Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ούτε επίτηδες να του τα κάνουν του βαζελου αυτά.
Βλέπουν οι ομάδες παίκτες, τους κατεβάζουν εκεί που θέλουν και σκάει μύτη ο βαζελος πληρώνοντας τον κώλο του μιας και δεν έχει κάτι άλλο να δείξει για να πείσει τον παίκτη.
Τις πορείες πρωταθλητισμού;
Το σταθερό πλάνο;
Τον σταθερό προπονητή;
Κάτι ευρωπαϊκό;
Την ωριμότητα του συλλόγου;
Τις σταθερές απόψεις του καράφλα;
Τι, εκτός από χρήμα;
Βλέπουν οι ομάδες παίκτες, τους κατεβάζουν εκεί που θέλουν και σκάει μύτη ο βαζελος πληρώνοντας τον κώλο του μιας και δεν έχει κάτι άλλο να δείξει για να πείσει τον παίκτη.
Τις πορείες πρωταθλητισμού;
Το σταθερό πλάνο;
Τον σταθερό προπονητή;
Κάτι ευρωπαϊκό;
Την ωριμότητα του συλλόγου;
Τις σταθερές απόψεις του καράφλα;
Τι, εκτός από χρήμα;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- Azrael, navigator11
-
xrisitsapa
Εγώ πάλι βλέπω τον βαζελο να ρίχνει συνέχεια χρήμα και να δίνει συμβόλαια που εμείς ούτε στα όνειρα μας.curtis έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 17:22κανεις απο αυτους δεν ειναι καλυτερος των δικων μας.θεωρεις οτι οι αλλοι επενδυουν και εμεις οχι?εγω το αντιθετο βλεπω παρ ολα τα λαθη μαςxrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:20Κι εγω λεω οχι.Dimitrisou έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:56
Βασικα η σωστη ερωτηση ειναι,ειναι κανεις καλυτερος φετος απο τους αντιστοιχους δικους μας?εγω λεω οχι..
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Να θυμισω οτι περυσι ο βαζελος τελικα ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Επισης να θυμισω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειμαστε στον ποντο απο γαυρο-αεκ, οι οποιοι θα ενισχυθουν.
Ο γραφικό-Μάριος πάλι έφερε το καλοκαίρι τον Γιοβιτς και τώρα τον Βάργκας με 4+ μεταγραφή και 1,5+ συμβόλαιο.
Δεν ξέρω αν θα βγει, αλλά νομίζω ότι όλοι θα προτιμούσαμε Τετει ή Βαργκας ας πούμε από τον Γερεμεγεφ
- PAOKevolution
Αυτό που κάνει ο βάζελος δεν είναι επένδυση. Είναι στάχτη στα μάτια των οπαδών του. 5ος είναι πίσω από τη Λειβαδιά. Αντί να είναι στα κάγκελα ο μέσος βάζελος, πανηγυρίζει που ξοδεύουν λεφτά περισσότερα από τους άλλους.
Ευχαριστώ δε θα πάρω. Προτιμώ τις επιτυχίες μας.
Ευχαριστώ δε θα πάρω. Προτιμώ τις επιτυχίες μας.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 6):
- Maklaz, navigator11, zissos, theo-drama, demo4, Ally Samagoal
-
gervasio artigas
εγινες αντιληπτοςxrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 22:00Εγώ πάλι βλέπω τον βαζελο να ρίχνει συνέχεια χρήμα και να δίνει συμβόλαια που εμείς ούτε στα όνειρα μας.curtis έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 17:22κανεις απο αυτους δεν ειναι καλυτερος των δικων μας.θεωρεις οτι οι αλλοι επενδυουν και εμεις οχι?εγω το αντιθετο βλεπω παρ ολα τα λαθη μαςxrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:20
Κι εγω λεω οχι.
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Ο γραφικό-Μάριος πάλι έφερε το καλοκαίρι τον Γιοβιτς και τώρα τον Βάργκας με 4+ μεταγραφή και 1,5+ συμβόλαιο.
Δεν ξέρω αν θα βγει, αλλά νομίζω ότι όλοι θα προτιμούσαμε Τετει ή Βαργκας ας πούμε από τον Γερεμεγεφ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Ally Samagoal
Τώρα σοβαρά μιλάμε για τις μεταγραφές της Κούλας του Ηλιόπουλου;;;; Που έχει κενό στα στόπερ και δεξί μπακ εδώ και χρόνια και πήρε έναν 20χρονο Βούλγαρο για να καλύψει δύο θέσεις. Που παίρνει μόνο επιθετικούς και μεσοεπιθετικός με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πληρώνει παίκτες σαν τον Τσουμπερ, Άμραμπατ κλπ για να φύγουν;
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 3):
- gervasio artigas, zissos, Ally Samagoal
21 εκ. έσοδα μόνο από εισιτήρια έχει η αεχ την προηγούμενη χρονιά, την προ-προηγουμενη στα 27 εκ.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- katafraktos, Ally Samagoal
-
xrisitsapa
Μιλάμε ΜΟΝΟ για παίκτες που αποδεδειγμένα μας ενδιέφεραν, άρα θεωρώ ότι έκαναν και στον προπονητή.
Για το ότι αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είμαστε γύρω στα 5εκ μακριά από ένα πρωτάθλημα ( Γιαννουλης ή Ντρκουσιτς) και πάλι “διαπραγματευόμαστε”
Και για το φόβο μήπως η επιτυχία του κυπέλλου λειτουργήσει σαν αφύπνιση για τους άλλους και σαν υπνωτικό για εμάς
Για το ότι αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είμαστε γύρω στα 5εκ μακριά από ένα πρωτάθλημα ( Γιαννουλης ή Ντρκουσιτς) και πάλι “διαπραγματευόμαστε”
Και για το φόβο μήπως η επιτυχία του κυπέλλου λειτουργήσει σαν αφύπνιση για τους άλλους και σαν υπνωτικό για εμάς
Τα τελευταία 15 χρόνια ο βαζελος μας έχει περάσει μια φορά και έχει πάρει 2 κύπελλα ενώ εμείς 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Για να μην πω για ευρωπαϊκές παρουσίες, πορείες και βαθμολογία. Ούτε για τις επενδύσεις που έχει κάνει κάθε ομάδα στις ακαδημίες. Τώρα εσύ πες ότι ο βαζελος έχει ποδοσφαιρική λογική επειδή ξοδεύει εκατομμύρια αριστερά και δεξιά κι εμείς όχι επειδή ξοδεύουμε λιγότεραxrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 22:00Εγώ πάλι βλέπω τον βαζελο να ρίχνει συνέχεια χρήμα και να δίνει συμβόλαια που εμείς ούτε στα όνειρα μας.curtis έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 17:22κανεις απο αυτους δεν ειναι καλυτερος των δικων μας.θεωρεις οτι οι αλλοι επενδυουν και εμεις οχι?εγω το αντιθετο βλεπω παρ ολα τα λαθη μαςxrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:20
Κι εγω λεω οχι.
Money talks κυριοι.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
- Hayate, eorptol1, gervasio artigas, Ally Samagoal, paok apo epilogi, Dimpatra
- navigator11
Εν τω μεταξύ οι βαζέλες δεν μπορούν να φτιάξουν ομάδα όχι σαν την τωρινή μας αλλά ούτε 1,5 επίπεδο κατώτερη, απολαμβάνοντας την ίδια αντιμετώπιση από τα γραικυλικά κοράκια, ούτε ξοδεύοντας τα τριπλάσια μήτε στον ύπνο τους μήτε στον ξύπνιο τους. Έχουν φτάσει δε σε σημείο κοτζάμ ... πρέσβεις να υλώνουνκα με παίχτες που ο αμέσως προηγούμενος σταθμός της καριέρας τους ήταν η Κηφισιά. Τιμή και δόξα στον γιγάντιο Ιωάννη Αλαφούζο. 
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- Maklaz, leomatos88, Hayate, paoki19, gervasio artigas, Ally Samagoal
To μονο που χρειαζεται να δεις ειναι οτι εν ετη 2025 ειχε φτασει ο βαζελος να εχει βασικο σεντερ φορ...τον Σβιντερσκι.
Αυτο απο μονο του τα λεει ολα για το ποσο σοβαρη ειναι η λειτουργεια του. Θελει προσπαθεια για να καταληξεις εκει.
Αυτο απο μονο του τα λεει ολα για το ποσο σοβαρη ειναι η λειτουργεια του. Θελει προσπαθεια για να καταληξεις εκει.
Αυτή τη χιλιετία, ή αυτό τον αιώνα αν θέλετε, βάζοντας μέσα ακόμη και χρόνια παράγκας, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος σε τίτλους, πίσω μόνο από τον γάβρο.tolis14 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 22:32Τα τελευταία 15 χρόνια ο βαζελος μας έχει περάσει μια φορά και έχει πάρει 2 κύπελλα ενώ εμείς 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Για να μην πω για ευρωπαϊκές παρουσίες, πορείες και βαθμολογία. Ούτε για τις επενδύσεις που έχει κάνει κάθε ομάδα στις ακαδημίες. Τώρα εσύ πες ότι ο βαζελος έχει ποδοσφαιρική λογική επειδή ξοδεύει εκατομμύρια αριστερά και δεξιά κι εμείς όχι επειδή ξοδεύουμε λιγότερα
- These users thanked the author Rexaris for the post:
- Ally Samagoal
Τα ματς Παναθηναϊκού - ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπ. - Ολυμπιακού και Κηφισιάς - ΠΑΟΚ, θα διεξαχθούν στις 4 Μαρτίου, την μόνη διαθέσιμη ημερομηνία μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Σούπερλιγκ-1... Και τέσσερεις ημέρες μετά (8/3), θα γίνει το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ..!!
-
xrisitsapa
Λέω ότι προφανώς έχουμε πολύ περισσότερη ποδοσφαιρική λογική, αλλά με μια επένδυση λίγο παραπάνω θα είχαμε κάνει το παραπάνω βήμα.tolis14 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 22:32Τα τελευταία 15 χρόνια ο βαζελος μας έχει περάσει μια φορά και έχει πάρει 2 κύπελλα ενώ εμείς 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Για να μην πω για ευρωπαϊκές παρουσίες, πορείες και βαθμολογία. Ούτε για τις επενδύσεις που έχει κάνει κάθε ομάδα στις ακαδημίες. Τώρα εσύ πες ότι ο βαζελος έχει ποδοσφαιρική λογική επειδή ξοδεύει εκατομμύρια αριστερά και δεξιά κι εμείς όχι επειδή ξοδεύουμε λιγότεραxrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 22:00Εγώ πάλι βλέπω τον βαζελο να ρίχνει συνέχεια χρήμα και να δίνει συμβόλαια που εμείς ούτε στα όνειρα μας.curtis έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 17:22
κανεις απο αυτους δεν ειναι καλυτερος των δικων μας.θεωρεις οτι οι αλλοι επενδυουν και εμεις οχι?εγω το αντιθετο βλεπω παρ ολα τα λαθη μας
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο βαζελος έχει να πάρει πρωτάθλημα 15 χρόνια. Αυτό τον αναγκάζει να επενδύσει πολύ περισσότερο.
Κι ο Ιβαν αυτό έκανε τα πρώτα χρόνια μέχρι να το σηκώσουμε
-
gervasio artigas
Ο ΠΑΟΚ δεν απέχει 5 εκ απο το πρωταθλημα αιlaδως
Απέχει μονο μερικά σφυριγματα, οχι υπερ αυτου αλλα οχι υπέρ των αλλων "συνδιεκδικητών"
Ο ΠΑΟΚ απέχει 5 εκ απο τον τελικο του EUROPA LEAGUE
Επίσης το να συζητάμε υποτίθεται "σοβαρα" για τις μεταγραφες των αλλων οταν η ΕΟ πηρε τον ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ στα 40 η ΑΕΚ τον ΣΑΚΧΟΦ και ο Παναθηναικος εχει βασικο φορ τον ΣΒΙ , κατι δεν πάει καλα και πρέπει να το ψαξουμε
Απέχει μονο μερικά σφυριγματα, οχι υπερ αυτου αλλα οχι υπέρ των αλλων "συνδιεκδικητών"
Ο ΠΑΟΚ απέχει 5 εκ απο τον τελικο του EUROPA LEAGUE
Επίσης το να συζητάμε υποτίθεται "σοβαρα" για τις μεταγραφες των αλλων οταν η ΕΟ πηρε τον ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ στα 40 η ΑΕΚ τον ΣΑΚΧΟΦ και ο Παναθηναικος εχει βασικο φορ τον ΣΒΙ , κατι δεν πάει καλα και πρέπει να το ψαξουμε
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Hayate