κανεις απο αυτους δεν ειναι καλυτερος των δικων μας.θεωρεις οτι οι αλλοι επενδυουν και εμεις οχι?εγω το αντιθετο βλεπω παρ ολα τα λαθη μαςxrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:20Κι εγω λεω οχι.Dimitrisou έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:56Βασικα η σωστη ερωτηση ειναι,ειναι κανεις καλυτερος φετος απο τους αντιστοιχους δικους μας?εγω λεω οχι..xrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:16
Παιδια καλη η πλακα, αλλα καλο ειναι να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.
Χαμος εδω μεσα εγινε για Μαξιμοβιτς, Μειτε (παραλιγο) και φετος ισως για Τσιριβεγια.
Να βαλω μεσα και τον Μαριν, που ειχε ακουστει;
Αυτοι ηταν οσοι διεκδικηθηκαν και απο εμας και κατεληξαν στο ΠΟΚ
Ειναι κανενας απο αυτους κακος παικτης;
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Να θυμισω οτι περυσι ο βαζελος τελικα ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Επισης να θυμισω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειμαστε στον ποντο απο γαυρο-αεκ, οι οποιοι θα ενισχυθουν.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- These users thanked the author curtis for the post:
- paok apo epilogi
-
Dimitrisou
Καταλαβαινω πως το λες και προφανως ο οπαδος δεν εχει αδικο να κανει κριτικη..το να κραζει να βριζει κτλ η να φτανει σε ακραια σημεια(γιατι αυτα γινονται) ειναι εκει που εγω λεω οτι ξεφευγουμε..xrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:20Κι εγω λεω οχι.Dimitrisou έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:56Βασικα η σωστη ερωτηση ειναι,ειναι κανεις καλυτερος φετος απο τους αντιστοιχους δικους μας?εγω λεω οχι..xrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:16
Παιδια καλη η πλακα, αλλα καλο ειναι να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.
Χαμος εδω μεσα εγινε για Μαξιμοβιτς, Μειτε (παραλιγο) και φετος ισως για Τσιριβεγια.
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Να θυμισω οτι περυσι ο βαζελος τελικα ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Επισης να θυμισω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειμαστε στον ποντο απο γαυρο-αεκ, οι οποιοι θα ενισχυθουν.
Παντως απο αυτους που ανεφερες σαν παραδειγμα μονο ο Μαριν ειναι παικτης που θα ηθελα στην ομαδα ..
Στο κομματι των τιτλων,της ευρωπης και γενικα των θεσεων στη βαθμολογια, αν μας βαλεις σε συγκριση με τους αλλους 3 μονο ο γαυρος μπορει να πεις οτι συγκρινετε..οι αλλοι δυο ειναι πισω και αυτο κατι λεει..
- ΑποστόληςΑ
Για να είμαστε σωστοί ο Μεντιλίμπαρ από πέρυσι είχε στην ομάδα του δύο 17-18χρονους.dragon έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 02:13 Για πείτε μου φέτος ρε παιδιά, γιατί πέρσι μας τα κάνατε τουμπανο, ο Μεντιλιμπαρ προωθεί νέους?
Ο λουτσεσκου έχουμε πει ειναι Ηρώδης
-
Ally Samagoal
Και φέτος ότι μικρό έχει τον έχει χαντακώσει. Έναν εξτρέμ που υποτίθεται ότι ήταν το υπέρ ταλέντο και έκανε τρομερή προετοιμασία τον έβαλε για ένα ημίχρονο και μετά μόνο πάγκο
- ΑποστόληςΑ
Τον Πνευμονίδη τον είδα πέρυσι τον τελικό κυπέλου Κ19. Καλός παίκτης, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Μπορεί φυσικά να βελτιωθεί καθώς διαθέτει το υπόβαθρο, αλλά χρειάζεται χρόνο.
- Dimitris_L4
Παντως ο Φρουκ που ΛΕΝΕ οτι θελει πολυ ο βαζελος , ειναι πολυ πολυ καλος παιχτης...
Από αυτούς που αναφέρεις αδελφέ, για τον ΠΑΟΚ μόνο τον Μαρίν ίσως.xrisitsapa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:16Παιδια καλη η πλακα, αλλα καλο ειναι να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.eorptol1 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 13:33 Πάντα κάθε καλοκαίρι θαυμάσουμε τις μεταγραφές τού ΠΟΚ πάντα
Ηταν ο μονος κοκκινος που εκανε τη διαφοραΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 18:28 Τον Πνευμονίδη τον είδα πέρυσι τον τελικό κυπέλου Κ19. Καλός παίκτης, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Μπορεί φυσικά να βελτιωθεί καθώς διαθέτει το υπόβαθρο, αλλά χρειάζεται χρόνο.
- ΑποστόληςΑ
Όλους όσους θέλει ο βάζελος είναι πολύ καλοί παίκτες. Το ερώτημα είναι: Αφού αυτοί είναι τόσο καλοί τι θέλουν να κάνουν στον βάζελο.Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 18:31 Παντως ο Φρουκ που ΛΕΝΕ οτι θελει πολυ ο βαζελος , ειναι πολυ πολυ καλος παιχτης...
Εννοείς προφανώς της κανονικής περιόδου όταν χάσαμε από την Καλλιθέα. Ε, δεν νομίζω πως θέλαμε να χάσουμε, απλά συνεχίσαμε και ολοκληρώσαμε την παράδοση που δημιουργήσαμε πέρσι με τους μικρο-μεσαίους.paoki19 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:43 Δεν θα τερματιζε πάνω από εμάς περισυ αν δεν το θέλαμε εμείς. Θυμηθείτε τελευταία αγωνιστική.
Για να ειμαστε απολυτως ειλικρινεις αν εβγαινε εστω και λιγο ο τσαλοφ ο μυθου με λουτσε θα αργουσε να μπει στην εξισωση.εδω ημασταν αρκετοι που λεγαμε οχι αλλο τσαλοφ βαλε μυθου δεν μπορει να ειναι χειροτερος.που το παιδι ισα ισα μας ειχε δειξει οτι εχει και το γκολ και την μαχητικοτητα κλπΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 18:19Για να είμαστε σωστοί ο Μεντιλίμπαρ από πέρυσι είχε στην ομάδα του δύο 17-18χρονους.dragon έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 02:13 Για πείτε μου φέτος ρε παιδιά, γιατί πέρσι μας τα κάνατε τουμπανο, ο Μεντιλιμπαρ προωθεί νέους?
Ο λουτσεσκου έχουμε πει ειναι Ηρώδης
Σήμερα διαβάζω ότι αγόρασε με 8εκ τον 20χρονο Αντίνο ο βάζελος, μιλάνε για μεγάλο ταλέντο, δεν έχω ιδέα. Που βρίσκουν τόσο χρήμα και γιατί δεν έχουν πρόβλημα με FFP? Τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κάνει τρελές σπατάλες, αποζημιώσεις κλπ, και δε θα έπρεπε μια πώληση να μπορεί να καλύψει τόσες αγορές, ενώ έχει και φουσκωμένα κασέ έχοντας πολύ ψηλά το μισθολογικό μπατζετ...
- Metagrafakias
Αυτοι ειναι καμμενο χαρτι..Μιλαμε για την απολυτη αμπαλοσυνη στον οργανισμο τους..Εδωσαν τοσα λεφτα για τον Αργεντινο Κουτσιανικουλη...Εμας μας συμφερει αυτο ας συνεχισουν ετσι...Ας παρουν τον Αντινο αυτοι,εμεις θα προωθησουμε Χατσιδη να δουμε ποιος θα βγει κερδισμενος στο τελος....vs40 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 20:05 Σήμερα διαβάζω ότι αγόρασε με 8εκ τον 20χρονο Αντίνο ο βάζελος, μιλάνε για μεγάλο ταλέντο, δεν έχω ιδέα. Που βρίσκουν τόσο χρήμα και γιατί δεν έχουν πρόβλημα με FFP? Τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κάνει τρελές σπατάλες, αποζημιώσεις κλπ, και δε θα έπρεπε μια πώληση να μπορεί να καλύψει τόσες αγορές, ενώ έχει και φουσκωμένα κασέ έχοντας πολύ ψηλά το μισθολογικό μπατζετ...
Δηλαδή,θέλουν να μας πουν πως ο 20χρονος Αργεντινός που φέρνουν είναι τόσο καλός παίκτης....αλλά δεν τον είδε καμμία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για να τον πάρει....
Τι να πω....
Τι να πω....