Σνάουτσνερxrisitsapa έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 09:59 Μου γράψατε έναν θρύλο της ομαδας σαν τον Βιεϊρίνια ή ένα world class player σαν τον Lahm.
Πόσες πιθανότητες λέτε ότι υπάρχουν να βρούμε τέτοιου επιπέδου παίκτη;
Παίκτη σαν τον Οτο μπορούμε να βρούμε, αλλά…εγώ θεωρώ ότι ο Οτο δεν κάλυπτε σωστά ούτε τη θέση του, θεωρείτε ότι καλύπτε επαρκώς και τα αριστερά;;
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
πριν κανα διμηνο ηταν αυτονοητο οτι θα γινουν 3 μεταγραφες στις θεσεις που ποναμε
πριν ενα μηνα οι υπευθυνοι ηταν σε φουλ ρυθμους αναζητησης παικτων
Τωρα εχουν πεσει οι τονοι και τα αρδοαρθρα σε οτι αφορα μεταγραφες.
Σε μια εβδομαδα θα διαβασουμε οτι δεν θα παρουμε για να παρουμε, μονο αν βρουμε κατι που να ταιριαζει με τα θελω του προπονητη (για να μπει και αυτος αναγκαστικα στη εξισωση).
Καποτε η γλαστρα κυρκυρ ειχε πει οτι το γηπεδο (που δεν ξεκινησε ακομα) δεν θα επηρεασει το αγωνιστικο, που θα πρεπει να κυνηγα στοχους.
Με την νοοτροπια που εχει η ομαδα κυνηγα μεν στοχους, αλλα επειδη δεν καλυπτει τα κενα της, πρεπει να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες για τους πετυχει.
Τα ιδια και τα ιδια ......
Σε μια εβδομαδα θα διαβασουμε οτι δεν θα παρουμε για να παρουμε, μονο αν βρουμε κατι που να ταιριαζει με τα θελω του προπονητη (για να μπει και αυτος αναγκαστικα στη εξισωση).
Καποτε η γλαστρα κυρκυρ ειχε πει οτι το γηπεδο (που δεν ξεκινησε ακομα) δεν θα επηρεασει το αγωνιστικο, που θα πρεπει να κυνηγα στοχους.
Με την νοοτροπια που εχει η ομαδα κυνηγα μεν στοχους, αλλα επειδη δεν καλυπτει τα κενα της, πρεπει να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες για τους πετυχει.
Δεν είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει Έλληνας από κάτω σε βάθος διετίας.Demir έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 23:23 Υπερβολικός νομίζω .. πέρα από ότι είναι όντως καλός παίκτης με ωραία στοιχεία , είναι και έλληνας.. και δεν υπάρχει άμεσα παίκτης από κάτω ( εδώ φέρνουν τον Ισπανό από την Γ ατλετικο να βοηθήσει )
Ο Τσιότας δείχνει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία από τις ακαδημίες ως δεξί μπακ.
Λογικά βασικός αύριοgk.box16 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 10:18 Με τον Τσαλοφ τι γίνεται; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Εν τω μεταξύ έχω καιρό να τον δω παρόλο που μένει δίπλα στο μαγαζί.
-
gervasio artigas
ποια "κενα" εχει ρε φίλε ο ΠΑΟΚ στην παρουσα φαση ;;nikmen έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 10:38 πριν κανα διμηνο ηταν αυτονοητο οτι θα γινουν 3 μεταγραφες στις θεσεις που ποναμε
σιγα τους ανταγωνιστες που "πρεπει να ευθυγαρμμιστουν οι πλανητες"
- WestBlock4
Αρα η αμεση ανάγκη που ελεγε το σκουπιδι ο κολκας 24 βαση τι ελεγε η διοίκηση για CB δεξί μπακ κ ισως κ εξτρεμ έγιναν ανάγκη για μπακ αλλα το καλοκαίρι.
Ευγε. Παλι ασπιδα ο λουτσεσκιυ βλεπω να γινεται κ να μας λενε οτι δεν ηθελε αλλο παιχτη για τωρα.
Ευγε. Παλι ασπιδα ο λουτσεσκιυ βλεπω να γινεται κ να μας λενε οτι δεν ηθελε αλλο παιχτη για τωρα.
Τι να τις κάνουμε τις μεταγραφές όταν ήδη έχουμε μάστερς; Ο Τάισον έφτασε level 38 σήμερα, με τόση εμπειρία ποιος τον πιάνει τώρα;
Δεν ξέρω γιατί παρέλειψαν να τον προτείνουν και στους χάρτινους. Παντός αυτός παίζει αριστερά και δεξιά σαν μπακ οπότε ίσως να είναι ο παίκτης που είχαν μελετήσει αλλά άφησαν πίσω.«Ο Κρέπιν Ντιατά μπορεί να φύγει από τη Μονακό.
Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες, οπότε είναι πιθανή μια μεταγραφή χαμηλού κόστους.
Ο παίκτης επίσης έχει προταθεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ και Λανς».
Έχουμε κενά φίλε και να μην τα κρύβουμε με την πολύ καλή εικόνα και την άνετη πρόκριση με τον γαύρο. Πριν ένα μήνα τα λέγαμε και τα έλεγε και η ΠΑΕ. Θέλουμε σέντερ μπακ, γιατί μένουμε με 3. Ο Λόβρεν είναι άκρως αμφίβολος λόγω μυϊκών προβλημάτων. Θέλουμε ένα πλάγιο μπακ και δεν ξέρω αν θα είναι δεξιά ή αριστερά για να μην κάνουμε προσευχές να μην σκάσει ο Κένι ή να μην του συμβεί κάτι. Ίσως και αριστερό φτερό, αλλά εκεί φαίνεται να καλύπτονται εκ των υπαρχόντων. Τον Φλεβάρη μέσα σε 10 μέρες έχουμε βάζελοχ2 στο κύπελλο και θεωρώ αποτυχία το να μην τον αποκλείσουμε και να μην σηκώσουμε την κούπα έτσι που ήλθαν τα πράγματα, άρη στο Βικελίδης και αεχ στην Τούμπα. Πες μου έναν από αυτούς τους αγώνες που χωράει rotation έστω και σε μία θέση και να παρακαλάμε να μην μας βγουν τραυματισμοί και να σχηματίσουν υπερεπαρκή τίτλο αντισωμάτων οι παίκτες μας.gervasio artigas έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 11:52ποια "κενα" εχει ρε φίλε ο ΠΑΟΚ στην παρουσα φαση ;;nikmen έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 10:38 πριν κανα διμηνο ηταν αυτονοητο οτι θα γινουν 3 μεταγραφες στις θεσεις που ποναμε
Έχω το δικαίωμα να μην ξεχνάω τι έλεγε η Παε και τα πολλα αρδ της πριν δύο μήνες.
Οπως έχει και η Παε το δικαίωμα να περνάει για ηλιθιους τους οπαδούς της.
Κανένα κενό δεν έχουμε...... αν αυτό σας βολεύει.
Οπως έχει και η Παε το δικαίωμα να περνάει για ηλιθιους τους οπαδούς της.
Κανένα κενό δεν έχουμε...... αν αυτό σας βολεύει.
-
gervasio artigas
αγαπητε αυτα δεν ειναι "κενα"Γερασίμου έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 12:15Έχουμε κενά φίλε και να μην τα κρύβουμε με την πολύ καλή εικόνα και την άνετη πρόκριση με τον γαύρο. Πριν ένα μήνα τα λέγαμε και τα έλεγε και η ΠΑΕ. Θέλουμε σέντερ μπακ, γιατί μένουμε με 3. Ο Λόβρεν είναι άκρως αμφίβολος λόγω μυϊκών προβλημάτων. Θέλουμε ένα πλάγιο μπακ και δεν ξέρω αν θα είναι δεξιά ή αριστερά για να μην κάνουμε προσευχές να μην σκάσει ο Κένι ή να μην του συμβεί κάτι. Ίσως και αριστερό φτερό, αλλά εκεί φαίνεται να καλύπτονται εκ των υπαρχόντων. Τον Φλεβάρη μέσα σε 10 μέρες έχουμε βάζελοχ2 στο κύπελλο και θεωρώ αποτυχία το να μην τον αποκλείσουμε και να μην σηκώσουμε την κούπα έτσι που ήλθαν τα πράγματα, άρη στο Βικελίδης και αεχ στην Τούμπα. Πες μου έναν από αυτούς τους αγώνες που χωράει rotation έστω και σε μία θέση και να παρακαλάμε να μην μας βγουν τραυματισμοί και να σχηματίσουν υπερεπαρκή τίτλο αντισωμάτων οι παίκτες μας.gervasio artigas έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 11:52ποια "κενα" εχει ρε φίλε ο ΠΑΟΚ στην παρουσα φαση ;;nikmen έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 10:38 πριν κανα διμηνο ηταν αυτονοητο οτι θα γινουν 3 μεταγραφες στις θεσεις που ποναμε
Σίγουρα χρειάζεται στόπερ γιατί 5ο στόπερ από τις ακαδημίες δεν το είδαμε, δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Μπαταούλας. Εννοείτε ότι αν πάρεις στόπερ δεν θα πας για 5ο ρολίστας αλλά για βασικό δεξί στόπερ μια και Λοβρεν/Βολιακο δεν έχουν συμβόλαιο. Ο Κετζιορα δεν είμαι σίγουρος αν έχει +1 με οψιον.
Για τους ακραίους μπακ είναι δύσκολος γρίφος αλλά αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Σαστρε δεν έχει κίνητρο ή διάθεση, καλός να γίνει κίνηση.
Εξτρέμ είναι θέμα προπονητή γιατί ενώ υπάρχει χώρος αν βγει ο Ιβανουσετς εκτός ροτεσιον.
Για τους ακραίους μπακ είναι δύσκολος γρίφος αλλά αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Σαστρε δεν έχει κίνητρο ή διάθεση, καλός να γίνει κίνηση.
Εξτρέμ είναι θέμα προπονητή γιατί ενώ υπάρχει χώρος αν βγει ο Ιβανουσετς εκτός ροτεσιον.
-
miketoumba88
Τα ίδια και τα ιδια ...κάναμε τον Ζαφείρη και καλα δεκάρι ότι και καλα παίζει και 10 , για να μην ερθει εξτρεμ ...τσιγκουνευομαστε και τα λεφτά για στοπερ ...
Μια χαρά παίζει στο 10 ο Ζαφ, όπως έγινε και στο καραιταβλης, όπως και ο Κάμαρα θα μπορούσε να καλύψει. Αν θες 3ο χάφ για να κλειδώσεις το ματς αυτό κανείς.
Στο 10αρι έχεις Ντελια, Πέλκα και Ιβανουσετς βάση των προτιμήσεων του προπονητή. Δεν ξέρω γιατί το συνδέεις με τον Ζαφειρη.
Στο 10αρι έχεις Ντελια, Πέλκα και Ιβανουσετς βάση των προτιμήσεων του προπονητή. Δεν ξέρω γιατί το συνδέεις με τον Ζαφειρη.
- WestBlock4
Εγω παλι δε καίγομαι για εξτρεμ. Ο ταισον οσο κ μεγάλος να ειναι νιωθω υα κλεισει ονειρικά τη χρονια.
Απαράδεκτο ομως να μην παρεις CB , τωρα για δεξια μπακ αν ο σαστρε δεν εχει όρεξη εννοειται χθες θελεις δεξί μπακ.
Απαράδεκτο ομως να μην παρεις CB , τωρα για δεξια μπακ αν ο σαστρε δεν εχει όρεξη εννοειται χθες θελεις δεξί μπακ.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- Eagle1980