Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Επαιξε και ο Καρασαββίδης χτες ??δεν το είδα,τον βλέπω στην στατιστική γεματα νούμερα....
Στο επαγγελματικο βολλευ οχι αλλα το εχω κανει αρκετες φορες γιατι οταν εισαι 45 και το μυαλο λεει πανε κατω αλλα το σωμα δεν ακουει παντα μια χαρα παει το ποδιΓια τον Kovacevic τι να πει κανείς. Η υποδοχή με -σκάψιμο παρακαλώ- με το πόδι και τέλεια πάσα ήταν κάτι που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Eχουμε δει αποκρούσεις με τα πόδια, αλλά "σκάψιμο"....
Οπως ξαναειπα, Kovasevic is my spirit animal.
Στο live του σδνα με τη Παφο εγραψαν πως προχωραει η ελληνοποιηση του.thomas Murg έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 10:38 Προς το παρόν είναι πέμπτος ξένος και δεν μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω κάποια στιγμή γινόταν λόγος για ελληνοποίησή του για την οποία δεν άκουσα/για την ακρίβεια δεν διάβασα κάτι εδώ μέσα από όπου και οι περισσότεροι έχουμε ενημέρωση. Στο ευρωπαϊκό την Πέμπτη αγωνίστηκε κανονικά καθώς εκεί επιτρέπεται και πέμπτος ξένος.
- thomas Murg
Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να διαμαρτύρεται και να βάζει τους διαιτητές να ΞΑΝΑβλέπουν challenge. Περιττό να πω ποια ομάδα: γαύρος...
-
Dimitrisou
Λετε για τον Γαλιωτο αλλα αυτος ο Σπιριτο ειναι απο τους χειροτερους που εχω δει ποτε...στο ται μπρεικ εχει κανει 3 σερι κακες πασες στην ιδια φαση...μια χαρα ειναι ο Γαλιωτος...