εχεις δει τι γραφεται 7 μηνες εναντίον του ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ;;;;;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΒΒΙΔΙΚΟΙ!ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!WestBlock4 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:36 Ρε σεις δεκτό να εισαι φουλ σαββιδικος η οτι αλλο θελεις. Αλλα το να κραζεις τον προεδρο σου με τετοιο μένος ειτε ιβαν ειτε μυστακιδη ειναι φάουλ. Άσχετα αν εχει 1 μήνα η 10 χρονια. Αλλο κριτικη κ αλλο να μπλέκουμε κυβερνήσεις Αμερικανούς κ σκατα. Ελεος πια.
Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Οταν δεν συμφωνουμε με καποιον μπαν. Οταν συμφωνουμε ολα καλα. Εκει δεν χρειαζεται ουτε ενδειξεις, ουτε αποδειξεις.fossa έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:42 Α, δεν είναι έργο ότι ήδη έχουν τελειώσει τα χρέη σε μια μέρα εκτός απ'αυτό το τελευταίο στον Σαββίδη;
Δεν είναι έργο ότι ενίσχυσε τον ερασιτέχνη και το βόλεϊ που ξαφνικά πηγαίνει για πρωτάθλημα;
Μεγάλες ξεφτίλες μιλάμε.
Ε, τότε και ο Σαββίδης δεν είναι ευεργέτης που πλήρωσε τα χρέη, τα αυτονόητα έκανε!!!
@The Equalizer ρίξε και κανένα ban σ'αυτούς που γράφουν ότι είναι βαλτός απ'τη ΝΔ. Αφού στοιχεία ζητάς, ζήτα και απ'αυτούς.
-
elvetos giatros
Ηθικά ναιDimitrisou έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:46Μια ερώτηση μόνο για το υστερόγραφο ..αν εσύ δανείζεις σε έναν συναιτερο σου λεφτά και μετά ερχόταν κάποιος και αγόραζε το μαγαζί μαζί με τα χρέη δεν θα τα ήθελες πίσω;elvetos giatros έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:25Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια του paokpantouEqualizer έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 17:51 paokpantou εκτός φόρουμ για επαρκές διάστημα ώστε να βρει χρόνο να προσκομίσει κάποιου είδους στοιχεία ή έστω ενδείξεις που αποδεικνύουν ή έστω πείθουν πως σωτήρας του συλλόγου πήρε γραμμή ώστε να εξυπηρετήσει συμφεροντα που θέλουν τον διχασμό του συλλόγου.
Λογικά δεν θα είναι δύσκολο να υποστηριχθεί κάπως, αφού "όλοι ξέρουν καλά τι γίνεται".
Το μπαν δείχνει σε εμένα πως εσύ Equalizer έχεις προ καιρού διαλέξει στρατόπεδο
Και το στρατόπεδο αυτό δεν ονομάζεται ΠΑΟΚ
Το στρατόπεδο σου λέγεται Σαββιδικοί
Δικαίωμα σου
Απαράδεκτο για mod
Υ.Σ. Άποψη για το αν έπρεπε να πληρώσει ο Μυστακίδης τα δύο εκατομμύρια στον Ιβαν δεν έχω απόλυτη· μάλλον ναι
Επειδή όμως δεν είναι στραγάλια, ότι γράφει το συμβόλαιο
-
psychologos
Κανόνισε και συ. Θελει μια βασικη πεντάδα και δεν εχεις καλυψει ουτε τον ψηλό που μπορεις τώρα.
Ποστ τριαλαρί τριαλαρό βάσει των όσων γράφτηκαν. Αν δεν θέλετε να διαβάσετε τα βασικά όσων γράφονται και όσων απάντησα, δεν είναι δικό μου ζήτημα. Κατσε ανάλυσε (τρια ποστ είναι, μη κρίνεις με βάση κάτι που νομίζεις ή που συμπέρανες) και πες μου που κολλάει ο Σαββίδης. "Γραμμή πήρε", έγραψε το μέλος. Ερώτημα: Από που; Πότε; Τι έλεγε η γραμμή; "Στείλε εξώδικο"; Τέτοιες αρλούμπες θα αφήνουμε να γράφονται; "Με στόχο το διχασμό" έγραφε το ίδιο μέλος. Αλήθεια τώρα; Με όλα αυτά που έγιναν, εσείς οι "Αντικειμενικοί" και αδέκαστοι χωρίς στρατόπεδα, ΑΥΤΟ συμπεράνατε; Οτι κάνει κινήσεις διχασμού ο Σαββίδης;elvetos giatros έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:25Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια του paokpantouEqualizer έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 17:51 paokpantou εκτός φόρουμ για επαρκές διάστημα ώστε να βρει χρόνο να προσκομίσει κάποιου είδους στοιχεία ή έστω ενδείξεις που αποδεικνύουν ή έστω πείθουν πως σωτήρας του συλλόγου πήρε γραμμή ώστε να εξυπηρετήσει συμφεροντα που θέλουν τον διχασμό του συλλόγου.
Λογικά δεν θα είναι δύσκολο να υποστηριχθεί κάπως, αφού "όλοι ξέρουν καλά τι γίνεται".
Δικαίωμα σου
Απαράδεκτο για mod
Υ.Σ. Άποψη για το αν έπρεπε να πληρώσει ο Μυστακίδης τα δύο εκατομμύρια στον Ιβαν δεν έχω απόλυτη· μάλλον ναι
Φτάσαμε σε σημείο για να μη γράψει ο οχετός του τουίτερ ή κάτι άλλοι φελλοί περί "Στρατοπέδου Σαββίδη" να μη λέμε τα ΠΡΟΦΑΝΗ.
Να γράφει ο καθένας οτι του κατέβει για όποιον του κατέβει και να μην τιμωρείται για να μη θεωρήσει ένας τρίτος οτι διαλέξαμε στρατόπεδο.
Αν αυτό θες να πιστεύεις, μπράβο σου.
Να κι αν θεωρούμαι Σαββιδικός, να κι αν οχι.
Μυστακιδικός πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θεωρούμαι. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
- navigator11
Επειδή ο Σαββίδης έχει κρατήσει δέσμιο το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Κάθε χρόνο όλο και χειρότερα πάει το παπόρι. Αυτά διαβάζαμε προ μερικών μηνών εδώ μέσα.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:34 Αντε να δεχτούμε ότι κάποιοι είναι Σαββιδικοι, και προφανώς δεν αναφέρομαι σε κανένα συγκεκριμένα. Δεν νομίζετε ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε κάποιος να είναι «σαββιδικος»;
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που κάποιοι έγιναν «αντισαββιδικοι» ; Γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο αυτό.
- WestBlock4
Μαζί σου , αυτο ομως καποια στιγμη πρεπει να σταματήσει.gergeo4 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:47εχεις δει τι γραφεται 7 μηνες εναντίον του ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ;;;;;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΒΒΙΔΙΚΟΙ!ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!WestBlock4 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:36 Ρε σεις δεκτό να εισαι φουλ σαββιδικος η οτι αλλο θελεις. Αλλα το να κραζεις τον προεδρο σου με τετοιο μένος ειτε ιβαν ειτε μυστακιδη ειναι φάουλ. Άσχετα αν εχει 1 μήνα η 10 χρονια. Αλλο κριτικη κ αλλο να μπλέκουμε κυβερνήσεις Αμερικανούς κ σκατα. Ελεος πια.
Η κεφαλή του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι ο ΙΒΑΝ στο ποδοσφαιρο κ ο μυστακιδης στο μπασκετ. Καλό θα ηταν να σταματήσουν απο ολους το αφορισμό. Κ να μην ακούγονται φαντασμενες βαλακειες απο εξυπνους που εχουν κ πηγες για λιμάνια, Αμερικανούς κλπ. Μονο γέλιο προκαλεί κ ειναι κριμα να γινόμαστε ετσι.
fossa έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:42
@The Equalizer ρίξε και κανένα ban σ'αυτούς που γράφουν ότι είναι βαλτός απ'τη ΝΔ. Αφού στοιχεία ζητάς, ζήτα και απ'αυτούς.
Μπαν θα ρίχνω όταν γράφονται αίσχη. Αυτή την μπαρούφα εκτός του οτι δεν σημαίνει τίποτα απολύτως χειροπιαστό, δεν είναι καν μηνύσιμο. Ούτε εμμέσως ούτε αμέσως. Τι πάει να πει οτι "ειναι βαλτός"; Συμφέροντα έχουν όλοι οι επιχειρηματίες.
Εκτός αμα εννοούμε οτι ο Χατζόπουλος "πήρε γραμμή" από το ΠΑΣΟΚ ξέρωγω οπότε είναι αντίστοιχης βαρύτητας υπόνοια. Αρα ναι τότε είμαι εγώ λάθος.
Τώρα άμα κάποιοι θίγονται επειδή αναφέρεται η λέξη ΝΔ μέσα, κλαιν μαιν. Ας βγει ο υπευθυνος τύπου Μαρινάκης να διαψεύσει.
Αν το δάνειο είναι νομικά δομημένο και η μη καταβολή είναι επιλεκτική στάση πληρωμών για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους τοτε μιλάμε για τελείως ανήθικη κίνηση σε περίοδο που είχε αρχίσει αν εξομαλύνεται η πόλωση του καλοκαιριού.
Από την ηθικό σου υπόσταση και μόνο. οφείλεις να εξοφλήσεις τον ανθρωπο που έβαζε πλάτη για να μην βαρέσει κανόνι το τμήμα.
Μη κοροϊδευόμαστε μετάξι μας, κάποια λεφτά δανειοποιηθηκαν και δεν θα γινόταν ποτέ απαιτητά από επιτροπές σωτήριας ή διαχείρηση με στόχο παραγραφή χρεών δημοσίου, από τη στιγμή που ερχόταν ισχυρός επενδυτής θα γινοντας απαιτητά ως ταμιακή διευκόλυνση.
Επίσης, είναι ευθύνη του Χατζο αν δε υπάρχουν ποινικές ρήτρες ή ρητρες που να καταστούν τη μεταβίβαση μετοχών ανενεργή σε περίπτωση μη τήρησης της οποίας υπογραφής της συμφωνίας μεταβίβασης μετοχων.
Δυστηχως κάποτε έδινες τα χέρια και ο λόγος είχε τιμή και την τιμούσες, στις μέρες μας βάζεις τζίφρα σε συμβόλαιο και μετα το χρησιμοποιείς ως κωλοχαρτο κρυβομενος πίσω από στρατιές δικηγόρων.
Από την ηθικό σου υπόσταση και μόνο. οφείλεις να εξοφλήσεις τον ανθρωπο που έβαζε πλάτη για να μην βαρέσει κανόνι το τμήμα.
Μη κοροϊδευόμαστε μετάξι μας, κάποια λεφτά δανειοποιηθηκαν και δεν θα γινόταν ποτέ απαιτητά από επιτροπές σωτήριας ή διαχείρηση με στόχο παραγραφή χρεών δημοσίου, από τη στιγμή που ερχόταν ισχυρός επενδυτής θα γινοντας απαιτητά ως ταμιακή διευκόλυνση.
Επίσης, είναι ευθύνη του Χατζο αν δε υπάρχουν ποινικές ρήτρες ή ρητρες που να καταστούν τη μεταβίβαση μετοχών ανενεργή σε περίπτωση μη τήρησης της οποίας υπογραφής της συμφωνίας μεταβίβασης μετοχων.
Δυστηχως κάποτε έδινες τα χέρια και ο λόγος είχε τιμή και την τιμούσες, στις μέρες μας βάζεις τζίφρα σε συμβόλαιο και μετα το χρησιμοποιείς ως κωλοχαρτο κρυβομενος πίσω από στρατιές δικηγόρων.
-
Dimitrisou
Αυτο εννοειται, γι αυτο και εξαρχης εγω λεω πως ΑΝ ειχε συμφωνηθει και υπογραφει να δωθουν αυτα τα λεφτα πολυ καλα εκανε ο χατζο και ειναι τεραστιο λαθος οι υποχρεωσεις της ΚΑΕ να πανε πισω για οποιαδηποτε προσωπικη κοντρα..απλα επειδη δεν υπαρχει καμια ενημερωση απο την ΚΑΕ δεν μπορει κανεις να λεει κατι με σιγουρια..elvetos giatros έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:51Ηθικά ναιDimitrisou έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:46Μια ερώτηση μόνο για το υστερόγραφο ..αν εσύ δανείζεις σε έναν συναιτερο σου λεφτά και μετά ερχόταν κάποιος και αγόραζε το μαγαζί μαζί με τα χρέη δεν θα τα ήθελες πίσω;elvetos giatros έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:25
Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια του paokpantou
Δικαίωμα σου
Απαράδεκτο για mod
Επειδή όμως δεν είναι στραγάλια, ότι γράφει το συμβόλαιο
Έχετε χάσει επεισόδια μερικοί νομίζω
Η κριτική τύπου "τώρα μάθαμε τι έγινε, ας κρατάμε πισινή" έχει περάσει εδώ και μήνες
Έχουν γίνει ένα κάρο πράξεις και ένα κάρο παραλείψεις που δείχνουν πράγματα και βαρύνουν την πλάστιγγα και δημιούργησαν σοβαρές εντυπώσεις.
Τώρα αν επιλέγετε να μην τα βλέπετε αυτά, δικαίωμα σας.
Τις κατηγορίες και τις εύκολες κριτικές όμως αφήστε τες για αλλού.
Μάτια έχουμε και βλέπουμε.
Η καραμέλα οτι ο Χατζόπουλος είναι υπάλληλος και εξυπηρετεί συμφέροντα δεν προσβάλλει εκείνον. Όποιον τη χρησιμοποιεί προσβάλλει.
Η κριτική τύπου "τώρα μάθαμε τι έγινε, ας κρατάμε πισινή" έχει περάσει εδώ και μήνες
Έχουν γίνει ένα κάρο πράξεις και ένα κάρο παραλείψεις που δείχνουν πράγματα και βαρύνουν την πλάστιγγα και δημιούργησαν σοβαρές εντυπώσεις.
Τώρα αν επιλέγετε να μην τα βλέπετε αυτά, δικαίωμα σας.
Τις κατηγορίες και τις εύκολες κριτικές όμως αφήστε τες για αλλού.
Μάτια έχουμε και βλέπουμε.
Η καραμέλα οτι ο Χατζόπουλος είναι υπάλληλος και εξυπηρετεί συμφέροντα δεν προσβάλλει εκείνον. Όποιον τη χρησιμοποιεί προσβάλλει.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- gk.box16, katafraktos, Montrealiotis
Υπάρχουν κι αυτοι που ειναι μονο ΠΑΟΚ και δεν έχουν διαλέξει κανέναν στρατόπεδο και γελάνε μ αυτα να ξέρετε. Όλοι γίναμε λογιστές και δικηγόροι. Χαμπάρι δεν έχετε οι περισσότεροι τι γίνεται αλλά έχετε άποψη για όλα.
-
gervasio artigas
αυτο που μερικοι νομιζετε οτι "δεν ξερουμε τι γινεται" επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ σ' ενα φορουμ, να το δείτε λιγο
Και ΞΕΡΟΥΜΕ
και οταν ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ θα τριβετε τα ματια σας
Και το γράφω στο ΣΩΣΤΟ τοπικ
Και ΞΕΡΟΥΜΕ
και οταν ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ θα τριβετε τα ματια σας
Και το γράφω στο ΣΩΣΤΟ τοπικ
Εντάξει αν πεις κάτι για το άλογο του Ιβάν πρέπει να πέφτει μπαν.
Αν πεις τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ βασσαλο της Sagrada Familia δεν τρέχει κάτι. Νεοπας είναι προβλέπεται οκ.
Αν πεις τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ βασσαλο της Sagrada Familia δεν τρέχει κάτι. Νεοπας είναι προβλέπεται οκ.
Α... μάλιστα δεν είναι αίσχος να γράφουν κάποιοι σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι βαλτός απ' τη ΝΔ αλλά τον άλλον τον μπανάρεις επειδή άφησε υπονοούμενα για τον Χατζόπουλο επειδή δεν έχει στοιχεία όπως ζητάς.Equalizer έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:04fossa έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:42
Μπαν θα ρίχνω όταν γράφονται αίσχη. Αυτή την μπαρούφα εκτός του οτι δεν σημαίνει τίποτα απολύτως χειροπιαστό, δεν είναι καν μηνύσιμο. Ούτε εμμέσως ούτε αμέσως. Τι πάει να πει οτι "ειναι βαλτός"; Συμφέροντα έχουν όλοι οι επιχειρηματίες.
Εκτός αμα εννοούμε οτι ο Χατζόπουλος "πήρε γραμμή" από το ΠΑΣΟΚ ξέρωγω οπότε είναι αντίστοιχης βαρύτητας υπόνοια. Αρα ναι τότε είμαι εγώ λάθος.
Τώρα άμα κάποιοι θίγονται επειδή αναφέρεται η λέξη ΝΔ μέσα, κλαιν μαιν. Ας βγει ο υπευθυνος τύπου Μαρινάκης να διαψεύσει.