Γκολαρα, δύναμη και νοοτροπία νικητή που μεταφέρει σε όλη την ομάδα.
Συμφωνά με τους "ειδικούς", ο γαύρος έχει περίπου 10-15 χαφ καλύτερα από αυτόν. Πού ήταν χθες;
27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Πολύ πιθανό να μείνουν και οι δυο. Ο Καμαρά θα φύγει μόνο αν φέρει πρόταση.geobila έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 08:03 Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του να φύγει.
Αντιθέτως, είναι ένα εργαλείο που στηρίζεται και στηρίζει (σ)τον κορμό μιας ομάδας. Δεν είναι ηγέτης τύπου Τάισον-ζιφκο, ούτε έχει το ταλέντο των Ντελια-Ζαφειρη.
Δεν είσαι σίγουρα ένα απλός ρολίστας. Τέτοιο πάθος και αθλητικό τσαμπουκά λίγοι έχουν στην ομάδα μας.
Είναι κάτι ενδιάμεσο, μια σταθερά σε ένα οργανισμό που έχει ανάγκη από παίχτες που θα στηρίξουν το σύνολο πρωταθλητών.
Οφείλει να μείνει και οφείλουμε να τον κρατήσουμε.
Σε ενδεχόμενο δίλημμα καμαρα ή οζντοεφ ψηφίζω με κλειστά μάτια τον Ρώσο
Το πιο εντυπωσιακό γκολ που έχει βάλει με μας.
- Jean Valjean
Δεν το αποκλείω να έχει συμβεί.margas έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:45 Θεωρω οτι ενα μεγαλο μερος του σημερινου οζντοεφ ειναι εργο πιρλο στην τουρκια. Οτι ισχυει και για Τζιμα-Κλοζε δηλαδη
Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Πίρλο, ως ποδοσφαιριστή, αλλά δεν τον έχω παρακολουθησει καθόλου ως προπονητή ειδικά αν ειχε παει στην Τουρκία.
-
Ally Samagoal
Κάνεις λάθος. Ο γαύρος έχει περίπου όσα εκατομμύρια πουλήσει τον Μουζακίτη καλύτερα χαφ και μάλλον αυτοί θα πήγαν να παρευρεθούν στο πιάσιμο του Σταυρού ανήμερα των Φώτων από τους συμπαίκτες τους αλλά όλοι μαζί μπέρδεψαν την μέραastral έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 13:13 Γκολαρα, δύναμη και νοοτροπία νικητή που μεταφέρει σε όλη την ομάδα.
Συμφωνά με τους "ειδικούς", ο γαύρος έχει περίπου 10-15 χαφ καλύτερα από αυτόν. Πού ήταν χθες;