Razvan Lucescu VI
- Jean Valjean
Re: Razvan Lucescu VI
Τελικά είχαν δίκιο εκείνοι που έλεγαν, για σένα Ραζβαν, ότι είσαι προβλέψιμος.
Έτσι είναι, τι να λέμε τώρα....
Ότι και να γίνει εσύ στο τέλος φτιάχνεις ομαδαρες που παιζουν μπαλάρα!
100% προβλεψιμος!!!!
100% προβλεψιμος!!!!
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 5):
- marsantos, Apil44, Eagle1980, Cocobill, leomatos88
Iznogoud4 έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55 Στην ερώτηση Μύθου-Μοναστηρλής επιλέγεις τον Μύθου και πάει κ το καρφώνει στο 7΄ κάνοντας πλακίτσα. Μετά βλέπουμε 11αδα, μου βάζεις Οζντόεφ αντί για Ζαφείρη κ ο άλλος ο τρελός το μπουμπουνάει στο 15'.
Και ερωτώ: τα υπόλοιπα 75' τι θα κάνουμε όλοι εμείς οι προπονητές του καναπέ; Άσε ρε Ράζβαν, μας χάλασες το απόγευμα. Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό…
Αλήθεια είναι αυτό.
Εμείς σοβαροί δεν χρειάζεται έπαρση.
Από 5 έως 15 Φλεβάρη θα έχουμε 4 δύσκολα ματς (2 με βάζελο κύπελλο, ερπετό έξω, χαρτί μέσα).
Ξέχωρα τα πριν και τα μετά.
Αλλά αυτή είναι η μαγκιά του Λουτσέσκου τον τρέμουν οι άλλοι όποιος και να παίζει ενδεκάδα.
Και όταν τα πηγαίνεις τόσο καλά στα ντέρμπι αυτό είναι μεγάλο ατού και για τα πλέι οφ.
Τι ΟΜΑΔΑΡΑ έχεις φτιάξει ρε Ραζβαν. Κάθε φορά μας εκπλήσσεις με μια βερσιόν ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερη από τις προηγούμενες.
Φέτος δε, που δεν χαλιεσαι με τα γύρω γύρω είσαι απολαυστικός.
Ο καλύτερος Ραζβαν όλων των εποχών
Γίνε ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλέον.
Καλύτεροι προπονητές εκεί έξω υπάρχουν σίγουρα. Καλύτεροι προπονητές για τον ΠΑΟΚ όχι
Φέτος δε, που δεν χαλιεσαι με τα γύρω γύρω είσαι απολαυστικός.
Ο καλύτερος Ραζβαν όλων των εποχών
Γίνε ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλέον.
Καλύτεροι προπονητές εκεί έξω υπάρχουν σίγουρα. Καλύτεροι προπονητές για τον ΠΑΟΚ όχι
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 9):
- navigator11, marsantos, geobila, eorptol1, paokspren, Maxpaok, abc_o_ karpouzas, Logistis, leomatos88
Έμαθε τον Αλμειδα που τους κρρδιζε όλους και του έκανε πλάκα από ένα σημείο και μετά. Έμαθε τον Μεντιλιμπαρ που τους κέρδιζε όλους και πλέον τον έχει άνετα.Jean Valjean έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 02:11 Τελικά είχαν δίκιο εκείνοι που έλεγαν, για σένα Ραζβαν, ότι είσαι προβλέψιμος.
100% προβλεψιμος!!!!
Αυτον τόσα χρόνια ακόμα προσπαθούν να τον διαβάσουν. Τόσο προβλέψιμες.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- Jean Valjean, navigator11, abc_o_ karpouzas
Είναι εμμονικός
Δεν βάζει τους νεαρούς
Δεν παίζει πότε 4 4 2
Μας πήρε τα λεφτά και πήγε Αραβία
Αυτός είναι όμως ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Δεν βάζει τους νεαρούς
Δεν παίζει πότε 4 4 2
Μας πήρε τα λεφτά και πήγε Αραβία
Αυτός είναι όμως ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Αδερφέ πόσες σελίδες ψάχνω το μήνυμα σου ρε τρελέtheo-drama έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55 Ρε Λουτσε τον σκότωσες τον άνθρωπο ρεεεεε
Ήρεμα λίγο....
έχουμε κι άλλα ματς......
ΥΓ.1
Τώρα είσαι στρατηγός......αύριο μεθαύριο ...βλέπουμε..
ΥΓ.2
Damon Κυριακή στην Τούμπα,άσε τηλέφωνο....
Πως το κάνω αυτό με το τηλ ; Που το αφήνω
Κυριακή εγώ άκυρο ! Ο ανηψιος γίνεται ενός έτους και θα την βγάλω σε παιδότοπο και θα βλέπω ΠΑΟΚ στο κινητό .
Πέμπτη όμως θα πάω . Αν παίζουμε 10 θα βρεθούμε . Αν παίζουμε 8 παρά σφιχτά είμαι κατευθείαν μπαίνω γιατί σχολάω 6
Στείλε να μου πεις
Άσχετα αν πίεζαν ανορθόδοξα, με το γαύρο παίζαμε, έχει μια ποιότητα δεν είναι Λάρισα.
Εφόσον δεν μας έπιασε ανούσιος πανικός για να γίνει κάποιο αστείο λάθος όλα καλά.
Εφόσον δεν μας έπιασε ανούσιος πανικός για να γίνει κάποιο αστείο λάθος όλα καλά.
Νομιζω οτι η ενεργοποιηση και αξιοποιηση του Μυθου ο οποιος ΠΡΕΠΕΙ να λογιζεται 2ος φορ πιστωνεται σε εσενα.
Εγω πιστευω οτι το ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος που εκανες και το ποσο εξω επεσες με τον Τζιμα σε πειραξε. Εθιξε τον εγωισμο σου με καλο τροπο ομως. Εμπιστευεσαι περισσοτερο τους μικρους πλεον και αυτο το πιστωνεσαι κανονικοτατα.
Εγω πιστευω οτι το ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος που εκανες και το ποσο εξω επεσες με τον Τζιμα σε πειραξε. Εθιξε τον εγωισμο σου με καλο τροπο ομως. Εμπιστευεσαι περισσοτερο τους μικρους πλεον και αυτο το πιστωνεσαι κανονικοτατα.
Κορνίζαnunies4 έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:18 ...
- These users thanked the author marsantos for the post:
- PAOKevolution
Εμείς οι προπονητές του ίντερνετ δεν ξέρουμε αν ήταν λάθος του Τζήμα θα φανεί εδώ είμαστε....ο προπονητής σίγουρα ξέρει πολύ καλλίτερα από μας....embuji έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 09:21 Νομιζω οτι η ενεργοποιηση και αξιοποιηση του Μυθου ο οποιος ΠΡΕΠΕΙ να λογιζεται 2ος φορ πιστωνεται σε εσενα.
Ιβάν, πάνε σήμερα και δωστου ένα κενό 10ετές συμβόλαιο, να γίνει ο Φεργκι του ΠΑΟΚ. Όπως πολύ σωστά έγραψε3 ο αδερφός, για ΠΑΟΚ καλύτερος προπονητής δεν υπάρχει.
Χλευάστηκε, πολεμήθηκε (και ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ μην ξεχνιόμαστε), έφαγε κράξιμο για ότι μπορούμε να φανταστούμε αλλά αυτός τη δουλειά του....Ακόμα και τα κλισέ (δεν αλλάζει σύστημα, είναι το ίδιο κάθε φορά, δεν παίζουν μικροί, δεν γουστάρει έλληνες) τα καταρίπτει ακόμα και για τους πιο ΑΝΤΙ πλέον....
Ραζβάν, σ' ευχαριστώ για την ομαδάρα που έχεις κάνει.
ΥΓ Μέχρι ότι τον έδινε εντολές απ το τηλέφωνο ο μπαμπάς του έχουμε ακούσει, ακόμα και από "συνοπαδούς" μας....
Χλευάστηκε, πολεμήθηκε (και ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ μην ξεχνιόμαστε), έφαγε κράξιμο για ότι μπορούμε να φανταστούμε αλλά αυτός τη δουλειά του....Ακόμα και τα κλισέ (δεν αλλάζει σύστημα, είναι το ίδιο κάθε φορά, δεν παίζουν μικροί, δεν γουστάρει έλληνες) τα καταρίπτει ακόμα και για τους πιο ΑΝΤΙ πλέον....
Ραζβάν, σ' ευχαριστώ για την ομαδάρα που έχεις κάνει.
ΥΓ Μέχρι ότι τον έδινε εντολές απ το τηλέφωνο ο μπαμπάς του έχουμε ακούσει, ακόμα και από "συνοπαδούς" μας....
- These users thanked the author Sardan for the post (total 4):
- eorptol1, Logistis, sic-4, leomatos88
έτσι ακριβώς, πολλές φορές και η πίεση ωστόσο θυμάμαι ένα βιαστικό βολέ του οζντόεφ από την μικρή περιοχή ενώ είχε την ευκαιρία στην εύκολη πάσα, δύο περιπτώσεις βιαστικών λαθών από τον μπάμπα, κάνα δύο βολέ του τσιφτσή πάσες στον αντίπαλο όπως και κάποιες βιαστικές ενέργειες του ζαφείρηtad έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 23:31 Δεν νομίζω ότι φταίει ο κοουτς για το τελευταίο δεκάλεπτο ... οι αντίστοιχοι παίχτες που έδιωχναν την μπάλα χωρίς λόγο αντί να την προωθήσουν και να βγούμε σε αντεπίθεση φταίνε ...
εάν είχαν 2-3 παίχτες καλύτερη ψυχραιμία θα έγραφε πολλά ακόμα γκολ το σκορ ...
καλέ μου φίλε, έχουμε ωριμάσει πολύ, όταν βλέπουμε την ομάδα με τέτοιες εντάσεις, με βελτίωση του παιχνιδιού στα μεσοδιαστήματα, με κάλυψη των αδυναμιών στα στημένα τότε όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα κι όποια απώλεια δικαιολογείται.Miles έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 23:43 Καλός είναι ο ενθουσιασμός, αλλά ο γαύρος έχει ομάδα που μπορεί να μας κοντράρει. Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι σίγουρο. Αντίθετα, τη χάρτινη, ναι δεν την υπολογίζω, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης, σημαντικό να μπει στα πλέι-οφ ο βάζελος και όχι ο Κομπότης - καταλαβαίνουμε όλοι γιατί.
Τέλος θα πρέπει ο σύλλογος να ενισχύσει κάποιες θέσεις που όλοι αναγνωρίζουμε. Στόπερ κι δύο ακραίους αμυντικούς.
Κι από την άλλη εμείς να κερδίζουμε. τι θα κάνουν οι άλλοι με κομπότη ή βάζελο δεν μας καίει.
Είναι σημαντικό το χρονικό φορμάρισμα της ομάδας. Όποια απώλεια ή μικρό ντεφορμάρισμα υπάρξει θα είναι αρκετό για να επαναφέρει την ομάδα στα υψηλά της στάνταρ μετά τον μάρτη.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
DamoN έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:54Αδερφέ πόσες σελίδες ψάχνω το μήνυμα σου ρε τρελέtheo-drama έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55 Ρε Λουτσε τον σκότωσες τον άνθρωπο ρεεεεε
Ήρεμα λίγο....
έχουμε κι άλλα ματς......
ΥΓ.1
Τώρα είσαι στρατηγός......αύριο μεθαύριο ...βλέπουμε..
ΥΓ.2
Damon Κυριακή στην Τούμπα,άσε τηλέφωνο....
Πως το κάνω αυτό με το τηλ ; Που το αφήνω
Κυριακή εγώ άκυρο ! Ο ανηψιος γίνεται ενός έτους και θα την βγάλω σε παιδότοπο και θα βλέπω ΠΑΟΚ στο κινητό .
Πέμπτη όμως θα πάω . Αν παίζουμε 10 θα βρεθούμε . Αν παίζουμε 8 παρά σφιχτά είμαι κατευθείαν μπαίνω γιατί σχολάω 6
Στείλε να μου πεις
Άκου εγώ από Κυριακή,είμαι Θέσ/νίκη μέχρι Παρασκευή.
Οπότε θα είμαι κ Κυριακή με ΟΦΗ κ Πέμπτη με Μπέτις(19.45).
Μπορείς τότε την Πέμπτη,να έρθεις στην 7,στην καντίνα(είναι μέλι,είναι μέλι,το σουβλάκι του Βαγγέλη),για ένα ρόφημα(τουμπαλιμπρε),για κάνα μισάωρο,έτσι για την γνωριμία.....
Ελπίζω να είναι τυχερή....με ΝΙΚΗ.....
Λεπτομέρειες.....προσεχώς....