Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
εγώ βλέπω θέση power forward και ύψος 2.05 .Δε με καλύπτει εκτός αν είναι θηρίο στην άμυνα ή αν ξέρει καλά το Ισπανικό πρωτάθλημα...double double έχω και από τον Μοορ, τι να κάνουμε να έχουμε 2 παίκτες παρόμοιους;
Φοβερό project o συγκεκριμένος...Πρώτη φορά Ευρώπη εκπληκτικά νούμερα στην τρίτη της Γαλλίας αυτήν τη στιγμή.Μολις χτες βλέπω 15 ριμπάουντ στη νίκη μέσα στη δυνατή Μπουργκ..Δε ξέρω στον τομέα άμυνα τι κάνει να είμαι ειλικρινής αλλά εμπιστευόμαστε το σκάουτινγκ τιμ...
- KalamarGiannis
https://www.nbascoutinglive.com/nelly-junior-joseph/
..a strong, mobile big man , solid interior player that will provide energy as well aw rebounding and shot blocking skills...
μια χαρά τα λέει...
..a strong, mobile big man , solid interior player that will provide energy as well aw rebounding and shot blocking skills...
μια χαρά τα λέει...
-
Maurice_Escargot
24χρονος ρούκι στην Ευρώπη κάνει πλάκα τους αθλητικούς Γάλλους ψηλούς με 10+ ριμπάουντ σε κάθε αγώνα.
Κάνει πολύ θετικό γκελ σε εμένα, ποιοτικος ψηλός τον Φλεβάρη στην Ευρώπη δεν βρίσκεις καθόλου εύκολα.
Κάνει πολύ θετικό γκελ σε εμένα, ποιοτικος ψηλός τον Φλεβάρη στην Ευρώπη δεν βρίσκεις καθόλου εύκολα.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- kataramenos5, Dimitris_L4
Εγώ θα πόνταρα ότι η μόνη κίνηση που θα γίνει στους ψηλούς θα είναι ο Ζούγρης και θα πάμε με Μουρ, Τζόουνς και Ζούγρη.
- KalamarGiannis
με τον Τζόουνς δε βλέπω Ευρωπαϊκό δυστυχώς.
Τα 2 σουτάκια κι 1 μπλοκ που μας δίνει τα βρίσκεις κι αλλιώς. Επιβάλλεται η αλλαγή αν θες τελικό με αξιώσεις
Τα 2 σουτάκια κι 1 μπλοκ που μας δίνει τα βρίσκεις κι αλλιώς. Επιβάλλεται η αλλαγή αν θες τελικό με αξιώσεις
- kataramenos5
Θα θελα πολυ να ενστερνιστω τι επιθυμιες σας αλλα δυσκολευομαι.
FEC,eurologa,Nbaeurope κλπ ....Εξι μηνες ο Μυστα στην ομαδα κι ανεβηκαμε(και καλα)
3-4 επιπεδα και κοιταμε ψηλοτερα.Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αρκουν μονο τα λεφτα για να καταφερεις τετοιους στοχους.Θελει χρονο κι εμπειρια(οχι μονο στο ροστερ) για να κανεις ομαδα που θα το καταφέρει .Εμεις απ το χαμηλοτερο μπατζετ και με αλλαγες στη διαρκεια της σαιζον θεωρω οτι περπαταμε στα συννεφα.
Ουτε ο προεδρος ,ουτε ο ΤΔ,ουτε το ροστερ εχουν την απαραιτητη εμπειρια(αλλο μπασκετ πριν 20 χρονια) οποτε κατ εμε καλο ειναι να μη ψηλωνουμε παρα πανω απ οτι μας αναλογει για να μη φαμε τα μουτρα μας.
ΥΓ Η περσινη ..φωτοβολιδα (οπου μας βγηκαν σχεδον ολα απ την αρχη) που μας τυφλωσε, ειναι η εξαιρεση, οχι ο κανονας.
FEC,eurologa,Nbaeurope κλπ ....Εξι μηνες ο Μυστα στην ομαδα κι ανεβηκαμε(και καλα)
3-4 επιπεδα και κοιταμε ψηλοτερα.Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αρκουν μονο τα λεφτα για να καταφερεις τετοιους στοχους.Θελει χρονο κι εμπειρια(οχι μονο στο ροστερ) για να κανεις ομαδα που θα το καταφέρει .Εμεις απ το χαμηλοτερο μπατζετ και με αλλαγες στη διαρκεια της σαιζον θεωρω οτι περπαταμε στα συννεφα.
Ουτε ο προεδρος ,ουτε ο ΤΔ,ουτε το ροστερ εχουν την απαραιτητη εμπειρια(αλλο μπασκετ πριν 20 χρονια) οποτε κατ εμε καλο ειναι να μη ψηλωνουμε παρα πανω απ οτι μας αναλογει για να μη φαμε τα μουτρα μας.
ΥΓ Η περσινη ..φωτοβολιδα (οπου μας βγηκαν σχεδον ολα απ την αρχη) που μας τυφλωσε, ειναι η εξαιρεση, οχι ο κανονας.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 6):
- BlackMagicPAOK, Ιάσονας, boogeyman77, katafraktos, PAOKevolution, demo4
- BlackMagicPAOK
Συμφωνώ!
Για να παραφρασω μια γνωστή φράση θα πω
"τα λεφτά, καλό είναι να υπάρχουν,
Αλλά δεν φέρνουν από μόνα τους την επιτυχία"
Θέλει πολύ δουλειά όλο το τμήμα.
Και υπομονή από τους φιλάθλους.
Για να παραφρασω μια γνωστή φράση θα πω
"τα λεφτά, καλό είναι να υπάρχουν,
Αλλά δεν φέρνουν από μόνα τους την επιτυχία"
Θέλει πολύ δουλειά όλο το τμήμα.
Και υπομονή από τους φιλάθλους.
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post (total 2):
- Ιάσονας, demo4
- Dimitris_L4
Συμφωνω..θα σημειωσω οτι γενικα βρισκεις πολυ δυσκολα ψηλο στην Ευρωπη..ουτε το καλοκαιρι ειναι ευκολο οσο χρημα κ να εχεις..ο γαυρος εφερε τον Χολ (γελαει ο κοσμος για επιπεδο ευρωλιγκα) κ του εκατσε η κατασταση με Ταιρικ..Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 16:03 24χρονος ρούκι στην Ευρώπη κάνει πλάκα τους αθλητικούς Γάλλους ψηλούς με 10+ ριμπάουντ σε κάθε αγώνα.
- KalamarGiannis
ΟΚ ρε παιδιά με αυτόν τον Νέλι, αφού τον ψηφήσατε για καλό και τον έχει δει η ομάδα και ενδιαφέρεται, να τον πάρουμε να τελειώνουμε...
που να βρισκόμαστε άραγε σε διαπραγματεύσεις;
που να βρισκόμαστε άραγε σε διαπραγματεύσεις;
-
paokpantou
-
paokpantou
Επιθετικά χάνεις πολλά με φυγή Μαρβιν, αρχίζει αλλάξει τελείως η ομάδα του Οκτωβρίου. Ρίσκο αλλά θα δείξει αν είναι σε καλό ή θα μας βοηθήσει για του χρόνου.
Οι Καλατζιακης/Τολιοπουλος τελικά δεν προχωράνε;
Οι Καλατζιακης/Τολιοπουλος τελικά δεν προχωράνε;