Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ 95-73,Σχόλια & παραλειπόμενα

Απάντηση
gervasio artigas

Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ 95-73,Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gervasio artigas »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 19:57 Δεν το χάβω το σενάριο του φορτώματος παικτών.
Ναι υπήρχε οικονομική δυνατότητα για απόκτηση νέων ακριβότερων παικτών, φυσικά και ήταν πρόθεση της νέας διοίκησης να δείξει αλλαγή στα πράγματα και προσπάθεια για ανοδική πορεία άμεσα.
Από κει και πέρα, ΥΠΗΡΧΑΝ ήδη στην ομάδα Καρύδας,Μπουτσκος,Καραίσκος, Μαργαρίτης,Γιαννακίδης, Γιούρι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , μαζι με Μπουντούρη Οικονομίδη Βεζυρτζή.
Εδώ μιλάμε για TEAM 9 ανθρώπων.
Οπότε να έχουμε το πρίσμα των ομαδικών αποφάσεων, δεν είναι ότι πήγε ο Βεζυρτζής και πήρε τον Άλεν μόνος του ας πούμε...
Εισαι εξυπνο παιδι
Κατ' αρχην , οπως σιγουρα θυμασαι , τοτε που υπήρχε ενα ενδεχομενο να "χαλασει" η αλλαγη , κυκλοφορησε συνεντευξη του ιδιου του Βεζυρτζη για "κλεισμενους παικτες"
Εσυ λες δηλαδη οτι ο Βεζυρτζης , με αμφιβολη ακομη την εμπλοκη του, "συνεργαστηκε" με τους συνεργατες του ΧΑΤΖΟ;;
Απο και κλειεται
Απο την αλλη οι συνεργατες του ΧΑΤΖΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ να "χρεωθουν " παικτες που ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους και εξ αντικειμενου θα χαλασουν την "χημεια" της ομάδος
Οποτε
Οι συνεργατες του ΧΑΤΖΟ δεν εχει λογικη να εχουν εμπλοκη σε ολο αυτο
Αν παρα ταυτα ειχαν
τοτε συγγνωμη αλλα..........
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εγώ αν ήμουν ο Μαργαρίτης, αρχηγος της ομάδας με 11 σεζόν, δε θα θεωρούσα τον εαυτό μου άνθρωπο του Χατζο. Θα θεωρούσα τον εαυτό μου άνθρωπο του μπάσκετ, επαγγελματία πλέον εκτός των γραμμών, ακόμη και άνθρωπο της ομάδας. Θα ευχαριστούσα τον Χατζο που ήταν άψογος, και για την ευκαιρία που μου έδωσε. Από κει και πέρα όμως η ζωή συνεχίζεται , η καριέρα συνεχίζεται, το μπάσκετ συνεχίζεται. Με το ρόλο μου και παρά την αλλαγή Διοίκησης, θα συνέχιζα να κάνω τη δουλειά μου. Δε θα χα κανένα πρόβλημα. Και ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ, θα χα ρόλο και στις νέες αλλαγές.
Ομοίως για τους 2 επαγγελματίες βοηθούς προπονητή,
ομοίως και για τον scouter Καρύδα.
Δε βλέπω γιατί να μη θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους συμμετέχοντας.
Τώρα, αν η νέα κατάσταση τους ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ , ΟΚ όποιος έχει το χρήμα διατάζει...
(τέλος, πρόκριση μέσα στο τηγάνι ΟΕ, ΟΕ)

edit:
On topic / απογοητευτικό βρίσκω το Jones 6π.2ρ. & Μoore 2π. 4 ρ. .Φταίει η ισχυρή γραμμή ψηλών του αντιπάλου; φταίει το μπέρδεμα της ομάδας που δε φτάνει η μπάλα σωστά στη ρακέτα; φταίει η ποιότητά τους που ως εκεί φτάνει;
Σε κάθε περίπτωση η γραμμή των ψηλών μας χρειάζεται ενίσχυση , rim protection και presense σε όλα, πικ εκ ρολ, ριμπαουντ, τάπες.

Βλέπει κανείς πως με κάποιον από αυτούς που ακούστηκαν θα μπορούσες να κρατήσεις όχι τον Μιλουτίνοφ ή τον Φαριντ ή τον Λεσορ, αλλά έστω έναν Χλίνανσον πιο μακρυά από το καλάθι; να του επιτεθείς αποτελεσματικά χωρίς να σε βγάζει εκτός;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Stelios Bagios έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 00:07 ......
Είναι προφανές ότι έγινε μία συνειδητή επιλογή να χαλάσει η χημεία και να πάμε με όσο καλύτερο ρόστερ μπορούμε την Άνοιξη. Το να λέμε ότι χάλασε η χημεία δε βοηθάει, αφού επίτηδες έγινε. Ας στηρίξουμε την επιλογή κι ας περιμένουμε να δούμε πού θα μας βγάλει. Δε λέω ότι θα βγει σωστή η επιλογή, αλλά ας κάνουμε υπομονή και ας στηρίξουμε. Στο κάτω κάτω, αν παίρναμε μόνο 2 παίκτες για να κρατούσαμε τη χημεία και τρώγαμε 22 πόντους στο κεφάλι από την Μπιλμπάο, κάτι διόλου απίθανο, όλοι θα λέγανε γιατί δεν ενισχύθηκε η ομάδα.
.......
Μπορει να παιζει κι αυτο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”