Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
- episimos73
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Χαιρόσουν να βλέπεις ΠΑΟΚ σήμερα αλλά να τον δούμε και με τον Ολυμπιακό, που θα λεγε και μια ψυχή. Ωραία μπάλα αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και καλούμαστε να ανταποκριθούμε. Ανυπομονησία για την επόμενη εμφάνιση, δείγμα ότι κάτι καλό γίνεται. Ζαφείρης δεν υπάρχει άλλος τέτοιος Έλληνας παίκτης.
- These users thanked the author episimos73 for the post:
- Γερασίμου
Καλά εδώ κάνανε 3 λεπτά το ματς με την Λιλ που έγινε παιχνιδι γκραν γκινιόλ, εδώ θα κολλήσουν; Θυμίζει τα ανύπαρκτα στιγμιότυπα της ομαδάρας μας δεκαετιά 70-80 με τις στενάχωρημενες περιγραφές των πρωτευουσιάνων σπίκερ επειδή παίζαμε μπαλαρα.st4this έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 01:18 3 λεπτα highlights μονο ρε γαμω τη Cosmote μου; Απο κατω gayros-ΑΕΛ 1-1 6 λεπτα.. Ηθελα να δω την ομαδα τι και πως
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- PAOK DreXleR, theo-drama, Γερασίμου, Λεμεσος4
Εν τω μεταξυ, δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου επιθετικο τετοιας ποιοτητας να μαρκαρει σαν λυσσασμενο σκυλι του πολεμου.Sardan έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:52
ΥΓ Πολλοί οι διακριθέντες αλλά ρε Ντελια...ρε λεβέντη μου...τι παιχταρα είσαι...
ΥΓ1. Πριν 2 χρόνια είχα γράψει ότι θέλει δουλειά και για να αντέχει το ξύλο και στα τελειώματα....σήμερα ρε Ντελια δεν έχω να πω τπτ....πιο ολοκληρωμένος παίχτης και ΤΑΚΤΙΚΑ....πεθαίνεις...
Βλεπω τα 11λεπτα highlights που ποσταρε νωριτερα ο φιλος. Στο 3ο λεπτο (0:13 στο video), αν ο Ντελιας εβλεπε το Ζαφειρη που τη ζηταει διπλα του, θα το εγραφε ο Ζ
- Bobby Sands -4-
Απολαυση η ομαδα στο α ημιχρονο. Οταν ειναι μεσα στο γηπεδο ο Λεοναρδο Ντα Βιτσι του ποδοσφαιρου και εχει κεφια, δεν μπορω να μην τον ψηφισω. Καλα τα τρεξιματα και τα κοψιματα, αλλα η μαγεια ειναι οι ντριπλες, οι προσποιησεις, οι αλλαγες πλευσης, οι πασες του δεν σας βλεπω.
Ακομη και η κεφαλια που εβαλε, εδειξε στους δηθεν κεφαλοσφαιριστες, οτι ολες οι κεφαλιες δεν ειναι κουτουληματα, αλλα χρειαζεται και μια απλη μικρη περιστροφη του κεφαλιου καπου-καπου.
Η τριαδα πισω απο τον φορ ειναι παιχταραδες και ευφυεις. Τωρα προστεθηκε και αλλος παιχταρας. Γελαω καμια φορα οταν διαβαζω η ακουω να λενε για πατηματα και δεν ξερει ακομη τους συμπαικτες του και το παιχνιδι της ομαδας, αυτο αληθευει κατα καποιον τροπο, αλλα αν εισαι παιχταρας, μπαινεις μεσα και γ@μας, οπως εκανε ο συγκεκριμενος. Ο φαλακρος που λενε οτι συμφωνησε ειναι και αυτος παιχταρας. Τον Θυμαμαι
απο τα παιχνιδια της εθνικης Σλοβενιας.
Με αρεσαν επισης ο Κενυ και ο παληκαρος ο Γιακουμ.
Θετικο, οτι επεστρεψαν οι Πελκας, Ντεσποτοφ.
Αναθεματιζω τον αγελαστο προπονητη της εθνικης που στερησε σε αυτα τα παιδια την συμμετοχη τους στο παγκοσμιο και τον κοσμο να τους απολαυσει.
Υ. Γ.
Ιβαν Ιωαννη Σαββιδη, φερε Γιαννουλη, Καρετζακο στην Τουμπα!
Ακομη και η κεφαλια που εβαλε, εδειξε στους δηθεν κεφαλοσφαιριστες, οτι ολες οι κεφαλιες δεν ειναι κουτουληματα, αλλα χρειαζεται και μια απλη μικρη περιστροφη του κεφαλιου καπου-καπου.
Η τριαδα πισω απο τον φορ ειναι παιχταραδες και ευφυεις. Τωρα προστεθηκε και αλλος παιχταρας. Γελαω καμια φορα οταν διαβαζω η ακουω να λενε για πατηματα και δεν ξερει ακομη τους συμπαικτες του και το παιχνιδι της ομαδας, αυτο αληθευει κατα καποιον τροπο, αλλα αν εισαι παιχταρας, μπαινεις μεσα και γ@μας, οπως εκανε ο συγκεκριμενος. Ο φαλακρος που λενε οτι συμφωνησε ειναι και αυτος παιχταρας. Τον Θυμαμαι
απο τα παιχνιδια της εθνικης Σλοβενιας.
Με αρεσαν επισης ο Κενυ και ο παληκαρος ο Γιακουμ.
Θετικο, οτι επεστρεψαν οι Πελκας, Ντεσποτοφ.
Αναθεματιζω τον αγελαστο προπονητη της εθνικης που στερησε σε αυτα τα παιδια την συμμετοχη τους στο παγκοσμιο και τον κοσμο να τους απολαυσει.
Υ. Γ.
Ιβαν Ιωαννη Σαββιδη, φερε Γιαννουλη, Καρετζακο στην Τουμπα!
- navigator11
Αδερφέ, Καρέτσα τη δεδομένη στιγμή θεωρώ αδύνατο να μπορούμε να φέρουμε. Γιαννούλη όμως άνετα. Όχι άμεσα βέβαια αλλά χαλαρά σε λίγους μήνες, μακάρι ως πρωταθλητές.
-
Undesired No 1
Εξαιρετική εμφάνιση. Κυριαρχικό ποδόσφαιρο.
Ο Ζαφειρης δίνει πολλή ένταση , πολλά τρεξίματα και πολύ κάθετο ποδόσφαιρο. Όταν βρεθεί 100% με τον Μειτε θα δούμε τρομερά πράγματα.
Πολύ ποιοτικός ο Γιακουμάκης μπροστά. Πολλές μάχες και ήδη δέκα γκολ. Από τώρα η ομάδα πρέπει να τον αγοράσει και να μην αυτοκτονήσει όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.
Για Ντελια δεν μιλάω καν. Ελπίζω να έχουν συνειδητοποιήσει οι διοικούντες το έγκλημα που πήγε να γίνει και να γίνει διδακτικό για το μέλλον.
Αν μείνουν όλοι υγιείς και έρθει ένα στόπερ ηγέτης, δεν βλέπουμε κανέναν.
Ο Ζαφειρης δίνει πολλή ένταση , πολλά τρεξίματα και πολύ κάθετο ποδόσφαιρο. Όταν βρεθεί 100% με τον Μειτε θα δούμε τρομερά πράγματα.
Πολύ ποιοτικός ο Γιακουμάκης μπροστά. Πολλές μάχες και ήδη δέκα γκολ. Από τώρα η ομάδα πρέπει να τον αγοράσει και να μην αυτοκτονήσει όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.
Για Ντελια δεν μιλάω καν. Ελπίζω να έχουν συνειδητοποιήσει οι διοικούντες το έγκλημα που πήγε να γίνει και να γίνει διδακτικό για το μέλλον.
Αν μείνουν όλοι υγιείς και έρθει ένα στόπερ ηγέτης, δεν βλέπουμε κανέναν.
-
MrSam1926apc
Δεν είδα το ματς λόγω υποχρεώσεων, ευχαριστώ τον αδερφό που έβαλε το 11λεπτο βίντεο! Αυτο που με εξέπληξε θετικά σε υπερβολικό βαθμό είναι η γκαυλα που βγάζουν οι Ντελιας-Ζαφειρης-Γιακουμάκης που παίζουν μαζί! Αυτο σημαίνει ότι ο τρίτος (όπως είχα πει) θα παλέψει να μείνει και να γεφυρώσει το χάσμα στο τέλος του δανεισμού!
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Που να σε πιάσουν....
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- DamoN
sourmenetes έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 00:14 Ήταν καλό που καθάρισε νωρίς το ματς και πήραν χρόνο οι πελκας ντεσποτοφ καμαρα
Έχουμε πάρα πολλα ματς και σίγουρα οι αντοχές και τα τρεξίματα , πρέπει όχι απλά να αρκούν αλλά να περισσεύουν
Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και μόνο καλό είναι αυτό
Το δεν κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε δένει πάρα πολύ εδώ
Μπήκε ο Ζαφειρης και ανέβασε το κέντρο
Αντίστοιχα θα πιεσθουν και τα υπόλοιπα χάφ
Το ίδιο και ο ο Γιακουμάκης
Δεν είναι λίγος ο γερεμεγεφ
Θα βάλει πίεση στον παίκτη
Μ αρέσει η ωριμότητα του μίχα
Παρότι έλλειψε πολύ επανήλθα και είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο
Μπράβο Ποντιαρα!!
Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τραυματισμούς δυσκολίες με το χαμό του πατέρα του και το παιδί να επανέρχεται!!
Όλα τα φώτα σε Ντελια και Ζαφείρη αλλά πραγματικά πού θα βρούμε παίκτη σαν τον Τάισον.
Και χθες καταλυτικός, το πρώτο γκολ ξεκινά με δική του φανταστική ενέργεια.
Και χθες καταλυτικός, το πρώτο γκολ ξεκινά με δική του φανταστική ενέργεια.
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 4):
- DamoN, Nassos, Γερασίμου, Kabamaru11
- Bobby Sands -4-
Το ξερω αδερφε, απλα εγραψα την επιθυμία μου!navigator11 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 09:50 Αδερφέ, Καρέτσα τη δεδομένη στιγμή θεωρώ αδύνατο να μπορούμε να φέρουμε. Γιαννούλη όμως άνετα. Όχι άμεσα βέβαια αλλά χαλαρά σε λίγους μήνες, μακάρι ως πρωταθλητές.
- These users thanked the author Bobby Sands -4- for the post:
- navigator11
Πολύ καλή η ομάδα με πρωταγωνιστές τον μικρό μάγο, τον Ζαφείρη και από κοντά τον έφηβο στο αριστερό φτερό και τον πιτ μπουλ Κένι (αμυντικά καθαρά τέτοιο ακραίο μπακ δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω-νομίζω ότι στα καθ' εαυτόν αμυντικά καθήκοντα υπερτερεί του Μάτος).
Πέρασε το ένα και με στοιχειώδη σοβαρότητα το έχουμε το 3χ3 μέχρι την 1/2. Πολύ κρίσιμα τα μεσοβδόμαδα ματς στο κύπελλο και τα ευρωπαϊκά που θα κρίνουν τους 2 από τους 3 στόχους.
Από τους 7 χαμένους βαθμούς με τους μικρούς, με πονάνε πολύ οι 5 από αυτούς. Οι 3 με το Περιστέρι από όπου πέρασε ο γαύρος και νομίζω ότι θα περάσει και η κούλα και οι 2 στην Τρίπολη λόγω της εξέλιξης του αγώνα. Το πλεονέκτημα που πήραμε από τις νίκες στα ντέρμπι στην παπαρίνα και με τον γαύρο, το χάσαμε μερικώς από την ήττα στην Λεωφόρο, επειδή εκεί πήραν στις καθυστερήσεις ένα βαθμό ο γαύρος και δύο η κ@λ@φαρδη κούλα. Να κάνουμε όπως πρέπει το 3χ3 μέχρι την 1/2 και πάμε στις δύο διαβολεμένες Κυριακές 8 και 15/2, όπου ενδεχόμενα αρκετά μπορεί να κριθούν στο πρωτάθλημα. Αν η ομάδα είναι καλά και συγκεντρωμένη, θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.
Πέρασε το ένα και με στοιχειώδη σοβαρότητα το έχουμε το 3χ3 μέχρι την 1/2. Πολύ κρίσιμα τα μεσοβδόμαδα ματς στο κύπελλο και τα ευρωπαϊκά που θα κρίνουν τους 2 από τους 3 στόχους.
Από τους 7 χαμένους βαθμούς με τους μικρούς, με πονάνε πολύ οι 5 από αυτούς. Οι 3 με το Περιστέρι από όπου πέρασε ο γαύρος και νομίζω ότι θα περάσει και η κούλα και οι 2 στην Τρίπολη λόγω της εξέλιξης του αγώνα. Το πλεονέκτημα που πήραμε από τις νίκες στα ντέρμπι στην παπαρίνα και με τον γαύρο, το χάσαμε μερικώς από την ήττα στην Λεωφόρο, επειδή εκεί πήραν στις καθυστερήσεις ένα βαθμό ο γαύρος και δύο η κ@λ@φαρδη κούλα. Να κάνουμε όπως πρέπει το 3χ3 μέχρι την 1/2 και πάμε στις δύο διαβολεμένες Κυριακές 8 και 15/2, όπου ενδεχόμενα αρκετά μπορεί να κριθούν στο πρωτάθλημα. Αν η ομάδα είναι καλά και συγκεντρωμένη, θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.
- ΑποστόληςΑ
Χθες ακόμη και ο Taison έδωσε σημαντικές ανασταλτικές βοήθειες.sic-4 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 01:45Εν τω μεταξυ, δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου επιθετικο τετοιας ποιοτητας να μαρκαρει σαν λυσσασμενο σκυλι του πολεμου.Sardan έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:52
ΥΓ Πολλοί οι διακριθέντες αλλά ρε Ντελια...ρε λεβέντη μου...τι παιχταρα είσαι...
ΥΓ1. Πριν 2 χρόνια είχα γράψει ότι θέλει δουλειά και για να αντέχει το ξύλο και στα τελειώματα....σήμερα ρε Ντελια δεν έχω να πω τπτ....πιο ολοκληρωμένος παίχτης και ΤΑΚΤΙΚΑ....πεθαίνεις...
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.ο μπιανκο επρεπε να ειναι το 3ο χαφdeathmassious έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:48Με στεναχωρεί αυτό που γίνεται με τον Καμαρά και τον Μπιάνκο. Το θεωρώ άδικο.Equalizer έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:33 Πανεύκολη νίκη
Πολύ καλή εμφάνιση
Αδικο το σκορ
Πρώτη φορά που ρόλαρε ο Ζαφείρης με την ομάδα
Όλα καλά
ΥΓ. Καμαρά παραφωνία στον υπέρτατο βαθμό