Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι κάποιος τους έπιασε κορόιδο χθες. Κάποιος τους έταξε πέναλτι αν βουτάνε και το κάναν από το πρώτο λεπτό.
Και το είχε μάθει και ο ΟΤΕ και ήταν προετοιμασμενος.
Και το είχε μάθει και ο ΟΤΕ και ήταν προετοιμασμενος.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- black death, astral
Αυτό μου έκανε και μένα εντύπωση, πραγματικά σε κάποια απο τις βούτες του ταρεμι, πρέπει να έδειξε το ριπλέι απο τουλάχιστον 5-6 διαφορετικές λήψεις. Φοβερόvan rooy έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 08:21 Όταν φεύγεις με ένα τόσο εύκολο διπλό-πρόκριση απλά το απολαμβάνεις!!!!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν η μετάδοση του αγώνα ....τέτοια πλάνα στις βουτιές των γαύρων ούτε το National Geographic![]()
Μάλλον ήθελαν να γνωρίσουμε τις βουτηκτικές ικανότητες τους.
Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα , συγκέντρωση , πειθαρχία και <πείνα> για τίτλους.
δεν εδειχνε τις βαθμολογιες των κριτων ομως
- These users thanked the author tasso85 for the post (total 3):
- Kostas_FI, gervasio artigas, paok apo epilogi
- Jean Valjean
Αυτό το 0-2 με τον τρόπο που ήρθε μας μεγαλώνει ως ομάδα.
Δεν είναι ότι βάλαμε δυο γκολ στο πρωτο τέταρτο (και τι γκολ, γκολάρες) είναι κυρίως ο τρόπος που διαχειριστηκαμε το παιχνιδι μετά τα γκολ.
Το να βάλει μια ομάδα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και δυο και τρία και τέσσερα γκολ, συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν λιγο τυχη, θέμα στιγμής κλπ. δικαιολογίες υπάρχουν.
Το να βάλεις δυο γκολ μέσα στο τηγάνι δεν σε κάνει αυτό από μόνο του ομαδάρα.
Αλλά το να μην μπορέσει ο αντίπαλός σου, μια καλή ομάδα , μέσα στην έδρα του να σου βάλει έστω ένα γκολ όταν προσπαθει λυσσασμένα να δημιουργήσει μομέντουμ, αυτό είναι που σε κάνει ομαδάρα. Το μηδέν στην άμυνα είναι αυτό που κάρφωσε τα καρφιά στις παλαμες του γαυρου. Αυτό είναι που τρόμαξε χτες όσους ποκιτες είδαν το ματς.
Επί 75 λεπτά ο γαυρος που έριξε άνετα μερικά γκολάκια στη Ρεάλ δεν μπόρεσε να ανησυχήσει σοβαρά τον ΠΑΟΚ.
Δεν θυμάμαι άλλοτε να παρακολουθώ ντέρμπι τόσο χαλαρά, τόσο σίγουρος και ήρεμος ότι δεν θα φάμε γκολ. Ούτε που πέρασε από το μυαλό μου! Και βλέπω την ΠΑΟΚάρα από το '71.
Δεν είναι ότι βάλαμε δυο γκολ στο πρωτο τέταρτο (και τι γκολ, γκολάρες) είναι κυρίως ο τρόπος που διαχειριστηκαμε το παιχνιδι μετά τα γκολ.
Το να βάλει μια ομάδα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και δυο και τρία και τέσσερα γκολ, συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν λιγο τυχη, θέμα στιγμής κλπ. δικαιολογίες υπάρχουν.
Το να βάλεις δυο γκολ μέσα στο τηγάνι δεν σε κάνει αυτό από μόνο του ομαδάρα.
Αλλά το να μην μπορέσει ο αντίπαλός σου, μια καλή ομάδα , μέσα στην έδρα του να σου βάλει έστω ένα γκολ όταν προσπαθει λυσσασμένα να δημιουργήσει μομέντουμ, αυτό είναι που σε κάνει ομαδάρα. Το μηδέν στην άμυνα είναι αυτό που κάρφωσε τα καρφιά στις παλαμες του γαυρου. Αυτό είναι που τρόμαξε χτες όσους ποκιτες είδαν το ματς.
Επί 75 λεπτά ο γαυρος που έριξε άνετα μερικά γκολάκια στη Ρεάλ δεν μπόρεσε να ανησυχήσει σοβαρά τον ΠΑΟΚ.
Δεν θυμάμαι άλλοτε να παρακολουθώ ντέρμπι τόσο χαλαρά, τόσο σίγουρος και ήρεμος ότι δεν θα φάμε γκολ. Ούτε που πέρασε από το μυαλό μου! Και βλέπω την ΠΑΟΚάρα από το '71.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 3):
- Azrael, Thax, leomatos88
- PAOKevolution
Μπράβο στα παιδιά μας και το προπονητικό σταφ! Εμφάνιση κυριολεκτικά μεγάλης ομάδας. Σοβαρότατη! Επιμένω. Κοντά στην ομάδα ΟΛΟΙ μας! Μην είστε μίζεροι και (ας είναι meme) μην υποτιμάτε την αρμάδα του Λου και του Ιβάν!
Αγκαλιάστε την ομάδα! Θα έρθουν και δύσκολα βράδια! Υπομονή και αγάπη στους παίκτες μας για να πανηγυρίσουμε τα πάντα στο τέλος όλοι μαζί! Μια αγκαλιά να γίνουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ! Άιντε! Βήμα βήμα!
Αγκαλιάστε την ομάδα! Θα έρθουν και δύσκολα βράδια! Υπομονή και αγάπη στους παίκτες μας για να πανηγυρίσουμε τα πάντα στο τέλος όλοι μαζί! Μια αγκαλιά να γίνουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ! Άιντε! Βήμα βήμα!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post:
- Jean Valjean
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι καταδύσεις των γαύρων είχαν περισσότερα ριπλέυ από τα ίδια μας τα γκολ. Επίσης εντυπωσιακή η θέληση του Κολομπαρίνι να ανακοινώσει το πέναλτι στην πρώτη ευκαιρία κατάδυσης. Όταν κατάλαβε ότι δε σφυρίχτηκε ήταν σαν να είχε βγει off script.
Νομίζω ότι το στίγμα το έδωσε ο προπονητής με την όλη του στάση. Η ομάδα πρέπει να μείνει προσγειωμένη, ακολουθεί γολγοθάς, να μην μπούμε τώρα σε ένα mode πανηγυριού.
Επίσης το χθεσινό, μη μας εξαπατήσει ότι ο γαύρος είναι κανένα σκορποχώρι, καθώς όπως θυμόμαστε το 2-4 του Καραισκάκης τη χρονιά του πρωταθλήματος, εύκολα έγινε 1-4 στην Τούμπα αντίστοιχα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.
Και τέλος το πιο σημαντικό. Η ομάδα φαίνεται να φρεσκαρίστηκε με τη διακοπή, είναι σημαντικό πλέον να κρατήσουμε αυτή τη φρεσκάδα, το ροτέσιον αρχής γενομένης με τον ΟΦΗ πρέπει να ανοίξει, είναι μονόδρομος η εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Ένας φρέσκος παίχτης ακόμα και δεύτερης γραμμής, είναι πιο ουσιαστικός από έναν παίχτη πρώτης γραμμής καμένο και ξεζουμισμένο.
Νομίζω ότι το στίγμα το έδωσε ο προπονητής με την όλη του στάση. Η ομάδα πρέπει να μείνει προσγειωμένη, ακολουθεί γολγοθάς, να μην μπούμε τώρα σε ένα mode πανηγυριού.
Επίσης το χθεσινό, μη μας εξαπατήσει ότι ο γαύρος είναι κανένα σκορποχώρι, καθώς όπως θυμόμαστε το 2-4 του Καραισκάκης τη χρονιά του πρωταθλήματος, εύκολα έγινε 1-4 στην Τούμπα αντίστοιχα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.
Και τέλος το πιο σημαντικό. Η ομάδα φαίνεται να φρεσκαρίστηκε με τη διακοπή, είναι σημαντικό πλέον να κρατήσουμε αυτή τη φρεσκάδα, το ροτέσιον αρχής γενομένης με τον ΟΦΗ πρέπει να ανοίξει, είναι μονόδρομος η εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Ένας φρέσκος παίχτης ακόμα και δεύτερης γραμμής, είναι πιο ουσιαστικός από έναν παίχτη πρώτης γραμμής καμένο και ξεζουμισμένο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
- Afanas, Azrael, astral, leomatos88, paok apo epilogi, Jean Valjean
Χυδαίο ανώνυμο αρθρο κατά της διαιτησίας που δεν έπαιξε λέει 50-50 τον γαύρο μέσα στο εξοχικό.
https://www.to10.gr/anonymous/3926185/i ... olybiakou/
https://www.to10.gr/anonymous/3926185/i ... olybiakou/
- trelopaoki444
Εγω ακομα ψαχνω στο γκαζετα αρθρο για το ματς στο εξοχικο. Θα ναι προχτεσινο μαλλον και εχει πει πιο κατω

- trelopaoki444
Εγω ακομα ψαχνω στο γκαζετα αρθρο για το ματς στο εξοχικο. Θα ναι προχτεσινο μαλλον και εχει παει πιο κατω

Θα συμφωνήσω με Sera4.Sera4 έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 08:57 Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι καταδύσεις των γαύρων είχαν περισσότερα ριπλέυ από τα ίδια μας τα γκολ. Επίσης εντυπωσιακή η θέληση του Κολομπαρίνι να ανακοινώσει το πέναλτι στην πρώτη ευκαιρία κατάδυσης. Όταν κατάλαβε ότι δε σφυρίχτηκε ήταν σαν να είχε βγει off script.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια σε σχεση με εμάς κ τον γαύρο κανένας από τους 2 δεν είναι αυτό που λέμε πως ¨έχει τον άλλο¨. Θες ο τρόπος που είναι στημένες οι ομάδες, όλα τα αποτελέσματα παντού είναι δυνατά.
Στο παιχνίδι του 1ου γύρου Τούμπα; Μας είχε στο 1ο ημίχρονο, τον σκορπίσαμε στο 2ο.
Και δεν είναι ασόβαρος όπως οι άλλοι 2 χάμου.. κάτι που βεβαίως μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία.
άσχετα δεδομένων που πολύ σωστά αναφέρεις, νομίζω ότι είναι από τις πιο περήφανες νίκες μας μέσα στο μπουρδέλο σύμβολο της ελληνικής κοινωνίας ... νίκες σε όλα τα επίπεδα ... αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ...Sera4 έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 08:57 Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι καταδύσεις των γαύρων είχαν περισσότερα ριπλέυ από τα ίδια μας τα γκολ. Επίσης εντυπωσιακή η θέληση του Κολομπαρίνι να ανακοινώσει το πέναλτι στην πρώτη ευκαιρία κατάδυσης. Όταν κατάλαβε ότι δε σφυρίχτηκε ήταν σαν να είχε βγει off script.
τεράστιος νικητής ο Σαββίδης σε όλα τα επίπεδα με Καποδιστριακούς ελληνικούς όρους ... και ακολουθεί ο Λουτσέσκου με σεμινάριο χτισίματος ποδόσφαιρου υψηλού επιπέδου ...
ένοιωσαν απίστευτα υπερήφανος σε όλα τα επίπεδα εκτός βέβαια από την επιβεβαίωση ότι εάν αυτός που κάνει τον προπονητή μας εμπιστευόταν περισσότερο το χρυσάφι που έχει στα χέρια του από τις ακαδημίες και ασχολούνταν περισσότερο με αυτές και τους παιχταράδες που βγαίνουν εκεί ... εδώ ο γαύρος μας έχει μιμηθεί και μας έχει φτάσει με τεράστια αξία για την ομάδα του...
απορώ μαζί του ... ο Θεός του δείχνει συνεχώς τα σημάδια και δεν βλέπω να το αντιλαμβάνεται ... πρέπει επιτέλους και αυτός να αποδεχτεί τα σημάδια και να γίνει ακόμα πιο θαρραλέος και να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το θέμα ... ας πάρει στην τελική και άλλα άτομα ... ας κάνει πιο εντατική δουλειά ... η ποιότητα που θα πάρει μέσα στο γήπεδο από αυτά τα παιδιά είναι χίλιες φορές καλύτερη από τον κάθε γερεμέβεφ που θα ζητάει να φέρει ... το πάρισμο της μπάλας εχθές, η ισορροπία και η ψυχραιμία μπροστά στο τέρμα ούτε ο Γιακουμάκης, ούτε προφανώς ο Τσάλοφ δεν την έχουν ... είναι πολύ υψηλό το επίπεδο για να μην το δεχτεί ... δεν γίνεται να παίζουν τα παιδιά επειδή τραυματίστηκαν όλοι, ή επειδή ο Γκαγκάτσης φτιάχνει κανόνες χρησιμοποίησης πιτσιρικάδων ... βάλε ρε άνθρωπε τα παιδιά να παίξουν ... αφού σε κάνουν μάγκα ...
Ο σοβαρός και συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ δε βλέπει κανέναν στην Ελλάδα. Μα κανέναν όμως. Το ματς είναι καθρεφτισμός της πραγματικότητας. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην κορυφή είναι αποκλειστικά λάθος μας. Μόνο τον εαυτό μας φοβάμαι, κανέναν άλλο.
Στα του ματς τι να πεις...φοβερή ΟΜΑΔΑ. ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης. Οι γάβροι απλά για λύπηση. από το 15 και μετά μόλις ένιωθαν ανάσα ρίχνανε βουτιές....Τι σκατά στο Πασαλιμάνι στη θάλασσα τους κάνουν πρπόνηση? Ο Τσακαλίδης τα σπόρια τους τα έδωσε ως ένα σημείο, σου λέει μετά άσε θα ξεφτιλιστούμε.
Είχα γράψει όταν γκρινιάζανε κάποιοι που θα πέσουμε στον Ολυμπιακό, ότι όταν θέλεις τίτλους πρέπει να τους κερδίσεις όλους και δε σε νοιάζει με ποιον θα πέσεις.
Χαμηλά τη μπάλα, εμείς τη δουλειά μας και ας κάτσουνε αυτοί (Ποκίτες) να παράγουν τοξικότητα για κρύψουν τα χάλια τους. Η μόνη ομάδα που είναι μέσα σε όλους τους στόχους είμαστε εμείς. Μπαλάρα παίζουμε, προπονηταρά έχουμε, σοβαρή διοίκηση έχουμε, πετσιά έχουμε....δυο πινελιές θέλει η ομάδα και είμαστε σούπερ.
ΥΓ αυτό τον λαγό θέλω να τον διασύρουμε....πάνε παίρνουνε κανα αποτέλεσμα στα γκαβά και γίνονται Μπαρτσελόνα....θα μου πεις και οι άλλοι δυο έτσι κάνουν όλη τη χρονιά....
Στα του ματς τι να πεις...φοβερή ΟΜΑΔΑ. ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης. Οι γάβροι απλά για λύπηση. από το 15 και μετά μόλις ένιωθαν ανάσα ρίχνανε βουτιές....Τι σκατά στο Πασαλιμάνι στη θάλασσα τους κάνουν πρπόνηση? Ο Τσακαλίδης τα σπόρια τους τα έδωσε ως ένα σημείο, σου λέει μετά άσε θα ξεφτιλιστούμε.
Είχα γράψει όταν γκρινιάζανε κάποιοι που θα πέσουμε στον Ολυμπιακό, ότι όταν θέλεις τίτλους πρέπει να τους κερδίσεις όλους και δε σε νοιάζει με ποιον θα πέσεις.
Χαμηλά τη μπάλα, εμείς τη δουλειά μας και ας κάτσουνε αυτοί (Ποκίτες) να παράγουν τοξικότητα για κρύψουν τα χάλια τους. Η μόνη ομάδα που είναι μέσα σε όλους τους στόχους είμαστε εμείς. Μπαλάρα παίζουμε, προπονηταρά έχουμε, σοβαρή διοίκηση έχουμε, πετσιά έχουμε....δυο πινελιές θέλει η ομάδα και είμαστε σούπερ.
ΥΓ αυτό τον λαγό θέλω να τον διασύρουμε....πάνε παίρνουνε κανα αποτέλεσμα στα γκαβά και γίνονται Μπαρτσελόνα....θα μου πεις και οι άλλοι δυο έτσι κάνουν όλη τη χρονιά....
Εντάξει δεν είναι και τόσο αντιΠΑΟΚ όσο το πορτοκαλί. Να τα λέμε όλα.trelopaoki444 έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 09:34 Εγω ακομα ψαχνω στο γκαζετα αρθρο για το ματς στο εξοχικο. Θα ναι προχτεσινο μαλλον και εχει παει πιο κατω
![]()
Μόλις είδα τα highlights.
Έψαχναν να βρουν φάση του γαύρου και το μόνο που βρήκαν είναι βουτιές.
Τεράστια ξεφτίλα για την cosmote και για το γαύρο.
Έψαχναν να βρουν φάση του γαύρου και το μόνο που βρήκαν είναι βουτιές.
Τεράστια ξεφτίλα για την cosmote και για το γαύρο.
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- st4this, gervasio artigas