Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Kabamaru11
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Φτωχομπινέδες είναι.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- smoothcriminal1926
Εμείς τα γράφουμε εμείς τα ακούμε εμείς τα βλέπουμε όσον αφορά τα οικονομικά, νομίζετε ότι υπάρχει ένα μαγικό ραβδί που αυξάνει τα έσοδα της ομάδας, προσοχή δεν μιλάω για τα λεφτά που μπορεί να βάλει ο Σαββίδης μέσω ΑΜΚ αλλά για τα έσοδα που μπορεί να έχουμε.
Θα το καταλάβετε τα επόμενα χρόνια όταν οι ομάδες θα επιλεγούν θέσεις για το καλύτερο και πιο βατό ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι για να βγούνε πρωταθλητές.
Πάμε για τον Σλοβένο να δέσουμε την ομάδα και τα καλύτερα έρχονται.
Θα το καταλάβετε τα επόμενα χρόνια όταν οι ομάδες θα επιλεγούν θέσεις για το καλύτερο και πιο βατό ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι για να βγούνε πρωταθλητές.
Πάμε για τον Σλοβένο να δέσουμε την ομάδα και τα καλύτερα έρχονται.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- Sera4, katafraktos
φιλε αυτος που πραγματικα το κατεχει με τα οικονομικά ειναι ο @Maklaz . οτι υποθεση ειχα κανει εγω ηταν απο πρόχειρα οικονομικά στοιχεια του γκουγκλ και καποιες προσθαφαιρέσεις. Αλλα ναι απο οτι εχω καταλαβει για να μαστε καλα με την ουεφα και να χουμε και τον ντελια εδω πρεπει καπως να μπουμε τσλ η να πουληθει ο κουλιερακης με ενα ποσο ανω των 50 + πωλησεις καμαρα οζντοεφdanirifle έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:52 @margas επειδή το κατέχεις το οικονομικό, πώς θα γίνει να μη χρειαστεί να πωληθεί ο ντέλιας?
μόνο με ομίλους τσου λου?
έχεις δίκιο, μπέρδεψα τα nicknames
και μαλακία ερώτηση έκανα, μη γίνει ρδέλο το τόπικ, προσωπική ανησυχία έγραψα που δεν είναι της παρούσης
και μαλακία ερώτηση έκανα, μη γίνει ρδέλο το τόπικ, προσωπική ανησυχία έγραψα που δεν είναι της παρούσης
- navigator11
Αποκωδικοποιώντας όσα δήλωσε σε συνέντευξή του, που διάβασα πριν λίγο σε άρθρο στην κεντρική, ο Γιαννούλης, μου φαίνεται ότι κωλοψήνεται να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως έχει ήδη γίνει επαφή ανάμεσα στον Δημήτρη και τον ΠΑΟΚ και έχει επιβεβαιωθεί η θέληση για κοινή πορεία. Το οικονομικό ανάμεσα στις 2 πλευρές δε γίνεται να αποτελέσει εμπόδιο. Να δούμε πώς θα γίνει να ξεπεραστεί ο σκόπελος των Τζερμαναράδων.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- Kabamaru11, Maklaz, danirifle, sakis_the_fraud
Ερωτηση: Υπαρχει ΕΠΙΒEBAΙΩΜΕΝΗ Πληροφορια, οτι ο Γιανούλης, σκεφτεται να φυγει απο Γερμανια, για Ελλάδα?
Αν δεν υπάχει,τζάμπα γεμίζουμε σελίδες....
Ενα ποιοτικό στόπερ, σε καλή ηλικία, (θελει λ7 ομως ε? με τις π@ρδές, αυγα δεν βαφονται) με παραστασεις, και επένδυση για το μέλον...
Και υστερα..οτι αλλο προκύψει
Αν δεν υπάχει,τζάμπα γεμίζουμε σελίδες....
Ενα ποιοτικό στόπερ, σε καλή ηλικία, (θελει λ7 ομως ε? με τις π@ρδές, αυγα δεν βαφονται) με παραστασεις, και επένδυση για το μέλον...
Και υστερα..οτι αλλο προκύψει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Κυρ 11 Ιαν 2026, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χωρίς να έχω " εσωτερική πληροφόρηση" ή κάτι παρόμοιο πιστεύω πως μόνο εάν πέσει η ομάδα του κατηγορία θα ανοίξει ο δρόμος. Περιμένουμε το καλοκαίρι δηλαδή.
Βαλτε δειτε το πρωτο τεταρτο της συνέντευξης του γιαννουλη στη foxbet. Στην ερωτηση αν θα γυρισεις στον ΠΑΟΚ, η απαντηση του ειναι συντομα.
- These users thanked the author margas for the post (total 4):
- Dimpatra, iasoiako, sakis_the_fraud, zaffodb
ΔΕΝ το ειδα οταν εγραψα το πόστ....αλλα τώρα που το διαβασα, δεν μας λέει οτι καίγεται να γυρίσει κι'ολας..
Μακάρι, θα πω εγώ, να γίνει το καλοκαίρι.....αλλά για τώρα, το ξεχνάμε.....
Καλυτερα θα ηταν, να ξαναπιασουμε το ''θέμα' Γιαννούλη το καλοκαίρι....
Μακάρι, θα πω εγώ, να γίνει το καλοκαίρι.....αλλά για τώρα, το ξεχνάμε.....
Καλυτερα θα ηταν, να ξαναπιασουμε το ''θέμα' Γιαννούλη το καλοκαίρι....
- Dimitris_L4
-
dimitris7777
Αυτό που αναφέρει ο Κόλκας είναι ότι το δεξί μπακ έχει βρεθεί, απαιτείται επένδυση (δλδ να πληρώσουμε ομάδα), είναι άμεσα διαθέσιμος και σε ρυθμό και έχει παραστάσεις και μάλλον είναι ξένος λέω εγώ από την περιγραφή που κάνει. Το μόνο πλέον που απομένει, με όλα τα δεδομένα φιξαρισμένα, είναι το οκ του Σαββίδη για να προχωρήσει η μεταγραφή.Γερασίμου έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 12:57 Ο Κένι ανεβαίνει συνέχεια, λύκος αμυντικά και βοηθάει περισσότερο και επιθετικά. Αυτό που χρειάζεται στα δεξιά είναι ένα καλό back up (Τσάπρας;-προσθέτουμε Έλληνα και σε καλή ηλικία).
Αριστερά ένα back up του Ράχμαν, αλλά δεν το βλέπω για τώρα.
Για το αριστερό μπακ αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτά που είπε ο Γιαννούλης στη συνέντευξη του είναι ότι μάλλον η προσπάθεια θα γίνει το καλοκαίρι για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Λογικό μου φαίνεται γιατί και η ομάδα του τώρα δίνει τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, οπότε δεν την παίρνει να αποδυναμωθεί, ενώ για να το κάνει θα απαιτήσει μεγάλη αποζημίωση. Το καλοκαίρι θα υπάρχουν άλλα δεδομένα και κυρίως αυτά θα διαμορφωθούν από το σε ποιά κατηγορία θα βρίσκεται η Άουσκμπουργκ.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- Dimpatra
Εχω την εντύπωση ότι χθες η ταχύτητα που έβγαζε η ομάδα απο το πρώτο λεπτό και ο ελάχιστος χρόνος που χρειαζόταν για να φτάσει στην περιοχή των αλλων ξάφνιασε και τους ίδιους τους παίκτες μας με αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο ο ένας να πεφτει πάνω στην κίνηση του άλλου, άλλοτε ο Ντέλιας με τον Γιακουμάκη άλλοτε ο Γιακουμακης με τον Αντρίγια, τον Ζαφείρη να κινειται μετρώντας τα μέτρα του γύρω απο τον Μεϊτέ και να πέφτει πάνω στη θέση του Τάισον. Τότε περίπου πρέπει να δόθηκαν οι εντολές, ο Μεϊτέ τραβήχτηκε πίσω ανάμεσα σε Μιχαηλίδη και Βολιάκο, ο Ζαφείρης πηρε θέση στον αξονα μπροστά του, έσφιξαν δίπλα του ο Τάισον με τον Αντρίγια, βρηκε ελεύθερο γήπεδο γυρω του ο Γιακουμακης και ο Ντέλιας πήγε στο γνωστό ελεύθερο ρόλο του απο το 10 να ξεκινα τα παιχνίδια του απο τα αριστερά του Τάισον και να καταληγει ψευτοεννιάρι ..συν τον Κένι να συνεχίζει τις κούρσες απο τα δεξιά του Αντρίγια.
Και χάθηκε το τόπι!
Μεγάλη υπόθεση οι μεσαίες και μακρύτερες μπαλιές του Μιχαηλίδη να αποφορτιζουν ενδιαμέσως τα χαφ μας που ηταν ηδη μπροστά στο γηπεδο και επιπλέον να κόβουν τελείως τα πόδια των παρατηρητων αντιπάλων μας.
Τώρα μενει να δούμε αυτην την ομάδα και σε πιο σετ παιχνίδια ή με μεγαλύτερα διαστήματα σετ παιχνιδιού στη διάρκειά τους.
Και γι αυτα νομιζω πως μας χρειάζεται και ενας κυριαρχικος στόπερ.
Και χάθηκε το τόπι!
Μεγάλη υπόθεση οι μεσαίες και μακρύτερες μπαλιές του Μιχαηλίδη να αποφορτιζουν ενδιαμέσως τα χαφ μας που ηταν ηδη μπροστά στο γηπεδο και επιπλέον να κόβουν τελείως τα πόδια των παρατηρητων αντιπάλων μας.
Τώρα μενει να δούμε αυτην την ομάδα και σε πιο σετ παιχνίδια ή με μεγαλύτερα διαστήματα σετ παιχνιδιού στη διάρκειά τους.
Και γι αυτα νομιζω πως μας χρειάζεται και ενας κυριαρχικος στόπερ.
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Mica, Montrealiotis
- ΑποστόληςΑ
Άρα να ξεχάσουμε τα όνειρα επίτευξης στόχων για φέτος. Πολύ λυπηρό και δυστυχώς αναμενόμενο.