Πρωτάθλημα SL 2025-26

Απάντηση
PAOK DreXleR

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 22:30
alexgarcia6 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 18:18 Εικόνα

Οι γνωστες εδω των αναβολων βγαλτε τεφτερια γιατι εαν προκριθουμε στο τηγανι και με δεδομενοι οτι μαλλον θα ειμαστε στην 24αδα γιουροπα, το προγραμμα ζοριζει..
Να αρχισουν οι υπολογισμοι παρακαλω... που δικαιουμαστε αναβολη και που πρεπει... το προγραμμα βαραινει αλλα ΕΤΣΙ ΑΡΜΟΖΕΙ στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας

Μαζι με τον σημερινο αγωνα, συνολο 14 αγωνες μεχρι 1 μαρτιου, δλδ 48 μερες.
Ρε συ alex την χαρτοσακούλα στις 25/4 την είχες βάλει για γούρι ε? :opaokara:
Τώρα που τα κατάφερε :lol: μήπως να την έβγαζες από εκεί? Να δείχνει κ πιο όμορφα το πρόγραμμα? :|
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

marsantos έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 08:35
katafraktos έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 02:06 ...
νομίζω αναβολή πρέπει ανάμεσα στους δυο ημιτελικούς
Katafrakte καλημέρα.
Ανάμεσα στους 2 ημιτελικούς δε μπορούμε να αιτηθούμε αναβολή καθώς αυτό το δικαίωμα υφίσταται μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος που σχετίζονται με ευρωπαϊκά παιχνίδια (πριν, ανάμεσα ή μετά).
Εκτός κι αν σκεπτόμενος υπεραισιόδοξα εννοείς αυτούς του europa :mrgreen: :opaokara: . Κι εκεί όμως δε χρειάζεται να ζητήσουμε τίποτα καθώς από τα προημιτελικά και μετά οι αναβολές είναι αυτοδίκαιες
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ναι έχεις δίκιο, σε αυτήν την περίπτωση νομίζω με ΑΕΚ πρέπει να γίνει η αναβολή
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Πρέπει εμείς οι απέξω φίλαθλοι να ακούμε τους πρωταγωνιστές . Η καθόλου τυχαία δήλωση του οζντοεφ , ότι η παρουσία δίπλα του Μειτε του έχει δώσει έναν άλλο αέρα είναι χαρακτηριστική της αδυναμίας παρά πολλές φορές να κριτικάρουμε σε σωστή βάση όλα όσα βλέπουμε στο γήπεδο . Ζήσαμε περσι μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρόνια η απουσία του Μειτε σε συνδυασμό με αυτή του κουλιερακη κι την χεοροτερη ισως μεταγραφική περίοδο της διοίκησης έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα αλλά κυρίως δημιούργησε δυστηχως κι εδώ στο φόρουμ ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στο οποίο περίσσεψε η ‘κριτική ‘ και η ‘στήριξη’ ήταν είδος προς την εξαφάνιση . Με δυο κι κι μισό χάφ πορεύτηκε η ομάδα πέρσι μέχρι κι την διακοπή των Χριστουγέννων . Φέτος έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα . Χωρίς να έχει κερδίσει η ομάδα κατι χειροπιαστό έως τώρα οι ελπίδες και οι προσδοκίες μας είναι ψηλά και έχουμε σοβαρό λογο για αυτό . Φαινετε ότι κατι έχει αλλάξει φέτος στις μεταγραφές με την προσθήκη όλων αυτών των ποδοσφαιρανθρωπων και το σύστημα εντός τις ΠΑΕ προσπαθεί να λειτουργήσει καλύτερα . Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό , το κυριότερο πρόβλημα μας είναι ο ίδιος ο κακός μας εαυτός . Φέτος όμως ο προπονητής έχει ο όπλα στη φαρέτρα του ! Πολύ περοσοτερα από αυτά που είχε πέρσι . Η παρουσία των πέντε κεντρικών χάφ φέτος είναι ένα τεράστιο βήμα μπρος . Δίνει ανάσες στο βασικό ροτεισον καλλιεργεί κλίμα εμπιστοσύνης στην στιβαρότητα της ομαδος κι απελευθερώνει στοιχεία όπως ακριβως περίγραψε ο οζντοεφ για την συνεργασία του με τον Σου . Αρκεί να θυμηθούμε πέρσι την σχεδόν καταναγκαστική οπισθοχώρηση του κωνσταντελια ή του Τάισον ( ποσό καλύτερος είναι φέτος!) γιατί δεν μπορούσαν τα κεντρικά χάφ ( συνήθως οζντοεφ κι κάμαρα ) να λειτουργήσουν όπως φέτος . Θυμάστε που πάμπολλες φορές ο ντελιας έπρεπε να πάρει την μπάλα πολύ πίσω κι να φτάσει μέχρι την αντίπαλη περιοχή με ότι σήμαινε αυτό για κούραση κι αδυναμία να είναι οσο αμεσος χρειάζεται για να γίνεται κι παράλληλα επικυνδινος στην αντίπαλη εστία . Φέτος η ομάδα έχει βρει σε μεγάλο βαθμό το balance για το όποιο τόσο λόγο κάνει ο προπονητής μας . Balance σημαίνει ποδοσφαιρικά ότι ο καθένας έχει μια δουλεια να κάνει εντός του γηπέδου και δεν έχει το νου του να καλύπτει συνεχώς τις αδυναμίες κάποιου άλλου . Ίσα ίσα που αυτή η ισορροπημένη τακτική δίνει την δυνατότητα στην ομάδα οι παίκτες να μπορούν να συνεισφαιρουν αυτό το έξτρα παρά πάνω που χρειάζεται και που αγωνιστικά τους περισσεύει. Είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζεις ότι κάποιος θα είναι δίπλα σου γαι αν σε βοηθήσει στο λάθος σου. Πάμε γαι νίκη καθαρή απέναντι σε ένα ΟΦΗ που δείχνει φανερά σημάδια βελτίωσης για να είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε την ερχόμενη εβδομαδα την ευρωπαϊκή μας πρόκριση .
These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
katafraktos, leomatos88
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αναβολη για το ματς με Κηφισια
Τελικα δεν περιμεναμε τον δυσκολο Φλεβαρη.
Ισως επαιξαν ρολο οι ιωσεις.
These users thanked the author nunies4 for the post:
katafraktos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον και ενδεικτικό του ότι έχει γίνει κατανοητό πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Αυτή η αναβολή θεωρώ πως γίνεται για να μην υπάρχει απώλεια στο πρωτάθλημα και όχι για καλύτερη προετοιμασία της Ευρώπης καθώς το κομβικό ματς είναι αυτό της Πέμπτης και όχι της Γαλλίας. Την Πέμπτη θα το πάμε τάπα και δε θέλουμε περυσινά φαινόμενα όπως στα εντός με Καλλιθέα και Λεβαδειακο.
Την κρίνω θετικά και έξυπνη ως επιλογή και συμφωνώ με @nunies4 πως συμπεριληφθηκαν τα περιστατικά ιώσεων.
Προσωπικά είχα σταμπάρει τον αγώνα στη Λάρισα αλλά κανείς δεν εγγυάται πως θα προκριθούμε.

Υγ. Μόνο μια βδομάδα θα είμαστε πρώτοι; :geek:

Υγ2. Και φυσικά, αν προκριθούμε την Πέμπτη, θα υπάρχει περισσότερος χρόνος ενασχόλησης με τα μεταγραφικά :opaokara:
margas

Δημοσίευση από margas »

Ξανα εξεφρασα την αποψη μου περι αναβολης. Εγω ειμαι κατα. Για μένα δημιουργείς ενα λουζερ μαιντσετ στους παικτες γιατι ειναι σαν να τους λες δεν πιστευω οτι το αντεχεται αυτο το ματς. Αποψη μου βεβαια, μακαρι να μας βγει σε καλο. Στηριζω καθε αποφαση ραζβαν
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Είναι λογικό να υπάρξει διασπορά των ιώσεων, όπως και τα 2 τελευταία Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι do-or-die για να περασουμε στην επομενη φάση.
Αν είχαμε τσίμπησει 3ποντα (+6π) με τους Ισραηλινούς, Τσέχους και Βούλγαρους τώρα θα είμασταν στον αφρό αλλά δυστηχως τα ματς στράβωσαν.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Η αναβολή δείχνει μεγάλη διασπορά της ίωσης
Casual

Δημοσίευση από Casual »

margas έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:19 Ξανα εξεφρασα την αποψη μου περι αναβολης. Εγω ειμαι κατα. Για μένα δημιουργείς ενα λουζερ μαιντσετ στους παικτες γιατι ειναι σαν να τους λες δεν πιστευω οτι το αντεχεται αυτο το ματς. Αποψη μου βεβαια, μακαρι να μας βγει σε καλο. Στηριζω καθε αποφαση ραζβαν
Δεν πιστεύω ότι θα το πάρουν έτσι οι παίκτες. Τα αποδυτήρια είναι ζωντανός οργανισμός. Το ποσό τους πιστεύει ο λουτσεσκου τους το έχει δείξει και τους το δείχνει κάθε μέρα που είναι μαζί και τον ζούνε.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Βλέποντας το καλεντάρι, η Κηφισιά μας κάθεται μετά τον Αστέρα εντός και πριν από τον οσφπ.
Σε περίπτωση πρόκρισης όμως θα έχουμε παίξει Πέμπτη επαναληπτικό. Με σοβαρό ενδεχόμενο να παίζουμε εκτός στην Ευρώπη, θα δημιουργηθεί το αγαπημένο μου Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη με τα 2 από τα 3 μάλλον εκτός.
Για να δούμε τι θα δούμε. Με κομμένη την ανάσα θα βγουν Φλεβάρης και Μάρτης σε περίπτωση πρόκρισης.
Όσες μεταγραφές κι αν γίνουν ή δεν γίνουν πολλά θα κρίνονται από μια κλωστή.
Αλλά, όπως είπε κι ο προπονητής, αυτοί είμαστε..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”