Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Εγώ πιστεύω όλο αυτό ξεκίνησε από τοσταρισματα περί εξόφλησης χρεών. Από εκεί και πέρα αν δε μπορεί να τα βγάλει πέρα ο νέος επενδυτής, ας ζητήσει να τσοντάρουμε με ΑΜΚ τα 2εκ του δανείου αλλά μετά να τα δώσει να τελιωνουμε με την ιστορία.
-
gervasio artigas
Αυτό που κανει ο Τελης ειναι τουλαχιστον αχαρακτηριστο
Εχω την εντύπωση οτι "τυπικα" δεν χρωσταει η ΚΑΕ στον ΙΒΑΝ αλλα ο ΧΑΤΖΟ
Και ο Τελης ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι αν ο ΙΒΑΝ μπορει να στραφει κατα καποιου ειναι ο ΧΑΤΖΟ και οχι η ΚΑΕ
Αλλα επίσης ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι το οποιο "χρεος" ΧΑΤΖΟ ειναι για χαρη του ΠΑΟΚ οχι της τσέπης του
Και παρολα αυτα ....ποιει την νησσαν
Δεν ανησυχω
Θα ....εκτοξευσει τον ΠΑΟΚ μεσω του κυρ Νικου που οταν ειχε την δυναμη να καθορισει τον δευτερο καθορισε την Ε.Ο
Και αυτο το ΠΛΗΡΩΣΕ ο ΠΑΟΚ ενα χρονο αργοτερα και για πολλα χρόνια αργοτερα
Ευγε Τελη
Και ο Τελης ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι αν ο ΙΒΑΝ μπορει να στραφει κατα καποιου ειναι ο ΧΑΤΖΟ και οχι η ΚΑΕ
Αλλα επίσης ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι το οποιο "χρεος" ΧΑΤΖΟ ειναι για χαρη του ΠΑΟΚ οχι της τσέπης του
Δεν ανησυχω
Θα ....εκτοξευσει τον ΠΑΟΚ μεσω του κυρ Νικου που οταν ειχε την δυναμη να καθορισει τον δευτερο καθορισε την Ε.Ο
Ευγε Τελη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Σάβ 17 Ιαν 2026, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- sandrel
ακομα για τον βεζυρτη ρε παιδια...εγω σοσιαλ δεν έχω αναγκαστικα ασχολήθηκα για να βγάλω μια άκρη με τα καλοκαιρινά και είδα ότι αυτοί που ειναι αγαπούλες αγκαλίτσες κτλ με τον βεζυρτζη ειναι οι συγκεκριμένοι παλαίμαχοι ας πουμε οπαδοι μαζί με την ιστορική 4 και την ΝΔ μας κάναν μπάχαλο...και γράφανε και για μεταγραφές και για το Χατζόπουλο και μπλα μπλα...άρα λόγια για τον ιβαν έβαζε και αυτός...τωρα εγω γτψμα τον εχω σε υπόληψη για 40νχρονια πριν...η μηπως δεν ήταν. συμμετοχος στα τεκταινόμενα με πεντελακη...τωρα γτωπεσαν παλι σε τετοια λούμπα τι να πω...αλλα εδω πήγαν να μας βάλουν σε εμφύλιο...στον βιοληδη και στο γαλατσο θα κωλοναν...
- navigator11
Εγώ πάλι υπενθυμίζω ότι ο Μυστακίδης, που καθώς φαίνεται όντως είναι θιασώτης της μουγκαμάρας εν γένει, έσπευδε παραδόξως στις 16 του περασμένου Ιουνίου να απευθύνει ανακοινωτικό διάγγελμα στους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες ότι επιτέλους το τεράστιο όνειρό τους για νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο λάμβανε σάρκα και οστά ενώ απλά είχε κάνει μια πρώιμη συζητησούλα με τον "άνοιξε η γη και τον κατάπιε" κύριο Κατσαρή, δίχως το παραμικρό νομικό αντίκτυπο (προσωπικά εξακολουθώ να μην έχω πειστεί για το αθώο αυτών των συνομιλιών που οδήγησαν σε υπογραφές ως προς το νομικό παρασκήνιο, που όντως έκρυβαν, αλλά δε γίνεται προφανώς να αποδείξω ότι απλά επέλεξε για τους δικούς του λόγους ο Μυστακίδης να μην το κυνηγήσει).alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:47 Εγω απλα σημειωνω οτι χρησιμοποιείτε επιχειρηματολογια που λεγαν οι «ισαποστακηδες» το καλοκαιρι. Τοτε λεγαν οι περισσοτεροι εδω «γιατι βγαζουν ανακοινωσεις 2 μερες πριν απτο ματς» και τωρα που βγαινει το εξωδικο μιαμερα πριν λεμε «καλα καναν και το βγαλαν προς τα εξω, τι να ζουμε στην αγνοια;»
Μονα ζυγα δικα μας
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 8):
- Dimitris_L4, Χωρικός, leomatos88, Sera4, Ιάσονας, gervasio artigas, Montrealiotis, NIKOS1972
-
leomatos88
Εγώ είμαι το 88 γεννημένος. Τα περί Παντελάκη τα έχω διαβάσει εδώ. Για τα χρόνια που μεσουρανούσε στο μπάσκετ έχω ακούσει ότι έβαλε χρήματα από την προσωπική του περιουσία στον ΠΑΟΚ. Για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν αλλάζω ούτε λέξη. Γίναν έτσι ακριβώς. Ευτυχώς πάντως που έφυγε μια ώρα αρχύτερα ο Χατζόπουλος, που με την παρουσία του επιβράδυνε την απογείωση, και πρόλαβαν οι τρεις κλεισμένοι παιχταράδες να έρθουνε.Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 18:28Οχι αγαπητε Leo Matos (παικταρα μου),μιλαω για τον Ν. Βεζυρτζη οσο ακομα ηταν προεδρος στην ΚΑΕ (τοτε ΤΑΠ),γιατι ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως ευθυνεται μονο ο ακατανομαστος που χασαμε εκεινο το πρωταθλημα κ απο τοτε δεν ξαναειδαμε πρωταθλημα στην Θεσσαλονικη,μιλαω για τον Ν.Βεζυρτζη προ Ζαγορακη στην ΠΑΕ κ τι ελεγε μαζι με αλλους για τον τυπο με το ενα σακακι κ τον εδιωξαν κακην κακως,φυσικα σαν τελευταια γευση μιλαω για τον Ν.Βεζυρτζη που τον εβαλε ο Ιβαν στην ΠΑΕ (απορησα πραγματικα γιατι το εκανε αυτο ο Ιβαν,μετα το προ ετων σκηνικο),και μας ελεγε τι στρατιωτης ειναι για τον συλλογο και δεν τον ενδιαφερει καμια καρεκλα,και αφου τα ειχε κανει γιαχμα με μπροσταρηδες κατι φυλλαδες μπουζουκια,ηθελε την θεση του προεδρου στην ΠΑΕ,αλλα μετα το αδειασμα του Ιβαν (τοτε καταλαβα γιατι τον εβαλε),τον αδειασε και εφυγε ο Κυρ Νικος ξενερωμενος (αυτος ντε που δεν τον ενδιαφερε η καρεκλα).Περι Παντελακη τα εχουμε διαβασει,αλλα ειμαι του 83 γεννημενος οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.Για αυτον τον Νικο Βεζυρτζη μιλαω.leomatos88 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 18:17Μιλάμε για τον ίδιο Ν. Βεζυρτζή, τον οποίο είχε στηρίξει δημόσια ο Σαββίδης ως υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ το 2015, που επίσης ο Σαββίδης τον επανέφερε από την αφάνεια κάνοντάς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, όπου τα πήγε ΧΑΛΙΑ, για να παραιτηθεί 2 μήνες μετά, και του οποίου Σαββίδη το όνομα όλως τυχαίως έχει ξεχάσει από το καλοκαίρι. Που θα περίμενε κανείς ως ένας από τους ιστορικούς θεματοφύλακες του ΠΑΟΚ να βγει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όταν ξέσπασε η λαίλαπα σπέκουλας, προπαγάνδας και θαψίματος του Σαββίδη από τον Ιούνιο και έπειτα. Να βγει λοιπόν να πει τι ακριβώς για τα 3.000.000 συνολικά που θα δώσει ο Μυστακίδης μέσα σε 49 χρόνια; Πραγματικά μιλάμε για κολοσσιαίο, συγκλονιστικό, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ποσό... Εάν ισχύει ότι πρόκειται για 60.000 το χρόνο και όχι το μήνα.Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:31 Γιατι τι ειναι ο Κλειτος;Ο Παπας της Ρωμης κ εχει το ακαταλογιστο;
Επισης πολλοι γραφετε για τον κυρ Νικο και ποσο γαματος και ποσο ουαου και την ιστορια του και σεβασμος κτλ
Δεν συμφωνουμε ολοι,να ξερετε,με οσους μιλαω προσωπικα,δεν εχουν την καλυτερη γνωμη γι αυτον.
Όσο για τον Καρκανιά, σιγά μην κάνω λογαριασμό στο τουίτερ για να μάθω το ακριβοθώρητο ρεπορτάζ του. Λες και μιλάμε για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Υ.Γ. δεν θελω να αναφερω τι εντυπωση μου ειχε κανει απο κοντα οταν τον ειχα πετυχει στις Μουσες πρωτο τραπεζι πιστα,γιατι αυτο ειναι κουτσουμπολια για αγριους και δεν αφορα τον συλλογο μας.
Υ.Γ.2 προσωπικα πιστευω πως θα αρμεξει οσο μπορει τον Μυστακιδη και θα τον σουταρει κ αυτος.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- Kabamaru11
- katafraktos
Ε ρε Αλαφούζος που μας βρήκε
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- sandrel
To δάνειο ο Μπανε το είχε πάρει γιατί τα είχε κάνει σκατα και αυτος. Πήρε και ο Χατζοπουλος διευκολύνσεις, χορηγίες αλλά αν δε κάνω λάθος το 1,5εκ το χαρησε ο Ιβαν. Άσχετα ποσά συμβόλαια παικτών κάλυψε αλλά η αχαριστία και υποκριτική έχει πιάσει ταβάνι.gervasio artigas έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 18:30 Αυτό που κανει ο Τελης ειναι τουλαχιστον αχαρακτηριστο
Δεν ανησυχω
Ευγε Τελη
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδηςι
Από τη στιγμή που πήρε την ΚΑΕ, ανέλαβε όλα τα χρέη πάει και τελείωσε. Δεν ξέρω αν νομικά στέκει 100% αλλά ηθικά ναι και ΠΑΟΚ σημαίνει ήθος.
Στενοχωρέθηκα πολύ σήμερα να διαβάζω τέτοια νομικά ξεκατινιάσματα με εξώδικα στον τύπο. Δεν τιμεί τον Μυστακίδη από πολλές πλευρές, κρατώντας βέβαια και μια πισινή γιατί δεν τα ξέρω όλα.
Ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό χωρίς να φτάνουμε σε ακραίες εκφράσεις (δεν θα γίνουν ανεκτές στο φόρουμ).
Στενοχωρέθηκα πολύ σήμερα να διαβάζω τέτοια νομικά ξεκατινιάσματα με εξώδικα στον τύπο. Δεν τιμεί τον Μυστακίδη από πολλές πλευρές, κρατώντας βέβαια και μια πισινή γιατί δεν τα ξέρω όλα.
Ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό χωρίς να φτάνουμε σε ακραίες εκφράσεις (δεν θα γίνουν ανεκτές στο φόρουμ).
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα.Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:31 Γιατι τι ειναι ο Κλειτος;Ο Παπας της Ρωμης κ εχει το ακαταλογιστο;
Επισης πολλοι γραφετε για τον κυρ Νικο και ποσο γαματος και ποσο ουαου και την ιστορια του και σεβασμος κτλ
Δεν συμφωνουμε ολοι,να ξερετε,με οσους μιλαω προσωπικα,δεν εχουν την καλυτερη γνωμη γι αυτον.
Οι χρεωμένες καρτέλες, την εποχή που τα λεφτά κυκλοφορούσαν σε μαύρες σακούλες, δεν σημαίνουν τίποτα.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- leomatos88, Kabamaru11
Ισως αντιδημοφιλης αποψη
Σε ολη τη συζητηση και κουβέντα και διαφωνία το καλοκαίρι και πριν την είσοδο του Α.Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είχαμε έναν διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ τον Ι.Σαββίδη στην ΠΑΕ απέναντι σε ενα εξωδιοικητικο πρόσωπο, και η συζήτηση γνώμη μου ειναι αυτή έπρεπε να γίνεται με βάση και αρχή τις ιδιότητές τους αυτές.
Απο τον Δεκέμβριο και μετά που ο Μυστακίδης είναι και αυτός διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ στην ΚΑΕ, η παραπάνω βάση και αρχή άλλαξαν και δεν υπάρχουν πια. Επομένως η συζητηση γνωμη μου ειναι αυτή πρέπει να γίνεται πάνω στη νέα αυτή συνθήκη που ειναι εντελώς άλλη απο την προηγούμενη.
Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να το βρει και θα το βρει να είναι και να παραμένει όρθιος πατώντας επάνω σε δυο βάρκες, η μία του Σαββίδη στην ΠΑΕ και η μία του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, που ο καθένας απο τους δύο ομως θα ορίζει τις κατευθύνσεις τους ξεχωριστά. Δεν ειναι ζευγάρι οι δυο τους.
Αρα αναταράξεις συνεχείς, πτώσεις αρκετές. Ξανά όρθιοι. Αναταράξεις συνεχείς, πτώσεις αρκετές. Ξανά ορθοι..
Δεν είναι τι θέλουμε ή τι θα επρεπε να συμβαίνει.
Αυτη είναι η νέα πραγματικότητα.
Ο καθένας απο εμας έχει τον τρόπο του τα πιστεύω του και την άποψή του να κρίνει καθε φορά, και ο λαός του ΠΑΟΚ εχει τον τρόπο να μεταβάλει κατευθύνσεις.
Αλλά αυτη είναι η νέα πραγματικότητα και δεν αλλάζει.
Κοινως.. ολα ειναι δρόμος οπως ηταν πάντα
Σε ολη τη συζητηση και κουβέντα και διαφωνία το καλοκαίρι και πριν την είσοδο του Α.Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είχαμε έναν διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ τον Ι.Σαββίδη στην ΠΑΕ απέναντι σε ενα εξωδιοικητικο πρόσωπο, και η συζήτηση γνώμη μου ειναι αυτή έπρεπε να γίνεται με βάση και αρχή τις ιδιότητές τους αυτές.
Απο τον Δεκέμβριο και μετά που ο Μυστακίδης είναι και αυτός διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ στην ΚΑΕ, η παραπάνω βάση και αρχή άλλαξαν και δεν υπάρχουν πια. Επομένως η συζητηση γνωμη μου ειναι αυτή πρέπει να γίνεται πάνω στη νέα αυτή συνθήκη που ειναι εντελώς άλλη απο την προηγούμενη.
Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να το βρει και θα το βρει να είναι και να παραμένει όρθιος πατώντας επάνω σε δυο βάρκες, η μία του Σαββίδη στην ΠΑΕ και η μία του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, που ο καθένας απο τους δύο ομως θα ορίζει τις κατευθύνσεις τους ξεχωριστά. Δεν ειναι ζευγάρι οι δυο τους.
Αρα αναταράξεις συνεχείς, πτώσεις αρκετές. Ξανά όρθιοι. Αναταράξεις συνεχείς, πτώσεις αρκετές. Ξανά ορθοι..
Δεν είναι τι θέλουμε ή τι θα επρεπε να συμβαίνει.
Αυτη είναι η νέα πραγματικότητα.
Ο καθένας απο εμας έχει τον τρόπο του τα πιστεύω του και την άποψή του να κρίνει καθε φορά, και ο λαός του ΠΑΟΚ εχει τον τρόπο να μεταβάλει κατευθύνσεις.
Αλλά αυτη είναι η νέα πραγματικότητα και δεν αλλάζει.
Κοινως.. ολα ειναι δρόμος οπως ηταν πάντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SCIFO την Σάβ 17 Ιαν 2026, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
- Rexaris, katafraktos
Δεν μιλάμε για τον σαββιδη τωρα. Μιλάμε για τον Θανάση Χατζόπουλο που δέχτηκε πόλεμο γιατί ήθελε εγγυήσεις και εν τελεί και με εγγυήσεις το θέμα δεν έληξε ακόμη
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, sandrel
φιλε Τασέε εαν εννοείς το δικο μου ποστ νομιζω δεν πρεπει να κρυβόμαστε πισω απο τα δάχτυλό μας. Ακομα και τωρα ο Χατζόπουλος αναλαμβανει βάρος που δεν του αναλογεί. Σεβασμός απεριόριστος
Εντελώς λάθος η ακόμα και τώρα είσοδος του Σαββίδη στην όλη συζήτηση. Ακόμα πιο λάθος η πεποίθηση ότι ο Χατζόπουλος μπορεί να αποτέλεσε με οποιοδήποτε τρόπο υποχείριο οποιουδήποτε. Είναι προσβολή στον άνθρωπο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 12):
- gervasio artigas, navigator11, Ιάσονας, Maklaz, Χωρικός, leomatos88, paok apo epilogi, chri5ti9, Dimitrisou, Kabamaru11 and 2 more users
-
Undesired No 1
Όσο δεν βγαίνει ξεκάθαρα κάποιος να μας πει ακριβώς τι συμβαίνει, δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη.
Δεν μπορεί χθες να γράφτηκε πως εξοφλήσαν όλοι και σήμερα να γράφεται το αντίθετο.
Δεν μπορεί χθες να γράφτηκε πως εξοφλήσαν όλοι και σήμερα να γράφεται το αντίθετο.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
βγαίνει ξεκάθαρα ο Χατζόπουλος και στελνει εξώδικο.
Τί πιο ξεκάθαρο???
Τί πιο ξεκάθαρο???
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 7):
- Maklaz, Taseos, Montrealiotis, paok apo epilogi, stazath4, margas, sandrel