adam04 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 10:30
Undesired No 1 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 09:48
Συγγνώμη ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση;
Ξέρει κανένας πραγματικά τι έχει συμβεί με αυτά τα λεφτά;
Μπορεί κάποιος να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι η ΚΑΕ αθέτησε κάτι;
Από αυτά που εγώ αντιλαμβάνομαι με το φτωχό μου το μυαλό είναι πως μιλάμε για κάποια χρήματα, με τα οποία έχει συμβεί κάτι λάθος.
Λογιστικό λάθος; Λάθος γραφειοκρατικό; Λεφτά που δεν φαίνονται πουθενά; Δεν το γνωρίζω.
Τα χρέη προς το δημόσιο έχουν εξοφληθεί; Εφορία και ΕΦΚΑ; Αν ναι (όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ) τότε σίγουρα μιλάμε για κάποιους "πιστωτές" , φυσικά πρόσωπα δηλαδή, με τους οποίους υπάρχει κάποιο ζήτημα. Τεχνικά και τυπικά μπορεί να έχει δίκιο η ΚΑΕ που δεν εξοφλεί. Ποιος πετάει λεφτά χωρίς να πρέπει;
Από εκεί και πέρα είναι τραγικό να διαβάζουμε από οπαδούς να ακουστεί σύνθημα κατά της νέας ιδιοκτησίας! Χωρίς να ξέρουμε καν τί ακριβώς έχει συμβεί! Αυτό είναι χαρακτηριστικό δείγμα προσωπολατρείας!
Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, τότε πρέπει και ο Χατζόπουλος και η ΚΑΕ να βγούνε και να πούνε ποιο είναι το θέμα! Πώς είναι δυνατόν να βγαίνουν συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε τι ισχύει και ποιο είναι το θέμα;
Θεωρείς τον Χατζόπουλο αφελή;
Το εξώδικο το έστειλε επειδή ξύπνησε στραβά και όχι επειδή δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα;
Το εξώδικο το έστειλε προφανώς, γιατί με κάποιον τρόπο πιθανότατα, χωρίς να το ξέρω, βρίσκεται ο ίδιος εκτεθειμένος.
Γιατί προφανώς τα λεφτά έχουν δοθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην φαίνονται ως άμεσες υποχρεώσεις της ΚΑΕ.
Εγώ βλέπω ότι πολύ εύκολο το έχετε το ανάθεμα χωρίς να ξέρει κανένας σας τι ακριβώς συμβαίνει, όπως δεν ξέρω κ εγώ.
Ας βγει ο Χατζο να μας εξηγήσει, ντόμπρος άνθρωπος είναι και ευθύς . Να μας πει και να καταλάβουμε.
Όσοι φτάνουν σε σημείο να θέλουν να γιουχάρει το γήπεδο τη νέα ιδιοκτησία χωρίς να γνωρίζουν, ας επανεξετάσουν τις προτεραιότητες τους.
Και όσοι γράφουν τόσο εύκολα να πληρωθούν εκατομμύρια, να το σκεφτούν την επόμενη φορά που θα ξινίσουν όταν τα εισιτήρια θα πάνε 10€ πάνω.
Χωρίς πλήρη γνώση, δεν επιτρέπεται η κρίση. Νόμος απαράβατος.