Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ 95-73,Σχόλια & παραλειπόμενα

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έχουμε δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσουμε όλους;
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 23:40 έχουμε δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσουμε όλους;
Nαι στην FIBA επιτρέπονται 7 ξένοι αντίθετα με την Ελλάδα που ειναι 6
Άβαταρ μέλους
katafraktos

kataramenos5 έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 23:00 Εγω τα βλεπω λιγο μαυρα.Μαλλον γερασα.
Δε μαμεις...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
:nairepaok:
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι η ήττα είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, ειδικά σε αυτή την μίνι περίοδο "προετοιμασίας" και επαναπόκτησης χημείας, που βρίσκεται η ομάδα. Εμένα πάντως μου έκανε μεγάλη έκπληξη η νίκη της Μπιλμπάο επί της Μούρθια προχθές την οποία θεωρούσα μεγάλο φαβορί..
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Ο Γιούρι Ζντοβς σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπιλμπάο:
«Πάμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι οπότε υπό αυτή την έννοια δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, είναι όμως ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε δύο νίκες στα επόμενα 4 παιχνίδια για να είμαστε σίγουροι για την παρουσία μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Μπιλμπάο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ πιο δυνατή από πέρσι. Νίκησε σχετικά εύκολα τη Μούρθια πριν από μερικές ημέρες οπότε είναι ένα καλό τεστ για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη δική του ομάδα και στην προσπάθεια προσαρμογής των νέων παικτών…

«Είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα, έχουμε καινούριους παίκτες και το πρόγραμμα μας δεν μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε κάποια φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που θέλουμε, άρα το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις που έχουμε στη διάθεση μας και από τα παιχνίδια. Αύριο αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε και με τους 7 ξένους και όλα αυτά δημιουργούν πολλές και σημαντικές προκλήσεις για τους προπονητές, που θέλουμε να δουλέψουμε, να λύσουμε τα προβλήματα και την ίδια στιγμή αισθανόμαστε μια πίεση μεγαλύτερη γιατί όλες αυτές οι αλλαγές δημιουργούν μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη. Όλα αυτά δημιουργούν και μια κατάσταση πολύ ενδιαφέρουσα για εμάς για να δουλέψουμε με τους παίκτες και με την ομάδα».

«Μπορεί να μην ήμουν πέρσι εδώ αλλά εμπιστεύομαι τη κρίση των συνεργατών μου που μου έχουν πει ότι η Μπιλμπάο είναι πολύ καλύτερη φέτος. Είναι μια ομάδα που έχει 12 παίκτες τους οποίους τους χρησιμοποιεί. Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι της και σε όλες τις θέσεις, έχει πολύ καλούς σουτέρ, έχει καλούς παίκτες στη περιφέρεια, παίκτες που μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις στην επίθεση, έχει ένα πολύ ψηλό σέντερ. Είναι ομάδα η οποία έχει καλό ρυθμό, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια και όλα αυτά αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, για το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε και κυρίως το γεγονός ότι προερχόμαστε από το παιχνίδι στη Μύκονο όπου η άμυνα μας δεν λειτούργησε καλά, δουλέψαμε και αυτό είναι μια πρόκληση να μπορέσουμε να βελτιώσουμε πράγματα στον αμυντικό τομέα».
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτό είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Το καλό είναι που θα παίξουμε και με τους 7 ξένους.
Αλλά και αυτοί είναι ενισχυμένοι σε σχέση με πέρσι και έχουν ένα δυνατό ευρωπαϊκό σερί με 7 συνεχόμενες νίκες.
Βέβαια, πριν ξεκινήσουν το σερί, είχαν χάσει από το Περιστέρι στην έδρα τους, στα μέσα Οκτωβρίου.
Από τα μεταξύ μας ματς θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο.

Εμείς πρέπει να είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλή άμυνα, να μην χάσουμε την μάχη των ριμπάουντ,
να προσέξουμε κάτω από το καλάθι και επιθετικά να τραβήξουν όλα τα δυνατά ''όπλα'' μας, όχι μόνο ο Tyree.
Είναι απαραίτητο και ο Άλεν να κάνει ματσάρα, όπως και οι υπόλοιποι βέβαια.
These users thanked the author Special 4 for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Διαβασα αναλυση Μπουτσκου και μου ρθε να βαλω τα κλαματα.
Χλινασον,Μπακαγιοκο,Πετρασεκ ....Ρε το φουκαρα τον Μπεν.
Μονη ελπιδα να κανει κανα μαγικο ο Γιουρι.
Απ τη αλλη ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ .
Καποτε πηραμε ντερμπι χωρις τριποντο.
Ισως ηρθε η ωρα να παρουμε και χωρις ρημπαουντ .
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
katafraktos, GEOL
margas

Δημοσίευση από margas »

Δε ξερω αν ειμαι μονο εγω ετσι, αλλα δεν εχω νιωσει την κ@υλα που ενιωθα σε καθε ματς επι χατζοπουλου στην εποχη Τελη. Νομιζω οτι πριν εβγαζε αλλη αλητεια η ομαδα. Ελπιζω να δέσουν γρηγορα και με ενα 5αρι τοπ επιπεδου να ματσαρουμε την περσινη πορεια. Απο του χρονου αρχιζουν τα ωραια
These users thanked the author margas for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τριτη και 13 και εχετε ελπιδες μωρε;Δεν μαθαινετε απο την ιστορια...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μακάρι να βγει το διπλό σήμερα :nairepaok:
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Πάμε να μετρηθουμε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δύσκολο ματς. Πρέπει σιγά σιγά να βγουν μπροστά οι παίκτες που αποκτήθηκαν (Άλλεν). Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ! Πίστη στην αρμάδα του Ζντοβτς!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί να μην γνωρίζω από basket, σήμερα όμως θα χάσουμε.
(το είχα προβλέψει και με τη Μύκονο).
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Πολύ δύσκολο ματς, ίσως περιμένουν να δουν στην ομάδα πόσο κοντά θα μπορέσει να είναι με το μεγάλο φαβορί Bilbao για να δούνε τη παίκτη θα πάρουν; Από τους καινούργιους ο Allen έχει δείξει τουλάχιστον κάποια στοιχεία, πιο πολύ ο Beverley με προβληματίζει μέχρι τώρα. Ελπίζω να δούμε κάποια βελτίωση και στους δύο αλλά και σαν ομάδα να παίζουν πιο γρήγορα τα συστήματα.
These users thanked the author PAOK4SWE for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ο Χουγκαζ θα παιξει? γιατι με την Μυκονο που τον εβαλε ηταν καλος αλλα ανεξηγητα τον εβγαλε
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

margas έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 00:33 Δε ξερω αν ειμαι μονο εγω ετσι, αλλα δεν εχω νιωσει την κ@υλα που ενιωθα σε καθε ματς επι χατζοπουλου στην εποχη Τελη. Νομιζω οτι πριν εβγαζε αλλη αλητεια η ομαδα.
Ούτε εγώ φίλε άστα να πάνε

Χατζο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”