Νέο Γήπεδο
-
Undesired No 1
Re: Νέο Γήπεδο
Στα 100 χρόνια του συλλόγου, έχουμε έναν ΠΑΟΚ ελεύθερο από χρέη παντού.
Νέο γήπεδο στο ποδόσφαιρο.
Ανακαίνιση και αναβάθμιση στο γήπεδο μπάσκετ.
Δυνατές ομάδες για πρωταθλητισμό παντού.
Δύο δισεκατομμυριούχους ίδιοκτήτες.
'Όνειρο ζω.
Νέο γήπεδο στο ποδόσφαιρο.
Ανακαίνιση και αναβάθμιση στο γήπεδο μπάσκετ.
Δυνατές ομάδες για πρωταθλητισμό παντού.
Δύο δισεκατομμυριούχους ίδιοκτήτες.
'Όνειρο ζω.
-
leomatos88
Τα περαστικά μου σε όσους κίνησαν γη και ουρανό για να μετατρέψουν το όνειρο σε εφιάλτη.
Πρωτάθλημα και κύπελλο και γήπεδο και προπονητικό, όλα στον Πύργο το Λευκό. Και στην Ευρώπη όσο πάει... Πολλά δε μαζεύτηκαν για κάποιον που δεν έχει μαντήλι να κλάψει; Που έκλεισε ο κύκλος του;
Σπείρα είναι όμως και γυρίζει ατέρμονα. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ λέω, το οποίο υπηρετεί ο Σαββίδης, με περισσότερη συνέπεια και συνέχεια από οποιονδήποτε άλλον, 100 χρόνια τώρα.
Έχεις λαό περήφανο λεβέντη, αλλά και μάγκα πρόεδρο.
Νίκη και την Κυριακή και κορυφή.
Πρωτάθλημα και κύπελλο και γήπεδο και προπονητικό, όλα στον Πύργο το Λευκό. Και στην Ευρώπη όσο πάει... Πολλά δε μαζεύτηκαν για κάποιον που δεν έχει μαντήλι να κλάψει; Που έκλεισε ο κύκλος του;
Σπείρα είναι όμως και γυρίζει ατέρμονα. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ λέω, το οποίο υπηρετεί ο Σαββίδης, με περισσότερη συνέπεια και συνέχεια από οποιονδήποτε άλλον, 100 χρόνια τώρα.
Έχεις λαό περήφανο λεβέντη, αλλά και μάγκα πρόεδρο.
Νίκη και την Κυριακή και κορυφή.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
- Maklaz, Azrael, eorptol1, navigator11, Franky, Χωρικός
Εδώ να πούμε μια μικρή λεπτομέρεια. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το σχεδιάσει η τοπ εταιρία σχεδιασμού γηπέδων populous, το προπονητικό κέντρο το σχεδιάζει η τοπ εταιρία του χώρου KSS. Οι κορυφαίοι σχεδιάζουν για τον κορυφαίο και τον κορυφαίο πρόεδρο του! ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ

- These users thanked the author Taseos for the post (total 6):
- leomatos88, Azrael, Sera4, Kabamaru11, eorptol1, M o r b i u S
Εξέλιξη ορόσημο.
Ένα βήμα από τα πολλά για ένα έργο ζωής που θα εκτοξεύσει το Σύλλογο.
Ιβάν προχώρα
το μέλλον ξεκινά.
Ένα βήμα από τα πολλά για ένα έργο ζωής που θα εκτοξεύσει το Σύλλογο.
Ιβάν προχώρα
Ε κάπως θα το βρούνε μια αντίστοιχη στο περίπου ή προτεραιότητα να διαλέξεις θα υπάρχει. Σίγουρα θα έγινε στης ΑΕΚ ας πούμε ή και σε οποιαδήποτε νέο γήπεδο.ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 16:43 έχω κι εγώ μια απορία.
Πως θα γίνει η αντιστοίχιση των θέσεων των διαρκείας στο νέο γήπεδο;
Θα γίνει αυτόματα ή θα ξεκινήσουμε από το μηδέν και όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε;
Έχει κανείς εμπειρία από γήπεδα άλλων ομάδων;
Μονο στο ακουσμα της λεξης «Νεα Τουμπα» πλεον ανατριχιαζω. Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα παιζουμε σε τετοιο γηπεδο. Τεραστιε Ιωαννη Σαββιδη φχαριστουμε
- Montrealiotis
Φωλιά του αετού, το Νέα Τουμπα ήταν πιασμένο 
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- Χωρικός, leomatos88, Anwnimos
- Kabamaru11
Να γινει πρωτα,να μπουμε με το καλο κ μετα τα μπραβο!
Δεν θα πω ψεμματα,ανατριχιαζω στην σκεψη του νεου γηπεδου,τσουτσουριαζω,κ@υλωνω!Αλλα να πατησουμε το ποδι πρωτα στο νεο στολιδι και μετα να πανηγυρισουμε.
Δεν θα πω ψεμματα,ανατριχιαζω στην σκεψη του νεου γηπεδου,τσουτσουριαζω,κ@υλωνω!Αλλα να πατησουμε το ποδι πρωτα στο νεο στολιδι και μετα να πανηγυρισουμε.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- PAOKevolution
Εγώ ΠΑλι δεν θέλω καθόλου νάαε στο Καυτανζογλειο. Δε. Ου αρέσει καθόλου. Δηλαδή αν μπορούσαμε να φτιάξουμε γήπεδο μέσα σε ένα χρόνο άντε ενάμιση θα το κατάπινα πιο εύκολα.
- katafraktos
Γιατί όχι;Taseos έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:29 Εγώ ΠΑλι δεν θέλω καθόλου νάαε στο Καυτανζογλειο. Δε. Ου αρέσει καθόλου. Δηλαδή αν μπορούσαμε να φτιάξουμε γήπεδο μέσα σε ένα χρόνο άντε ενάμιση θα το κατάπινα πιο εύκολα.
Δεν το γουστάρω καθόλου ως γήπεδο. Ανέραστο τελείως. Από την εποχή ππυ καθόμασταν στο πέταλο της 10 μαζί με τις γριές τότε που είχε βγει το αλε αλε αλεο με είχε ξενερώσει αυτό το γήπεδο. Απόμακρο άψυχο. Για να σου δώσω να καταλάβεις προτιμώ να παίζω εντός στο Χαριλάου 3 χρόνια παρά σε αυτό το χρέπι
Nα ετοιμαζόμαστε για μπούκα δηλαδή; Αν είναι να πάρουμε και μπογιά για τον ελαιοχροματισμό σε αποδεκτά χρώματα.