Δεν υπάρχουν Έλληνες, αυτοί είναι και στην ΕuroLeague δεν τους χρειάζεσαι κιόλαςiasoiako έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 00:52 Καλα γεμιζει Ελληνες
πχ Ζουγρης Μπαζινας και Χουγκαζ
Περσιδη Κονιαρη
Αυτοι δεν στεκονται στην Γιουρολιγκ ουτε για πλακα
Ποιος θα τους εξελιξει ο Ζντοβτς;
Οι κινησεις πιο πολυ Γιουροκαπ θυμιζουν
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- katafraktos
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Dimitris_L4
Συμφωνώ για τον Μπαζινα είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι
Νομίζω είναι η πρώτη του Μυστακίδη με παρών και μέλλον...
Επιτέλους, παίζει άμυνα είναι δημιουργικός και σκοράρει με θράσος βέβαια κάνει κάποια λαθάκια αλλά λόγο ηλικίας.
Ο ΠΑΟΚ μάζεψε μπάζα και πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα
..καλά κάνουν και αργούν για σέντερ γιατί είδαμε τις βιαστικές μεταγραφες
Νομίζω είναι η πρώτη του Μυστακίδη με παρών και μέλλον...
Επιτέλους, παίζει άμυνα είναι δημιουργικός και σκοράρει με θράσος βέβαια κάνει κάποια λαθάκια αλλά λόγο ηλικίας.
Ο ΠΑΟΚ μάζεψε μπάζα και πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα
..καλά κάνουν και αργούν για σέντερ γιατί είδαμε τις βιαστικές μεταγραφες
Συμαντικοι οι Ελληνες προτζετ αλλα θα αποδοσουν σε βαθος χρονου, μαζι με ακαδημιες αντιστοιχες του ποδοσφαιρου.
Οι ουσια για βραχυπροθεσμη βελτιωση ειναι η σωστες επιλογες των Αμερικανων παικταραδων μιας και πλεον αποτελουν το 60%+ του ροστερ
Οι ουσια για βραχυπροθεσμη βελτιωση ειναι η σωστες επιλογες των Αμερικανων παικταραδων μιας και πλεον αποτελουν το 60%+ του ροστερ
μια χαρά κίνηση αν γίνει, ό,τι καλύτερο πρέπει να το μαζέψεις. Και να πας και στις πιο κάτω ηλικίες. Στην Αθήνα τους μαζεύουν ΟΛΟΥΣ οι γαυροβάζελοι. και όταν λέμε Όλους, εννοούμε όλους. από τα 12 πλέον σου κάνουν πρόταση να ενταχθείς στις ακαδημίες τους. έχουνε 3-4 ομάδες σε κάθε ηλικία.
PS: το κόλπο γκρόσο θα είναι ΞΕΝΟΙ αθλητές στην ηλικία των 15. όπως κάνουνε ρεαλ και μπαρτσα.
PS: το κόλπο γκρόσο θα είναι ΞΕΝΟΙ αθλητές στην ηλικία των 15. όπως κάνουνε ρεαλ και μπαρτσα.
Φίλε Athens καλημέρα.
Δε γίνεται να μη γίνει το λογοπαίχνιο..
Τέρμα τα Μπάζα, πάει σε Μπαζίνα..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
- Maurice_Escargot, Athens, Sera4
Έχουμε σοβαρό θέμα στο playmaker δεν πιστεύω ότι ο Μπαζίνας θα το λύσει.
Μπέβερλι δεν δίνει καθόλου ούτε σε οργανωση ούτε σε σκόρ, με πολλά λάθη.
Ο Ταιρι είναι καλός παίκτης και σκόρερ, αλλά πιο πολύ για δυαράκι κάνει.
Άλλεν τα χιλιοειπωμένα από όλους, ο παίκτης δεν θα ταιριάξει ποτέ στην ομάδα, 100 φορές να παίζει ο Ντίμσα (εδώ έχουμε την λύση).
Ένας ψηλός πρέπει να έρθει σίγουρα, γιατί η ομάδα έχει μόνο 4άρια. Μέλβιν, Τζόουνς και Μουρ είναι όλα 4άρια, άντε ο Μουρ ψευτοπεντάρι. Θες σοβαρό βασικό πεντάρι, Αυτός ο Μπάσετ φαίνεται καλός, αλλά δεν ξέρω.
Τα άλλα τα παιδιά που είναι σε εμάς οι Έλληνες δεν ξέρω γιατί υπάρχουν στο ρόστερ, δεν πρόκειται να παίξουν.
Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν παίζει κάτι στην επίθεση, απλά κάνει συνεχώς isolation, και αν δεν βγει η μπάλα έξω.
Αμυντικά δεν υπάρχει οργάνωση, δεν παίζει κάτι. Στο μαν του μαν, δεν μάρκαρε κανείς περιφερειακός, και ζώνη χέστηκε να παίξει. Καλύωεις δεν υπήρχαν, αυτός ο Jaworski έμπαινε εβγαινε κανένας δεν τον μάρκαρε. Εδώ με Μύκονο μας διέλυσαν στην περιφέρεια.
Μπέβερλι δεν δίνει καθόλου ούτε σε οργανωση ούτε σε σκόρ, με πολλά λάθη.
Ο Ταιρι είναι καλός παίκτης και σκόρερ, αλλά πιο πολύ για δυαράκι κάνει.
Άλλεν τα χιλιοειπωμένα από όλους, ο παίκτης δεν θα ταιριάξει ποτέ στην ομάδα, 100 φορές να παίζει ο Ντίμσα (εδώ έχουμε την λύση).
Ένας ψηλός πρέπει να έρθει σίγουρα, γιατί η ομάδα έχει μόνο 4άρια. Μέλβιν, Τζόουνς και Μουρ είναι όλα 4άρια, άντε ο Μουρ ψευτοπεντάρι. Θες σοβαρό βασικό πεντάρι, Αυτός ο Μπάσετ φαίνεται καλός, αλλά δεν ξέρω.
Τα άλλα τα παιδιά που είναι σε εμάς οι Έλληνες δεν ξέρω γιατί υπάρχουν στο ρόστερ, δεν πρόκειται να παίξουν.
Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν παίζει κάτι στην επίθεση, απλά κάνει συνεχώς isolation, και αν δεν βγει η μπάλα έξω.
Αμυντικά δεν υπάρχει οργάνωση, δεν παίζει κάτι. Στο μαν του μαν, δεν μάρκαρε κανείς περιφερειακός, και ζώνη χέστηκε να παίξει. Καλύωεις δεν υπήρχαν, αυτός ο Jaworski έμπαινε εβγαινε κανένας δεν τον μάρκαρε. Εδώ με Μύκονο μας διέλυσαν στην περιφέρεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τετ 14 Ιαν 2026, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
μακάρι να γίνει του Μπαζίνα, θα είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ πολύ καλή κίνηση με Έλληνα μετά τον Χουγκάζ.
Η τρίτη είναι ότι γράφτηκε να έχει κλείσει για το καλοκαίρι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.
Αν ισχύσουν αυτά, μαζί με Κόνιαρη -Περσίδη που έχουν δείξει ότι μπορούν, έχεις 5 Έλληνες επιπέδου (για Έλληνες, και πίσω από την πρώτη γραμμή που καπαρώνουν οι βρυκόλακες).
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ο Λαρεντζάκης πλέον, έχεις 3 guard με Ναζ Μπαζίνα Κόνιαρη...
Αν ισχύσουν αυτά, μαζί με Κόνιαρη -Περσίδη που έχουν δείξει ότι μπορούν, έχεις 5 Έλληνες επιπέδου (για Έλληνες, και πίσω από την πρώτη γραμμή που καπαρώνουν οι βρυκόλακες).
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ο Λαρεντζάκης πλέον, έχεις 3 guard με Ναζ Μπαζίνα Κόνιαρη...
Παιδιά η χρονιά φέτος είναι μεταβατική ... Πιθανόν να είναι ως ένα βαθμό μεταβατική και η επόμενη σεζόν,θα δούμε...
Είναι επόμενο να έχουμε απαιτήσεις,θα φάμε σφαλιάρες,θα έρθουν παίκτες που κάποιοι δε θα αποδώσουν.Θα είναι όμως παίκτες με δυνατότητες...Λέτε πολλοί γιατι κάνουμε αλλαγές.Ναι διώξαμε τον Μπράουν που θα σου παίξει από το 3 έως το 7 και άμυνα δεν ,και πήραμε τον Μπέβερλι που θα σου παίξει από το 6 έως το 9 .Ναι παίζει στο 2-3 βαρυα τι να κάνουμε δε βγαίνει ως τώρα.Πηραμε τον πρώτο σκόρερ της πρώτης έως τότε στην Ιταλία τον Άλεν,δεν παίζει καλά ακόμα τι να κάνουμε?Να μην τον πάρουμε?Ο τελευταίος πρώτος σκόρερ που πήραμε από Ιταλία ήταν ο Φρανκ Μπαρτλει και είδαμε τι παπάδες έκανε...Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε και αν ο Ζντοβς μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο project?Εγώ νομίζω όχι..
Επίσης λέμε ότι η ομάδα πιο πριν ήταν δεμένη και έκανε ωραία πράγματα.Ναι μεν αλλά...Πολύ σημαντικές νίκες μέσα σε ΑΕΚ, Άρη και Προμηθέα .Επίσης όμως ένας στην ουσία αποκλεισμός από την πρώτη κιόλας φάση του Fiba Europe Cup αν το καταλάβατε.Απλως κάπου εκεί πετάχτηκε η Braunsweig και είπε παιδιά εμείς δε θα θέλαμε να συνεχίσουμε μπορείτε να πάρετε τη θέση μας..Απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήττες με κάτω τα χέρια,πανηγυρίσαμε λίγο βέβαια επειδή μέσα στο βαζελο ειμασταν αξιοπρεπείς .Δεν είμασταν.Ο βαζελος πάτησε ελάχιστες φορές γκάζι με Ελληνικές ομάδες φέτος όπως πρόσφατα με Καρδίτσα και Περιστέρι που ήταν ισόπαλοι στο 30 φεύγα.Θα μου πεις μπορεί το ΣΚ να χάσουμε με κάτω τα τα χέρια πάλι από Παναθηναϊκό.Δεν έχει σημασία.Τουλαχιστον τώρα προσπαθούμε ενώ πριν είχαμε αποδεχτεί τη μοίρα μας.Θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο άμεσο ή μακρινό μέλλον?Υπαρχει περίπτωση μεγάλη θεωρώ.Πριν δεν υπήρχε..
Στα άλλα Ζουγρης,Λαρεντζάκης και Μητρου Λονγκ χτες..Μαζί με Μπαζινα όπως φαίνεται,Χουγκαζ και 7-8 ξένους παικταραδες τη νέα χρονιά....
Είναι επόμενο να έχουμε απαιτήσεις,θα φάμε σφαλιάρες,θα έρθουν παίκτες που κάποιοι δε θα αποδώσουν.Θα είναι όμως παίκτες με δυνατότητες...Λέτε πολλοί γιατι κάνουμε αλλαγές.Ναι διώξαμε τον Μπράουν που θα σου παίξει από το 3 έως το 7 και άμυνα δεν ,και πήραμε τον Μπέβερλι που θα σου παίξει από το 6 έως το 9 .Ναι παίζει στο 2-3 βαρυα τι να κάνουμε δε βγαίνει ως τώρα.Πηραμε τον πρώτο σκόρερ της πρώτης έως τότε στην Ιταλία τον Άλεν,δεν παίζει καλά ακόμα τι να κάνουμε?Να μην τον πάρουμε?Ο τελευταίος πρώτος σκόρερ που πήραμε από Ιταλία ήταν ο Φρανκ Μπαρτλει και είδαμε τι παπάδες έκανε...Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε και αν ο Ζντοβς μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο project?Εγώ νομίζω όχι..
Επίσης λέμε ότι η ομάδα πιο πριν ήταν δεμένη και έκανε ωραία πράγματα.Ναι μεν αλλά...Πολύ σημαντικές νίκες μέσα σε ΑΕΚ, Άρη και Προμηθέα .Επίσης όμως ένας στην ουσία αποκλεισμός από την πρώτη κιόλας φάση του Fiba Europe Cup αν το καταλάβατε.Απλως κάπου εκεί πετάχτηκε η Braunsweig και είπε παιδιά εμείς δε θα θέλαμε να συνεχίσουμε μπορείτε να πάρετε τη θέση μας..Απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήττες με κάτω τα χέρια,πανηγυρίσαμε λίγο βέβαια επειδή μέσα στο βαζελο ειμασταν αξιοπρεπείς .Δεν είμασταν.Ο βαζελος πάτησε ελάχιστες φορές γκάζι με Ελληνικές ομάδες φέτος όπως πρόσφατα με Καρδίτσα και Περιστέρι που ήταν ισόπαλοι στο 30 φεύγα.Θα μου πεις μπορεί το ΣΚ να χάσουμε με κάτω τα τα χέρια πάλι από Παναθηναϊκό.Δεν έχει σημασία.Τουλαχιστον τώρα προσπαθούμε ενώ πριν είχαμε αποδεχτεί τη μοίρα μας.Θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο άμεσο ή μακρινό μέλλον?Υπαρχει περίπτωση μεγάλη θεωρώ.Πριν δεν υπήρχε..
Στα άλλα Ζουγρης,Λαρεντζάκης και Μητρου Λονγκ χτες..Μαζί με Μπαζινα όπως φαίνεται,Χουγκαζ και 7-8 ξένους παικταραδες τη νέα χρονιά....
- These users thanked the author Hayate for the post:
- KalamarGiannis
Αναγκαστικά η ομάδα θα περάσει τις παιδικές ασθένειες του νεοπλουτισμού. Φέτος η χρονιά είναι μεταβατική και στα μάτια μου καμμένη. Ας διδαχθούν από τα λάθη και τα καλύτερα έρχονται με υπομονή.
Ο Μπαζίνας είναι ο καλύτερος νεαρός Έλληνας μετά τον Αβδάλα. Πάμε να κλείσουμε από νωρίς τον Ελληνικό κορμό βλέπω.
Ο Μπαζίνας είναι ο καλύτερος νεαρός Έλληνας μετά τον Αβδάλα. Πάμε να κλείσουμε από νωρίς τον Ελληνικό κορμό βλέπω.
Ναζ και Λαρεντζάκης είναι πιο υψηλό επίπεδο απο Περσίδη, Κόνιαρη, Μπαζίνα, Χουγκάζ.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 11:15 μακάρι να γίνει του Μπαζίνα, θα είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ πολύ καλή κίνηση με Έλληνα μετά τον Χουγκάζ.
Ναζ, Λαρεντζάκης έχουν άλλες παραστάσεις με συμμετοχές σε επίπεδο ευρωλίγκας. Ο Χουγκάζ είναι σε ένα μετέχμειο που μπορεί να κάνει το στεπ απ, του δίνω κάποιες πιθανότητες μέσα απο ροτειρον να σταθεί. Οι αλλοι 3 δεν ξέρω αν μπορούν να σταθούν, πρέπει να κάνουν πιο μεγάλο στεπ απ. Μπαζίνας φαίνεται πιο εξελίξιμος, αλλά θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.
Εξαρτάται τι ομάδα θες να φτιάξεις βέβαια. Για ομάδα γιουροκαπ όλοι οι Έλληνες κάνουν, αφου το επίπεδο είναι μετριότατο.
Αν τυχών και παίξεις ευρωλίγκα με τεράστιο μπατζετ, ωστέ να μην είσαι κομπάρσος, θες σοβαρούς παίκτες.
Αλλά πρωτίστως θες προπονητή.
Αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο αυτήν την στιγμή είναι ότι Ο ΠΑΟΚ του Μυστακίδη δεν πρέπει να φτιαχτεί γύρω από τον Βεζυρτζή ή τον Μπουντούρη, πρέπει πιστεύω προσωπικά να είναι γύρω από έναν πολύ καλό ευρωλιγκατο προπονητή, με σοβαρό υπόβαθρο που να τον ακούν όλοι και να γίνονται οι επιλογές του. Ο Προπονητής να έρθει με κλειστό συμβόλαιο 3ετες να φτιάξει την ομάδα. Γιατί αν έρθει πχ ο Σφαιρόπουλος ή ο Ζέλικο, ποιον θα κρατήσει από αυτούς που παίρνουμε τους Έλληνες και από αυτούς τους Έλληνες που έχουμε; Σε κανέναν δεν θα έδινε την μπάλα σε σοβαρά ματς ευρωλίγκας.
Βάση των κινήσεων που γίνονται και των επιλογών θα πάς σε προπονητή χαμηλότερου επιπέδου, γιατί αν κάνεις 3ετες σε Μπαζίνα, 3.5 τον Χουγκάζ, πρέπει και ο προπονητής που θα έρθει να τους θέλει και να κτίσει πάνω τους. Αλλιώς απλά θα κάνεις κύκλους χωρίς στόχους.
- BlackMagicPAOK
Σέντερ.
Άμεσα
Ακομη και ο κοντούλης ο Νορβηγός έκανε τελειώματα μέσα στην ρακέτα..
Ενώ εμείς, δεν τολμούσαμε να πλησιάσουμε
Άμεσα
Ακομη και ο κοντούλης ο Νορβηγός έκανε τελειώματα μέσα στην ρακέτα..
Ενώ εμείς, δεν τολμούσαμε να πλησιάσουμε
- potamda
- Bet Guru 2023
Συγγνώμη που έχω διαφορετική άποψη, αλλά ο Μπαζίνας δε μου αρέσει. Όσες φορές τον έχω δει, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του. Άναρχος, κακές επιλογές σε οργάνωση και σουτ, πολύ μέτρια ποσοστά.
Οκ παίζει με αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά. Φτάνει; Δεν ξέρω...
Ίδιος με Κόνιαρη, αντέ αντι για 10/20 να έχει ταβάνι 11/20. Εκτός αν έρθει προπονητής και τον φτιάξειpotamda έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 12:25 Συγγνώμη που έχω διαφορετική άποψη, αλλά ο Μπαζίνας δε μου αρέσει. Όσες φορές τον έχω δει, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του. Άναρχος, κακές επιλογές σε οργάνωση και σουτ, πολύ μέτρια ποσοστά.