβαση. Η εταιρία που πωλήθηκε είναι η ΚΑΕ. Ούτε η πωλήτρια ούτε η αγοράστρια.
niks

Δημοσίευση από niks »

Εδώ μιλάμε για συμφωνία για συγκεκριμένη ημερομηνία, με το ποσό να έχει οριστεί μετά από έλεγχο , η οποία δεν τηρήθηκε.

Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.

Να ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του εαν επικροτεί τέτοιες κινήσεις και από άποψης επιχειρηματικής αλλά κυρίως ηθικής.
Κάποια δικαιολογία θα ακούσουμε αύριο μεθαύριο. Για να δούμε.

Συν όλα τα αισχρά που γράφονταν και λέγονταν προς τον Χατζό , πούλα, φύγε , βάζεις εμπόδια στην εκτόξευση της ομάδας κλπ.
These users thanked the author niks for the post (total 3):
Sera4, sandrel, navigator11
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οσο νωρίτερα μπει στο πετσί του ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΙ και αυτός το αντίστοιχο μπακλαροζουμιο τόσο νωρίτερα θα ξεμπερδέψουμε με αυτό το κλίμα. Πρέπει όπως και δηποτε να καταλάβει ότι ο εχθρός είναι η εοκ και ο εσακε
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
niks, eorptol1, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:04
Guitarman έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:56 Ξαναμπαίνω στην τρύπα μου... Βλέπω την μεγάλη ομάδα του ποδοσφαιρικου Ιβανικου ΠΑΟΚ μας και φουσκώνω απο υπερηφάνεια και χαρά.

ΠΑΟΚ σκέτο

Εγώ να δεις πόσο κλαίω και γελάω απο το καλοκαίρι με τς χαιρια σας να βγάζετε λάδι κατ' εξακολουθηση τον Τέλη και καλα υπερ των ίσων αποστάσεων.

Ξέρω οτι σας χαλάει κάποιους, αλλα ο ΠΑΟΚ επί Ιβάν (άρα ο Ιβανικος ΠΑΟΚ) απέκτησε επιτέλους το εκτόπισμα που το αρμόζει. Δεν εφηύρα κάποιον όρο. Καθαρά ενημερωτικά στην ιστορία ετσι χωρίζονται οι εποχές. Λέμε για παράδειγμα η Βικτωριανη εποχή στην Αγγλία (όταν βασίλισσα ήταν η Βικτωρία). Οποτε μη σοκάρεσαι τόσο με το Ιβανικος ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η εποχή όσο και αν φαίνεται να σε χαλάει...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 9):
Maklaz, Sera4, Kabamaru11, eorptol1, paok apo epilogi, leomatos88, sandrel, navigator11, stazath4
margas

Δημοσίευση από margas »

Η κοντρα τελη-Ιβαν δεν αρχισε το καλοκαίρι, ουτε αρχισε λογω ΠΑΟΚ. Ειναι στα δικαστήρια εδω και καιρο για μια εκταση στη χαλκιδική. Τα λεφτα δεν τα δινει ΚΑΙ γιαυτο + τους οποιους πολιτικους λογους
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το χουμε καψει εντελως.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Guitarman έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:35
Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:04

ΠΑΟΚ σκέτο

Εγώ να δεις πόσο κλαίω και γελάω απο το καλοκαίρι με τς χαιρια σας να βγάζετε λάδι κατ' εξακολουθηση τον Τέλη και καλα υπερ των ίσων αποστάσεων.

Ξέρω οτι σας χαλάει κάποιους, αλλα ο ΠΑΟΚ επί Ιβάν (άρα ο Ιβανικος ΠΑΟΚ) απέκτησε επιτέλους το εκτόπισμα που το αρμόζει. Δεν εφηύρα κάποιον όρο. Καθαρά ενημερωτικά στην ιστορία ετσι χωρίζονται οι εποχές. Λέμε για παράδειγμα η Βικτωριανη εποχή στην Αγγλία (όταν βασίλισσα ήταν η Βικτωρία). Οποτε μη σοκάρεσαι τόσο με το Ιβανικος ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η εποχή όσο και αν φαίνεται να σε χαλάει...
Με χαλάει φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο. Σοκαριστικα

Πιο πολύ πάντως σοκάρομαι με το πόσο εύκολα βγάζετε ορισμένοι συμπεράσματα για συνοπαδους σας. Περαστικά σου
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Και μυαλά να είχαμε, ΠΑΟΚ θα είμασταν.

ΥΓ η άλφα σπορτς έχει τις μετοχές, άρα το ίδιο είναι γιατί στην ουσία θα αναγκαστεί ο οργανισμός να πάει στα δικαστήρια τον "νομικά" μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Νομίζω χρωσταει η ΚΑΕ.
Εχει μεγαλη σημασία πως εχει γραφτει η συμφωνια Μυστακιδη-Χατζόπουλου
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

navigator11 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 16:12
Undesired No 1 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 11:15
adam04 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 10:30

Θεωρείς τον Χατζόπουλο αφελή;
Το εξώδικο το έστειλε επειδή ξύπνησε στραβά και όχι επειδή δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα;
Το εξώδικο το έστειλε προφανώς, γιατί με κάποιον τρόπο πιθανότατα, χωρίς να το ξέρω, βρίσκεται ο ίδιος εκτεθειμένος.

Γιατί προφανώς τα λεφτά έχουν δοθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην φαίνονται ως άμεσες υποχρεώσεις της ΚΑΕ.

Εγώ βλέπω ότι πολύ εύκολο το έχετε το ανάθεμα χωρίς να ξέρει κανένας σας τι ακριβώς συμβαίνει, όπως δεν ξέρω κ εγώ.

Ας βγει ο Χατζο να μας εξηγήσει, ντόμπρος άνθρωπος είναι και ευθύς . Να μας πει και να καταλάβουμε.

Όσοι φτάνουν σε σημείο να θέλουν να γιουχάρει το γήπεδο τη νέα ιδιοκτησία χωρίς να γνωρίζουν, ας επανεξετάσουν τις προτεραιότητες τους.

Και όσοι γράφουν τόσο εύκολα να πληρωθούν εκατομμύρια, να το σκεφτούν την επόμενη φορά που θα ξινίσουν όταν τα εισιτήρια θα πάνε 10€ πάνω.

Χωρίς πλήρη γνώση, δεν επιτρέπεται η κρίση. Νόμος απαράβατος.
Ωραία όλα αυτά. Το επίρρημα "προφανώς", το οποίο χρησιμοποιείς, βέβαια, στο όλο σκεπτικό σου, δίχως να γνωρίζεις το παραμικρό, όπως παραδέχεσαι κι ο ίδιος, μια χαρά σε οδηγεί σε συμπεράσματα.
Μα δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Γ αυτό και το «προφανώς».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”