52. Δημήτρης Χατσίδης
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Έδειξες μεγάλα πελεντούρια και βοήθησες στο να μείνει ο γάβρος ακίνδυνος. Το κεφάλι κάτω, δουλειά και το μέλλον σου ανήκει!
-
xrisitsapa
Πολύ καλός, ανιωθος.
Μπήκε, πήρε μονομαχίες, έκοψε, μοίρασε.
Σημαντικό το ότι έχει κορμί φτασμένου παίχτη
Μπήκε, πήρε μονομαχίες, έκοψε, μοίρασε.
Σημαντικό το ότι έχει κορμί φτασμένου παίχτη
Δε ξερω γιατι αλλα απ το πρωτο ματς δε μαρεζα. Τα κοντρολ του, η τριπλα του, η ταχύτητα του μου φαινόταν χαμηλού επιπέδου και ακομα μου φαινονται. Μακαρι να βγω 1000% λαθος αλλα δεν εχει δειξει τιποτα
Πολύ καλός κι αυτός όσο έπαιξε. Έβγαλε τσαμπουκα και δύναμη που ήταν αυτό που χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή και μπάλα όταν πήρε ήταν ήρεμος
Μακάρι να ανέβει κι άλλο να πάρει ευκαιρίες και να ψηθει
Μακάρι να ανέβει κι άλλο να πάρει ευκαιρίες και να ψηθει
Αυτός και ο Μπάλντε είναι ο λόγος που δεν τρελαίνομαι για μεταγραφή στους μεσοεπιθετικούς. Όπως δώθηκαν παιχνίδια στον Μύθου, έτσι πρέπει να πάρουνε κι αυτοί - μόνο κέρδος για την ομάδα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:11 Εμένα μου άρεσε τακτικά, εκτός των άλλων τον πιστεύω κ μου αρέσει, το παλληκαρακι.
Αμυντικά βοηθούσε πολύ κ στην επίθεση επίσης πίεζε, όταν χανόταν η μπαλα.
Δουλειά δουλειά κ να αρπάζει, τις ευκαιρίες που θα σου δίνονται, ακόμη κ με 10-20 λεπτά.
Αυτά από τον Αυγουστο κ από τα φιλικά.
Όπως είπε κι ο miles,μαζί με Μύθου κ Μπαλντε,ότι καλύτερο έχουμε,προς το παρόν....
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ δυνατά μπήκε ο νέος!!
Με θράσος ποδοσφαιρικό με τσαμπουκά με δύναμη
Ίσως μπορεί να πάρει χρόνο βασικού σε κάποιο θεωρητικά μικρό ματς
Με θράσος ποδοσφαιρικό με τσαμπουκά με δύναμη
Ίσως μπορεί να πάρει χρόνο βασικού σε κάποιο θεωρητικά μικρό ματς
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- -keeper-
- ΑποστόληςΑ
Το κακό είναι πως ούτε ο Μύθου, ούτε ο Χατσίδης παίζουν στον ΠΑΟΚ Β. Και προσπαθούμε να ενισχύσουμε επιθετικά την β ομάδα με 22χρονους Ισπανούς.
Αποστολή δεν είναι παίχτες αυτοί για ΠΑΟΚ Β...
μιλάμε για παίχτες άνετα πρώτης ομάδας ...
ο αριστερός Μπακ του γαύρου ακούμπησε τον Χατσίδη και έφυγε τρία μέτρα μακριά ... αυτός που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ τον έχει βάλει ελάχιστα ενώ αν τον είχε χρησιμοποιήσει θα είχαμε ήδη έναν ακόμα παίχτη αξίας 10 εκατομυρίων ... απόδειξη αυτό το τζαρτζαρίσμα ...
πες τε μου πότε τελευταία δεξί χάφ ή εξτρέμ μας είχε τέτοια δύναμη ...
σας είπα από το καλοκαίρι ότι Μύθου, Μπαταούλας, Χατσίδης και Μπάλντε έχουν πόδια σαν δέντρα ...
δεν γίνεται ο γαύρος να βγάζει τους πιτσιρικάδες που βγάζει και να τους πουλάει 30-40 εκατομμύρια και να μην παίζουν οι δικοί μας που είναι τουλάχιστον ισάξιοι ...
δεν γίνεται απλά ... και να ακούω εδώ μέσα να δεχόμαστε την νοοτροπία Λουτσέσκου ... και ότι απλά τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν ... για να παίζει ο κύριος Ντεσπόντοφ και ο κύριος Τσάλοφ και ο Γερεμέβεφ ... θα μας τρελάνει ο Λουτσέσκου ...
μπορούμε να εκτοξευτούμε και ακόμα κάνουμε τα ίδια λάθη ...
ο αριστερός Μπακ του γαύρου ακούμπησε τον Χατσίδη και έφυγε τρία μέτρα μακριά ... αυτός που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ τον έχει βάλει ελάχιστα ενώ αν τον είχε χρησιμοποιήσει θα είχαμε ήδη έναν ακόμα παίχτη αξίας 10 εκατομυρίων ... απόδειξη αυτό το τζαρτζαρίσμα ...
σας είπα από το καλοκαίρι ότι Μύθου, Μπαταούλας, Χατσίδης και Μπάλντε έχουν πόδια σαν δέντρα ...
δεν γίνεται ο γαύρος να βγάζει τους πιτσιρικάδες που βγάζει και να τους πουλάει 30-40 εκατομμύρια και να μην παίζουν οι δικοί μας που είναι τουλάχιστον ισάξιοι ...
δεν γίνεται απλά ... και να ακούω εδώ μέσα να δεχόμαστε την νοοτροπία Λουτσέσκου ... και ότι απλά τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν ... για να παίζει ο κύριος Ντεσπόντοφ και ο κύριος Τσάλοφ και ο Γερεμέβεφ ... θα μας τρελάνει ο Λουτσέσκου ...
- Σουριναμέζος
18:30 με 20:30 μάζευες μανιτάρια στο δάσος?
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- Hayate, Shadow, paokspren
- sourmenetes
- Moderator
Στο γενικό πόστ συμφωνώtad έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 23:16 Αποστολή δεν είναι παίχτες αυτοί για ΠΑΟΚ Β...
Σε ειδικά σημεία νομίζω ότι καλά κάνει και περιμένει η ομάδα και δεν πετάει στα εντελώς βαθιά τους παίκτες
Καλύτερα που δεν παίζουν ΠΑΟΚ Β'... γι'αυτό βελτιώθηκαν,ιδίως ο Μύθου...ο ΠΑΟΚ Β' είναι καταστροφήΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 22:51 Το κακό είναι πως ούτε ο Μύθου, ούτε ο Χατσίδης παίζουν στον ΠΑΟΚ Β. Και προσπαθούμε να ενισχύσουμε επιθετικά την β ομάδα με 22χρονους Ισπανούς.