Συμφωνω. Δεν απαντησα σε εσενα βασικα.joshua έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 13:50Εγώ δεν μίλησα για ξεζουμισμενο ροστερ ούτε μίλησα με αρνητικη διάθεση για να έρθει τετοια απάντηση. Εγώ λέω απλά ότι και με 6 χαφ ο Ραζβαν θα βάζει συνεχώς Μειτε γιατί αυτός εξυπηρετεί στο 100% το πλάνο του. Θα βάζει συνεχώς τον Ταισον γιατί το παιχνιδι μας εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τον τρόπο παιχνιδιού του και για αυτο δεν καίγεται να φέρει ένα αριστερο εξτρεμ τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος πετάει. Εν.ολιγεις αυτο που λέω ειναι ότι ο Ραζβαν διαβάζει πολύ διαφορετικά το ροστερ του σε σχέση με εμάς οποτε δεν υπάρχει λόγος να αγχωνομαστε. Καλύτερα ήμουν στην ησυχία μου...nunies4 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 13:25 To "ξεζουμισμενο" ροστερ κατεβηκε προχθες να παιξει προημιτελικο κυπελου με 8 απουσιες και εφερε απο τον παγκο Γιακουμ, Πελκα, Ζαφειρη και Χατσιδη.
Μονο αδειο και ξεζουμισμενο δεν μοιαζει. Χαλαρωστε.
Τα εχουμε πει 1000 φορες οτι ιδανικα θελαμε ακομα ενα στοπερ. Οκ. Απο αυτο μεχρι το "ειμαστε αδειοι" υπαρχει αποσταση τεραστια
Δεν εχουμε καθολου εικονα τι πραγματικα θελει ο Ραζβαν αλλα αν μπορουσαμε να ειμαστε στο μυαλο του θεωρω οτι η σκεψη του ειναι πολυ κοντα σε αυτα που περιγραφεις.