Το ζητούμενο γι'αυτούς είναι να αναβληθεί το παιχνίδι για να προλάβει να γυρίσει ο Ελκααμπί.vs40 έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 12:07 Οι χοντροί τρομοκρατηθηκαν από την απόδοση και φόρμα του ΠΑΟΚ, που ζήτησαν αναβολή![]()
Αν πω ότι το περίμενα;
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
- thomas Murg
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- Ally Samagoal
-
Maurice_Escargot
Διπλο μεσ'την χαβουζα.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 3):
- navigator11, SCIFO, leomatos88
χωρις ξένο διαιτητή τον κινδυνο τον ξέρεις αλλά να παίζεις μ αυτούς στο καραισκακης με ελληνα διαιτητή να το πω αλλά με έχει λειψει κιόλας ξυπνάει κατι παλιά ένστικτα 
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό το αστείο με τη αναβολή τι είναι; Δηλαδή να βγει και ο ΠΑΟΚ και να ζητήσει μετα αναβολή ξερωγω θα του τη δώσουν;
Δεν κατεβαίνεις τη Τετάρτη κύριε; Αποκλείστηκες. Απλά τα πράγματα. Με ποιο δικαίωμα κουνάει το δάχτυλο ο gay να μας πει τι; Αν δεν θέλουν και οι 2 ΠΑΕ ξένος δεν έρχεται. Γ.Τ.Π.Τ.Ο.
Δεν κατεβαίνεις τη Τετάρτη κύριε; Αποκλείστηκες. Απλά τα πράγματα. Με ποιο δικαίωμα κουνάει το δάχτυλο ο gay να μας πει τι; Αν δεν θέλουν και οι 2 ΠΑΕ ξένος δεν έρχεται. Γ.Τ.Π.Τ.Ο.
Την Τετάρτη μπαίνεις με ηρεμία και κλειστά αυτιά στα όσα γράφονται και στις προκλήσεις, παίζεις την μπάλα σου, παίρνεις το διπλό και στέλνεις δυνατό μήνυμα.
Έτσι απλά και ωραία.
Έτσι απλά και ωραία.
- These users thanked the author Sardan for the post (total 3):
- PAOK DreXleR, leomatos88, Maedhros4
-
PAOK DreXleR
Καλημέρα, κάντε τους πουτάνα κόντρα & στον τσακαλοτέτοιο. Στείλτε το μήνυμά του νταμπλ - σουβλάκι όλο το ποκ.
-
The_Analyst_4
Το ματς είναι crash test σε αγωνιστικο και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Η ομάδα θα δείξει αν είναι έτοιμη για να χτυπήσει πρωτάθλημα και κύπελλο και η διοίκηση αν μπορεί να κάνει έναν Έλληνα διαιτητή να νιώσει ασφαλής να παίξει 50-50 μεσα στο τηγάνι.
Στα αμιγώς αγωνιστικά με Μύθου θα πάμε γιατί ο μικρός στο τέρμα δυσκολεύεται με το παιχνίδι με τα πόδια και ο γαύρος θα πιέσει ψηλά όπως ξέρει να κάνει. Για να μπει ο Γιακου θα βγει ο Ζιφκο και θα μπει ένας μικρός στα εξτρέμ γύρω στο 65' κατά πάσα πιθανότητα.
Γενικά έχω καλό vibe για το ματς. Νομίζω το βάρος είναι πάνω στους σιχαμενους να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν και χωρίς τον Ελ Κααμπί. Εμείς έτσι κι αλλιώς για να το σηκώσουμε πρέπει να τους πάμε όλους σουβλάκι με 3 ντέρμπι και τα 3 στην Αθήνα.
Στα αμιγώς αγωνιστικά με Μύθου θα πάμε γιατί ο μικρός στο τέρμα δυσκολεύεται με το παιχνίδι με τα πόδια και ο γαύρος θα πιέσει ψηλά όπως ξέρει να κάνει. Για να μπει ο Γιακου θα βγει ο Ζιφκο και θα μπει ένας μικρός στα εξτρέμ γύρω στο 65' κατά πάσα πιθανότητα.
Γενικά έχω καλό vibe για το ματς. Νομίζω το βάρος είναι πάνω στους σιχαμενους να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν και χωρίς τον Ελ Κααμπί. Εμείς έτσι κι αλλιώς για να το σηκώσουμε πρέπει να τους πάμε όλους σουβλάκι με 3 ντέρμπι και τα 3 στην Αθήνα.
-
xrisitsapa
Ξεκινας με Μυθου για μενα. Ειναι πολυ κομβικη η θεση του τερματοφυλακα και θα ειναι δυσκολο για ενα νεο παιδι εκει.Panostas1995 έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 11:43 Είστε ο Ραζβαν τη Τετάρτη
Βάζατε βασικό τον μοναστηρλη για να έχετε τους υπόλοιπους δέκα βασικούς;
Ή με μύθου 90 λεπτά;
ΥΓ Ο γαυρος ποιον πιτσιρικα θα εχει στην 11αδα;
Ο γαύρος έχει τον Μουζακίτη που θα παίξει μαζί με τον Έσε στον άξονα και τον Τσικίνιο πιο μπροστά.
Αρα Μουζακιτης 90 λεπτα, έχει μήπως κανένα Πνευμονιδη ή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής; Δεν τους έχω δει καθόλου στο κύπελλο
Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται ή πόσο να φοβούνται οι διοικούντες του οσφπ πάντως ο Μεντιλίμπαρ δεν φοβάται καθόλου. Έχει πάντα την ομάδα του ετοιμοπόλεμη.
Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβάσει τόσο το μεθαυριανό ματς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο ο Ράσβαν. Η προσέγγιση αυτή θα ταίριαζε σε έναν κανονικό τελικό κυπέλλου που δεν ακολουθούν παιχνίδια. Θα προτιμούσα μια πιο ξύλινη και τυπική δήλωση και όλα τα υπόλοιπα να τα κρατήσει στο μυαλό του. Όμως αυτός είναι ο Ράσβαν. Όταν είναι συναισθηματικά φορτισμένος, είτε θετικά είτε αρνητικά, λύνεται η γλώσσα του.
Οκ, είναι δική μου οπτική και δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον.
Ο οσφπ, ως οργανισμός, σε σχέση με τους άλλους 2 έχει αντιληφθεί σε μεγαλύτερο βαθμό το μεγάλωμα της ομάδας μας γι' αυτό και σχεδόν ποτέ δε τον βλέπουμε να ακολουθεί ρητορική γραφικότητας όπως πχ οι κίτρινοι Ν. Φιλαδέλφειας.
Πάμε για ένα μεγάλο ματς την Τετάρτη.
Πάμε σεμνά και ταπεινά, όπως αρμόζει στην προετοιμασία αγώνων που θα είναι περισσότερο μάχη παρά απλός ποδοσφαιρικός αγώνας.
Μόλις σηκώσαμε λίγο μύτη πριν τον αγώνα με τον πάο, δεν καταλάβαμε τι έγινε.
Χαμηλά τη μπάλα και βήμα βήμα. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα.
Είμαστε μέσα σε όλα αλλά και ένα κλικ έξω από όλα.
Βήμα βήμα..
Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβάσει τόσο το μεθαυριανό ματς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο ο Ράσβαν. Η προσέγγιση αυτή θα ταίριαζε σε έναν κανονικό τελικό κυπέλλου που δεν ακολουθούν παιχνίδια. Θα προτιμούσα μια πιο ξύλινη και τυπική δήλωση και όλα τα υπόλοιπα να τα κρατήσει στο μυαλό του. Όμως αυτός είναι ο Ράσβαν. Όταν είναι συναισθηματικά φορτισμένος, είτε θετικά είτε αρνητικά, λύνεται η γλώσσα του.
Οκ, είναι δική μου οπτική και δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον.
Ο οσφπ, ως οργανισμός, σε σχέση με τους άλλους 2 έχει αντιληφθεί σε μεγαλύτερο βαθμό το μεγάλωμα της ομάδας μας γι' αυτό και σχεδόν ποτέ δε τον βλέπουμε να ακολουθεί ρητορική γραφικότητας όπως πχ οι κίτρινοι Ν. Φιλαδέλφειας.
Πάμε για ένα μεγάλο ματς την Τετάρτη.
Πάμε σεμνά και ταπεινά, όπως αρμόζει στην προετοιμασία αγώνων που θα είναι περισσότερο μάχη παρά απλός ποδοσφαιρικός αγώνας.
Μόλις σηκώσαμε λίγο μύτη πριν τον αγώνα με τον πάο, δεν καταλάβαμε τι έγινε.
Χαμηλά τη μπάλα και βήμα βήμα. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα.
Είμαστε μέσα σε όλα αλλά και ένα κλικ έξω από όλα.
Βήμα βήμα..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 6):
- xrisitsapa, PAOKevolution, navigator11, Sera4, margas, Spike4
Δεν θα μου είναι έκπληξη αν ξεκινήσει Οζντόεφ ή ακόμα και Καμαρά, όπως Τούμπα.
Αυτό γιατί μου το κάνεις..Miles έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 13:21 Δεν θα μου είναι έκπληξη αν ξεκινήσει Οζντόεφ ή ακόμα και Καμαρά, όπως Τούμπα.
Πέρα από την πλάκα, στην Τούμπα ξεκίνησε ο Μαντί λόγω του ότι είχε παίξει 90λεπτο στο Βίγκο ο Οζ.
Το να ξεκινήσει ο Ρώσος κάθε άλλο παρά έκπληξη θα είναι.
Το ματς θέλει απόλυτη ισορροπία.
Ο Ζαφ είναι απίστευτος αλλά το ότι αρκετές φορές παρασέρνεται και ανεβαίνει πιο ψηλά και από το φορ δεν το βλέπουμε μόνο εμείς. Το βλέπει και ο αντίπαλος προπονητής.
Θα ήθελα Ζαφ όταν πέσουν λίγο οι εντάσεις και οι σφιχτές τακτικές. Εκεί μετά το 65 που θα ανοίξει το ματς γιατί ο οσφπ δε θα θέλει με τίποτα τα πέναλτι ο Ζαφ θα αλωνίσει. Ειδικά αν κάνει την καλή και πάει να παίξει με 2 επιθετικούς ο Μεντιλίμπαρ.
Προφανώς δε θα είναι και κάποιο σοβαρό πρόβλημα αν παίξει αυτός βασικός έναντι του Οζ.
Πάντως το σενάριο Μαντί βασικός το αποκλείω. Τη θέλει πολύ την πρόκριση ο Ρασβάν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 12 Ιαν 2026, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.