Μεταγραφές χειμώνα 2026
- katafraktos
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Άμα πάρουμε στοπερ μπορεί και ο Κεντζιόρα να καλύψει κάποια πιο εύκολα ματς δεξιά, όπως την πρώτη χρονιά
- Dimitris_L4
Θα παθουμε κανενα εγκεφαλικοkatafraktos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53 Άμα πάρουμε στοπερ μπορεί και ο Κεντζιόρα να καλύψει κάποια πιο εύκολα ματς δεξιά, όπως την πρώτη χρονιά
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Maedhros4, Ally Samagoal
- katafraktos
Φέρτε πίσω Jonathan Gomez ρε εμμονικοί, το φάγατε το παιδί μαζί με τον Ρουμάνο, αλλά προχθές απέκλεισε την ΡεαλDimitris_L4 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 17:07Θα παθουμε κανενα εγκεφαλικοkatafraktos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53 Άμα πάρουμε στοπερ μπορεί και ο Κεντζιόρα να καλύψει κάποια πιο εύκολα ματς δεξιά, όπως την πρώτη χρονιά
Ας πάρουμε ΤΩΡΑ Γιαννούλη, και στο κέντρο άμυνας ας συμπληρώσει την 5άδα ένας εκ των μικρών. Έτσι μια χαρά το χωνεύω. Ο Μίχα ανέβηκε, ο Κετζιόρα επανέρχεται, ο Ιταλός άρχισε να δένει, ο Λόβρεν όποτε είναι διαθέσιμος βοηθάει. Προς θεού δε λέω ότι δε χρειαζόμαστε παικταρά στη θέση αυτή, απλά ο Γιαννούλης ξέρω τι θα δώσει με το καλημέρα. Αν μου έλεγες έχεις 3,5εκ: Τα δίνεις να φέρεις Γιαννούλη ή Ντρκούσιτς, εγώ θα διάλεγα Γιαννούλη και ας είναι 30άρης. Αυτή τη στιγμή ο πιο αδύναμος κρίκος είναι το αριστερό μπακ στην 11άδα. Το κέντρο άμυνας υστερεί συνολικά σε ποιότητα, αλλά δε βλέπω να έχουν κάνει σοβαρή δουλειά μεταγραφικά. Θα έπρεπε να υπάρχουν 5 δυνατά ονόματα και όχι να κρεμόμαστε από έναν, σε μια από τις πιο φουσκωμένες αγορές του πλανήτη.
- navigator11
Η ευφορία των τελευταίων αποτελεσμάτων, πάντως, σε συνδυασμό και με τα στραβοπατήματα των άλλων, έχει οδηγήσει σε μια λείανση της οξύτητας της κριτικής στα δικά μας φυντάνια. Νιώθω μια γλυκιά νοσταλγία μη διαβάζοντας πια εδώ μέσα για διαχειριστή Ιβάν, που έχει κονομήσει από την ΠΑΕ, για παρατημένη ομάδα, σβηστά φώτα στη σουίτα κοκ. Βέβαια, στα (αντι)κοινωνικά δίκτυα η αληθεια είναι ότι δεν (θέλω να) ξέρω τι γράφεται. Οπότε ενδέχεται να είμαι λίγο άδικος απέναντι σε συνοπαδούς, που στο συγκεκριμένο σπορ μπορεί να επιδεικνύουν σταθερότητα αξιοθαύμαστη όσο πχ ο Τζόντζαρος ο Κένι.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- Ιάσονας, Dimitrisou, Sera4, Γερασίμου, iremidynami 4+, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
SokraTelis-4
Να ξηλωθει να πάρει παίκτες. Μη ενίσχυση ισοδύναμη με έσχατη προδοσία για τους στόχους της ομάδας.
-
Panostas1995
Εκτός από το να διαβάζετε τίτλους το ρεπορτάζ το ακούτε καθόλου;vasgias έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:22 Ο τζορμπατζόγλου βγήκε και είπε ότι "πάει πίσω του Ντρκούσιτς και ότι ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να καίγεται να κάνει κινήσεις...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ζούμε ρε αδερφάκο μου.
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
NostalgosTouKagawa
Αμα εισαι μαγκας δωσε 500 χιλιαρικα και παρε δεξι μπακ τον σταθερο 6/10 τεχερο του οαρης να τον πονεσεις και να εχεις για 2-3 χρονια νεο σαστρε
Ποιος τεχερο ρε φιλε σε παρακαλω, θα δωσουμε λεφτα στο ληκι για παικτη που ειναι για ΠΑΟΚ β;
- These users thanked the author embuji for the post:
- Ally Samagoal
- ΑποστόληςΑ
Ο Κόλκας είπε ότι περιμένουν στον ΠΑΟΚ να ρίξει η Ζενίτ τις απαιτήσεις της για τον Drkusic γιατί τα 5Μ είναι πολλά για τον παίκτη και ότι αν πραγματικά θέλουν τον Τσάπρα ας τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι γιατί δεν είμαστε οι μόνοι ενδιαφερόμενοι.
-
NostalgosTouKagawa
Οχι ασε τον κεννυ να παιξει καμια 40 ματσακια ακομα 90λεπτος, ο τεχερο κανει για δυο σαστρε αυτη τη στιγμη, εκτος και αν οι ονειρωξεις απο το 3-2 με την κουλα δεν σε αφηνουν να σκεφτεις καθαρα.
Εγω θα επαιρνα και φαντιγκα,ροουζ και ντουντου 
- These users thanked the author gergeo4 for the post (total 2):
- embuji, Ally Samagoal
Σαν κωνο τον περνουσαμε τον τεχερο ρε φιλε τι λες; Ο Σαστρε τουλαχιστον εχει κανει 4-5 πραγματα για την ομαδα. Ποιος τεχερο

Ε καλά, κλασικ.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:03 Ο Κόλκας είπε ότι περιμένουν στον ΠΑΟΚ να ρίξει η Ζενίτ τις απαιτήσεις της για τον Drkusic γιατί τα 5Μ είναι πολλά για τον παίκτη και ότι αν πραγματικά θέλουν τον Τσάπρα ας τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι γιατί δεν είμαστε οι μόνοι ενδιαφερόμενοι.
Σε 10 μέρες θα γράφει ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει παίκτη απλά για να πάρει.
Ας του πει κάποιος ότι ο Drkusic μπορεί να αξίζει 5Μ, μπορεί και όχι. Αυτό ομως που σίγουρα αξίζει 5Μ είναι το πρωτάθλημα. Αν πιστεύουν ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να δέσει την άμυνα και να την ανεβάσει ένα level επιβαλεται να τον φέρουν. Δεν έχει σημασία αν αξίζει 5Μ για την Ζενίτ, την αγορά ή οποιονδήποτε. Σημασία έχει τι θα αποφέρει σε εμάς.
Αλλιώς να βρουν άλλο που να κάνει και να φέρουν εκείνο.
Το αφεντικό με προσέλαβες να κάνω Χ αλλά δεν έκανα τίποτα γιατί υπήρχε περίπτωση να κάνω λάθος, είναι αιτία απόλυσης. Πόσες μεταγραφικές περιόδους θα ζητάει ο προπονητής παίκτες και δεν θα παίρνουμε γιατί δεν βρήκαμε κάτι επαρκώς καλό; Καταντάει γελοίο.
- These users thanked the author gika for the post:
- pagotatzis
Όσο είδα τον Όφη, οι Nuss και Salcedo μου φάνηκαν καλές περιπτώσεις. Ο 2ος φαίνεται να επανέρχεται από την πολύ υψηλή αξία που είχε στα νιάτα του, αλλά ο Nuss κάνει εκπληκτική σεζόν, 'οπως και πέρυσι, είναι μόλις 24 ετών και μπορεί άνετα να μπει ως η κάλυψη του Τάισον (έστω για το καλοκαίρι). Αυτό που δε μου αρέσει στον Salcedo είναι το 1,78 ύψος του. Είναι συμπληρωματικός, πιο πολύ, παίζει και στο πλάι. Φυσικά προτιμώ τον Μύθου για καθαρό φορ, όπως και το Γιακουμάκη.
Ποια η άποψή σας; Έχει δει κάποιος αρκετά τον Όφη, να με/μας διαφωτίσει; Σίγουρα βελτιώθηκε πολύ με τον Κόντη. Η φάση του 2ου λεπτού (το δοκάρι με τη χάρτινη) θύμισε πολύ ΠΑΟΚ!
Ποια η άποψή σας; Έχει δει κάποιος αρκετά τον Όφη, να με/μας διαφωτίσει; Σίγουρα βελτιώθηκε πολύ με τον Κόντη. Η φάση του 2ου λεπτού (το δοκάρι με τη χάρτινη) θύμισε πολύ ΠΑΟΚ!