Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημέρα σας. Εχει ενδιαφέρον η ελληνική αγορά, αλλά εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..
Πόσους παίκτες, εκτός από τερματοφύλακες, έχουν πάρει οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες, από μικρές ομάδες, ήρθαν σαν ταλέντα σε νεαρή ηλικία και έχουν παίξει αποδέκτη μπάλα;
Πρόχειρα για τα δικά μας θα πω ότι μόνο ο Λημνιός έπαιξε.
Αντίθετα θυμάμαι Θυμιανη, Κανίς, Μιχαι, Καργα, Λάμπρου, Ουαρντα, Χατζηισαια κα Μελιόπουλο να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα ή να έχουν θέματα συμπεροφορας.
Το ποσοστό είναι αντίστοιχο στις άλλες μεγάλες ομάδες.
Πως είστε τόσο σίγουροι ότι αυτοί που αναφέρετε Τσαπρας, Σαλιακας, Κωστή, Νους, Σαλσεδο, Τεχερα κλπ θα παίξουν; Και γω συμφωνώ να πάρουμε Τσαπρα αλλά με τη λογική να έχουμε έλληνες στις θέσεις των αναπληρωματικών τουλάχιστον, απλά διαφωνώ με τον καταιγισμό ονομάτων από ελληνικές ομάδες τη στιγμή που οι πιθανότητες να παίξουν είναι μικρές..
These users thanked the author black_star_ninja for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

black death έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 06:08 Μπιανκόν.
Κι εγώ αυτόν έχω στο μυαλό μου όταν βλέπω την γκρίνια και την απόγνωση για τον σέντερ μπακ.

Πρέπει να έρθει καλός παίκτης, αλλά αν είναι να φέρουν κανέναν τύπου Μπιανκον,Μάντσα , Τουμπά κλπ, τότε άστο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Χθές πάντως στην εκπομπή του paok24 για πρώτη φορά καθαρά χωρίς μα και μου, είπαν ότι οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τα ακραία μπακ είναι ο Τσαπρας και ο Γιαννούλης. Αλλά αν γίνει κάτι, θα είναι για για το καλοκαίρι.
Ειδικά για Τσαπρα ότι θα πρέπει να βιαστούμε και να είμαστε αποφασιστικοί γιατί δεν παίζουμε μόνοι μας.

Το θέμα είναι τι κάνεις για αυτούς τους μήνες που η ανάγκη ειδικά για δεξί μπακ υπάρχει; Πώς το μακιγιαρεις;
Με κάποιον δανεισμό;
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Προτεραιότητα σε ακραίο μπακ που καλύπτει και τις δύο πλευρές γράφει η φορτσα
Βάνια περιμένουμε
Εξτρέμ μάλλον όχι.Αν δεν παίζει ο Τάισον θα καλύπτει ο Ντέλιας με τον Ζαφείρη στο 10
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αυτά τα μπακ που παίζει σε δυο πλευρές, εξτρεμοφορ, χάφ -στόπερ και μπακοτερμα, μόνο σε μας υπάρχουν.

Μπορεί κανείς να μου πει έναν σοβαρό μπακ που να καλύπτει και τις 2 πλευρές;;😁😎😁😎😁
margas

Δημοσίευση από margas »

xrisitsapa έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 08:57 Αυτά τα μπακ που παίζει σε δυο πλευρές, εξτρεμοφορ, χάφ -στόπερ και μπακοτερμα, μόνο σε μας υπάρχουν.

Μπορεί κανείς να μου πει έναν σοβαρό μπακ που να καλύπτει και τις 2 πλευρές;;😁😎😁😎😁
βιερινια
margas

Δημοσίευση από margas »

xrisitsapa έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 08:57 Αυτά τα μπακ που παίζει σε δυο πλευρές, εξτρεμοφορ, χάφ -στόπερ και μπακοτερμα, μόνο σε μας υπάρχουν.

βιερινια
margas

Δημοσίευση από margas »

trianta76 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 08:49 Προτεραιότητα σε ακραίο μπακ που καλύπτει και τις δύο πλευρές γράφει η φορτσα
Βάνια περιμένουμε
Εξτρέμ μάλλον όχι.Αν δεν παίζει ο Τάισον θα καλύπτει ο Ντέλιας με τον Ζαφείρη στο 10
βιερινια
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Philipp Lahm.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”