Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που θα του πέσουν απλετα χρήματα να διαχειριστεί, και δε θα κάνει λάθη νεοπλουτισμου.
Κανένας.
Το μάθημα Μπεβερλι οδηγός για το καλοκαίρι
Αριστοτέλης Μυστακίδης
- navigator11
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ας γίνουν και κάποιες στραβοτιμονιές την τρέχουσα σεζόν. Κλάιν. Την επόμενη σταδιακά να αρχίσει να μπαίνει η ομάδα σε ένα μονοπάτι σταθερής προόδου. Κι από τη μεθεπόμενη να διεκδικήσει κανέναν τίτλο. Κάτι τέτοιο εμένα όχι μόνο θα μου έφτανε, θα μου περίσσευε κιόλας. Δε βλέπω λόγο να προσπαθήσουμε να επιχειρήσουμε κατευθείαν άλματα, ενώ μέχρι πρότινος ίσα που μάθαμε να βαδίζουμε στοιχειωδώς σταθερά, επειδή στο τιμόνι πλέον βρίσκεται ο Μυστακίδης. Όχι. Όλα στην ώρα τους.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Ιάσονας, astral, Ettien26
γιατί ο Τέλης τον έφερε τον Μπέβερλυ?KalamarGiannis έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 15:35 Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που θα του πέσουν απλετα χρήματα να διαχειριστεί, και δε θα κάνει λάθη νεοπλουτισμου.
Κανένας.
- KalamarGiannis
Μα ποιος είπε ότι ο Τέλης έφερε τον Μπέβερλυ; Τη διοίκηση-διαχειριστές της επένδυσης του Τέλη εννοεί ο φίλος.palok έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 17:23γιατί ο Τέλης τον έφερε τον Μπέβερλυ?KalamarGiannis έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 15:35 Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που θα του πέσουν απλετα χρήματα να διαχειριστεί, και δε θα κάνει λάθη νεοπλουτισμου.
Κανένας.