Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Paok1926 + male-sykies
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Insinie Ε?? Τρελή παικτουρα και παρότι εξτρέμ και δεκαρι έχει πάρα πολλά γκολ στην καριέρα του. Αλλά από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος. Δεν ξέρω πόσο όρεξη έχει για μπάλα. Είναι και 34. Μην κοιτάτε τον Τάισον εκείνος είναι τέρας της φύσης. Βέβαια αν ο Ιταλός έχει την θέληση του Τάισον για μπάλα φερτον χθες!!
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
αλήθεια σε ποιους πρεπει να δίνουμε κλικς???embuji έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 19:43 Οτι τους λενε να πουν λενε. Inpaok-κοκορετσι24-πορτοκαλι ενα στομα μια φωνη ειναι. Εσυ φταις που τους δινεις κλικ. Τους επιβραβευεις που ειναι τζουκμποξ της ΠΑΕ και οχι δημοσιογραφοι.
Μήπως
μετρο λης, γκαζετα, 10γρ, ... ?????
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- giaxxo
Κανεναν τους κατα βαση. Και εγω χαζοκοιταω και ακουω μπας και αλλα δεν δινω σε κανεναν τους σημασια ουσιαστικη. Μονο ραγκατση γιατι εχει χαβαλε. Μεχρι και το λιμπερο που χαζοακουγα στην δουλεια εκοψα. Τα συμπλεγματα του Αρσενη κλπ.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 20:40αλήθεια σε ποιους πρεπει να δίνουμε κλικς???embuji έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 19:43 Οτι τους λενε να πουν λενε. Inpaok-κοκορετσι24-πορτοκαλι ενα στομα μια φωνη ειναι. Εσυ φταις που τους δινεις κλικ. Τους επιβραβευεις που ειναι τζουκμποξ της ΠΑΕ και οχι δημοσιογραφοι.
Μήπως
1000 φορες θα εμπιστευτω τα παιδια εδω πανω απ'οτι οποιονδηποτε "δημοσιογραφο" ή παραγωγο.
[quote=nunies4 post_id=1063289689 time=1768238477 user_id=26712]
[quote=Dimitris_L4 post_id=1063289653 time=1768228077 user_id=23643]
Πηραμε στοπερ που λεγεται Κουλιερακης?? βλεπω πολλες σελιδες ...ας μπω να δω αν ειναι καλος...
Μαυροζωνα εχουμε καμια εξελιξη???
[/quote]
Όχι. Σήμερα έχει ανάλυση της Μπουντεσλίγκα.
Αύριο λογικά πιάνουμε Βέλγιο που έχει πάει ο Τζολης.
Έφυγε και ο κουτσιας από το MLS αλλιώς θα μαθαίναμε και για το soccer.
Οτιδήποτε εκτός από μεταγραφές το τοπικ
[/quote]
Αρα κανουμε αναλυση τις πρωην μας, λοιπον μαζευτειτε να σας πω για την Ελενη !
[quote=Dimitris_L4 post_id=1063289653 time=1768228077 user_id=23643]
Πηραμε στοπερ που λεγεται Κουλιερακης?? βλεπω πολλες σελιδες ...ας μπω να δω αν ειναι καλος...
Μαυροζωνα εχουμε καμια εξελιξη???
[/quote]
Όχι. Σήμερα έχει ανάλυση της Μπουντεσλίγκα.
Αύριο λογικά πιάνουμε Βέλγιο που έχει πάει ο Τζολης.
Έφυγε και ο κουτσιας από το MLS αλλιώς θα μαθαίναμε και για το soccer.
Οτιδήποτε εκτός από μεταγραφές το τοπικ
[/quote]
Αρα κανουμε αναλυση τις πρωην μας, λοιπον μαζευτειτε να σας πω για την Ελενη !
- These users thanked the author tsm for the post (total 2):
- Ally Samagoal, nunies4
-
Panostas1995
Για πείτε εσείς ρε μάγκες που να μπαίνουμε να διαβάζουμε τα νέα του ΠΑΟΚ;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 20:40αλήθεια σε ποιους πρεπει να δίνουμε κλικς???embuji έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 19:43 Οτι τους λενε να πουν λενε. Inpaok-κοκορετσι24-πορτοκαλι ενα στομα μια φωνη ειναι. Εσυ φταις που τους δινεις κλικ. Τους επιβραβευεις που ειναι τζουκμποξ της ΠΑΕ και οχι δημοσιογραφοι.
Μήπως
Εγώ εδώ μέσα ενημερώνομαι. Και επιλεγμένη ειδησιογραφία έχει στην στήλη στα δεξιά και κριτική για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.
Ενταξι 3 αλλαγές πέρνει στη λίστα αν δε κάνω λάθος, με του Ζαφ να είναι κλειδωμένη, συν του στόπερ αν έρθει 1ο όνομα/πρωταγωνιστής όπως αναμένετε. Υπάρχει και ο Γεμερμεγιεφ που στην ουσία είναι μεταγραφή για φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.YagosDrakos έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 20:09 Μάγκες άμα δεν περάσουμε στην Ευρώπη δε θα κάνουμε άλλη κίνηση πλην του Ντρκουσιτς. Εάν περάσουμε τότε θα πάρουμε σίγουρα ένα μπακ και ίσως εξτρεμ, εάν βρεθεί κάτι ποιοτικό και οικονομικό.
Δυστυχώς αυτό είναι το πλάνο μας αρέσει δε μας αρέσει
Τα υπόλοιπα μου ακουστήκαν είναι σε 3 θέσεις που πιθανώς να χρειαζόμαστε βοήθεια/βαθος: αρ.μπακ, δεξί.μπακ, εξτρέμ. Πόσους να αλλάξεις και να κρατήσεις ισορροπίες στην ομάδα;
ΥΓ Ο Γιαννούλης σε διαδικτιακη συνέντευξη είπε ότι θα ήθελε το καλοκαίρι να έρθει αλλά έχει αλλά 2 χρόνια συμβόλαιο οπότε θα δούμε τι μπορεί να γίνει.
-
makispaspartou
Για Γιαννουλη αυτό που έμαθα είναι ότι και ο ίδιος θέλει οικογενειακώς να γυρίσει, τα έχει βρει με ΠΑΟΚ αλλά η Αουγκσμπουργκ ζητάει αρκετά χρήματα που μπαίνουν εμπόδιο για την ώρα. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος το καλοκαίρι να εμφανιστεί κανένας γαβρος που τον έχει καψούρα ή ο μουλωχτός και να σκάσουν τα φράγκα που ζητάνε οι Γερμανοί και να δυσκολέψει το πράγμα. Προς το παρόν πάει πίσω από τις κουρτίνες το θέμα, αν και εφόσον δε γίνει τώρα το καλοκαίρι είναι μια καινουρια συζήτηση.. Εγώ πάντως αν διαβάσω ότι η Αουγκσμπουργκ έκλεισε αριστερό μπακ θα υψώσω γροθιά!
- Dimitris_L4
Καλα να περασουμε πρωτα κ βλεπουμε για τις αλλαγες...
Εγω θεωρω βεβαιο οτι ο Γιαννουλης θα ειναι παιχτης μας αν οχι τωρα , το καλοκαιρι...ο γαυρος πιστευω θα στραφει σε Τσιμικα..ο βαζελος εχει κυριακοπουλο κ λενε οτι ειναι κλεισμενος κ ο βηχος..κ προς τ παρον εχει κ μλαντενοβιτς...πιο πολυ τη αεχ "φοβαμαι" σαν ανταγωνισμο...αλλα.κ παλι θεωρω οτι ο Μητσος κ μετα τη συνεντευξη του προχθες , θα ερθει σε εμας, εφ οσον κ εμεις τν θελουμε..ειμαι περιεργος ποιος ειναι το δεξι μπακ που ολοι λενε οτι κλεινει κ οτι ειναι ποιοτικος κλπ κλπ κλπ...
Εγω θεωρω βεβαιο οτι ο Γιαννουλης θα ειναι παιχτης μας αν οχι τωρα , το καλοκαιρι...ο γαυρος πιστευω θα στραφει σε Τσιμικα..ο βαζελος εχει κυριακοπουλο κ λενε οτι ειναι κλεισμενος κ ο βηχος..κ προς τ παρον εχει κ μλαντενοβιτς...πιο πολυ τη αεχ "φοβαμαι" σαν ανταγωνισμο...αλλα.κ παλι θεωρω οτι ο Μητσος κ μετα τη συνεντευξη του προχθες , θα ερθει σε εμας, εφ οσον κ εμεις τν θελουμε..ειμαι περιεργος ποιος ειναι το δεξι μπακ που ολοι λενε οτι κλεινει κ οτι ειναι ποιοτικος κλπ κλπ κλπ...
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι αυτό το πλάνο ας το κλείσουν το μαγαζί.YagosDrakos έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 20:09 Μάγκες άμα δεν περάσουμε στην Ευρώπη δε θα κάνουμε άλλη κίνηση πλην του Ντρκουσιτς. Εάν περάσουμε τότε θα πάρουμε σίγουρα ένα μπακ και ίσως εξτρεμ, εάν βρεθεί κάτι ποιοτικό και οικονομικό.
Δυστυχώς αυτό είναι το πλάνο μας αρέσει δε μας αρέσει
Ο γαύρος ανάμεσα σε Γιαννούλη και Τσιμικα, επιλέγει τον πρώτο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχουν σπαστεί με τον Τσιμικα από ότι φαίνεται.
- ΑποστόληςΑ
Κανένα αριστερό μπακ δεν υπάρχει στη Ρωσία που να θέλει να έρθει Ελλάδα; Έστω δανεικός με υποχρεωτική ρήτρα;
Βίντεο παρουσίασης Ντρκουσιτς: ο φωτογράφος Ντρκουσιτς τραβάει πλάνα από την παρουσίαση της μεταγραφης του Σκουλου στον ΠΑΟΚ. Τρώμε την τρολια και μετά αλλάζουν θέση.
Άμα ήμουν στην ΠΑΕ αυτό θα έκανα
Άμα ήμουν στην ΠΑΕ αυτό θα έκανα