52. Δημήτρης Χατσίδης
- Montrealiotis
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Πολλά μπράβο για σήμερα. Έκανε ακριβώς αυτά που έπρεπε να κάνει ένας ομαδικός παικτης.
Συμφωνώ απόλυταKabamaru11 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:12ειναι περιπτωση Μυθου,τους λειπουν στοιχεια που χρειαζεται μονο δουλεια,τα υπολοιπα τα εχουν.Maklaz έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:09 Το "θέμα" με τον συγκεκριμένο είναι πως αυτά που του λείπουν μπορεί να τα αποκτήσει με δουλειά. Τεράστια προσόντα.
Πολλά μπράβο για την σημερινή του εμφάνιση.
Και έχω ενθουσιαστεί και με τους δυο
από τις πιο ΠΑΟΚ φάτσες, δε γίνεται να μην παίξει
τι σώμα έχει για την ηλικία του.. ταυρί
βαριά βιομηχανία ποδοσφαιριστών έχει γίνει ο ΠΑΟΚ
έτοιμος για αντικαταστάτης του ντεσπόντοφ θα πω εγώ
τι σώμα έχει για την ηλικία του.. ταυρί
βαριά βιομηχανία ποδοσφαιριστών έχει γίνει ο ΠΑΟΚ
έτοιμος για αντικαταστάτης του ντεσπόντοφ θα πω εγώ
- These users thanked the author danirifle for the post (total 3):
- niks, PAOK DreXleR, Maedhros4
Εγώ θα πάω στις μεταγραφές να γράψω για το έγκλημα με τον εξτρεμοφορ.
Α ρε πατερουλη πάλι στο τζάμπα την έβγαλες, τύχη βουνό.
Α ρε πατερουλη πάλι στο τζάμπα την έβγαλες, τύχη βουνό.
Εξτρεμ τανκ 1,84 και ηδη σκάνε πάνω του τα αντίπαλα μπακ όπως τα κουνούπια στο παρμπρίζ
- These users thanked the author niks for the post:
- PAOK DreXleR
Συνεχίζει να με αρέσει
Έβλεπα τους μικρούς που έβαζε ο Οφη και ήταν μισοριξιές μπροστά του
Πολύ δυνατή εμφάνιση η σημερινή, βάζει ισχυρές βάσεις για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Δείχνει ότι έχει όχι μόνο το ταλέντο που χρειάζεται, για να σταθεί αγωνιστικά, αλλά και έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου σε σχέση με το καλοκαίρι.
Δείχνει ότι έχει όχι μόνο το ταλέντο που χρειάζεται, για να σταθεί αγωνιστικά, αλλά και έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου σε σχέση με το καλοκαίρι.
Τρομερή εμφάνιση
Ο τρόπος που έπαιζε με το σώμα του σήμερα ήταν εξαιρετικός
Ο τρόπος που έπαιζε με το σώμα του σήμερα ήταν εξαιρετικός
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- PAOK DreXleR
Φοβερα στοιχεια βγαζει το παιδι, η ποιοτητα της πασας του στο γκολ του Γιακουμακη ηταν απιστευτη τη να λεμε τωρα. Απο πλευρας ατομικων στοχειων δε βλεπω αδυναμια προς το παρον.
Η μεγαλυτερη αδυναμια του απο τις εμφανισεις του μεχρι τωρα ειναι καθαρα στο τακτικο κομματι. Ειναι σαν να παιζουμε με δεκα παικτες ωρες ωρες γιατι βρισκεται λιγο οπου να ναι. Φυσικα αυτο μπορει να ειναι απλο θεμα του να μπει περισσοτερο στην ομαδα.
Αυτα βεβαια απλες εντυπωσεις απο τα δυο τελευταια ματς.
Η μεγαλυτερη αδυναμια του απο τις εμφανισεις του μεχρι τωρα ειναι καθαρα στο τακτικο κομματι. Ειναι σαν να παιζουμε με δεκα παικτες ωρες ωρες γιατι βρισκεται λιγο οπου να ναι. Φυσικα αυτο μπορει να ειναι απλο θεμα του να μπει περισσοτερο στην ομαδα.
Αυτα βεβαια απλες εντυπωσεις απο τα δυο τελευταια ματς.
Ενω δε μου αρεσε στο 1ο αγωνα του πρωταθληματος σήμερα με εξεπληξε. Κατι που παρατηρησα και μου άρεσε πολύ ειναι ότι η μπάλα δε φεύγει σε μεγάλη απόσταση απο τα ποδια του όταν τρέχει με αυτη. Κάνει πολλά μικρα γρηγορα βηματάκια κάτι που τον κάνει αρκετά απρόβλεπτο. Αν δουλέψει λίγο ντριπλα θα γίνει ακόμη πιο απροβλεπτος. Θέλω να τον δω επίσης να ζητάει πιο πολύ τη μπάλα, αλλά μικρός είναι αυτό ειναι και θέμα αυτοπεποίθησης. Μάρεσαν τα σουτ του αυτο αλητικο εξτρεμήσιο σουτ