Μόνο ο γιενσεν δεν ήξερεflash4 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:11 Τελικά ο συμπολίτης έκατσε να χάσει παιδιά τι λέτε; Εγώ είδα ότι του έκλεψαν τη νίκη.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- katafraktos
Λογικό είναι, είχε κάνει τεράστια ανοίγματα την προηγούμενη 3 έτσι, αν βάλεις μέσα και τις διπλές αποζημιώσεις που πληρώνει κάθε χρόνο σε προπονητές άστοwickerman έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 22:16 Ο άλλος ο κύριος πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες έχει σφάξει μέσα σε ένα εξάμηνο Βαγιαννίδη, Φωτάρα, Maksimovic και Tete και δεν κουνιέται φύλλο. Κατά τα άλλα δεν είχε θέμα με το Financial Fair Play σύμφωνα με τους μύστες.
-
john4serres
Πεντακάθαρο το γκολ του Άρεως.
Δεν υπάρχει κανένα φάουλ του Rose
Δεν υπάρχει κανένα φάουλ του Rose
- These users thanked the author john4serres for the post (total 4):
- JORDAN THOMAS FAN, astral, marsantos, paoki19
Όλοι λοιπόν γκελαραν στο Χαριλάου.
8 Φλεβάρη υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να σβήσουμε μία από τις 3 γκέλες.
Θα είναι όπως πάντα πολύ δύσκολο. Καμία ομάδα δε μπορεί να κάνει το παιχνίδι της εκεί μέσα.
3 στα 3 και πάμε για πολύ μεγάλο ντέρμπι.
8 Φλεβάρη υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να σβήσουμε μία από τις 3 γκέλες.
Θα είναι όπως πάντα πολύ δύσκολο. Καμία ομάδα δε μπορεί να κάνει το παιχνίδι της εκεί μέσα.
3 στα 3 και πάμε για πολύ μεγάλο ντέρμπι.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Afanas, PAOK DreXleR
-
black death
Η εο έβγαλε και ρατσιστική ανακοινωση ή είναι ιδεα μου; 
- These users thanked the author black death for the post:
- margas
Πακιστάν Ινδία έχουν μεγαλη κόντρα.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- katafraktos, SinCity
- These users thanked the author st4this for the post:
- black death
Η τριφυλλάρα πήρε τα πάνω της. Την Κυριακή είναι ευκαιρία να αποδείξει το πόσο μεγάλη ομάδα είναι.
Εγώ θα πω ότι η ΑΕΚ ούτε φόρμα είχε ούτε ομαδάρα έγινε....απλά από το χάλι που παρουσίαζε φάνηκε μια ικμάδα φωτός σε εύκολους αγώνες που της βγήκαν όλα. Ντέρμπι δεν έχει σταυρώσει εάν δεν κάνω λάθος.
Ως προς το φάουλ θα πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθώς ο Ρόουζ δεν κάνει κίνηση, ο Ζοάο πέφτει πάνω του και την αρπάζει. Από κει και πέρα δεν είμαι διαιτητής και ας κάνουν και ότι θέλουν....τα χανουμάκια όμως εάν το έδινε αυτό σε εμάς θα σκούζανε 2 μήνες και αυτοί και ο κλόουν που έχουν για ιδιοκτήτη....
Εάν είμαστε σοβαροί και συνεχίσουμε το παιχνίδι μας, μελίγη τύχη -ως προς τους τραυματισμούς- και μια καλή μεταγραφή πίσω στα στόπερ (τουλάχιστον εκεί) νομίζω ότι δεν βλέπουμε κανέναν μέχρι το Μάη. Έχουμε πάίξει την καλύτερη μπάλα μέχρι σήμερα από αρχές Οκτώβρη, είμαστε σχετικά καλά σε βάθος (από χαφ και μπροστά) και έχουμε μεγάλο προπονητή και σοβαρή διοίκηση που δεν κοιτάει κάθε δυο μέρες πως θα τραβήξει τα φώτα πάνω της.
Ως προς το φάουλ θα πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθώς ο Ρόουζ δεν κάνει κίνηση, ο Ζοάο πέφτει πάνω του και την αρπάζει. Από κει και πέρα δεν είμαι διαιτητής και ας κάνουν και ότι θέλουν....τα χανουμάκια όμως εάν το έδινε αυτό σε εμάς θα σκούζανε 2 μήνες και αυτοί και ο κλόουν που έχουν για ιδιοκτήτη....
Εάν είμαστε σοβαροί και συνεχίσουμε το παιχνίδι μας, μελίγη τύχη -ως προς τους τραυματισμούς- και μια καλή μεταγραφή πίσω στα στόπερ (τουλάχιστον εκεί) νομίζω ότι δεν βλέπουμε κανέναν μέχρι το Μάη. Έχουμε πάίξει την καλύτερη μπάλα μέχρι σήμερα από αρχές Οκτώβρη, είμαστε σχετικά καλά σε βάθος (από χαφ και μπροστά) και έχουμε μεγάλο προπονητή και σοβαρή διοίκηση που δεν κοιτάει κάθε δυο μέρες πως θα τραβήξει τα φώτα πάνω της.
- These users thanked the author Sardan for the post (total 3):
- nkoss, paoki19, ΚΩΣΤΑΣ2019
- ΑποστόληςΑ
Θα συmφωνήσω ότι η ΑΕΧ ουδέποτε έπαιξε σαν μια καλή ομάδα στην Ελλάδα τουλάχιστον. Έχει ωστόσο πετύχει μερικά αρκετά καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη, όπως η νίκη μέσα στην Fiorentina και ειδικά αυτή μέσα στην Samsunspor.
- navigator11
Εν τω μεταξύ τα κωλόχαρτα εξισώνουν το ότι δόθηκε λανθασμένα κόρνερ στη φάση από την οποία προήλθε το σκουληκογκολ με την εκτρωματική ακύρωση του σε βάρος τους δεύτερου γκολ.

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- GEOL, Andrew R
Έχει βγει εδώ και χρόνια η φήμη για την τύχη του βάζελου.
Στα εγχώρια δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα σαν την άεκ.
Την έβλεπα πάλι χθες.
Σε όλο τον αγώνα δεν έκανε τίποτα. Μα τίποτα. Βάζει ένα γκολ από αδιανόητο λάθος.
Ισοφαρίζεται και βλέπεις τον άρη να είναι μόνος του στο γήπεδο.
Και φτάνει το ματς στο 91 και βλέπεις το πως στρώνεται η μπάλα στον Γιόβιτς σε κενή εστία.
Σαστίζεις μετά στο 92 με το πως στρώνεται πάλι από κόντρα η μπάλα στον Μάνταλο και ευτυχώς η μπάλα γλείφει στο πόδι του αμυντικού και βγαίνει κόρνερ αλλιώς θα έγραφε. Πόσα και πόσα ματς έχει πάρει με αυτόν τον τρόπο.
Βγαίνουν από το πουθενά χθες αυτές οι φάσεις και λες δε γίνεται να πάρει και αυτό το ματς. Άσχετα με το ότι δεν κέρδισε, είναι εκνευριστικό να βλέπεις το πως δημιουργούνται αυτές οι 2 φάσεις στο τέλος και κόντρα στη ροή του αγώνα.
Υγ. Ποιος είπαμε είναι τριφυλλάρα; O giapas; Πρέπει να στηρίξουμε την πράσινη ομαδάρα.
Την έβλεπα πάλι χθες.
Σε όλο τον αγώνα δεν έκανε τίποτα. Μα τίποτα. Βάζει ένα γκολ από αδιανόητο λάθος.
Και φτάνει το ματς στο 91 και βλέπεις το πως στρώνεται η μπάλα στον Γιόβιτς σε κενή εστία.
Σαστίζεις μετά στο 92 με το πως στρώνεται πάλι από κόντρα η μπάλα στον Μάνταλο και ευτυχώς η μπάλα γλείφει στο πόδι του αμυντικού και βγαίνει κόρνερ αλλιώς θα έγραφε. Πόσα και πόσα ματς έχει πάρει με αυτόν τον τρόπο.
Βγαίνουν από το πουθενά χθες αυτές οι φάσεις και λες δε γίνεται να πάρει και αυτό το ματς. Άσχετα με το ότι δεν κέρδισε, είναι εκνευριστικό να βλέπεις το πως δημιουργούνται αυτές οι 2 φάσεις στο τέλος και κόντρα στη ροή του αγώνα.
Υγ. Ποιος είπαμε είναι τριφυλλάρα; O giapas; Πρέπει να στηρίξουμε την πράσινη ομαδάρα.
το σκατό στην κάλτσα ο γαύρος με τους παικταραδες, την προπονηταρα, την μπαλoμένη διοίκηση και ένα μάτσο πέναλτι το ένα πιο γελοίο από το άλλο.
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Καλημέρα φίλε. Μαζί δεν κάναμε αυτή την κουβέντα και διαφωνούσαμε ή το θυμάμαι λάθος? Θυμάμαι να λέω ότι δεν έχω δει την ΑΕΚ να βγάζει φάσεις από οργανωμένο ποδόσφαιρο, κι αντιθέτως την έχω δει να είναι πειστική μόνο απέναντι σε χωριά. Χτες έπρεπε να έχει μετρήσει το γκολ και να έχουν θέματα. Με τέτοια εικόνα σε ντέρμπι δεν την βλέπω ούτε με εξασφαλισμένη την 3η θέση στα Π.Ο.marsantos έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 10:23 Έχει βγει εδώ και χρόνια η φήμη για την τύχη του βάζελου.
Την έβλεπα πάλι χθες.
To αστειο με την χαρτινη ειναι οτι η εικονα του ρουλη ηταν και χτες θλιβερη. Δεν ειναι να πεις οτι εχει καλη ομαδα και εκανε τρομερο παιχνιδι.